Αν σας πηγαίνει σπίτι ένας καληνυχτάκιας αυτό δεν είναι κάτι το σεξιστικό;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:22Χεχε, ως ανδρας, ούτε που φαντάζεσαι τι έλεγχο έχουν περάσει όλες οι διαδρομές από και προς το σπίτι.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:13Γι' αυτό όλες οι κοπέλες που περπατάνε σε επικύνδυνα σημεία ή ερημικά μιλάνε πάντα με κάποιον δικό τους στο κινητό.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:09 Και τώρα φαντάσου ανάλογη παρενόχληση, όχι σε παραλία, αλλά βράδυ, ενώ γυρνάς σπίτι πτώμα από δουλειά και δεν έχει κόσμο τριγύρω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ..
Re: ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ..
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λες να μην το ξέρω; Λογικό μου φαίνεται.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:22Χεχε, ως ανδρας, ούτε που φαντάζεσαι τι έλεγχο έχουν περάσει όλες οι διαδρομές από και προς το σπίτι.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:13Γι' αυτό όλες οι κοπέλες που περπατάνε σε επικύνδυνα σημεία ή ερημικά μιλάνε πάντα με κάποιον δικό τους στο κινητό.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:09 Και τώρα φαντάσου ανάλογη παρενόχληση, όχι σε παραλία, αλλά βράδυ, ενώ γυρνάς σπίτι πτώμα από δουλειά και δεν έχει κόσμο τριγύρω.
the end
Σαφώς όταν θεωρείς ότι υπάρχει κίνδυνος, προσπαθεις να μειώσεις την πιθανότητα να εκτεθεις σε αυτόν. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα είσαι ευγενική /ος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 16:16 Άμα δηλαδη αποκαλέσω με την έκφραση " Έλα κούκλα μου " την ...συμμαθήτριά της κόρης μου που την παίρνει τηλέφωνο μεσημέρι για να μιλήσουν για μαθήματα , θα πρέπει να κατηγορηθω ότι κάνω παρενόχληση σε ανήλικη συμαθήτριά της κόρης μου ;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Εγώ σου λέω ότι η στατιστική που παρέθεσα είναι εμπειρική. Όχι από πράξεις δικές μου (δυστυχώς) αλλά από φίλων. Οι τύποι γαμούσαν αβέρτα γιατί δεν είχαν κόμπλεξ (που είχα και έχω εγώ) να τρώνε χυλόπιτες. Αν είναι να μιλήσουμε για παρενοχλήσεις ας συζητήσουμε και τον εντελώς παρενοχλητικό, εξευτελιστικό, υποτιμητικό και αγενέστατο τρόπο άρνησης των γυναικών απέναντί σε διακριτικό, ευγενικό και τελικά ωραίο καμάκι. Απέναντι, δηλαδή, σε ανθρώπους που πραγματικά θαύμαζαν τις κυρίες και μάζεψαν όσο θάρρος μπορούσαν για να αρθρώσουν απλά δύο κουβέντες στη προσπάθεια να τις γνωρίσουν, μόνο και μόνο για να υποστούν τη χλεύη.Winston Smith έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:21Το πρόβλημα με αυτή τη λογική είναι ότι οδηγεί πάντα σε παρενοχλήσεις. Υπάρχει ολόκληρο subculture για το πως θα μιλάς και θα παίρνεις τηλέφωνα, που πολλές φορές καταλήγει στο ότι επειδή είναι στατιστικό τότε όσο πιο επίμονος και τολμηρός είσαι, σε όσο περισσότερες τη πέσεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα, το οποίο σημαίνει τόσο περισσότερες παρενοχλήσεις. Και δεν μιλάμε μόνο για να μιλήσεις σε μια κοπέλα στο μαγαζί που έχεις βγει για ποτό, αλλά για συστηματική παρενόχληση γυναικών ότι ώρα και όποιο μέρος και να ναι.Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:16,
Μάντεψε ξανά. 1 στις 10 δίνει τηλέφωνο. Από αυτές 1 στις 10 (άρα 1 στις 100 συνολικά, αν είσαι χάλιας) σου κάθεται.
Είμαι εντελώς άχρηστος στο καμάκι αλλά η αλήθεια να λέγεται.
- John Brown Gun Club
Δηλαδη, εαν παρουμε σαν προτυπο τον συναδελφο του Πανα, πρεπει να φερθεις σα μαλακας και να γαμησεις τη διαθεση σε 99 γυναικες μεχρι να πεσεις στην απελπισμενη εκεινη που θα σου κατσει, η οποια επειδη δε θα σου κατσει για πολυ, επειδη θα εισαι ενας μαλακας πεφτουλας, θα πρεπει να επαναλαβεις το σκηνικο απειρες αλλες φορες, παρενοχλωντας εκατονταδες γυναικες και χαλωντας την πιατσα για μας τους υπολοιπους, γινοντας ενας σουπερ ενοχλητικος σιριαλ πεφτουλας.Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:16Μάντεψε ξανά. 1 στις 10 δίνει τηλέφωνο. Από αυτές 1 στις 10 (άρα 1 στις 100 συνολικά, αν είσαι χάλιας) σου κάθεται.
