!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:59 Τα πράματα είναι απλά. Τον άφησαν τον άνθρωπο να περιμένει μισή ώρα λες και είναι σε καμιά ουρά για ψωμί στη σπβιετική ένωση. Δεν είναι σεξιστική η επίθεση. Στον εκνευρισμό του όποιονδήποτε και να είχε απέναντί του θα του μιλούσε με σαρκασμό. Εδώ βλέπετε μια γνήσια συμπεριφορά ανθρώπου. Κάτι που καταλαβαίνω ότι αντιβαίνει σε κάθε πολιτική ορθότητα, μα τι θα μπορούσαμε να είμαστε αν όχι γνήσιοι; Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε αν όχι να λέμε τι έχουμε στο μυαλό μας; Δεν είμαστε προγραμματισμένα ρομπότ. Είμαστε άνθρωποι με αισθήματα. Και ακόμα παραπάνω. Ειπναστε έλληνες.
Κι εγώ κάπως έτσι το βλέπω.
Θα έπρεπε να είχε καλύτερο κοντρόλ ο Τάσος αλλά δεν τον άφηνε να χαλαρώσει και να πάνε παρακάτω. Κι αυτη σαν μαθητευόμενη πανελίστα φέρθηκε.

Πάντως μάλλον δεν ζείτε στην Δυτική Αθήνα. Αυτά τα ... σεξιστικά είναι καθημερινά και αμείωτα, σε ένταση "Σπιρτόκουτου" και με πιό σεξουαλικές αναφορές και με τις γυναίκες να τα ... καταπίνουν.

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Σεξιστικό παραλήρημα Τ.Χαλκιά εναντίον Ι.Μαλέσκου! ''Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου'' #με την Μαλεσκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:34
klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:18

Το πρόβλημα για εμένα είναι ότι άμα δώσουμε pass σε αυτό τον εμετικό μαλάκα να μιλάει έτσι σε αυτήν, κανονικοποιούμε συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε. Προφανώς και δεν είναι ακριβώς "σεξιστικό" να μιλάει έτσι σε έναν καραπουτανίστικο κλώνο της Μενεγάκη, μην τρελάθουμε τελείως, μιλάμε για άνθρωπο που κάνει εκπομπή για την μυθική ελληνική θείτσα, που δεν πα να έχει τελειώσει νομική στο Harvard, θα κάτσει να ακούσει από το ξανθό τσουλί ποιός γαμάει ποιάν σαν να παρακολουθεί διάλεξη της αρχαιολογικής εταιρείας.

Ακόμα και σταθμίζοντας αυτό το γεγονός, να μιλάει ο εμετικός μπάρμπας λες και έχει πάει μπουζούκια στον χρυσό αιώνα του πασόκ; Ε εντάξει, ας προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι πλέον δεν είναι ανεκτό το να κάνουμε διάλογο με γυναίκες με εκφράσεις πασοκοχιμπατζή σε περίοδο ζευγαρώματος.
Και το να γίνεται διάλεξη για το σωστό και πρόστυχο σαβουαρ βιβρ από πασοκοχιμπατζήδες, είναι ανεκτό.
Ναι βέβαια η διαφορά είναι ότι εγώ δεν είμαι καλεσμένος της (σε πλατφόρμα παντελώς διαφορετικού scale) και της μιλάω σαν αγάμητος τράγος.
Ε, αυτό ακριβώς είναι και το κύριο στοιχείο των πασοκογενών.

Προσπαθούν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι.

Δηλαδή ενώ χαρακτηρίζουν οι ίδιοι μια γυναίκα "κωλοπουτανάκι ή καραπουτανίτσα" έτσι στο χαλαρό, παθαίνουν σοκ όταν κάποιος την αποκαλέσει "κουκλίτσα".

Ρε δεν πάτε να πλύνετε κανένα πιάτο από το καλό σερβίτσιο που βγάζετε μόνον για τους καλεσμένους; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:40
klg έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:34

Και το να γίνεται διάλεξη για το σωστό και πρόστυχο σαβουαρ βιβρ από πασοκοχιμπατζήδες, είναι ανεκτό.
Ναι βέβαια η διαφορά είναι ότι εγώ δεν είμαι καλεσμένος της (σε πλατφόρμα παντελώς διαφορετικού scale) και της μιλάω σαν αγάμητος τράγος.
Ε, αυτό ακριβώς είναι και το κύριο στοιχείο των πασοκογενών.

Προσπαθούν να παραστήσουν κάτι που δεν είναι.

Δηλαδή ενώ χαρακτηρίζουν οι ίδιοι μια γυναίκα "κωλοπουτανάκι ή καραπουτανίτσα" έτσι στο χαλαρό, παθαίνουν σοκ όταν κάποιος την αποκαλέσει "κουκλίτσα".

Ρε δεν πάτε να πλύνετε κανένα πιάτο από το καλό σερβίτσιο που βγάζετε μόνον για τους καλεσμένους; :lol:
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

εντωμεταξύ το γεγονός ότι μια παρουσιάστρια προσβάλει ένα καλεσμένο ηθοποιό ρωτώντας αν τον πείραξαν οι άνθρωποι στη ζωή του
περνάει στα ψιλά
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εχμμμ ....

Επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω πως η κ.Μαλέσκου, και η κάθε κ.Μαλέσκου

σε αντίθεση με τον κ.Χαλκιά

φοράει ακουστικό απ όπου δέχεται αυστηρή καθοδήγηση για το τι θα πει

και για το τι δεν θα πει.... :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

georgebi έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:49 Εχμμμ ....

Είναι γιατί δεν υπάρχει ακόμη δυνατότητα για ενσωματωμένο λογισμικό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αυτό το Μαλεσκου βγαίνει και σε άλλα νούμερα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

stergiosbik έγραψε: 28 Δεκ 2021, 12:33 Αποκαλουμε κουκλες τις γυναικες και τα εμετικα αποβρασματα οι αριστεροι λενε οτι ειμαστε σεξιστες.
Βρε δεν γαμιεστε ν ασπρισετε λεω εγω.
Το αρχικό νημα το άνοιξε νεοδημοκρατης, με λογαριασμό του Τουίτερ που είναι επίσης νεοδημοκρατη. Ποιοι είναι τα αποβρασματα δεν ξέρω. Μην με ταραζεις και θα πάω να κοινωνήσω μετα από 24 χρονια
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Μήπως ήταν στημένο το περιστατικό;
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:30 εχουμε στρατιες απο αντρακλες ετοιμους να πλακωθουν για το παραμικρο με αλλους αντρακλες αλλα καρακοταρες υποτακτικους μουνοδουλους οταν γυναικες τους υποβιβαζουν - απαξιωνουν - ειρωνευονται - προσβαλλουν -υποτιμουν
Welcome to the Cuckland.. :102:
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:10

Μήπως ήταν στημένο το περιστατικό;
Χλωμό να ήταν στο κόλπο ο Χαλκιάς...

(δεν προβλήθηκε η παράσταση του...και το σίριαλ ειναι στη κρατική)

αλλά σχεδόν σίγουρο να του την έστησαν αυτοί που ήταν στο κοντρόλ :g030:

και όχι φυσικά το εκτελεστικό όργανο η .....Μαλέσκου :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Parrot έγραψε: 28 Δεκ 2021, 15:16
Αγις έγραψε: 28 Δεκ 2021, 13:30 εχουμε στρατιες απο αντρακλες ετοιμους να πλακωθουν για το παραμικρο με αλλους αντρακλες αλλα καρακοταρες υποτακτικους μουνοδουλους οταν γυναικες τους υποβιβαζουν - απαξιωνουν - ειρωνευονται - προσβαλλουν -υποτιμουν
Welcome to the Cuckland.. :102:
''γυρισα χωρες κ χωρες αλλα τοσο μουνοδουλη δεν ειδα πουθενα ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

Μπίστης έγραψε: 28 Δεκ 2021, 14:39
Πάντως μάλλον δεν ζείτε στην Δυτική Αθήνα. Αυτά τα ... σεξιστικά είναι καθημερινά και αμείωτα, σε ένταση "Σπιρτόκουτου" και με πιό σεξουαλικές αναφορές και με τις γυναίκες να τα ... καταπίνουν.

:102:
μιλήστε μας για αυτό
αναφέρεστε σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή; είναι ευάλωτο να γίνετε πιο σαφής;
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Βαρυσήμαντη τοποθέτηση και από Λιάγκα... :e040:

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα της Μαλέσκου -και θα μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτήν την κοπέλα- ενώ είναι μια όμορφη κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα :smt023

δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της. :o

Δηλαδή, πάντα, επειδή της έχουν πει να προσέχει, έχει βάλει έναν μανδύα γύρω της και απαντάει ψεύτικα. ‘Όλο αυτό το θεατρικό που έγινε με τον Μπάκα ήταν ψεύτικο» :o

Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”