Ακρίτα και Σεφερλής μαζί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;
Re: Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;
Κάνει άραγε καλά την δουλειά της ως επαγγελματίας προπαγανδιστής ή .. τζάμπα πληρώνεται;
Έχει βάση αυτό που λες. Δεν ξέρω αν συμφωνώ, θα τοποθετηθώ κάποια στιγμή που θα το έχω επεξεργαστεί, πάντως δεν είναι αντίθετο σε ό,τι έγραψα στην ανάρτησή μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:48Υπάρχει άραγε κάποια ιδεολογία στον πλανήτη γη , η οποία δεν ασκεί ρητορική μίσους εναντίον κάποιας άλλης ομάδας ανθρώπων οι οποίοι έχουν αντίθετη ιδεολογία;Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:44Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Για να ασκήσεις ρητορική μίσους πρέπει να έχεις κάποιο λέγειν. Να ξες να μιλάς. Να μπορείς να γαμωρητορεύσεις. Όταν λέμε ότι η Λατινοπούλου ασκεί ρητορική μίσους, της δίνουμε αξία. Ένα αγράμματο ξέκωλο είναι που λέει μονίμως μαλακίες, ας σταματήσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε μαζί της. Ας αφήσουμε μόνο τους οπαδούς της να την χαίρονται κι ας μην πέφτουμε στο επίπεδό τους.
Ρητορική μίσους και στοχοποίηση εχθρικης ομάδας ανθρώπων έχουν όλες μα όλες οι ιδεολογίες
όσο σούργελο κι αν είναι η Αφρούλα, εδώ μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας
πλύντε πρώτα τα δόντιά σας βρε λέτσοι και μετά ισοπεδώνετε και τον καπιταλισμό...
πλύντε πρώτα τα δόντιά σας βρε λέτσοι και μετά ισοπεδώνετε και τον καπιταλισμό...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Παλαιοελλαδίτης
Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:13τυχαίο θα είναιgeorgebi έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:08Όχι όλοι.....Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:04
μπήκε μπροστά το think tank των ζαίων. ΟΙ ζαίοι έκαναν συνέδριο φιάσκο, κάναμε τα καλαμπούρια μας και προβληματίζονται τώρα που ο κόσμος γελάει με τα χάλια τους![]()
![]()
κάποιοιδεν πήραν καν είδηση πως έγινε συνέδριο
![]()
https://twitter.com/commonsense491/stat ... JKF0ojC9Fg![]()
- wooded glade
Πράγματι μερικοί σύνεδροι υφίστανται ανοικείους επιθέσεις.
Αλλά ήταν και η ομάδα του λαϊκού απεντομωτηρίου εδώ που τα λέμε. Τι να κάνουμε τώρα ;
Για την εμφάνιση με ρόμπες πλυσίματος σκαλοπατιών μερικών κυριών είμαι μεταξύ σφύρας και άκμονος, διότι το έκανε παλιά και η Ανεγκρέτ Καρενμπάουερ της δικιάς μας της Άνγκελας.
Αλλά ήταν και η ομάδα του λαϊκού απεντομωτηρίου εδώ που τα λέμε. Τι να κάνουμε τώρα ;
Για την εμφάνιση με ρόμπες πλυσίματος σκαλοπατιών μερικών κυριών είμαι μεταξύ σφύρας και άκμονος, διότι το έκανε παλιά και η Ανεγκρέτ Καρενμπάουερ της δικιάς μας της Άνγκελας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Καταφέρατε να κάνετε διάσημη μια ασήμαντη τριχολογο . Άντε και στην βουλή μιας και την έχετε κάνει κιόλας τσίρκο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βάλε και έναν Χατζηπαναγή, τύπε και τα 'χεις πιάσει όλα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
wooded glade έγραψε: 19 Απρ 2022, 20:20 Πράγματι μερικοί σύνεδροι υφίστανται ανοικείους επιθέσεις.
Συμφωνώ απολυτα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν καταλαβάινω γιατί πειράζει τις φωτογραφίες της και εμφανίζει εικόνα πλαστικής κούκλας, αφού και με την κανονική της όψη όμορφη είναι.
Επειδη ειναι ενα διποδο κομπλεξ.Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2022, 11:49 Δεν καταλαβάινω γιατί πειράζει τις φωτογραφίες της και εμφανίζει εικόνα πλαστικής κούκλας, αφού και με την κανονική της όψη όμορφη είναι.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Πραγματικά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
To all the Xristians of the world!

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron