!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:10
foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:52
vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:25 Μήπως τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε λάθος εμβολιασμό οπου ρίχνουν το μπολι σε φλέβα?
Τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε μια πολύπλοκη αντίδραση των αιμοπεταλίων με κάποια αντισώματα που δημιουργεί ο αδενοϊός τον οποίον χρησιμοποιούν τα AZ και JJ ως φορέα, η οποία αντίδραση κάνει τα αιμοπετάλια να πήζουν. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρεις από πριν ότι κάποιος ανήκει στο 0.001% που θα εμφανίσει αυτήν την παρενέργεια, εκτός ίσως αν έχει ιστορικό παρόμοιων αντιδράσεων οπότε θα το ξέρει εκείνος (και έχει το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο). Βέβαια και ο κανονικός Covid προκαλεί θρομβώσεις με έναν διαφορετικό (αλλά παρόμοιας φύσης) μηχανισμό και σε δεκαπλάσιο ποσοστό, οπότε κάποιος που αντιμετωπίζει όντως κίνδυνο θρομβώσεων δε τη γλιτώνει αποφεύγοντας να εμβολιαστεί, παρεκτός κι αν ταμπουρωθεί σπίτι του και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν.
Απεφάνθη ο ειδικός αιματολόγος-κροκοδειλολόγος φόσκυλις.
Απλά σου έδωσα περίληψη του τι ισχύει. Δεν είναι δικιά μου απόφαση όλα αυτά. Εγώ ας πούμε αν κάποιος είχε ιστορικό θρόμβωσης δε θα του έδινα το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί ξέρω ότι κανένα από τα άτομα που με ενδιαφέρουν δεν έχει αυτό το πρόβλημα και ότι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους στατιστικά είστε μαλάκες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Σέλευκας έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:11
sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:51
Σέλευκας έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:46 Εγω είμαι υπέρ του εμβολιασμού γιατί δεν αντέχει η παραγωγή άλλο και οι μόνοι που γουστάρουν τα λοκ ντάουν ειναι οι υπάλληλοι οι οποίοι δεν χάσαν δεκάρα και κάθονται.
Δεν έχω ιδέα αν έχουν δικιο οι υγειονομικοί οι εμβολιαστές ο παγκοσμιος οργανισμός κλπ γιατί δεν είμαι ειδικός. Περίμενα κάνα δίμηνο να κανουν οι άλλοι και μετά οταν ειδε οτι δεν έπαθε κανένας τιποτα το έκανα. Αντιθετα ειδα πολλούς να πεθαινουν και άλλους να τη βγάζουν στο παρατριχα και όλοι οσοι ηταν αρνητες του ιου (στην αρχη ειχαμε και πολλους τέτοιους) όλοι κατέληξαν στις εντατικές. Ολοι οι αρνητές που ξερω ειχαν ή αριστερες αποψεις ή χριστιανικες.
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, και μερικούς ακόμη, είναι πάρα πάρα πολύ κρίμα που δεν καίγεται πατόκορφα αυτός ο γαμημένος ο τοπος που ονομάζουμε Ελλάδα με όλους τους Έλληνες μαζί.
ναι ο τόπος αυτός έχει μια ειδικότητα (μια ενευθυνότητα) να βαφτίζει αυταρχισμό ότι τον βολεύει και άλλα που ειναι χειρότερος αυταρχισμός να τα βαφτίζει υποχρεώσεις ή και δικαιώματα.
είναι αυταρχισμός να κάνει εμβόλιο ο υγειονομικός να μην πάρει στο λαιμό του άλλους, αλλά δεν είναι αυταρχισμός να λες στον άλλον που έχει μια δουλειά δικιά του ότι δουλέψει-δε δουλέψει θα πληρώνει κανονικα εισφορές και ένα τριχίλιαρο φορο στο τέλος αλλιως να πα να κοψει το σβέρκο του.
Όχι φιλαράκο μου, όσο και να συμφωνώ μαζί σου για το "θεματάκι" με τους ΔΥ μίλησες ξεκάθαρα δεν σε νοιάζει, δεν είσαι ειδικός, για εσένα εάν μπει μία τάξη με τους ΔΥ σε σχέση με τους ΕΕ (που φυσικά είσαι μεγάλο κορόιδο αν το πιστεύεις αυτό, ότι η εκάστοτε κυβέρνηση θα τα κάνει πλακάκια με την μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων που εκλέγει τις κυβερνήσεις, με το ίδιο τους το δημιούργημα δηλαδή, τους κομματικούς στρατούς) θα είναι όλα καλά.
Ε φάε στη μάπα, την δεδομένη στιγμή, την νουδού σου και μην λες - ζητάς πολλά, και αυτά που παίρνεις είναι πάρα πάρα πολλά στην τελική σε σχέση με αυτά που αξίζεις, και εσύ και εγώ και όλοι μας. Οι πολύ πλούσιοι έτσι κι αλλιώς στομπούτσο τους, γελάνε με εμάς, και καλά κάνουν, αφού καθόμαστε να μας γαμάνε αλύπητα πάρα πολύ καλά κάνουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:32

Τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε μια πολύπλοκη αντίδραση των αιμοπεταλίων με κάποια αντισώματα που δημιουργεί ο αδενοϊός τον οποίον χρησιμοποιούν τα AZ και JJ ως φορέα, η οποία αντίδραση κάνει τα αιμοπετάλια να πήζουν. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρεις από πριν ότι κάποιος ανήκει στο 0.001% που θα εμφανίσει αυτήν την παρενέργεια, εκτός ίσως αν έχει ιστορικό παρόμοιων αντιδράσεων οπότε θα το ξέρει εκείνος (και έχει το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο). Βέβαια και ο κανονικός Covid προκαλεί θρομβώσεις με έναν διαφορετικό (αλλά παρόμοιας φύσης) μηχανισμό και σε δεκαπλάσιο ποσοστό, οπότε κάποιος που αντιμετωπίζει όντως κίνδυνο θρομβώσεων δε τη γλιτώνει αποφεύγοντας να εμβολιαστεί, παρεκτός κι αν ταμπουρωθεί σπίτι του και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν.
Απλά σου έδωσα περίληψη του τι ισχύει. Δεν είναι δικιά μου απόφαση όλα αυτά. Εγώ ας πούμε αν κάποιος είχε ιστορικό θρόμβωσης δε θα του έδινα το δικαίωμα να κάνει άλλο εμβόλιο γιατί ξέρω ότι κανένα από τα άτομα που με ενδιαφέρουν δεν έχει αυτό το πρόβλημα και ότι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους στατιστικά είστε μαλάκες.
Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον που πραγματικά πιστεύεις ότι έκανες περίληψη και ότι στατιστικά δεν είσαι και εσύ ένας μαλάκας, γεγονός που σε κάνει ακόμη μεγαλύτερο μαλάκα από τον μέσο όρο, όπως πχ ο βαντόνος.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα ήτανε καλύτερα μιλούσαμε πιο ανοιχτά μεταξύ μας, να λέμε στα ίσια ο ένας στον άλλον, δεν με νοιάζει αν ψοφήσεις ρε αδερφέ, εγώ κοιτάω την πάρτη μου, δεν με νοιάζει αν καεί ολόκληρη η Ελλάδα αρκεί να μην καεί το σπιτάκι μου, θα κάνεις ότι σου λέω εγώ γιατί το λέω εγώ ή τραβά ψόφα, είναι πιο τίμια ψευδαίσθηση νομίζω.

.
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Σέλευκας έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:46 Εγω είμαι υπέρ του εμβολιασμού γιατί δεν αντέχει η παραγωγή άλλο και οι μόνοι που γουστάρουν τα λοκ ντάουν ειναι οι υπάλληλοι οι οποίοι δεν χάσαν δεκάρα και κάθονται.
Δεν έχω ιδέα αν έχουν δικιο οι υγειονομικοί οι εμβολιαστές ο παγκοσμιος οργανισμός κλπ γιατί δεν είμαι ειδικός. Περίμενα κάνα δίμηνο να κανουν οι άλλοι και μετά οταν ειδε οτι δεν έπαθε κανένας τιποτα το έκανα. Αντιθετα ειδα πολλούς να πεθαινουν και άλλους να τη βγάζουν στο παρατριχα και όλοι οσοι ηταν αρνητες του ιου (στην αρχη ειχαμε και πολλους τέτοιους) όλοι κατέληξαν στις εντατικές. Ολοι οι αρνητές που ξερω ειχαν ή αριστερες αποψεις ή χριστιανικες.
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, και μερικούς ακόμη, είναι πάρα πάρα πολύ κρίμα που δεν καίγεται πατόκορφα αυτός ο γαμημένος ο τοπος που ονομάζουμε Ελλάδα με όλους τους Έλληνες μαζί.
ναι ο τόπος αυτός έχει μια ειδικότητα (μια ενευθυνότητα) να βαφτίζει αυταρχισμό ότι τον βολεύει και άλλα που ειναι χειρότερος αυταρχισμός να τα βαφτίζει υποχρεώσεις ή και δικαιώματα.
είναι αυταρχισμός να κάνει εμβόλιο ο υγειονομικός να μην πάρει στο λαιμό του άλλους, αλλά δεν είναι αυταρχισμός να λες στον άλλον που έχει μια δουλειά δικιά του ότι δουλέψει-δε δουλέψει θα πληρώνει κανονικα εισφορές και ένα τριχίλιαρο φορο στο τέλος αλλιως να πα να κοψει το σβέρκο του.
Οπότε λες γιατι να τα βάλω με τον Μητσοτάκη και τους εφοπληστες που δε δίνουν δραχμουλα και να μην τα βάλω με τους δυ και τους υγειονομικούς που περνάνε.... Ζωή χαρισαμενη :fp:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis την 03 Σεπ 2021, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

κανε το εμβολιακι και φορα την μασκουλα

:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:25 Μήπως τα περιστατικά θρόμβωσης οφείλονται σε λάθος εμβολιασμό οπου ρίχνουν το μπολι σε φλέβα?
Μαλιστα, δηλ. η μιση ανεμβολιαστη Ελλάδα που δεν εχει κολλησει ακομα κορονοϊο (2-3 εκ. τουλαχιστον) εδω και 1,5 χρονο ειναι ταμπουρωμενη σε υπογεια καταφυγια ?

Η πιθανοτητα να κολλησει καποιος που τηρει ΟΛΑ τα μετρα και εχει μειωσει τις επαφες του στο μισο, αντικαθιστωντας σε αυτες ολους τους κλειστους χωρους με ανοιχτους, ειναι πολυ μικροτερη του 100% χωρις να κρυβεται σε πυρηνικα καταφυγια, οποτε εκεινο το 10 πλασιο (που μαλλον ειναι και λαθος γιατι ειναι μεγαλυτερο) πεφτει αρκετες ταξεις μεγεθους κατω.

Προφανως αν εισαι ο Οικονομοπουλος που σε 2 μηνες το καλοκαιρι γυρνας τα μπουζουξιδικα της μισης Ελλαδας για να τραγουδησεις και ερχεσαι σε επαφη με οσους θα ερθει ενας κοινος ανθρωπος σε ολη του τη ζωη, ε σε συμφερει να κανεις το εμβολιο.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:43

Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον που πραγματικά πιστεύεις ότι έκανες περίληψη και ότι στατιστικά δεν είσαι και εσύ ένας μαλάκας, γεγονός που σε κάνει ακόμη μεγαλύτερο μαλάκα από τον μέσο όρο, όπως πχ ο βαντόνος.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα ήτανε καλύτερα μιλούσαμε πιο ανοιχτά μεταξύ μας, να λέμε στα ίσια ο ένας στον άλλον, δεν με νοιάζει αν ψοφήσεις ρε αδερφέ, εγώ κοιτάω την πάρτη μου, δεν με νοιάζει αν καεί ολόκληρη η Ελλάδα αρκεί να μην καεί το σπιτάκι μου, θα κάνεις ότι σου λέω εγώ γιατί το λέω εγώ ή τραβά ψόφα, είναι πιο τίμια ψευδαίσθηση νομίζω.
Αυτοί που δεν ξέρουν, πρέπει να ακουλουθούν αυτούς που ξέρουν. Δεν είναι όλα απόψεις, υπάρχει και η επιστήμη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:52 Φίλος μου σεκιουριτάς νοσοκομείου, υποχρεωθηκε ουσιαστικά απο την υπηρεσία μόλις προχτες να κανει (μαζι με ολους τους συναδελφους του) εμβολιο, αλλιως εχανε τη δουλεια του. Του πατησαν jj, και εχει θεμα με κιρσούς στα πόδια (στο ενα δηλαδη, το αλλο το ειχε χειρουργήσει πριν κατι χρονια) και ο γιατρος του ειπε οτι δεν διατρεχει κανενα κίνδυνο. Και πραγματι, 4 μερες πανε και προς το παρον δεν παρουσίασε το παραμικρο, ουτε την παραμικρη παρενέργεια.
Τα 'κλασε πανω του που τον υποχρεωσαν να βαρεσει JJ με τοσα που εχει ακουσει γι αυτο και το ζενεκα (λαμβάνοντας υποψιν και το θεμα που εχει με το ποδι του), αλλά αν δεν ηταν μαλάκας ψέκουλας και εκανε εμβολιο κατ'επιλογή του απο την αρχη, οταν ηρθε η ωρα της ηλικιακής του ομαδας, θα μπορουσε να επιλεξει και πφιζερ και μοντερνα κτλ. Επελεξε ομως να το φτασει στο απροχώρητο σαν κλασικος ελ ψεκ, ενω ηξερε οτι εργάζεται σε κλαδο που ειναι αναμενομενο να υποχρεωθουν καποια στιγμη, οπότε και του βαρεσαν αναγκαστικα ο,τι ειχαν.
Είσαι σοβαρός ; Τι είναι αυτά που γράφεις ;
Έχετε ξεφύγει τελείως οι τρυπ-μπολ,που νομίζετε ότι σας αξίζει και παράσημο που κάνατε ένα εμβόλιο της πλάκας.
Τόση σκατοψυχία που την είχατε αποθηκευμένη όλα αυτά τα χρόνια,αναρωτιέμαι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:51

Αυτοί που δεν ξέρουν, πρέπει να ακουλουθούν αυτούς που ξέρουν. Δεν είναι όλα απόψεις, υπάρχει και η επιστήμη.
Δεν νομοθετεί η επιστήμη, οι πολιτικοί νομοθετούν.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τρομερή απαξίωση αυτού που πρεσβεύεται ως επιστήμη.

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:52
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:51

Δεν νομοθετεί η επιστήμη, οι πολιτικοί νομοθετούν.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τρομερή απαξίωση αυτού που πρεσβεύεται ως επιστήμη.
Συμφωνώ ότι πολιτικοί απαξιώνουν την επιστήμη χάριν της κακώς εννοούμενης "ελευθερίας".
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Manolis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:47

Οπότε λες γιατι να τα βάλω με τον Μητσοτάκη και τους εφοπληστες που δε δίνουν δραχμουλα και να μην τα βάλω με τους δυ και τους υγειονομικούς που περνάνε.... Ζωή χαρισαμενη :fp:
ποσους ψήφους έχουν οι εφοπλιστές και ποσους οι ΔΥ
απο ποιον δημιουργήθηκε το παρασιτικό κράτος;
Οι εφοπλιστές ειναι με οποια κηβέρνηση έρχεται δεν διαμορφώνουν πολιτικη
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:43 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δνε έκανε δημόσια καταγγελία έτσι ώστε να γίνει χαμός και για βρεθεί ιατρός. Γίνεται να μην σε χειρουργουν και να σου ζητάνε λεφτά για ένα πρόβλημα που απέκτησες λόγω του εμβολίου που το κράτος σε πίεσε να κάνεις και να τα λες στο μσν με τον φίλο σου περιμένοντας να πεθάνεις; μου φαίνεται αδιανόητο.
Εσύ πάλι ρε μεγάλε,τι φάση ;
Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ;

Και τι υπονοεί το όνομα χρήστη που έχεις επιλέξει ;
Τώρα που είναι η πραγματική στιγμή να αποδείξεις ότι είσαι ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης,συντάσσεσαι με την πιο ολοκληρωτική και δικτακτορική απόφαση που έχει εκδώσει ποτέ αυτό το μπουρδέλο που λέμε ελληνικό κράτος ;
Που είναι τα όπλα σας,εσείς που τα έχετε ; (υποτίθεται)
Που είναι ο γαμημένος σου ο Ρουβίκωνας,πήγε να κάνει το εμβόλιο ;

Αν αύριο σας πούνε να κυκλοφορείτε με μία γλάστρα στο κεφάλι ή με ένα παλούκι μόνιμα χωμένο στον κώλο,αυτό θα κάνετε ;
Θα μου πεις,πολλοί από εσάς,μάλλον γουστάρουν μόνιμα ένα παλούκι στον κώλο,δεν εξηγείται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:33

Όχι φιλαράκο μου, όσο και να συμφωνώ μαζί σου για το "θεματάκι" με τους ΔΥ μίλησες ξεκάθαρα δεν σε νοιάζει, δεν είσαι ειδικός, για εσένα εάν μπει μία τάξη με τους ΔΥ σε σχέση με τους ΕΕ (που φυσικά είσαι μεγάλο κορόιδο αν το πιστεύεις αυτό, ότι η εκάστοτε κυβέρνηση θα τα κάνει πλακάκια με την μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων που εκλέγει τις κυβερνήσεις, με το ίδιο τους το δημιούργημα δηλαδή, τους κομματικούς στρατούς) θα είναι όλα καλά.
Ε φάε στη μάπα, την δεδομένη στιγμή, την νουδού σου και μην λες - ζητάς πολλά, και αυτά που παίρνεις είναι πάρα πάρα πολλά στην τελική σε σχέση με αυτά που αξίζεις, και εσύ και εγώ και όλοι μας. Οι πολύ πλούσιοι έτσι κι αλλιώς στομπούτσο τους, γελάνε με εμάς, και καλά κάνουν, αφού καθόμαστε να μας γαμάνε αλύπητα πάρα πολύ καλά κάνουν.
οι πλούσιοι αδερφέ δεν έχουν ψήφους και το πρόβλημα που έχω μου το δημιουργεί το παρασιτικό κράτος
για τους πλούσιους είναι άλλη κουβέντα αλλά αυτοί ευνοούνται οταν κλείνουν οι μικροί για να ταιστεί ο παρασιτισμός
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”