!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

AlienWay έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:48 Η Λατινοπούλου είναι η Ακρίτα της ΝΔ.
Ακρίτα και Σεφερλής μαζί.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Ποτε θα παρεμβει εισαγγελεας για τον ρατσιστικο και γεματο μισος λογο της χυδαιας Λατινοπουλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Κάνει άραγε καλά την δουλειά της ως επαγγελματίας προπαγανδιστής ή .. τζάμπα πληρώνεται;
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:48
Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:44
Green Dragon έγραψε: 19 Απρ 2022, 09:01

:+1:
Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ. Για να ασκήσεις ρητορική μίσους πρέπει να έχεις κάποιο λέγειν. Να ξες να μιλάς. Να μπορείς να γαμωρητορεύσεις. Όταν λέμε ότι η Λατινοπούλου ασκεί ρητορική μίσους, της δίνουμε αξία. Ένα αγράμματο ξέκωλο είναι που λέει μονίμως μαλακίες, ας σταματήσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε μαζί της. Ας αφήσουμε μόνο τους οπαδούς της να την χαίρονται κι ας μην πέφτουμε στο επίπεδό τους.
Υπάρχει άραγε κάποια ιδεολογία στον πλανήτη γη , η οποία δεν ασκεί ρητορική μίσους εναντίον κάποιας άλλης ομάδας ανθρώπων οι οποίοι έχουν αντίθετη ιδεολογία;

Ρητορική μίσους και στοχοποίηση εχθρικης ομάδας ανθρώπων έχουν όλες μα όλες οι ιδεολογίες
Έχει βάση αυτό που λες. Δεν ξέρω αν συμφωνώ, θα τοποθετηθώ κάποια στιγμή που θα το έχω επεξεργαστεί, πάντως δεν είναι αντίθετο σε ό,τι έγραψα στην ανάρτησή μου.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

vantono έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:49
Εγώ νομίζω πάντως ότι η Ακρίτα στάζει για τον Σεφερλή.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

όσο σούργελο κι αν είναι η Αφρούλα, εδώ μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας

πλύντε πρώτα τα δόντιά σας βρε λέτσοι και μετά ισοπεδώνετε και τον καπιταλισμό...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:13
georgebi έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:08
Δημοκράτης έγραψε: 19 Απρ 2022, 15:04
μπήκε μπροστά το think tank των ζαίων. ΟΙ ζαίοι έκαναν συνέδριο φιάσκο, κάναμε τα καλαμπούρια μας και προβληματίζονται τώρα που ο κόσμος γελάει με τα χάλια τους
Όχι όλοι..... :smt018 :smt018

κάποιοι :smt047 δεν πήραν καν είδηση πως έγινε συνέδριο :102:

https://twitter.com/commonsense491/stat ... JKF0ojC9Fg
τυχαίο θα είναι :lol:
:giggle:
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Πράγματι μερικοί σύνεδροι υφίστανται ανοικείους επιθέσεις.
Αλλά ήταν και η ομάδα του λαϊκού απεντομωτηρίου εδώ που τα λέμε. Τι να κάνουμε τώρα ;
Για την εμφάνιση με ρόμπες πλυσίματος σκαλοπατιών μερικών κυριών είμαι μεταξύ σφύρας και άκμονος, διότι το έκανε παλιά και η Ανεγκρέτ Καρενμπάουερ της δικιάς μας της Άνγκελας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Καταφέρατε να κάνετε διάσημη μια ασήμαντη τριχολογο . Άντε και στην βουλή μιας και την έχετε κάνει κιόλας τσίρκο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

vantono έγραψε: 19 Απρ 2022, 17:49
Βάλε και έναν Χατζηπαναγή, τύπε και τα 'χεις πιάσει όλα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

wooded glade έγραψε: 19 Απρ 2022, 20:20 Πράγματι μερικοί σύνεδροι υφίστανται ανοικείους επιθέσεις.
Αλλά ήταν και η ομάδα του λαϊκού απεντομωτηρίου εδώ που τα λέμε. Τι να κάνουμε τώρα ;
Για την εμφάνιση με ρόμπες πλυσίματος σκαλοπατιών μερικών κυριών είμαι μεταξύ σφύρας και άκμονος, διότι το έκανε παλιά και η Ανεγκρέτ Καρενμπάουερ της δικιάς μας της Άνγκελας.

Συμφωνώ απολυτα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Δεν καταλαβάινω γιατί πειράζει τις φωτογραφίες της και εμφανίζει εικόνα πλαστικής κούκλας, αφού και με την κανονική της όψη όμορφη είναι.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Green Dragon έγραψε: 20 Απρ 2022, 11:49 Δεν καταλαβάινω γιατί πειράζει τις φωτογραφίες της και εμφανίζει εικόνα πλαστικής κούκλας, αφού και με την κανονική της όψη όμορφη είναι.
Επειδη ειναι ενα διποδο κομπλεξ.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Πραγματικά.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

To all the Xristians of the world!

Εικόνα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”