Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:18
Σε αυτό που ρώτησες κολλάνε.
δεν ρώτησα για να λάβω απάντηση, έκπληξη εξέφρασα
μα θενκς που μπήκες στον κόπο
και βέβαια απευθυνόμουν σε όλους εκείνους που δήλωσαν
ότι οι ελληνίδες προσελκύονται κυρίως από τα πορτοφόλια των ανδρών,
και προφανώς μιλούσαν βάσει δικών τους βιωμάτων, οικογενειακών
φαντάζομαι (από μάνες αδερφές-συντρόφους), οπότε εξέφρασα την
έκπληξή μου που το μοιράζονται δημόσια με αγνώστους και δεν ντρέπονται
δεν χρειαζεται φαντασια - κοιταξε γυρω σου
Μην εισαι απόλυτος, έχει πάρα πολλά παραδείγματα
Δες λίγο γύρω σου και παρατήρησε και κάτι ακόμη.
Πόσους αρκετά ευκατάστατους και άνω ξέρεις που εν τέλει παντρεύτηκαν το φτωχοκόριτσο;
Το θέμα δεν ειναι τα φραγκα. Ο καθένας βάση των δικών του στανταρντς κινείται σε ένα συγκεκριμένο κύκλο, εκεί θα γνωρίσει κόσμο που λίγο πολύ είναι στη δική του τάξη οικονομική/κοινωνική/επαγγελματική/μορφωτική. Δεν ειναι πάντα βάση σχεδίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 21 Δεκ 2021, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:11
Εδω εχει αντρες που κλαιγονται γιατι υπαρχουν συνετες γυναικες που λαμβανουν υποψη τους πορους διαβιωσης και για καποιον τρελο λογο επιθυμουν επιπολαιες και αμυαλες γυναικες που δεν θα το θεωρουν αυτο σημαντικο στοιχειο
Εδώ έχει άντρες που κλαίγονται, γιατί καμία δεν τους παίρνει σοβαρά για σχέση από αυτές που κοιτάζουν.
Εχω ακούσει και το αντίθετο.
Να κλαίγονται επειδή τους παίρνουν μόνο στα σοβαρά.
Ναι, φυσικά και από όλα έχει ο μπαξές, αλλά ουσιαστικά καταλήγουμε σε αυτό που λέω, στο ότι κλαίγονται, γιατί δεν ξέρουν και οι ίδιοι τί θέλουν. Όταν το καταλάβουν, θα λυθεί το θέμα τους. Μίλησα για ψυχοπαθολογία παρά πάνω και το λέω σοβαρά. Δε γίνεται να έχεις πατήσει τα 36 και να μην έχεις ιδέα τί θέλεις, υπάρχει θέμα πώς να το κάνουμε. Ο τύπος δε τις θέλει, αλλά τσαντίζεται που δεν τον θέλουν. Οι ξένες τον θέλουν, τις θέλει, αλλά δεν κάνει κάτι μαζί τους και ασχολείται με αυτές που δε θέλει και δεν τον θέλουν. Του τρελού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κι εγώ σου έδωσα ένα παράδειγμα ζευγαριού όπου το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο γιατί το είχαν ήδη λυμένο.
Δεν πηγαίνει κανείς να ανεμίσει το πορτοφόλι του μπροστά στις γυναίκες όταν κάνει καμάκι. Αυτό είναι ξεφτίλα. Υπάρχουν κανόνες ως προς τον τρόπο προσέγγισης και γνωριμίας.
Δεν καταλαβαίνεις Χριστό από αυτά που σου λέει. Ζωγραφίζει ωραία, πες της να στο ζωγραφίσει.
Καταλαβαίνω. Ωστόσο εξετάζουμε τον οικονομικό παράγοντα σε πολύ επιφανειακό επίπεδο και αυτό είναι λάθος.
Η επίδραση του οικονομικού παράγοντα είναι πολύ βαθύτερη και ανεπαίσθητη. Υποσυνείδητη. Και εννοείται ότι δεν παίζει τον αποκλειστικό ρόλο.
Το λάθος που κάνουν οι άντρες που κλαίγονται για τις ελληνίδες, είναι ότι αναζητούν "κοπέλα για σπίτι". Ε, η "κοπέλα για σπίτι" (όπως την αντιλαμβάνονται στο μυαλό τους) επιθυμεί αυτό το σπίτι να μπορεί να δημιουργηθεί και να συντηρηθεί κάπως.
Αντίθετα, υπάρχουν περπατημένες, προοδευτικές γυναίκες που βρίσκονται σε πιο ανέμελη φάση και δεν αναζητούν σύζυγο, αλλά σύντροφο και κατανόηση. Αυτές τις κακοχαρακτηρίζει ο Ελληνας και μετά κλαίγεται ότι οι γυναίκες ελκύονται από τα λεφτά.
δεν χρειαζεται φαντασια - κοιταξε γυρω σου
Πόσους αρκετά ευκατάστατους και άνω ξέρεις που εν τέλει παντρεύτηκαν το φτωχοκόριτσο;
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:20
Θεωρω οτι αν παρεις τυχαια εναν απο αυτους που λενε τα οσα λενε για τις Ελληνιδες,
ε κάποιο λόγο θα έχουνε οι άνθρωποι, αφου ειναι τόσοι πολλοί δεν τα λένετε τυχαία, οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά άσχετα αν εσυ το παιζεις ή και εισαι μέγας έραστης και απολύτος γνώστης, αυτο δεν αναιρεί πως υπάρχει προβλημα για μια μεγάλη μερίδα.
Διαπιστωνω οτι δεν γνωριζεις ουτε τα βασικα περι της ζωης, οχι μονο περι γυναικων.
Παντα, σε καθε περιπτωση, εχουν δικιο και γνωση, οι λιγοι, οχι οι πολλοι.
Παραδειγματα: Χιλιαδες θελουν να γινουν Ολυμπιονικες, ελαχιστοι το εχουν πετυχει. Ολοι θελουν να γινουν με νομιμο τροπο πλουσιοι, ελαχιστοι το πετυχαινουν. Τα ιδια και στο χωρο της επιστημης, της τεχνης, παντου!
Τη γνωση στο καθε θεμα, την εχουν ελαχιστοι και ακομα πιο λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να τη διαχειριστουν και να δουλεψει στη πραξη αυτη η θεωρητικη γνωση που κατεχουν.
και εγώ ξέρεις τι νομιζω για σένα; πως εισαι σαν τους πλούσιους που ζούνε μέσα στην γυάλα τους και πιστεύουνε πως ολα ειναι καλά και μέλι γάλα, και πως δεν υπάρχει φτωχεια στον κόσμο αφου αυτοι ζούνε μέσα στην χλιδή. Οτι επειδή σε αυτους δεν υπάρχει το προβλημα δεν υπάρχει και σε κανέναν άλλον. Και όχι δίκιο δεν εχουνε πάντα οι λίγοι ή οι πολλοί, εξαρτάται την περίπτωση, μπορει δίκιο να έχουνε οι λίγοι αλλά βεβαίως μπορεί το δίκιο να είναι και με το μέρος των πολλών. Επίσης πιστεύω πως οι πραγματικα ευφυεις άνθρωποι δεν κομπάζουνε και τόσο για τον εαυτο τους γιατι δεν το έχουνε ανάγκη. Εγώ έγραψα το απλούστατο πως εχω ελάχιστα likes απο τις εδώ γυναικες και εκατοντάδες likes απο γυναικες έξω, πάνω απο 400, και εσυ μου γράφεις άρε μάρες κουκουνάρες για κυκλώματα γυναικών που σου κάνουν ταιριασμα για να στα τσεπώσουν (σαν να ειναι ο κανονας αυτο) και πως η Ελληνιδα καταλάβαινει αν εισαι άμπαλος απο ελάχιστες φωτογραφιες σου χωρις καν να μιλήσει μαζι σου ή να σε συναντήσει, βρε άντε παράτα μας.
AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 13:45
Καταλαβαίνω. Ωστόσο εξετάζουμε τον οικονομικό παράγοντα σε πολύ επιφανειακό επίπεδο και αυτό είναι λάθος.
Η επίδραση του οικονομικού παράγοντα είναι πολύ βαθύτερη και ανεπαίσθητη. Υποσυνείδητη. Και εννοείται ότι δεν παίζει τον αποκλειστικό ρόλο.
Το λάθος που κάνουν οι άντρες που κλαίγονται για τις ελληνίδες, είναι ότι αναζητούν "κοπέλα για σπίτι". Ε, η "κοπέλα για σπίτι" (όπως την αντιλαμβάνονται στο μυαλό τους) επιθυμεί αυτό το σπίτι να μπορεί να δημιουργηθεί και να συντηρηθεί κάπως.
Αντίθετα, υπάρχουν περπατημένες, προοδευτικές γυναίκες που βρίσκονται σε πιο ανέμελη φάση και δεν αναζητούν σύζυγο, αλλά σύντροφο και κατανόηση. Αυτές τις κακοχαρακτηρίζει ο Ελληνας και μετά κλαίγεται ότι οι γυναίκες ελκύονται από τα λεφτά.
Βρε σύμφωνοι. Απλά αυτό που προσπαθεί να σου εξηγήσει είναι ότι οι απόψεις για τον κόσμο χτίζονται από τα βιώματά μας και τις προσλαμβάνουσες εικόνες μας, δε διαφωνεί κανείς μας στο ότι για να στήσεις οικογένεια καλό είναι να έχεις την ικανότητα να τη φροντίσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ε κάποιο λόγο θα έχουνε οι άνθρωποι, αφου ειναι τόσοι πολλοί δεν τα λένετε τυχαία, οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά άσχετα αν εσυ το παιζεις ή και εισαι μέγας έραστης και απολύτος γνώστης, αυτο δεν αναιρεί πως υπάρχει προβλημα για μια μεγάλη μερίδα.
Διαπιστωνω οτι δεν γνωριζεις ουτε τα βασικα περι της ζωης, οχι μονο περι γυναικων.
Παντα, σε καθε περιπτωση, εχουν δικιο και γνωση, οι λιγοι, οχι οι πολλοι.
Παραδειγματα: Χιλιαδες θελουν να γινουν Ολυμπιονικες, ελαχιστοι το εχουν πετυχει. Ολοι θελουν να γινουν με νομιμο τροπο πλουσιοι, ελαχιστοι το πετυχαινουν. Τα ιδια και στο χωρο της επιστημης, της τεχνης, παντου!
Τη γνωση στο καθε θεμα, την εχουν ελαχιστοι και ακομα πιο λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να τη διαχειριστουν και να δουλεψει στη πραξη αυτη η θεωρητικη γνωση που κατεχουν.
και εγώ ξέρεις τι νομιζω για σένα; πως εισαι σαν τους πλούσιους που ζούνε μέσα στην γυάλα τους και πιστεύουνε πως ολα ειναι καλά και μέλι γάλα, και πως δεν υπάρχει φτωχεια στον κόσμο αφου αυτοι ζούνε μέσα στην χλιδή. Οτι επειδή σε αυτους δεν υπάρχει το προβλημα δεν υπάρχει και σε κανέναν άλλον. Και όχι δίκιο δεν εχουνε πάντα οι λίγοι ή οι πολλοί, εξαρτάται την περίπτωση, μπορει δίκιο να έχουνε οι λίγοι αλλά βεβαίως μπορεί το δίκιο να είναι και με το μέρος των πολλών. Επίσης πιστεύω πως οι πραγματικα ευφυεις άνθρωποι δεν κομπάζουνε και τόσο για τον εαυτο τους γιατι δεν το έχουνε ανάγκη. Εγώ έγραψα το απλούστατο πως εχω ελάχιστα likes απο τις εδώ γυναικες και εκατοντάδες likes απο γυναικες έξω, πάνω απο 400, και εσυ μου γράφεις άρε μάρες κουκουνάρες για κυκλώματα γυναικών που σου κάνουν ταιριασμα για να στα τσεπώσουν (σαν να ειναι ο κανονας αυτο) και πως η Ελληνιδα καταλάβαινει αν εισαι άμπαλος απο ελάχιστες φωτογραφιες σου χωρις καν να μιλήσει μαζι σου ή να σε συναντήσει, βρε άντε παράτα μας.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΡΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Κοίτα κόλλημα να του κάνουν λάικ σώνει και ντε
Αλιόσα έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:15
Εκανα ένα πειραμα αυτές τις μέρες σε εφαρμογη dating, και ενω στην Ελλάδα ειχα μηδαμινα σχεδόν αποτελέσματα σε χώρες οπως mother Russia ή Βραζιλία ας πούμε, πολλές μεταξύ των οποίων και πολύ καλές εμφανισιακά με επέλεξαν. Δε λέω πως θα μου μιλήσουν ολες αλλά εδώ στο Ελλάντα ούτε ταίριασμα δεν κάνω. Τι στον πούτσο φταίει; επειδή έχουμε πολύ μικρότερο πληθυσμό; εχουμε πολλούς μουνόδουλος που δινουν αξία και στα μπάζα ακόμη; κακή ανατροφή των κοριτσιών απο το σπίτι που την βλέπουνε γαλαζοαίματες; Πρέπει να είσαι αξύριστος ταλιμπαν με σκουλαρίκια και τα ρέστα για να πάρεις like εδώ;
Ασχολησου αποκλειστικά και μονο με Ρωσια. Ειδικα St Petersburg
Εκανα ένα πειραμα αυτές τις μέρες σε εφαρμογη dating, και ενω στην Ελλάδα ειχα μηδαμινα σχεδόν αποτελέσματα σε χώρες οπως mother Russia ή Βραζιλία ας πούμε, πολλές μεταξύ των οποίων και πολύ καλές εμφανισιακά με επέλεξαν. Δε λέω πως θα μου μιλήσουν ολες αλλά εδώ στο Ελλάντα ούτε ταίριασμα δεν κάνω. Τι στον πούτσο φταίει; επειδή έχουμε πολύ μικρότερο πληθυσμό; εχουμε πολλούς μουνόδουλος που δινουν αξία και στα μπάζα ακόμη; κακή ανατροφή των κοριτσιών απο το σπίτι που την βλέπουνε γαλαζοαίματες; Πρέπει να είσαι αξύριστος ταλιμπαν με σκουλαρίκια και τα ρέστα για να πάρεις like εδώ;
Και Σουηδία και Νορβηγία και Ολλανδία και Ουκρανία και Πολωνία και Τσεχία και γενικά έχει φουλ επιλογές.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Δεκ 2021, 10:38
Καταρχάς οι γυναίκες από τη Βραζιλία έχουν Spoiler
αρχιδια και πουτσα
. Οι γυναίκες από τη Ρωσία ψάχνουν EU passport. Ή τουλάχιστον έναν γαμπρο που δε θα μπεκρουλιαζει κ θα τις σαπακιαζει στο ξύλο για μια ζωή
Αυτο που λες ισως ισχυει για την ρωσική επαρχια οχι για τις μεγαλουπολεις της Ρωσιας. Η Βραζιλία απο την άλλη έχει πάρα πολλές καλές εμφανισιακα (κωλάρες βυζομπαλα κτλ), που βάζουνε κατι φωτο με μαγιο σε παραλιες κτλ. Μονο οι μαύρες και κάτι μιγουδες δεν μου αρέσουν τοσο, γουστα ειναι αυτά. Αλλά ξαναλέω δεν ειναι αυτο το θέμα, το θέμα είναι πως εδώ δεν παιρνω ταιριασμα ουτε απο μπάζο. Μόνο μια 40αρα με εκανε αυτη τη βδομάδα και επισης μια άλλη 29αρα καλουτσικη που δεν ξέρω τι έπαθε και ξεκίνησε και πρώτη τη συζήτηση μαζι μου, μετά βέβαια σταμάτησε και την σουταρα. Αυτη η αποδοχη που έχω έξω και όχι στην ψωροκώσταινα μου έκανε τεράστια εντύπωση, σημειωτέον πως δεν χρησιμοποιούσα dating apps στο παρελθόν.
