Με χορτοκοπτικό ή έχεις και μπουλντόζα;taliban έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:28 Με πήραν τηλέφωνο 2 να τους καθαρίσω τα οικόπεδα![]()
Ο ένας έχει να το καθαρίσει από την Ολυμπιάδα.
Κανονικό δάσος μέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθαρισμός οικοπέδου
Re: Καθαρισμός οικοπέδου
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Χορτοκοπτικό και έχει κάτι μισοξερες καστανιες μέσα θα τις φάει ο μούμος
3.5 στρέμματα μπροστά το οικόπεδο.
Τα χορταρια είναι στρώμα.
- Dwarven Blacksmith
Low trust society.Green Dragon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 09:05Όχι άλλες εργολαβίες κουμπάρων πλζ!Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:51Γιατί όμως να μην χρησιμοποιήσει το κράτος οικονομίες κλίμακας για να τα καθαρίσει, χρησιμοποιώντας και τις ψηφιακές υποδομές για να επιλέξει τη σωστή διαδικασία ανά δασική ή μη περιοχή, και να στείλει το λογαριασμό; Αλλά πρέπει ο καθένας να διαπραγματευτεί χωριστά;decadent έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:15
Παίζει γιατί δεν τους νοιάζει. Ας πάρει φωτιά, δεν μένουν εκεί. Είναι παράλογο το 2024 να εξηγούμε το αυτονόητο ότι ένα οικόπεδο ΔΕΝ μπορεί να είναι παρατημένη ζούγκλα και έχει υποχρέωση ο ιδιοκτήτης να το καθαρίζει τακτικά.
Είναι πρώην εργοστάσιο φαρμακευτικής (πολύ μικρής) που το μετακόμισαν αλλού τον Απρίλιο του 22. Ό,τι καρέκλες/συσκευασίες κλπ δεν πήραν μαζί τους τις είχαν πετάξει στον ακάλυπτο και στη φωτιά του Ιουλίου '22 άρπαξαν, ήμουν κοντά όταν ήρθε η πυροσβεστική και άδειασε νερό να περιορίσει τις φλόγες να μην κάψουν όλο το υπόλοιπο εργοστάσιο και εμάς, ορκίζομαι αυτό που εισέπνευσα ήταν το πιο τοξικό πράγμα που μου έχει τύχει στη ζωή μου.taliban έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:26foscilis έγραψε: 29 Μάιος 2024, 08:19Εχοντας εισπνευσει τον χημικο καπνο απο την τελευταια φορα που καιγονταν τα πλαστικα αποβλητα τους αναμεσα στα διμετρα χορτα, θελω να τους σκοτωσω το εγγονι με σκουριασμενο κουταλι ενω αυτοι ειναι δεμενοι μισο εκατοστο αποσταση, οχι να τους ρουφιανεψω.![]()
Από εκεί και μετά όχι μόνο έχουν τελείως αφρόντιστο τον ακάλυπτο με αποτέλεσμα να έχει χόρτα 2 μέτρα (και ήδη από 2 χρονιές), αλλά έρχονται και κάθε 1-2 μήνες και αδειάζουν πλαστικούρες από το καινούριο τους εργοστάσιο, το χρησιμοποιούν δηλαδή σαν αυτοσχέδια χωματερή.
Ο Δήμος μας είχε πει να κάνουμε καταγγελία από 1 Μαϊού που ισχύει η υποχρέωση καθαρισμού ("ξέρω ότι αυτός δεν το έχει καθαρίσει 2 χρόνια αλλά θεωρητικά μέχρι 30 Απριλίου δε μπορώ να του πω κάτι") και τώρα με τις μαλακίες του Κικίλια η προθεσμία πάει 30 Ιουνίου!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Καταγγελία χθες θέλουν.
Αυτές είναι οι μαλακιες.
Αυτές είναι οι μαλακιες.
γιατί κάποια στιγμή τα δίποδα θα πρέπει να κατανοήσουν ότι έχουν ευθύνες και είναι υποχρεωμένα να ανταποκριθούν, ας αφήσουν λίγο στην άκρη το κινητό μπορούν να δούνε τα λαικ και τις καρδούλες και τα βυζιά και τους κώλους μόλις καθαρίσουν το οικόπεδο τουςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:51Γιατί όμως να μην χρησιμοποιήσει το κράτος οικονομίες κλίμακας για να τα καθαρίσει, χρησιμοποιώντας και τις ψηφιακές υποδομές για να επιλέξει τη σωστή διαδικασία ανά δασική ή μη περιοχή, και να στείλει το λογαριασμό; Αλλά πρέπει ο καθένας να διαπραγματευτεί χωριστά;decadent έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:15Παίζει γιατί δεν τους νοιάζει. Ας πάρει φωτιά, δεν μένουν εκεί. Είναι παράλογο το 2024 να εξηγούμε το αυτονόητο ότι ένα οικόπεδο ΔΕΝ μπορεί να είναι παρατημένη ζούγκλα και έχει υποχρέωση ο ιδιοκτήτης να το καθαρίζει τακτικά.foscilis έγραψε: 28 Μάιος 2024, 09:18
Ιδεα: να το πουλησουν.
Ή να το κανουν κηπο. (εξαιρειται)
Ή να το καλλιεργησουν. (παλι εξαιρειται)
Ή να το στρωσουν με χαλικι.
Να το εχουν στην ακρη αφροντιστο και να γινεται ζουγκλα δεν παιζει. Σορι.
- Dwarven Blacksmith
Δε νομίζω ότι δουλειά του κράτους είναι να ικανοποιεί το revenge fantasy σου.decadent έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:36γιατί κάποια στιγμή τα δίποδα θα πρέπει να κατανοήσουν ότι έχουν ευθύνες και είναι υποχρεωμένα να ανταποκριθούν, ας αφήσουν λίγο στην άκρη το κινητό μπορούν να δούνε τα λαικ και τις καρδούλες και τα βυζιά και τους κώλους μόλις καθαρίσουν το οικόπεδο τουςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:51Γιατί όμως να μην χρησιμοποιήσει το κράτος οικονομίες κλίμακας για να τα καθαρίσει, χρησιμοποιώντας και τις ψηφιακές υποδομές για να επιλέξει τη σωστή διαδικασία ανά δασική ή μη περιοχή, και να στείλει το λογαριασμό; Αλλά πρέπει ο καθένας να διαπραγματευτεί χωριστά;decadent έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:15
Παίζει γιατί δεν τους νοιάζει. Ας πάρει φωτιά, δεν μένουν εκεί. Είναι παράλογο το 2024 να εξηγούμε το αυτονόητο ότι ένα οικόπεδο ΔΕΝ μπορεί να είναι παρατημένη ζούγκλα και έχει υποχρέωση ο ιδιοκτήτης να το καθαρίζει τακτικά.
Μαθαίνετε δυο λέξεις και τις θεωρείτε επιχείρημα. Δεν ήξερα ότι όποιος θεωρεί αναμενόμενη την υπευθυνότητα σε ενήλικες θέλει εκδίκηση. Πρέπει να είναι ωραία στον κόσμο σου που υπεύθυνος είναι πάντα κάποιος άλλος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:49Δε νομίζω ότι δουλειά του κράτους είναι να ικανοποιεί το revenge fantasy σου.decadent έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:36γιατί κάποια στιγμή τα δίποδα θα πρέπει να κατανοήσουν ότι έχουν ευθύνες και είναι υποχρεωμένα να ανταποκριθούν, ας αφήσουν λίγο στην άκρη το κινητό μπορούν να δούνε τα λαικ και τις καρδούλες και τα βυζιά και τους κώλους μόλις καθαρίσουν το οικόπεδο τουςDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:51
Γιατί όμως να μην χρησιμοποιήσει το κράτος οικονομίες κλίμακας για να τα καθαρίσει, χρησιμοποιώντας και τις ψηφιακές υποδομές για να επιλέξει τη σωστή διαδικασία ανά δασική ή μη περιοχή, και να στείλει το λογαριασμό; Αλλά πρέπει ο καθένας να διαπραγματευτεί χωριστά;
- Dwarven Blacksmith
Ε εσύ πήγαινε τα σκουπίδια σου μόνος σου στη χωματερή και στο εργοστάσιο ανακύκλωσης για να μάθεις υπευθυνότητα. Ο φυσιολογικός κόσμος όμως θέλει απλά να γίνει η δουλειά με την αποτελεσματικότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας εκμεταλλευόμενοι τις οικονομίες κλίμακας, οπότε απλά τα κατεβάζουμε στους κάδους.decadent έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:08Μαθαίνετε δυο λέξεις και τις θεωρείτε επιχείρημα. Δεν ήξερα ότι όποιος θεωρεί αναμενόμενη την υπευθυνότητα σε ενήλικες θέλει εκδίκηση. Πρέπει να είναι ωραία στον κόσμο σου που υπεύθυνος είναι πάντα κάποιος άλλος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:49Δε νομίζω ότι δουλειά του κράτους είναι να ικανοποιεί το revenge fantasy σου.decadent έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:36
γιατί κάποια στιγμή τα δίποδα θα πρέπει να κατανοήσουν ότι έχουν ευθύνες και είναι υποχρεωμένα να ανταποκριθούν, ας αφήσουν λίγο στην άκρη το κινητό μπορούν να δούνε τα λαικ και τις καρδούλες και τα βυζιά και τους κώλους μόλις καθαρίσουν το οικόπεδο τους