Αυτο φιλε μου ειναι οπλοποιημενος ανδρισμος. Και ειναι τραγικο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Καραμελίτσα
Η έννοια του καληνυχτάκια είναι σεξιστική. Η συνοδεία ως το σπίτι είναι απλά φιλική εξυπηρέτηση, από αυτές που γίνονται αμοιβαίως.AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:24Αν σας πηγαίνει σπίτι ένας καληνυχτάκιας αυτό δεν είναι κάτι το σεξιστικό;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:22Χεχε, ως ανδρας, ούτε που φαντάζεσαι τι έλεγχο έχουν περάσει όλες οι διαδρομές από και προς το σπίτι.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:13
Γι' αυτό όλες οι κοπέλες που περπατάνε σε επικύνδυνα σημεία ή ερημικά μιλάνε πάντα με κάποιον δικό τους στο κινητό.
Z
- John Brown Gun Club
ειναι λεπτη η γραμμη εδω και εξαρταται και απο αλλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:28ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 16:16 Άμα δηλαδη αποκαλέσω με την έκφραση " Έλα κούκλα μου " την ...συμμαθήτριά της κόρης μου που την παίρνει τηλέφωνο μεσημέρι για να μιλήσουν για μαθήματα , θα πρέπει να κατηγορηθω ότι κάνω παρενόχληση σε ανήλικη συμαθήτριά της κόρης μου ;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δηλαδή , εάν πάρω αγκαλιά και αποκαλέσω με την φράση κούκλα μου την μικτή κόρη ενός φίλου μου ..την παρενοχλω σεξουαλικά ;John Brown Gun Club έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:31ειναι λεπτη η γραμμη εδω και εξαρταται και απο αλλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:28ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 16:16 Άμα δηλαδη αποκαλέσω με την έκφραση " Έλα κούκλα μου " την ...συμμαθήτριά της κόρης μου που την παίρνει τηλέφωνο μεσημέρι για να μιλήσουν για μαθήματα , θα πρέπει να κατηγορηθω ότι κάνω παρενόχληση σε ανήλικη συμαθήτριά της κόρης μου ;
- Belisarius
Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε ότι άτομα σαν τον συνάδελφο του Πάνα υπάρχουν αλλά δεν είναι η πλειοψηφία ούτε χαλάνε τη ζαχαρένια σε όλες όσες την πέφτουνε (αν ναι, τότε το άτομο χρειάζεται κατανόηση λόγο προβλημάτων που αφορούν την ψυχιατρική). Άλλωστε μαζί με την ενόχληση στις περιπτώσεις αυτές συνυπάρχει η κολακεία που κάπως ζαχαρώνει το χάπι.John Brown Gun Club έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:29 Δηλαδη, εαν παρουμε σαν προτυπο τον συναδελφο του Πανα, πρεπει να φερθεις σα μαλακας και να γαμησεις τη διαθεση σε 99 γυναικες μεχρι να πεσεις στην απελπισμενη εκεινη που θα σου κατσει, η οποια επειδη δε θα σου κατσει για πολυ, επειδη θα εισαι ενας μαλακας πεφτουλας, θα πρεπει να επαναλαβεις το σκηνικο απειρες αλλες φορες, παρενοχλωντας εκατονταδες γυναικες και χαλωντας την πιατσα για μας τους υπολοιπους, γινοντας ενας σουπερ ενοχλητικος σιριαλ πεφτουλας.
Αυτο φιλε μου ειναι οπλοποιημενος ανδρισμος. Και ειναι τραγικο.
Ναι αλλά τις περισσότερες φορές, γίνεται ανιδιοτελώς.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:30Η έννοια του καληνυχτάκια είναι σεξιστική. Η συνοδεία ως το σπίτι είναι απλά φιλική εξυπηρέτηση, από αυτές που γίνονται αμοιβαίως.AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:24Αν σας πηγαίνει σπίτι ένας καληνυχτάκιας αυτό δεν είναι κάτι το σεξιστικό;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:22
Χεχε, ως ανδρας, ούτε που φαντάζεσαι τι έλεγχο έχουν περάσει όλες οι διαδρομές από και προς το σπίτι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Belisarius
Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:30Η έννοια του καληνυχτάκια είναι σεξιστική. Η συνοδεία ως το σπίτι είναι απλά φιλική εξυπηρέτηση, από αυτές που γίνονται αμοιβαίως.AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:24Αν σας πηγαίνει σπίτι ένας καληνυχτάκιας αυτό δεν είναι κάτι το σεξιστικό;Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:22
Χεχε, ως ανδρας, ούτε που φαντάζεσαι τι έλεγχο έχουν περάσει όλες οι διαδρομές από και προς το σπίτι.