Ε βρες καμία από εξωτερικό, problem solved, 30 ευρώ
πολλους
ελαχιστες που εκαναν το ιδιο
Μήπως αυτοί ήταν στις παρακάτω κατηγορίες;
1)50αρης που ψάχνει την 20αρα, ναι εκει κυρίως με τα φράγκα παίζεις μπάλα
2)ο ταδε που έχει τρακάρει με τρένο και θέλει αποκλειστικά μουναρο; Ναι και εκεί μονο με φράγκα παίζεις μπάλα
3)ο τάδε που είναι αρχίδας, μλκς ολκής, δε τον θέλει καμία και αναγκάζεται να τον υπομείνει κάποια για να βγεί απο τη φτωχια; Ναι εκεί μονο με φράγκα παίζεις μπάλα
4)Συνδυασμός των παραπάνω δύο
5)Τυπάδες που θέλουν αποκλειστικά κάποια "κατώτερη" για να την ελέγχουν και να τη χειραγωγούν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και Σουηδία και Νορβηγία και Ολλανδία και Ουκρανία και Πολωνία και Τσεχία και γενικά έχει φουλ επιλογές.
Καλα, επιλογες εχει παντου. Εμεις ομως μιλαμε για τον αφρο, την Αγια Πετρούπολη
Εγώ δεν πιστεύω σε στερεότυπα κρατών και εθνών αν και υπάρχουν φυσικά κάποιες διαφοροποιήσεις ένεκα του κοινωνικού-πολιτισμικού περιβάλλοντος γαλούχησης κάποιου.
Πάντως ένα σεβαστό ποσοστό γυναικών και πέραν του ότι επιζητούν ως εμφάνιση ενός άνδρα, στο μετά ενδιαφέρονται για ευγένεια, σοβαρότητα, σταθερότητα με έστω λίγο χιουμορ. Εντάξει να έχει μία δουλειά αλλά όχι να είναι σουπερ φραγκάτος.
Αυτά τα λέω και για πριν τον έγγαμο βίο μου και η εμπειρία που είχα σε διαδικτυακό χώρο που προανέφερα, ήταν χαρακτηριστικη γιατί είδα κόσμο και συνομίλησα με πολύ περισσότερο, σε ένα χαλαρό περιβάλλον.
Φυσικά υπάρχουν και γυναίκες που γουστάρουν κάτι ανατρεπτικό ή επιζητούν την οικονομική καλοπέραση ή αρέσκονται σε ναρκισσισμό, όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
πολλους
ελαχιστες που εκαναν το ιδιο
Μήπως αυτοί ήταν στις παρακάτω κατηγορίες;
1)50αρης που ψάχνει την 20αρα, ναι εκει κυρίως με τα φράγκα παίζεις μπάλα
2)ο ταδε που έχει τρακάρει με τρένο και θέλει αποκλειστικά μουναρο; Ναι και εκεί μονο με φράγκα παίζεις μπάλα
3)ο τάδε που είναι αρχίδας, μλκς ολκής, δε τον θέλει καμία και αναγκάζεται να τον υπομείνει κάποια για να βγεί απο τη φτωχια; Ναι εκεί μονο με φράγκα παίζεις μπάλα
4)Συνδυασμός των παραπάνω δύο
5)Τυπάδες που θέλουν αποκλειστικά κάποια "κατώτερη" για να την ελέγχουν και να τη χειραγωγούν.
τι σημασια εχει ;
συμβαινει κ δεν το επιζητουν μονο καποιοι σαν αυτους που περιγραφεις - τους καθονται
εκτος αν οι γυναικες δεν ''φταινε'' αλλα απλα αναγκαζονται λογω πατριαρχιας - καπιταλισμου - ιμπεριαλισμου