!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς να την προσεγγίσω;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Re: Πώς να την προσεγγίσω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Σήμερα μού έστειλε καλημέρα και μου απολογηθηκε ότι δεν είδε τα πάνω μηνύματα και θα μου απαντήσει μετά γιατί τρέχει πάλι με τη δουλειά.
Νομίζω της αρεσω αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι κάπως περίεργος. Η άλλη για να κάνει τη δουλειά της με ανεχόταν. Πχ της είχα πει να μην μου γραφει "φιλιά " όταν λέγαμε καληνύχτα γιατί δεν τα εννοούσε κυριολεκτικά συνεπώς δεν ήθελα να μου γραφει κάτι τυπικό.

Και δεν μου αρεσει ούτε να λέω καλημέρα. Επίσης, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη μου. Αν θέλει γαμο; Δεν ξερω αν είμαι έτοιμος για τέτοια δεσμευση.

Και χωρίς την πατρική περιουσία έχω χάσει πια μερος της ταυτότητάς μου. Αν την καλέσω δηλαδή εδω δεν θα έχω καν ξενοδοχείο, θα πρέπει να μείνει σπίτι μου. Και ως τι να της συστηθω; Ως μισθωτος; Με ξερει βέβαια ως συγγραφεα αλλά δεν πιστεύω να νομίζει ότι ζω απο αυτό.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

γιατί μπορείς να είσαι σίγουρος για το καληνύχτα?το πιο τίμιο θα ήταν να αποχωρεί σιωπηλά,σε 2-3 ώρες θα το καταλάβαινες ότι έφυγε
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

nowhere έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:32 γιατί μπορείς να είσαι σίγουρος για το καληνύχτα?το πιο τίμιο θα ήταν να αποχωρεί σιωπηλά,σε 2-3 ώρες θα το καταλάβαινες ότι έφυγε
ετσι απο περιεργεια -καταλαβαινεις φανταζομαι οτι σας δουλευει;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kappa έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:21 Σήμερα μού έστειλε καλημέρα και μου απολογηθηκε ότι δεν είδε τα πάνω μηνύματα και θα μου απαντήσει μετά γιατί τρέχει πάλι με τη δουλειά.
Νομίζω της αρεσω αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι κάπως περίεργος. Η άλλη για να κάνει τη δουλειά της με ανεχόταν. Πχ της είχα πει να μην μου γραφει "φιλιά " όταν λέγαμε καληνύχτα γιατί δεν τα εννοούσε κυριολεκτικά συνεπώς δεν ήθελα να μου γραφει κάτι τυπικό.

Και δεν μου αρεσει ούτε να λέω καλημέρα. Επίσης, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη μου. Αν θέλει γαμο; Δεν ξερω αν είμαι έτοιμος για τέτοια δεσμευση.

Και χωρίς την πατρική περιουσία έχω χάσει πια μερος της ταυτότητάς μου. Αν την καλέσω δηλαδή εδω δεν θα έχω καν ξενοδοχείο, θα πρέπει να μείνει σπίτι μου. Και ως τι να της συστηθω; Ως μισθωτος; Με ξερει βέβαια ως συγγραφεα αλλά δεν πιστεύω να νομίζει ότι ζω απο αυτό.
Mα αυτό το πρόβλημα θα το έχεις με όλες.

Οπότε, γιατί παιδεύεσαι από τη στιγμή που δεν μπορείς να υποστηρίξεις μία πιο κοντινή σχέση;

Πάρ 'το θετικά βρε. Μείνε στα μηνύματα και χαλάρωσε. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kappa

Γιατι να μην μπορώ να υποστηρίξω πιο κοντινή σχεση; Τριώροφο σπίτι έχω. Απλώς εγώ δεν αισθάνομαι άνετα έχοντας χάσει το ατού των επιχειρήσεων (τουλάχιστον μέχρι να δω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση)
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

nemo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:42 ετσι απο περιεργεια -καταλαβαινεις φανταζομαι οτι σας δουλευει;
:g018:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Kappa έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 10:01 Γιατι να μην μπορώ να υποστηρίξω πιο κοντινή σχεση; Τριώροφο σπίτι έχω. Απλώς εγώ δεν αισθάνομαι άνετα έχοντας χάσει το ατού των επιχειρήσεων (τουλάχιστον μέχρι να δω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση)
Βρε κουτό, σου διαφεύγει ότι το στερεότυπο του γοητευτικού/μυστηριώδους συγγραφέα :) παίζει συνήθως σε πιο παρακμιακά και μποέμικα περιβάλλοντα. Λοφτ σε βιομηχανικές περιοχές, σπίτια στα βουνά, στο ένα χέρι το τσεκούρι και στο άλλο τα πλήκτρα (κατά προτίμηση σε παλιά γραφομηχανή), τασάκια με τσιγάρα, τσαλακωμένες Α4 στο πάτωμα, τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Kappa έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:21
Και δεν μου αρεσει ούτε να λέω καλημέρα
Ωραίος άνθρωπος να ζεις μαζί
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Kappa έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:21 Σήμερα μού έστειλε καλημέρα και μου απολογηθηκε ότι δεν είδε τα πάνω μηνύματα και θα μου απαντήσει μετά γιατί τρέχει πάλι με τη δουλειά.

:smt005:
Δυνατό τρολ
Kappa

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:43
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι εύκολος άνθρωπος. Αλλά αξίζω τον κόπο.

Λοιπόν, στην καλημέρα εγώ απάντησα με φωτογραφία μου από το κρεβάτι με τη γάτα (δυνατό χαρτι) και εκείνη μου απάντησε "τι όμορφα αγόρια που ειστε". Τι να απαντήσω; Να βάλω απλά καρδούλα ή να πω κάτι χιουμοριστικο;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Kappa έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:37
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 13:43
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι εύκολος άνθρωπος. Αλλά αξίζω τον κόπο.

Λοιπόν, στην καλημέρα εγώ απάντησα με φωτογραφία μου από το κρεβάτι με τη γάτα (δυνατό χαρτι) και εκείνη μου απάντησε "τι όμορφα αγόρια που ειστε". Τι να απαντήσω; Να βάλω απλά καρδούλα ή να πω κάτι χιουμοριστικο;
Ναι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Kappa

nemo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:42
nowhere έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:32 γιατί μπορείς να είσαι σίγουρος για το καληνύχτα?το πιο τίμιο θα ήταν να αποχωρεί σιωπηλά,σε 2-3 ώρες θα το καταλάβαινες ότι έφυγε
Απορώ,εσείς που πιστεύετε ότι είμαι τρολ, τι το απίστευτο γραφω; Στα @@ μου βέβαια η γνώμη σας.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Kappa έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 14:51
nemo έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 09:42
Απορώ,εσείς που πιστεύετε ότι είμαι τρολ, τι το απίστευτο γραφω; Στα @@ μου βέβαια η γνώμη σας.
Είναι ρηχοί και δεν καταλαβαίνουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα σου ρε Καππά.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

GoBzi έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 16:16 Kauldron που είσαι ρε τυπε, θέλουμε γνώμη.
Λοιπόν, κατ' αρχάς ο τίτλος θα πρέπει ν' αλλαχθει και να λέει "πώς να τις πεοσεγγίσω", αφού είναι 2.
Μια που ο Κάππας έχει αποφασίσει να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις του γύρω από τον κόλπο της Ανύπαντρης, η λύση είναι σε κάποια ομαδική συζήτηση να προτείνει ομαδική e-παρτούζα, να και ξεκινήσει εγειρώμενος και πετώντας έξω τη μαλαπέρδα του. Να μη κάνει δηλαδή το ίδιο λάθος με την ακατανόμαστη, όπου αναλώθηκε σ' ένα πόλεμο φθοράς, αλλά να κάνει φούλ-όν επίθεση στα χαρακώματα, ξεκινώντας με μια βόμβα μαλαπέρδα ολίσθησης.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μπίστης έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:40
Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 15:34 Εσυ θα εκανες τρομερη παρεα με μια κοπελα που εγραφε εδω πριν λιγο καιρο. Ητο κι αυτη συγγραφευς, βεβαια αυτη εγραφε για την ζωη της. Ειχε εκδοσει την αυτοβιογραφια της και μεταξυ των ελαχιστων που την ειχαν διαβασει ημουν κι εγω.
:smt017 ο γενιάς ήταν κορίτσι τελικώς ...
Διαπιστωμένο? :o
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”