νομίζω με παρεξήγησες: Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι δε με νοιάζουν όλα αυτά. Αντιθέτως, θα τα ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:43Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον που πραγματικά πιστεύεις ότι έκανες περίληψη και ότι στατιστικά δεν είσαι και εσύ ένας μαλάκας, γεγονός που σε κάνει ακόμη μεγαλύτερο μαλάκα από τον μέσο όρο, όπως πχ ο βαντόνος.foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:32Απλά σου έδωσα περίληψη του τι ισχύει. Δεν είναι δικιά μου απόφαση όλα αυτά. Εγώ ας πούμε αν κάποιος είχε ιστορικό θρόμβωσης δε θα του έδινα το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί ξέρω ότι κανένα από τα άτομα που με ενδιαφέρουν δεν έχει αυτό το πρόβλημα και ότι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους στατιστικά είστε μαλάκες.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα ήτανε καλύτερα μιλούσαμε πιο ανοιχτά μεταξύ μας, να λέμε στα ίσια ο ένας στον άλλον, δεν με νοιάζει αν ψοφήσεις ρε αδερφέ, εγώ κοιτάω την πάρτη μου, δεν με νοιάζει αν καεί ολόκληρη η Ελλάδα αρκεί να μην καεί το σπιτάκι μου, θα κάνεις ότι σου λέω εγώ γιατί το λέω εγώ ή τραβά ψόφα, είναι πιο τίμια ψευδαίσθηση νομίζω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει
Re: Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει
Σαφέστατα, όλοι οι φασίστες με την κυριολεκτική έννοια του όρου, συμφωνούν. Δεν πρέπει να αφήνονται περιθώρια μπρος στην απόλυτη αλήθεια που κατέχει ο κάθε φασίστας, έτσι λένε όλοι οι φασίστες, δεν είναι κάτι το περίεργο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:55Συμφωνώ ότι πολιτικοί απαξιώνουν την επιστήμη χάριν της κακώς εννοούμενης "ελευθερίας".sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:52Δεν νομοθετεί η επιστήμη, οι πολιτικοί νομοθετούν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:51
Αυτοί που δεν ξέρουν, πρέπει να ακουλουθούν αυτούς που ξέρουν. Δεν είναι όλα απόψεις, υπάρχει και η επιστήμη.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τρομερή απαξίωση αυτού που πρεσβεύεται ως επιστήμη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φυσικά και τα απολαμβάνεις όσο δεν καίγεται το σπιτάκι σου ή δεν έχει πραγματικές επιπτώσεις ο πάτος σου, αυτό δεν σε κάνει καθόλου λιγότερο στατιστικά μαλάκα, ίσα ίσα.foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:00νομίζω με παρεξήγησες: Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι δε με νοιάζουν όλα αυτά. Αντιθέτως, θα τα ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:43Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον που πραγματικά πιστεύεις ότι έκανες περίληψη και ότι στατιστικά δεν είσαι και εσύ ένας μαλάκας, γεγονός που σε κάνει ακόμη μεγαλύτερο μαλάκα από τον μέσο όρο, όπως πχ ο βαντόνος.foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:32
Απλά σου έδωσα περίληψη του τι ισχύει. Δεν είναι δικιά μου απόφαση όλα αυτά. Εγώ ας πούμε αν κάποιος είχε ιστορικό θρόμβωσης δε θα του έδινα το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί ξέρω ότι κανένα από τα άτομα που με ενδιαφέρουν δεν έχει αυτό το πρόβλημα και ότι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους στατιστικά είστε μαλάκες.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα ήτανε καλύτερα μιλούσαμε πιο ανοιχτά μεταξύ μας, να λέμε στα ίσια ο ένας στον άλλον, δεν με νοιάζει αν ψοφήσεις ρε αδερφέ, εγώ κοιτάω την πάρτη μου, δεν με νοιάζει αν καεί ολόκληρη η Ελλάδα αρκεί να μην καεί το σπιτάκι μου, θα κάνεις ότι σου λέω εγώ γιατί το λέω εγώ ή τραβά ψόφα, είναι πιο τίμια ψευδαίσθηση νομίζω.
.
.