Ο ...καληνυχτακιας δεν επιδιώκει να ..γ-μ-σει ;;AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:36Ναι αλλά τις περισσότερες φορές, γίνεται ανιδιοτελώς.Καραμελίτσα έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:30Η έννοια του καληνυχτάκια είναι σεξιστική. Η συνοδεία ως το σπίτι είναι απλά φιλική εξυπηρέτηση, από αυτές που γίνονται αμοιβαίως.AlienWay έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:24
Αν σας πηγαίνει σπίτι ένας καληνυχτάκιας αυτό δεν είναι κάτι το σεξιστικό;
- Winston Smith
Ντάξει γενικά είναι λίγο φαύλος κύκλος αυτό. Δηλαδή από τη πλευρά της γυναίκας μπορεί να είσαι ο 10ος που ήρθε και την ενόχλησε οπότε ήταν αγενής γιατί μπορεί στους άλλους 9 να ήταν ευγενική και κουράστηκε. Από τη πλευρά των αντρών ήταν 10 και όχι λιγότεροι γιατί έχουμε τη λογική της ποσότητας. Τώρα την πρώτη κίνηση εσύ την κάνεις οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος για το αν και πως θα αρνηθεί, δεν μπορείς να χεις απαιτήσεις να της αρέσει το καμάκι σου απο πριν. Από τη στιγμή που ξεκινάς εσύ την αλληλεπίδραση δεν μπορείς να την θεωρήσεις παρενοχλητική, δεν σε κάλεσε κανείς. Το ιδανικό είναι να ρίχνουν το άκυρο τους ευγενικά, αλλά δεν είναι απαραίτητο.Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:29Εγώ σου λέω ότι η στατιστική που παρέθεσα είναι εμπειρική. Όχι από πράξεις δικές μου (δυστυχώς) αλλά από φίλων. Οι τύποι γαμούσαν αβέρτα γιατί δεν είχαν κόμπλεξ (που είχα και έχω εγώ) να τρώνε χυλόπιτες. Αν είναι να μιλήσουμε για παρενοχλήσεις ας συζητήσουμε και τον εντελώς παρενοχλητικό, εξευτελιστικό, υποτιμητικό και αγενέστατο τρόπο άρνησης των γυναικών απέναντί σε διακριτικό, ευγενικό και τελικά ωραίο καμάκι. Απέναντι, δηλαδή, σε ανθρώπους που πραγματικά θαύμαζαν τις κυρίες και μάζεψαν όσο θάρρος μπορούσαν για να αρθρώσουν απλά δύο κουβέντες στη προσπάθεια να τις γνωρίσουν, μόνο και μόνο για να υποστούν τη χλεύη.Winston Smith έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:21Το πρόβλημα με αυτή τη λογική είναι ότι οδηγεί πάντα σε παρενοχλήσεις. Υπάρχει ολόκληρο subculture για το πως θα μιλάς και θα παίρνεις τηλέφωνα, που πολλές φορές καταλήγει στο ότι επειδή είναι στατιστικό τότε όσο πιο επίμονος και τολμηρός είσαι, σε όσο περισσότερες τη πέσεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα, το οποίο σημαίνει τόσο περισσότερες παρενοχλήσεις. Και δεν μιλάμε μόνο για να μιλήσεις σε μια κοπέλα στο μαγαζί που έχεις βγει για ποτό, αλλά για συστηματική παρενόχληση γυναικών ότι ώρα και όποιο μέρος και να ναι.Belisarius έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:16 ,
Μάντεψε ξανά. 1 στις 10 δίνει τηλέφωνο. Από αυτές 1 στις 10 (άρα 1 στις 100 συνολικά, αν είσαι χάλιας) σου κάθεται.
Μισό να αφήσω αυτό εδώ και πάω.εχθρός του λαού έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:24και οι μελιτζάνες είναι ουδέτερες αλλά τις σαύρες τις φοβίζουνNaida έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:18Μα γιατί το παίρνεις στραβά; η χούφτα είναι φιλική μαζί σου.εχθρός του λαού έγραψε: 23 Νοέμ 2020, 21:09
πριν λίγο είχες πει αν δε μπορείς να είσαι ευγενης και διακριτικός
κράτα το σχολιο σου για τον εαυτό σου ....
και αμέσως κάνεις χυδαία,προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια εις βάρος μου
https://www.iefimerida.gr/news/488402/s ... noy-vinteo
και επειδή θέλω να αδειάσω το πακέτο μου μέσα στην όμορφη
πάρε ένα δωράκιπήγαινε στη γωνιά σου να κάψειςSpoiler
και άσε με να της μιλήσω σαν σε γυναίκα'
Spoiler

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-