συγκρίνεις τα σκουπίδια με τον καθαρισμό ενός οικοπέδου που αν γίνεται κάθε χρόνο ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι μια απλή εργασία και είναι υποιχρεώση του ιδιοκτήτη; σοβαρέψουDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:12Ε εσύ πήγαινε τα σκουπίδια σου μόνος σου στη χωματερή και στο εργοστάσιο ανακύκλωσης για να μάθεις υπευθυνότητα. Ο φυσιολογικός κόσμος όμως θέλει απλά να γίνει η δουλειά με την αποτελεσματικότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας εκμεταλλευόμενοι τις οικονομίες κλίμακας, οπότε απλά τα κατεβάζουμε στους κάδους.decadent έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:08Μαθαίνετε δυο λέξεις και τις θεωρείτε επιχείρημα. Δεν ήξερα ότι όποιος θεωρεί αναμενόμενη την υπευθυνότητα σε ενήλικες θέλει εκδίκηση. Πρέπει να είναι ωραία στον κόσμο σου που υπεύθυνος είναι πάντα κάποιος άλλος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:49
Δε νομίζω ότι δουλειά του κράτους είναι να ικανοποιεί το revenge fantasy σου.
![]()
ο λογικός κόσμος επιθυμεί μια σύγχρονη υπεύθυνη κοινωνία και όχι ένα τριμπούρδελο με νήπια
δεν θα επανέλθω, γιατί κανένα νόημα δεν έχει να χάνουμε τον χρόνο μας
Δεν νοείται περιουσία που έχει μηδενική αξία.Αλιόσα έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:07A δηλαδή στόχος του κράτους είναι να χάσουνε την ακίνητη περιουσια τους οι φτωχοι φουκαράδες και να την πάρουνε στα χέρια τους οι ολίγοι μεγαλοκαρχαρίες;foscilis έγραψε: 29 Μάιος 2024, 10:05Λείπει το κομμάτι που σε υποχρέωσαν με το πιστόλι στον κρόταφο να αποδεχτείς την κληρονομιά κι εσύ ο κακομοίρης τι να κάνεις δέχτηκες κι ας έχει "αξία 0Αλιόσα έγραψε: 29 Μάιος 2024, 08:40
"Κληρονόμησες 3 χωράφια σε ορεινό χωριό.Αξιας 0.Το κράτος δεν έχει φτιάξει ούτε δρόμ.Εχει χωματόδρομο. Δεν εχεις από που να φυγεις.Το χωριό έχει 2 έως 0 κατοίκους.Το δασος ακαθάριστο από δασαρχείο.Αν πάρει φωτιά κάηκαν όλα και σου λένε κάνε 6 ώρες ταξίδι να πας να καθαρίσες"
https://x.com/zilistas/status/1795452747841519809![]()
![]()
".
Πραγματικότητα: δεν υπάρχει δικαίωμα να μη φροντίζεις το οικόπεδό σου. Αν θες κάτι να βρίσκεται στην άκρη για χρόνια "μήπως και", πάρε χρυσάφι και βάλτο σε θυρίδα.
- Dwarven Blacksmith
Δεν εξήγησες όμως γιατί αποκαλείς το μαζοχισμό υπευθυνότητα.decadent έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:16συγκρίνεις τα σκουπίδια με τον καθαρισμό ενός οικοπέδου που αν γίνεται κάθε χρόνο ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι μια απλή εργασία και είναι υποιχρεώση του ιδιοκτήτη; σοβαρέψουDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:12Ε εσύ πήγαινε τα σκουπίδια σου μόνος σου στη χωματερή και στο εργοστάσιο ανακύκλωσης για να μάθεις υπευθυνότητα. Ο φυσιολογικός κόσμος όμως θέλει απλά να γίνει η δουλειά με την αποτελεσματικότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας εκμεταλλευόμενοι τις οικονομίες κλίμακας, οπότε απλά τα κατεβάζουμε στους κάδους.decadent έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:08
Μαθαίνετε δυο λέξεις και τις θεωρείτε επιχείρημα. Δεν ήξερα ότι όποιος θεωρεί αναμενόμενη την υπευθυνότητα σε ενήλικες θέλει εκδίκηση. Πρέπει να είναι ωραία στον κόσμο σου που υπεύθυνος είναι πάντα κάποιος άλλος.