όχι αλλά άμα έχεις προσέξει κάθε δέκα μέρες από αυτούς πεθαίνουν όσοι έχουν πεθάνει από εμβόλια σε όλον τον πλανήτη εδώ και ένα χρόνο.nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:50Μαλιστα, δηλ. η μιση ανεμβολιαστη Ελλάδα που δεν εχει κολλησει ακομα κορονοϊο (2-3 εκ. τουλαχιστον) εδω και 1,5 χρονο ειναι ταμπουρωμενη σε υπογεια καταφυγια ?foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:52Τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε μια πολύπλοκη αντίδραση των αιμοπεταλίων με κάποια αντισώματα που δημιουργεί ο αδενοϊός τον οποίον χρησιμοποιούν τα AZ και JJ ως φορέα, η οποία αντίδραση κάνει τα αιμοπετάλια να πήζουν. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρεις από πριν ότι κάποιος ανήκει στο 0.001% που θα εμφανίσει αυτήν την παρενέργεια, εκτός ίσως αν έχει ιστορικό παρόμοιων αντιδράσεων οπότε θα το ξέρει εκείνος (και έχει το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο). Βέβαια και ο κανονικός Covid προκαλεί θρομβώσεις με έναν διαφορετικό (αλλά παρόμοιας φύσης) μηχανισμό και σε δεκαπλάσιο ποσοστό, οπότε κάποιος που αντιμετωπίζει όντως κίνδυνο θρομβώσεων δε τη γλιτώνει αποφεύγοντας να εμβολιαστεί, παρεκτός κι αν ταμπουρωθεί σπίτι του και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν.vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:25 Μήπως τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε λάθος εμβολιασμό οπου ρίχνουν το μπολι σε φλέβα?
Φανταζομαι θα γινει το ελαχιστο η εταιρια να αποζημιωσει με αρκετα λεφτα την οικογενεια του ε?
Δεν νομιζω να τους εχουν δωσει ασυλια..
Δεν νομιζω να τους εχουν δωσει ασυλια..
- Otto Weininger
Aυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:55Συμφωνώ ότι πολιτικοί απαξιώνουν την επιστήμη χάριν της κακώς εννοούμενης "ελευθερίας".sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:52Δεν νομοθετεί η επιστήμη, οι πολιτικοί νομοθετούν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:51
Αυτοί που δεν ξέρουν, πρέπει να ακουλουθούν αυτούς που ξέρουν. Δεν είναι όλα απόψεις, υπάρχει και η επιστήμη.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τρομερή απαξίωση αυτού που πρεσβεύεται ως επιστήμη.
Οι άνθρωποι είναι εντελώς ανόητοι. Νομίζουν ότι οι πολιτικοί απαξιώνουν την επιστήμη όντας πιο αυστηροί ενώ η πραγματικότητα είναι πως αν έπαιρνε αποφάσεις μια επιτροπή ειδικών βασισμένοι στην evidence based practice, θα ήταν όλοι σε απομόνωση περιμένοντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους για να βγουν από το κλουβί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
μάντεψεfoscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:00νομίζω με παρεξήγησες: Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι δε με νοιάζουν όλα αυτά. Αντιθέτως, θα τα ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:43 Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα ήτανε καλύτερα μιλούσαμε πιο ανοιχτά μεταξύ μας, να λέμε στα ίσια ο ένας στον άλλον, δεν με νοιάζει αν ψοφήσεις ρε αδερφέ, εγώ κοιτάω την πάρτη μου, δεν με νοιάζει αν καεί ολόκληρη η Ελλάδα αρκεί να μην καεί το σπιτάκι μου,
foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:03
όχι αλλά άμα έχεις προσέξει κάθε δέκα μέρες από αυτούς πεθαίνουν όσοι έχουν πεθάνει από εμβόλια σε όλον τον πλανήτη εδώ και ένα χρόνο.
Αυτοι που πεθαινουν απο κορωνοιο θα πεθαιναν ετσι κι αλλιως σε ενα-δυο χρονια ειτε απο απλη γριππη, ειτε απο δυνατη ιωση, ειτε απο το υποκειμενο νοσημα τους.
Οποτε το ζητουμενο δεν ειναι να βλεπουμε αριθμους αλλα να τους αξιολογουμε ηλικιακα.
Και στις νεες ηλικιες ο φορος αιματος των εμβολιων ειναι βαρυς και δυσαναλογος σε σχεση με τον χαμηλοτατο κινδυνο απο covid.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:50 Η πιθανοτητα να κολλησει καποιος που τηρει ΟΛΑ τα μετρα και εχει μειωσει τις επαφες του στο μισο, αντικαθιστωντας σε αυτες ολους τους κλειστους χωρους με ανοιχτους, ειναι πολυ μικροτερη του 100% χωρις να κρυβεται σε πυρηνικα καταφυγια, οποτε εκεινο το 10 πλασιο (που μαλλον ειναι και λαθος γιατι ειναι μεγαλυτερο) πεφτει αρκετες ταξεις μεγεθους κατω.
Στο λινκ που έβαλα λέει ότι με τη Δέλτα όλοι σχεδόν θα έλθουν σε επαφή με τον ιό.Υπάρχει όμως κάτι άλλο,εσύ ψάχνεις για έναν υπερπροσεκτικό ορθολογικό αντιεμβολιαστή.Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει αυτό το όν και πάντως εάν υπάρχει θα είναι πολύ σπάνιο.
Συνήθως οι ίδιοι άνθρωποι που ήσαν και είναι κατά των υπερβολικών μέτρων προστασίας είναι και κατά των εμβολίων διότι η θεωρία που έχουν είναι ότι ο ιός δεν είναι τόσο επικίνδυνος και ο πανικός είναι κατασκευασμένος.
Ωστόσο όντως οι κυβερνήσεις θα μπορούσαν να πάρουν πάνω τους το θέμα των παρενεργειών.Αφού είπαν ότι είμαστε σε πόλεμο με τον "αόρατο εχθρό" θα μπορούσαν να εντάξουν τις παρενέργειες από τα εμβόλια στις αποζημιώσεις λόγω θυμάτων πολέμου αφού φυσικά διαπιστωθεί ότι όντως οι βλάβες προέρχονται από τα εμβόλια από ιατρική επιτροπή.Δεν θα ήσαν πάνω από μερικές δεκάδες.
φυσικά τίποτα απ αυτά δεν έχει σχέση με το θέμα αλλά ας γυρίσουμε στην αγαπημένη μας λούπα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εβραιογερμανοφιλε σταφιτη άλλαξε ποικιλια πάραυτα, σε έχει κάψει μαν μου!sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:43Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον που πραγματικά πιστεύεις ότι έκανες περίληψη και ότι στατιστικά δεν είσαι και εσύ ένας μαλάκας, γεγονός που σε κάνει ακόμη μεγαλύτερο μαλάκα από τον μέσο όρο, όπως πχ ο βαντόνος.foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:32Απλά σου έδωσα περίληψη του τι ισχύει. Δεν είναι δικιά μου απόφαση όλα αυτά. Εγώ ας πούμε αν κάποιος είχε ιστορικό θρόμβωσης δε θα του έδινα το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί ξέρω ότι κανένα από τα άτομα που με ενδιαφέρουν δεν έχει αυτό το πρόβλημα και ότι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους στατιστικά είστε μαλάκες.
Και γιατί δεν δίνουν αντιθρομβωτικά, προληπτικά για μερικές μέρες, μετά το εμβόλιο;foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:52Τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε μια πολύπλοκη αντίδραση των αιμοπεταλίων με κάποια αντισώματα που δημιουργεί ο αδενοϊός τον οποίον χρησιμοποιούν τα AZ και JJ ως φορέα, η οποία αντίδραση κάνει τα αιμοπετάλια να πήζουν. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρεις από πριν ότι κάποιος ανήκει στο 0.001% που θα εμφανίσει αυτήν την παρενέργεια, εκτός ίσως αν έχει ιστορικό παρόμοιων αντιδράσεων οπότε θα το ξέρει εκείνος (και έχει το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο). Βέβαια και ο κανονικός Covid προκαλεί θρομβώσεις με έναν διαφορετικό (αλλά παρόμοιας φύσης) μηχανισμό και σε δεκαπλάσιο ποσοστό, οπότε κάποιος που αντιμετωπίζει όντως κίνδυνο θρομβώσεων δε τη γλιτώνει αποφεύγοντας να εμβολιαστεί, παρεκτός κι αν ταμπουρωθεί σπίτι του και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν.vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:25 Μήπως τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε λάθος εμβολιασμό οπου ρίχνουν το μπολι σε φλέβα?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι του έκανε το εμβόλιο που ακριβώς φοβόταν ότι θα του κάνει, βρε Χελ? Διαβάσες τι έγραψα? Τους κιρσους στο πόδι τους είχε χρόνια, πολύ πριν κάνει το εμβόλιο και πολύ πριν σκάσει ο κορωνοιος. Δεν του προκλήθηκε κάτι από το εμβόλιο, του συγκεκριμένου. Αντιθέτως, (μέχρι στιγμής) δεν του επιδεινώθηκε. Ο γιατρός του είπε ότι θα είναι μια χαρά, και του πρότεινε σαλοσπιρ βέβαια για λίγες μέρες μετα.hellegennes έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:24Πού; Στα κανάλια; Που αποκρύπτουν ό,τι μπορούν αν δεν ταιριάζει στο στόρι της κυβέρνησης;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:43 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δνε έκανε δημόσια καταγγελία έτσι ώστε να γίνει χαμός και για βρεθεί ιατρός. Γίνεται να μην σε χειρουργουν και να σου ζητάνε λεφτά για ένα πρόβλημα που απέκτησες λόγω του εμβολίου που το κράτος σε πίεσε να κάνεις και να τα λες στο μσν με τον φίλο σου περιμένοντας να πεθάνεις; μου φαίνεται αδιανόητο.
Το πιο πιθανό είναι ότι προσπάθησε και έφαγε πόρτα.
Ίσως να μην ήταν και τόσο ψεκ, με δεδομένο ότι το εμβόλιο τού έκανε ακριβώς αυτό που φοβόταν ότι θα κάνει.vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:52 Φίλος μου σεκιουριτάς νοσοκομείου, υποχρεωθηκε ουσιαστικά απο την υπηρεσία μόλις προχτες να κανει (μαζι με ολους τους συναδελφους του) εμβολιο, αλλιως εχανε τη δουλεια του. Του πατησαν jj, και εχει θεμα με κιρσούς στα πόδια (στο ενα δηλαδη, το αλλο το ειχε χειρουργήσει πριν κατι χρονια) και ο γιατρος του ειπε οτι δεν διατρεχει κανενα κίνδυνο. Και πραγματι, 4 μερες πανε και προς το παρον δεν παρουσίασε το παραμικρο, ουτε την παραμικρη παρενέργεια.
Τα 'κλασε πανω του που τον υποχρεωσαν να βαρεσει JJ με τοσα που εχει ακουσει γι αυτο και το ζενεκα (λαμβάνοντας υποψιν και το θεμα που εχει με το ποδι του), αλλά αν δεν ηταν μαλάκας ψέκουλας και εκανε εμβολιο κατ'επιλογή του απο την αρχη, οταν ηρθε η ωρα της ηλικιακής του ομαδας, θα μπορουσε να επιλεξει και πφιζερ και μοντερνα κτλ. Επελεξε ομως να το φτασει στο απροχώρητο σαν κλασικος ελ ψεκ, ενω ηξερε οτι εργάζεται σε κλαδο που ειναι αναμενομενο να υποχρεωθουν καποια στιγμη, οπότε και του βαρεσαν αναγκαστικα ο,τι ειχαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Σεπ 2021, 15:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
talaipwros
Τις παρενέργειες /επιπλοκές των αντιθρομβωτικων τις γνωρίζουμε;vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:24Και γιατί δεν δίνουν αντιθρομβωτικά, προληπτικά για μερικές μέρες, μετά το εμβόλιο;foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:52Τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε μια πολύπλοκη αντίδραση των αιμοπεταλίων με κάποια αντισώματα που δημιουργεί ο αδενοϊός τον οποίον χρησιμοποιούν τα AZ και JJ ως φορέα, η οποία αντίδραση κάνει τα αιμοπετάλια να πήζουν. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρεις από πριν ότι κάποιος ανήκει στο 0.001% που θα εμφανίσει αυτήν την παρενέργεια, εκτός ίσως αν έχει ιστορικό παρόμοιων αντιδράσεων οπότε θα το ξέρει εκείνος (και έχει το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο). Βέβαια και ο κανονικός Covid προκαλεί θρομβώσεις με έναν διαφορετικό (αλλά παρόμοιας φύσης) μηχανισμό και σε δεκαπλάσιο ποσοστό, οπότε κάποιος που αντιμετωπίζει όντως κίνδυνο θρομβώσεων δε τη γλιτώνει αποφεύγοντας να εμβολιαστεί, παρεκτός κι αν ταμπουρωθεί σπίτι του και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν.vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:25 Μήπως τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε λάθος εμβολιασμό οπου ρίχνουν το μπολι σε φλέβα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 03 Σεπ 2021, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι ανούσιο αλλά επειδή ο διάλογος είναι δημόσιος απλά θα αφήσω αυτόν τον προβληματισμό εδώ.Otto Weininger έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:11Aυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:55Συμφωνώ ότι πολιτικοί απαξιώνουν την επιστήμη χάριν της κακώς εννοούμενης "ελευθερίας".sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:52
Δεν νομοθετεί η επιστήμη, οι πολιτικοί νομοθετούν.
Οι άνθρωποι είναι εντελώς ανόητοι. Νομίζουν ότι οι πολιτικοί απαξιώνουν την επιστήμη όντας πιο αυστηροί ενώ η πραγματικότητα είναι πως αν έπαιρνε αποφάσεις μια επιτροπή ειδικών βασισμένοι στην evidence based practice, θα ήταν όλοι σε απομόνωση περιμένοντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους για να βγουν από το κλουβί.
Φαντάσου τι θα έπρεπε να συμβαίνει με την παχυσαρκία, τα τροχαία ατυχήματα κτρ. με βάση αυτό το σκεπτικό άδολε μη κομματόσκυλε αναγνώστη.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-