!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- John Brown Gun Club
Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Εαν στα χαρτια εγραφε 7ωρο, να σαι σιγουρος πως δουλευανε τετραωρο. Αυτα που γραφεις συνεβαιναν μονο στο τελος του μηνα, οπου πεφτανε με τα μουτρα για να βγει η παραγωγη. Και φυσικα ειχαν απειρες παροχες που ο δυτικος εργατης δεν ειδε ποτε ουτε ζωγραφιστες.Chainis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:00Στα χαρτιά ναι, μόνο που για να βγουν τα πλάνα και οι στόχοι τα χαρτιά εμεναν στην άκρη και ξεκινούσε ο εθελοντισμός, δηλαδή απλήρωτος υπερωρίες συν τα απλήρωτα μεροκάματο των κομσομολων.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:54Βλακειες. Στη δεκαετια του 30 δουλευαν 7ωρο το πολυ και στο μεγαλυτερο μερος της ιστοριας της ΕΣΣΔ, δουλευαν 40 ωρες τη βδομαδα. Εκτος βεβαια και εαν εννοεις την περιοδο της ναζιστικης εισβολης, οταν ειχαν να ανταγωνιστουν μια πολεμικη βιομηχανια με σκλαβους που δουλευαν κυριολεκτικα μεχρι θανατου.Chainis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:38
Γιατί δούλευαν 12ωρα αδιαμαρτυρητα επί Σταλιν οι σοβιετικοι πολίτες ξέρεις;
Γιατί η ανταλλακτική ήταν να δουλεύουν 16ωρα στους - 50 στην Σιβηρία.
Πάντα τα κίνητρα κάνουν θαύματα σύντροφε.
Κόβεις μερικά κίνητρα και αλλάζουν όλα.
Και πριν το 30 βέβαια το ιδιο γινόταν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
κι εγω προτεινω να σε κατουρησουν στα μουτραOrion22 έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:54We 're gonna need a bigger ship...Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη ΜόριαSpoiler
Προτείνω εξαγορά του harmony of the seas, μετονομασία σε YAROS EXPRESS και δωρεάν εισητήρια σε λιάκους ντόκους και λοιπά;![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
αλλη μια παρομοιωση ανθρωπινων οντων με παρασιτικα ζωα. Ευγε σκατοψυχε, το αξιζεις το κατουρημα στη μαπα τελικα.
απορω πως καθεστε και υπερασπιζεστε εμπρηστες που ταλαιπωρησανε οικογενειες και παιδια ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Χυδαία προπαγάνδα εναντίων των περιστεριών. Τι σχέση έχουν τα αξιαγάπητα πτηνά με τα ανθρωποειδή
και γιατι δεν εβαλε τα προηγουμενα χρονια φωτια;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
δεν είναι μόνο η ταλαιπωρία, για την ακρίβεια αυτό είναι το ελάχιστο.nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:16 απορω πως καθεστε και υπερασπιζεστε εμπρηστες που ταλαιπωρησανε οικογενειες και παιδια ...?
Αυτά τα ανθρωπόμορφα σκουπίδια, αυτά τα κτήνη, υποστηρικτές η μη, θα είναι υπέυθυνα για κάθε θάνατο από κορωναϊό στην Λέσβο.
Οι ηθικοί (ΜΚΟ), φυσικοί (αφγανά) αυτουργοί και όσοι δικαιολογούν τα 35 αυτα κορμάδια που έκαψαν τα πάντα επειδή δεν ήθελαν να μπουν σε καραντίνα πρέπει να τιμωρηθούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 17 Σεπ 2020, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Eγώ διασκεδάζω όταν καθηγητές αναφέρουν στο χαλαρό ότι κι αυτοί θα έβαζαν φωτιές και δεν κουνιέται ούτε θεσμικό φύλλο.
Και σ' αυτό το πλαίσιο κάποιοι υπερευαίσθητοι παθαίνουν πολιτισμικό σοκ από τη λέξη "λαθρομετανάστης".
Ελλάς, το μεγαλείο σου.
Και σ' αυτό το πλαίσιο κάποιοι υπερευαίσθητοι παθαίνουν πολιτισμικό σοκ από τη λέξη "λαθρομετανάστης".
Ελλάς, το μεγαλείο σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το μπουκακέ συνεχίζεται

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ε, ναι γι' αυτό και επιχείρησαν ηρωϊκή έξοδο όταν έπεσαν κι αυτά τα τείχη. Επειδή είχαν βαρεθεί την ευμάρεια των παροχών και ήθελαν βρε παιδί μου να βιώσουν και λίγη λιτότητα, να τα βρούν τον εαυτό τους κλπJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:12
Εαν στα χαρτια εγραφε 7ωρο, να σαι σιγουρος πως δουλευανε τετραωρο. Αυτα που γραφεις συνεβαιναν μονο στο τελος του μηνα, οπου πεφτανε με τα μουτρα για να βγει η παραγωγη. Και φυσικα ειχαν απειρες παροχες που ο δυτικος εργατης δεν ειδε ποτε ουτε ζωγραφιστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
τι εγινε γαλιτσα, αρχισε να κανει δουλεια το τσιπουρο;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:21Ε, ναι γι' αυτό και επιχείρησαν ηρωϊκή έξοδο όταν έπεσαν κι αυτά τα τείχη. Επειδή είχαν βαρεθεί την ευμάρεια των παροχών και ήθελαν βρε παιδί μου να βιώσουν και λίγη λιτότητα, να τα βρούν τον εαυτό τους κλπJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:12
Εαν στα χαρτια εγραφε 7ωρο, να σαι σιγουρος πως δουλευανε τετραωρο. Αυτα που γραφεις συνεβαιναν μονο στο τελος του μηνα, οπου πεφτανε με τα μουτρα για να βγει η παραγωγη. Και φυσικα ειχαν απειρες παροχες που ο δυτικος εργατης δεν ειδε ποτε ουτε ζωγραφιστες.
- John Brown Gun Club
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:07 λελέ πετσόκομμα στον γυφτοζαίο (πλεονασμός)
https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 5197459786

Α γεια σου!ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:54 Eγώ διασκεδάζω όταν καθηγητές αναφέρουν στο χαλαρό ότι κι αυτοί θα έβαζαν φωτιές και δεν κουνιέται ούτε θεσμικό φύλλο.
Ελλάς, το μεγαλείο σου.![]()
Έγινε μια ενεργειά που καταστράφηκε δημόσια περιουσία αλλά κυρίως κινδυνεψαν ανθρώπινες ζωές, θα μπορούσε να έχει και θύματα.
Η αστυνομία ασκώντας τα καθήκοντα της βρίσκει τους φυσικούς αυτουργούς και τους παραδίδει στην δικαιοσύνη ως όφειλε ενώ το κράτος ταχύτατα βρίσκει τρόπο να ξαναστεγασει όλους αυτούς που έμειναν στον δρόμο.
Απο όλο αυτό το γεγονός ο συριζαιους καθηγητής κρινει ότι πρέπει να ασχοληθει με τα δικαιώματα των δραστών, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία εκτός από το να τους βρει ελαφρυντικά.
Σύριζα..
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios