!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
Δεν κατάλαβες καλά αλλά δεν είναι η πρώτη φορά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
αυτη εδω ειναι που εχει αποψη για τον ξαρχακο?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Η όλη φάση είναι για να κάθεστε να ασχολείστε, ασχοληθείτε λοιπόν.
.
.
Η άλλη θίχτηκε για την νουδού.

Τι είχανε τα έρμα.

Τι είχανε τα έρμα.
.
.
Αδιαφορία. Καλύτερη από cancel.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
της ευχόμαστε καλά στέφανα με πάκι της προτίμησης της ...να τη φέρει στα ισα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Είναι βαθύτερο αυτό το κοινωνικό φαινόμενο ισίλ, μερικοί ξεκινήσανε να βάζουν σωστές βάσεις συζήτησης αλλά όπως βλέπεις τελικά η συζήτηση προχωράει όπως πιστεύω ότι θα περίμενε να προχωρήσει αυτός ο πίπης που άνοιξέ το νήμα για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Δεδομένης την όλης κατάστασης δεν θέλω να σας την σπάσω με επιστημονικά δεδομένα και αλήθειες που διέπουν την αγελαία συμπεριφορά μας (σας, τους, οκ, έχει γαμηθεί η φάση με τα πρόναουνζ). Πάντως αυτό που βλέπεις στα σχόλια, αυτό είμαστε. Μπορώ (μπορούμε) να το πάω (πάμε) πολύ παρακάτ το θέμα στην ανάλυση αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει, στο τέλος παίζει να μας πούνε και μαλάκες οι μαλάκες. Πούτσα μου εμένα οκ, αλλά αξίζει;
.
.
Ε;;
Πού κολλάει ο μαλάκας στο νήμα για τον Ξαρχάκο; Τουλάχιστον ο δεύτερος έχει να παρουσιάσει μουσικό έργο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ λέω ότι δεν αξίζει.
.
.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Χρειάζεται ήρεμη προσέγγιση και όχι χυδαιότητες.
Λίγη υπομονή. Το Σεπτέμβρη θα κάνετε νέα δόση.
Λίγη υπομονή. Το Σεπτέμβρη θα κάνετε νέα δόση.
Γνώμη σου και καθ'όλα σεβαστή.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κολλάει στο γεγονός ότι τον κύριο Καραμανλή δεν τον ψήφισαν κάποιοι εξωγήινοι όπως επίσης με την κυρία Κική δεν ασχολούνται πάλι οι ίδιοι εξωγήινοι αλλά εγώ και εσύ, όπως με τον κύριο Καραμανλή δλδ, άνθρωποι, όχι εξωγήινοι, νεοέλ άνθρωποι συγκεκριμένα.Πασιφάη έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:09Ε;;![]()
Πού κολλάει ο μαλάκας στο νήμα για τον Ξαρχάκο; Τουλάχιστον ο δεύτερος έχει να παρουσιάσει μουσικό έργο.
.
.
Δεν είναι απλά γνώμη μου ρε συ, κοινωνική απογοήτευση είναι, παλαιότερα δεν μπορούσα να το δεχθώ καν.
.
.
Όλοι με τα απωθημένα σας εκφράζεσται. Μια χαρά τα είπε η σούπερ Κική. Πλάκα κάνει. Εσείς λαϊκό δικαστήριο.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 21:38Ταύτιση με τα απωθημένα της.panos291 έγραψε: 11 Αύγ 2023, 21:36Ομορφη δεν ειναι. Εξυπνη δεν ειναι. Μορφωμενη δεν ειναι. Πλακα δεν εχει. Καλοντυμενη δεν ειναι.Nandros έγραψε: 11 Αύγ 2023, 20:37
Αυτό το έκτρωμα, αυτό το δείγμα πιθήκου (όχι ανθρώπου) έχει 314.000 followers!
Είπες τίποτα;
314.000 ΜΑΛΑΚΕΣ και ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ την παρακολουθούν!
Πάτα το το γαμημένο ρε Κιμ!
Ποιος ειναι ο λογος να την παρακολουθει καποιος αυτη??
Κι εμείς πλάκα κάνουμε με το κάθε αριστοφανίζον σούργελο.Σπίρτο έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:15Όλοι με τα απωθημένα σας εκφράζεσται. Μια χαρά τα είπε η σούπερ Κική. Πλάκα κάνει. Εσείς λαϊκό δικαστήριο.
Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι