!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ..

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:22
Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:13
Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:09 Και τώρα φαντάσου ανάλογη παρενόχληση, όχι σε παραλία, αλλά βράδυ, ενώ γυρνάς σπίτι πτώμα από δουλειά και δεν έχει κόσμο τριγύρω.
Γι' αυτό όλες οι κοπέλες που περπατάνε σε επικύνδυνα σημεία ή ερημικά μιλάνε πάντα με κάποιον δικό τους στο κινητό.
Χεχε, ως ανδρας, ούτε που φαντάζεσαι τι έλεγχο έχουν περάσει όλες οι διαδρομές από και προς το σπίτι.
Αν σας πηγαίνει σπίτι ένας καληνυχτάκιας αυτό δεν είναι κάτι το σεξιστικό;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:09 Και τώρα φαντάσου ανάλογη παρενόχληση, όχι σε παραλία, αλλά βράδυ, ενώ γυρνάς σπίτι πτώμα από δουλειά και δεν έχει κόσμο τριγύρω.
Γι' αυτό όλες οι κοπέλες που περπατάνε σε επικύνδυνα σημεία ή ερημικά μιλάνε πάντα με κάποιον δικό τους στο κινητό.
Χεχε, ως ανδρας, ούτε που φαντάζεσαι τι έλεγχο έχουν περάσει όλες οι διαδρομές από και προς το σπίτι.
Λες να μην το ξέρω; Λογικό μου φαίνεται.
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:22
Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:18 Το να είμαστε φιλικές; τα ενοχικα που μας έχουν φορτώσει φταίνε.
Βασικά στην παραλία δεν είχε πολύ κόσμο για να την υπερασπιστεί κάποιος άμεσα... παίζει και αυτό τον ρόλο του.
Σαφώς όταν θεωρείς ότι υπάρχει κίνδυνος, προσπαθεις να μειώσεις την πιθανότητα να εκτεθεις σε αυτόν. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα είσαι ευγενική /ος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 16:16 Άμα δηλαδη αποκαλέσω με την έκφραση " Έλα κούκλα μου " την ...συμμαθήτριά της κόρης μου που την παίρνει τηλέφωνο μεσημέρι για να μιλήσουν για μαθήματα , θα πρέπει να κατηγορηθω ότι κάνω παρενόχληση σε ανήλικη συμαθήτριά της κόρης μου ;
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Winston Smith έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:21
Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:16
Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:05

Όχι και μάντεψε... είναι της θεωρίας η μία στις 10 θα πέσει.
,
Μάντεψε ξανά. 1 στις 10 δίνει τηλέφωνο. Από αυτές 1 στις 10 (άρα 1 στις 100 συνολικά, αν είσαι χάλιας) σου κάθεται.
Είμαι εντελώς άχρηστος στο καμάκι αλλά η αλήθεια να λέγεται.
Το πρόβλημα με αυτή τη λογική είναι ότι οδηγεί πάντα σε παρενοχλήσεις. Υπάρχει ολόκληρο subculture για το πως θα μιλάς και θα παίρνεις τηλέφωνα, που πολλές φορές καταλήγει στο ότι επειδή είναι στατιστικό τότε όσο πιο επίμονος και τολμηρός είσαι, σε όσο περισσότερες τη πέσεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα, το οποίο σημαίνει τόσο περισσότερες παρενοχλήσεις. Και δεν μιλάμε μόνο για να μιλήσεις σε μια κοπέλα στο μαγαζί που έχεις βγει για ποτό, αλλά για συστηματική παρενόχληση γυναικών ότι ώρα και όποιο μέρος και να ναι.
Εγώ σου λέω ότι η στατιστική που παρέθεσα είναι εμπειρική. Όχι από πράξεις δικές μου (δυστυχώς) αλλά από φίλων. Οι τύποι γαμούσαν αβέρτα γιατί δεν είχαν κόμπλεξ (που είχα και έχω εγώ) να τρώνε χυλόπιτες. Αν είναι να μιλήσουμε για παρενοχλήσεις ας συζητήσουμε και τον εντελώς παρενοχλητικό, εξευτελιστικό, υποτιμητικό και αγενέστατο τρόπο άρνησης των γυναικών απέναντί σε διακριτικό, ευγενικό και τελικά ωραίο καμάκι. Απέναντι, δηλαδή, σε ανθρώπους που πραγματικά θαύμαζαν τις κυρίες και μάζεψαν όσο θάρρος μπορούσαν για να αρθρώσουν απλά δύο κουβέντες στη προσπάθεια να τις γνωρίσουν, μόνο και μόνο για να υποστούν τη χλεύη.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:16
Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:05
Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 20:54 3)πάντα είχα την απορία, όσοι κάνουν καμάκι και παρενοχλησεις, έχουν βγάλει ποτέ γκόμενα από αυτό;
Όχι και μάντεψε... είναι της θεωρίας η μία στις 10 θα πέσει.
Μάντεψε ξανά. 1 στις 10 δίνει τηλέφωνο. Από αυτές 1 στις 10 (άρα 1 στις 100 συνολικά, αν είσαι χάλιας) σου κάθεται.
Δηλαδη, εαν παρουμε σαν προτυπο τον συναδελφο του Πανα, πρεπει να φερθεις σα μαλακας και να γαμησεις τη διαθεση σε 99 γυναικες μεχρι να πεσεις στην απελπισμενη εκεινη που θα σου κατσει, η οποια επειδη δε θα σου κατσει για πολυ, επειδη θα εισαι ενας μαλακας πεφτουλας, θα πρεπει να επαναλαβεις το σκηνικο απειρες αλλες φορες, παρενοχλωντας εκατονταδες γυναικες και χαλωντας την πιατσα για μας τους υπολοιπους, γινοντας ενας σουπερ ενοχλητικος σιριαλ πεφτουλας.

Αυτο φιλε μου ειναι οπλοποιημενος ανδρισμος. Και ειναι τραγικο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:24

Η έννοια του καληνυχτάκια είναι σεξιστική. Η συνοδεία ως το σπίτι είναι απλά φιλική εξυπηρέτηση, από αυτές που γίνονται αμοιβαίως.
Z
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:28
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 16:16 Άμα δηλαδη αποκαλέσω με την έκφραση " Έλα κούκλα μου " την ...συμμαθήτριά της κόρης μου που την παίρνει τηλέφωνο μεσημέρι για να μιλήσουν για μαθήματα , θα πρέπει να κατηγορηθω ότι κάνω παρενόχληση σε ανήλικη συμαθήτριά της κόρης μου ;
ειναι λεπτη η γραμμη εδω και εξαρταται και απο αλλα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

John Brown Gun Club έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:31
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:28
ειναι λεπτη η γραμμη εδω και εξαρταται και απο αλλα.
Δηλαδή , εάν πάρω αγκαλιά και αποκαλέσω με την φράση κούκλα μου την μικτή κόρη ενός φίλου μου ..την παρενοχλω σεξουαλικά ;
Άβαταρ μέλους
Belisarius

John Brown Gun Club έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:29 Δηλαδη, εαν παρουμε σαν προτυπο τον συναδελφο του Πανα, πρεπει να φερθεις σα μαλακας και να γαμησεις τη διαθεση σε 99 γυναικες μεχρι να πεσεις στην απελπισμενη εκεινη που θα σου κατσει, η οποια επειδη δε θα σου κατσει για πολυ, επειδη θα εισαι ενας μαλακας πεφτουλας, θα πρεπει να επαναλαβεις το σκηνικο απειρες αλλες φορες, παρενοχλωντας εκατονταδες γυναικες και χαλωντας την πιατσα για μας τους υπολοιπους, γινοντας ενας σουπερ ενοχλητικος σιριαλ πεφτουλας.

Αυτο φιλε μου ειναι οπλοποιημενος ανδρισμος. Και ειναι τραγικο.
Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι άτομα σαν τον συνάδελφο του Πάνα υπάρχουν αλλά δεν είναι η πλειοψηφία ούτε χαλάνε τη ζαχαρένια σε όλες όσες την πέφτουνε (αν ναι, τότε το άτομο χρειάζεται κατανόηση λόγο προβλημάτων που αφορούν την ψυχιατρική). Άλλωστε μαζί με την ενόχληση στις περιπτώσεις αυτές συνυπάρχει η κολακεία που κάπως ζαχαρώνει το χάπι.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:30

Η έννοια του καληνυχτάκια είναι σεξιστική. Η συνοδεία ως το σπίτι είναι απλά φιλική εξυπηρέτηση, από αυτές που γίνονται αμοιβαίως.
Ναι αλλά τις περισσότερες φορές, γίνεται ανιδιοτελώς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

:smt005:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:36

Ναι αλλά τις περισσότερες φορές, γίνεται ανιδιοτελώς.
Ο ...καληνυχτακιας δεν επιδιώκει να ..γ-μ-σει ;;
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:29
Winston Smith έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:21
Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:16 ,
Το πρόβλημα με αυτή τη λογική είναι ότι οδηγεί πάντα σε παρενοχλήσεις. Υπάρχει ολόκληρο subculture για το πως θα μιλάς και θα παίρνεις τηλέφωνα, που πολλές φορές καταλήγει στο ότι επειδή είναι στατιστικό τότε όσο πιο επίμονος και τολμηρός είσαι, σε όσο περισσότερες τη πέσεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα, το οποίο σημαίνει τόσο περισσότερες παρενοχλήσεις. Και δεν μιλάμε μόνο για να μιλήσεις σε μια κοπέλα στο μαγαζί που έχεις βγει για ποτό, αλλά για συστηματική παρενόχληση γυναικών ότι ώρα και όποιο μέρος και να ναι.
Εγώ σου λέω ότι η στατιστική που παρέθεσα είναι εμπειρική. Όχι από πράξεις δικές μου (δυστυχώς) αλλά από φίλων. Οι τύποι γαμούσαν αβέρτα γιατί δεν είχαν κόμπλεξ (που είχα και έχω εγώ) να τρώνε χυλόπιτες. Αν είναι να μιλήσουμε για παρενοχλήσεις ας συζητήσουμε και τον εντελώς παρενοχλητικό, εξευτελιστικό, υποτιμητικό και αγενέστατο τρόπο άρνησης των γυναικών απέναντί σε διακριτικό, ευγενικό και τελικά ωραίο καμάκι. Απέναντι, δηλαδή, σε ανθρώπους που πραγματικά θαύμαζαν τις κυρίες και μάζεψαν όσο θάρρος μπορούσαν για να αρθρώσουν απλά δύο κουβέντες στη προσπάθεια να τις γνωρίσουν, μόνο και μόνο για να υποστούν τη χλεύη.
Ντάξει γενικά είναι λίγο φαύλος κύκλος αυτό. Δηλαδή από τη πλευρά της γυναίκας μπορεί να είσαι ο 10ος που ήρθε και την ενόχλησε οπότε ήταν αγενής γιατί μπορεί στους άλλους 9 να ήταν ευγενική και κουράστηκε. Από τη πλευρά των αντρών ήταν 10 και όχι λιγότεροι γιατί έχουμε τη λογική της ποσότητας. Τώρα την πρώτη κίνηση εσύ την κάνεις οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος για το αν και πως θα αρνηθεί, δεν μπορείς να χεις απαιτήσεις να της αρέσει το καμάκι σου απο πριν. Από τη στιγμή που ξεκινάς εσύ την αλληλεπίδραση δεν μπορείς να την θεωρήσεις παρενοχλητική, δεν σε κάλεσε κανείς. Το ιδανικό είναι να ρίχνουν το άκυρο τους ευγενικά, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

εχθρός του λαού έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:24
Naida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:18
εχθρός του λαού έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:09
πριν λίγο είχες πει αν δε μπορείς να είσαι ευγενης και διακριτικός
κράτα το σχολιο σου για τον εαυτό σου ....

και αμέσως κάνεις χυδαία,προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια εις βάρος μου
Μα γιατί το παίρνεις στραβά; η χούφτα είναι φιλική μαζί σου.

και οι μελιτζάνες είναι ουδέτερες αλλά τις σαύρες τις φοβίζουν
https://www.iefimerida.gr/news/488402/s ... noy-vinteo

και επειδή θέλω να αδειάσω το πακέτο μου μέσα στην όμορφη
πάρε ένα δωράκι
Spoiler
Εικόνα
πήγαινε στη γωνιά σου να κάψεις

και άσε με να της μιλήσω σαν σε γυναίκα'
Μισό να αφήσω αυτό εδώ και πάω.
Spoiler
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”