!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αναστασία Γιούσεφ:Έχω πάει μόνο με 15 άνδρες.
Το γραφικό στη φάση είναι ότι οι άντρες λένε "πουτάνες" και τις γυναίκες που δεν πληρώνονται.
Η αντίστοιχη έκφραση για τους εμπΥρους εραστές είναι "καλός μυλωνάς", που έχει κατιτίς το νοικοκυρέικον και αξιοπρεπές.
Η αντίστοιχη έκφραση για τους εμπΥρους εραστές είναι "καλός μυλωνάς", που έχει κατιτίς το νοικοκυρέικον και αξιοπρεπές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η αναστασία ήταν γειτονάκι, πήγε κ στο ίδιο σχολείο με μένα, είναι καλό παιδί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
οπως με ενημερωνουν απο το κοντρολ - εχει δηλωσει πως αρνηθηκε 20 χιλ για μια βραδια με αραβες στη μυκονο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πριν καμια πενταετία με δυομιση κατοστάρια την ειχες ευκολάκι.Αγις έγραψε: 29 Σεπ 2022, 12:32 οπως με ενημερωνουν απο το κοντρολ - εχει δηλωσει πως αρνηθηκε 20 χιλ για μια βραδια με αραβες στη μυκονο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Και τα 5 too much είναι για να τον σφηνώσεις σε οποιαδήποτε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ο άγης πηδάει σε τσακ νόρις μόουντ.μια βίζιτα κάποτε του είχε δώσει 10000
Ε ναι τώρα 20 χιλιάρικα οι Άραβες δίνουν για ρετσινες, την ψιλοξεφτιλισαν, μάλλον είδαν την φάτσα τηςΑγις έγραψε: 29 Σεπ 2022, 12:32 οπως με ενημερωνουν απο το κοντρολ - εχει δηλωσει πως αρνηθηκε 20 χιλ για μια βραδια με αραβες στη μυκονο
εντωμεταξύ δεν έχω πιάσει ακόμα γιατί την κοπανάνε έτσι την κοπελίτσα
Ο Άγις πηδάει γενικώς και ειδικώς. Ό,τι κινείται. Λακεδαιμόνιος. Σκληρος επιβήτορας. Να τα λέμε όλα.nowhere έγραψε: 29 Σεπ 2022, 13:01 ο άγης πηδάει σε τσακ νόρις μόουντ.μια βίζιτα κάποτε του είχε δώσει 10000
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
nowhere έγραψε: 29 Σεπ 2022, 13:09 εντωμεταξύ δεν έχω πιάσει ακόμα γιατί την κοπανάνε έτσι την κοπελίτσα
η πιο μπινγκ σπεντερ γκομενα μου - εφτασε μεχρι κομπολοι των 700 ευρωnowhere έγραψε: 29 Σεπ 2022, 13:01 ο άγης πηδάει σε τσακ νόρις μόουντ.μια βίζιτα κάποτε του είχε δώσει 10000
το σημαντικο ηταν πως ολες κατι προσφεραν κ προσφερουν (εκτος απο κορυφαια γαμησια )
η χουφτα σου τι σου προσφερε ολσ αυτα τα χρονια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
λογικά ότι έπιανε,πινόκιο
δεν ειναι απαντηση αυτη
κομπλαρες ;
ξαναπροσπαθησε
κομπλαρες ;
ξαναπροσπαθησε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-