![]()
ο λογικός κόσμος επιθυμεί μια σύγχρονη υπεύθυνη κοινωνία και όχι ένα τριμπούρδελο με νήπια
Για μένα ζητούμενο είναι η επίλυση του προβλήματος με το ελάχιστο δυνατό κόστος και ταλαιπωρία. Εσύ θες να μεγιστοποιήσεις το κόστος και την ταλαιπωρία για να διδάξεις ένα μάθημα σε όλους. Τζόκερ στυλ.
να έρθει το κράτος να μου καθαρίζει το σπίτι να μην σηκώνω τα χαλιά και κοψομεσιάζομαιDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:19Δεν εξήγησες όμως γιατί αποκαλείς το μαζοχισμό υπευθυνότητα.decadent έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:16συγκρίνεις τα σκουπίδια με τον καθαρισμό ενός οικοπέδου που αν γίνεται κάθε χρόνο ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι μια απλή εργασία και είναι υποιχρεώση του ιδιοκτήτη; σοβαρέψουDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:12
Ε εσύ πήγαινε τα σκουπίδια σου μόνος σου στη χωματερή και στο εργοστάσιο ανακύκλωσης για να μάθεις υπευθυνότητα. Ο φυσιολογικός κόσμος όμως θέλει απλά να γίνει η δουλειά με την αποτελεσματικότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας εκμεταλλευόμενοι τις οικονομίες κλίμακας, οπότε απλά τα κατεβάζουμε στους κάδους.
![]()
Για μένα ζητούμενο είναι η επίλυση του προβλήματος με το ελάχιστο δυνατό κόστος και ταλαιπωρία. Εσύ θες να μεγιστοποιήσεις το κόστος και την ταλαιπωρία για να διδάξεις ένα μάθημα σε όλους. Τζόκερ στυλ.
ακριβώς αυτό υποστηρίζεις και δεν έχεις την ικανότητα να το αντιληφθείς
η επίλυση του προβλήματος είναι να αποδεχτεί ο καθένας τις ευθύνες του, αλλά για εσένα αυτό είναι ταλαιπωρία και μάθημα ενώ θα έπρεπε να είναι τρόπος ζωής
κάτι σου είπα για τις λεξούλες αλλά συνεχίζεις να θεωρείς ότι είναι επιχειρήματα, καλή συνέχεια
- Dwarven Blacksmith
Έφερα συγκεκριμένα επιχειρήματα για την ανωτερότητα της πρότασης μου. Εσύ παπαγαλίζεις τη λέξη υπευθυνότητα, την οποία ζήτησα να μου ορίσεις και απέτυχες να το κάνεις, επιλέγοντας να επαναλάβεις απλά τη λέξη. Καλή συνέχεια!decadent έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:23να έρθει το κράτος να μου καθαρίζει το σπίτι να μην σηκώνω τα χαλιά και κοψομεσιάζομαιDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:19Δεν εξήγησες όμως γιατί αποκαλείς το μαζοχισμό υπευθυνότητα.decadent έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:16
συγκρίνεις τα σκουπίδια με τον καθαρισμό ενός οικοπέδου που αν γίνεται κάθε χρόνο ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι μια απλή εργασία και είναι υποιχρεώση του ιδιοκτήτη; σοβαρέψου
Για μένα ζητούμενο είναι η επίλυση του προβλήματος με το ελάχιστο δυνατό κόστος και ταλαιπωρία. Εσύ θες να μεγιστοποιήσεις το κόστος και την ταλαιπωρία για να διδάξεις ένα μάθημα σε όλους. Τζόκερ στυλ.![]()
ακριβώς αυτό υποστηρίζεις και δεν έχεις την ικανότητα να το αντιληφθείς
η επίλυση του προβλήματος είναι να αποδεχτεί ο καθένας τις ευθύνες του, αλλά για εσένα αυτό είναι ταλαιπωρία και μάθημα ενώ θα έπρεπε να είναι τρόπος ζωής
κάτι σου είπα για τις λεξούλες αλλά συνεχίζεις να θεωρείς ότι είναι επιχειρήματα, καλή συνέχεια
Εύκολη δουλειά. Πόσα ζήτησες;taliban έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:42Χορτοκοπτικό και έχει κάτι μισοξερες καστανιες μέσα θα τις φάει ο μούμος![]()
3.5 στρέμματα μπροστά το οικόπεδο.
Τα χορταρια είναι στρώμα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 5 Απαντήσεις