!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Orion22 έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:07 Εικόνα
:smt023
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Chainis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:00
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:54
Chainis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:38

Γιατί δούλευαν 12ωρα αδιαμαρτυρητα επί Σταλιν οι σοβιετικοι πολίτες ξέρεις;
Γιατί η ανταλλακτική ήταν να δουλεύουν 16ωρα στους - 50 στην Σιβηρία.
Πάντα τα κίνητρα κάνουν θαύματα σύντροφε.
Κόβεις μερικά κίνητρα και αλλάζουν όλα.
Βλακειες. Στη δεκαετια του 30 δουλευαν 7ωρο το πολυ και στο μεγαλυτερο μερος της ιστοριας της ΕΣΣΔ, δουλευαν 40 ωρες τη βδομαδα. Εκτος βεβαια και εαν εννοεις την περιοδο της ναζιστικης εισβολης, οταν ειχαν να ανταγωνιστουν μια πολεμικη βιομηχανια με σκλαβους που δουλευαν κυριολεκτικα μεχρι θανατου.
Στα χαρτιά ναι, μόνο που για να βγουν τα πλάνα και οι στόχοι τα χαρτιά εμεναν στην άκρη και ξεκινούσε ο εθελοντισμός, δηλαδή απλήρωτος υπερωρίες συν τα απλήρωτα μεροκάματο των κομσομολων.
Και πριν το 30 βέβαια το ιδιο γινόταν.
Εαν στα χαρτια εγραφε 7ωρο, να σαι σιγουρος πως δουλευανε τετραωρο. Αυτα που γραφεις συνεβαιναν μονο στο τελος του μηνα, οπου πεφτανε με τα μουτρα για να βγει η παραγωγη. Και φυσικα ειχαν απειρες παροχες που ο δυτικος εργατης δεν ειδε ποτε ουτε ζωγραφιστες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Orion22 έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:54
Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια
We 're gonna need a bigger ship...
Spoiler
Προτείνω εξαγορά του harmony of the seas, μετονομασία σε YAROS EXPRESS και δωρεάν εισητήρια σε λιάκους ντόκους και λοιπά; :romance-hearteyes:
κι εγω προτεινω να σε κατουρησουν στα μουτρα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

αλλη μια παρομοιωση ανθρωπινων οντων με παρασιτικα ζωα. Ευγε σκατοψυχε, το αξιζεις το κατουρημα στη μαπα τελικα.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

απορω πως καθεστε και υπερασπιζεστε εμπρηστες που ταλαιπωρησανε οικογενειες και παιδια ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Χυδαία προπαγάνδα εναντίων των περιστεριών. Τι σχέση έχουν τα αξιαγάπητα πτηνά με τα ανθρωποειδή
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

και γιατι δεν εβαλε τα προηγουμενα χρονια φωτια;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:16 απορω πως καθεστε και υπερασπιζεστε εμπρηστες που ταλαιπωρησανε οικογενειες και παιδια ...?
δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία, για την ακρίβεια αυτό είναι το ελάχιστο.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα σκουπίδια, αυτά τα κτήνη, υποστηρικτές η μη, θα είναι υπέυθυνα για κάθε θάνατο από κορωναϊό στην Λέσβο.

Οι ηθικοί (ΜΚΟ), φυσικοί (αφγανά) αυτουργοί και όσοι δικαιολογούν τα 35 αυτα κορμάδια που έκαψαν τα πάντα επειδή δεν ήθελαν να μπουν σε καραντίνα πρέπει να τιμωρηθούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 17 Σεπ 2020, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Eγώ διασκεδάζω όταν καθηγητές αναφέρουν στο χαλαρό ότι κι αυτοί θα έβαζαν φωτιές και δεν κουνιέται ούτε θεσμικό φύλλο.

Και σ' αυτό το πλαίσιο κάποιοι υπερευαίσθητοι παθαίνουν πολιτισμικό σοκ από τη λέξη "λαθρομετανάστης".

Ελλάς, το μεγαλείο σου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

λελέ πετσόκομμα στον γυφτοζαίο (πλεονασμός)

https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 5197459786
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:12
Εαν στα χαρτια εγραφε 7ωρο, να σαι σιγουρος πως δουλευανε τετραωρο. Αυτα που γραφεις συνεβαιναν μονο στο τελος του μηνα, οπου πεφτανε με τα μουτρα για να βγει η παραγωγη. Και φυσικα ειχαν απειρες παροχες που ο δυτικος εργατης δεν ειδε ποτε ουτε ζωγραφιστες.
Ε, ναι γι' αυτό και επιχείρησαν ηρωϊκή έξοδο όταν έπεσαν κι αυτά τα τείχη. Επειδή είχαν βαρεθεί την ευμάρεια των παροχών και ήθελαν βρε παιδί μου να βιώσουν και λίγη λιτότητα, να τα βρούν τον εαυτό τους κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:21
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:12
Ε, ναι γι' αυτό και επιχείρησαν ηρωϊκή έξοδο όταν έπεσαν κι αυτά τα τείχη. Επειδή είχαν βαρεθεί την ευμάρεια των παροχών και ήθελαν βρε παιδί μου να βιώσουν και λίγη λιτότητα, να τα βρούν τον εαυτό τους κλπ
τι εγινε γαλιτσα, αρχισε να κανει δουλεια το τσιπουρο;
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:07 λελέ πετσόκομμα στον γυφτοζαίο (πλεονασμός)

https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 5197459786
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:54 Eγώ διασκεδάζω όταν καθηγητές αναφέρουν στο χαλαρό ότι κι αυτοί θα έβαζαν φωτιές και δεν κουνιέται ούτε θεσμικό φύλλο.

Και σ' αυτό το πλαίσιο κάποιοι υπερευαίσθητοι παθαίνουν πολιτισμικό σοκ από τη λέξη "λαθρομετανάστης".

Ελλάς, το μεγαλείο σου. :lol:
Α γεια σου!
Έγινε μια ενεργειά που καταστράφηκε δημόσια περιουσία αλλά κυρίως κινδυνεψαν ανθρώπινες ζωές, θα μπορούσε να έχει και θύματα.
Η αστυνομία ασκώντας τα καθήκοντα της βρίσκει τους φυσικούς αυτουργούς και τους παραδίδει στην δικαιοσύνη ως όφειλε ενώ το κράτος ταχύτατα βρίσκει τρόπο να ξαναστεγασει όλους αυτούς που έμειναν στον δρόμο.
Απο όλο αυτό το γεγονός ο συριζαιους καθηγητής κρινει ότι πρέπει να ασχοληθει με τα δικαιώματα των δραστών, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία εκτός από το να τους βρει ελαφρυντικά.
Σύριζα.. :102:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”