We 're gonna need a bigger ship...Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Προτείνω εξαγορά του harmony of the seas, μετονομασία σε YAROS EXPRESS και δωρεάν εισητήρια σε λιάκους ντόκους και λοιπά;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:36 κατα πάσα πιθανότητα αυτοι που επιτελους έκαψαν το κολλαστηριο της μοριας έχουν βιαστεί πάμπολλες φορες και η ίδια τους η ύπαρξη είχε ξεσηκωθεί με την κατασταση.
Μάθε για τα ήθη των Παστουν στον συγκεκριμένο τομέα.
Πολυπολιτισμικοτητα σύντροφε, και σεβασμός στην διαφορετικότητα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Chainis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:44
Τα έχεις μπερδέψει, με τον κομμουνισμό πάει χέρι χερι ο φασισμός, τι λέω,σφιχταρραβωνιασμένοι
ήταν πάντα.

ο βιασμένος εισέβαλε στη χώρα μου χωρίς να πα΄ρει την άδεια κανενός και βιάστηκε απο ομοεθνή του ζώα. Την κουλτούρα των ισλαμικων σκατότοπων τους μεταφέρουν στην Ελλάδα οι λαθροεισβολείς με την υποστήριξή σας.Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:53Μην γίνεστε αισχροι αναπαραγοντας παραλαγες απο το «ας μη ντυνόταν σαν τσουλα» της κουλτουρας του βιασμου. Ο βιασμένος είναι θύμα.Lord Brum έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:50να έμεναν στις κωλότρυπές/πατρίδες τους να εμενε και το κωλαράκι τους ανέπαφο.Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:36 κατα πάσα πιθανότητα αυτοι που επιτελους έκαψαν το κολλαστηριο της μοριας έχουν βιαστεί πάμπολλες φορες και η ίδια τους η ύπαρξη είχε ξεσηκωθεί με την κατασταση.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ξαναγραφω αν εχεις στοιχεια να πας στον εισαγγελεα ... αλλιως διαδιδεις fake newsFluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:53Μην γίνεστε αισχροι αναπαραγοντας παραλαγες απο το «ας μη ντυνόταν σαν τσουλα» της κουλτουρας του βιασμου. Ο βιασμένος είναι θύμα.Lord Brum έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:50να έμεναν στις κωλότρυπές/πατρίδες τους να εμενε και το κωλαράκι τους ανέπαφο.Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:36 κατα πάσα πιθανότητα αυτοι που επιτελους έκαψαν το κολλαστηριο της μοριας έχουν βιαστεί πάμπολλες φορες και η ίδια τους η ύπαρξη είχε ξεσηκωθεί με την κατασταση.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
έτσι, ήδη στην τελευταια ομιλια του σταλιν πριν τον θανατο του γινοταν συζητήσεις για μείωση του 7ώρου σε 6ωρο ή 5ωρο. Αλλα δες με ποιον μιλαμε, τι να πεις σε ένα τέτοιο υποκείμενο.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:54Βλακειες. Στη δεκαετια του 30 δουλευαν 7ωρο το πολυ και στο μεγαλυτερο μερος της ιστοριας της ΕΣΣΔ, δουλευαν 40 ωρες τη βδομαδα. Εκτος βεβαια και εαν εννοεις την περιοδο της ναζιστικης εισβολης, οταν ειχαν να ανταγωνιστουν μια πολεμικη βιομηχανια με σκλαβους που δουλευαν κυριολεκτικα μεχρι θανατου.Chainis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:38Γιατί δούλευαν 12ωρα αδιαμαρτυρητα επί Σταλιν οι σοβιετικοι πολίτες ξέρεις;
Γιατί η ανταλλακτική ήταν να δουλεύουν 16ωρα στους - 50 στην Σιβηρία.
Πάντα τα κίνητρα κάνουν θαύματα σύντροφε.
Κόβεις μερικά κίνητρα και αλλάζουν όλα.
ότι βιαζονται άνθρωποι στις μετακινήσεις τους δεν είναι fake news, η ύπατη αρμοστια τα λεει επισημα.nostromos έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:57ξαναγραφω αν εχεις στοιχεια να πας στον εισαγγελεα ... αλλιως διαδιδεις fake news
Στα χαρτιά ναι, μόνο που για να βγουν τα πλάνα και οι στόχοι τα χαρτιά εμεναν στην άκρη και ξεκινούσε ο εθελοντισμός, δηλαδή απλήρωτος υπερωρίες συν τα απλήρωτα μεροκάματο των κομσομολων.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:54Βλακειες. Στη δεκαετια του 30 δουλευαν 7ωρο το πολυ και στο μεγαλυτερο μερος της ιστοριας της ΕΣΣΔ, δουλευαν 40 ωρες τη βδομαδα. Εκτος βεβαια και εαν εννοεις την περιοδο της ναζιστικης εισβολης, οταν ειχαν να ανταγωνιστουν μια πολεμικη βιομηχανια με σκλαβους που δουλευαν κυριολεκτικα μεχρι θανατου.Chainis έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:38Γιατί δούλευαν 12ωρα αδιαμαρτυρητα επί Σταλιν οι σοβιετικοι πολίτες ξέρεις;
Γιατί η ανταλλακτική ήταν να δουλεύουν 16ωρα στους - 50 στην Σιβηρία.
Πάντα τα κίνητρα κάνουν θαύματα σύντροφε.
Κόβεις μερικά κίνητρα και αλλάζουν όλα.
Και πριν το 30 βέβαια το ιδιο γινόταν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Dwarven Blacksmith
Παρά το ξέσπασμα σου (όπου λες ότι στηρίζω συνοπτικές εκτελέσεις), δε διακρίνω να έφερες κάποιο επιχείρημα ως προς το γιατί πρέπει να στηρίξω τη μαζική μετανάστευση.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:20Μπορει να μη δηλωνεις φιλελες, αλλα δυστυχως αναπαραγεις τις ρητορειες τους. Και δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ συμφερον κοινο για το συνολο καμιας κοινωνιας: υπαρχουν μονο αντικρουομενα ταξικα συμφεροντα. Κι εγω ζω κατω απο τον ιδιο ουρανο με τον Μαρινακη και τον Αλαφουζο, αλλα δεν εχω καμια ψευδαισθηση πως εχω κοινα συμφεροντα με δαυτους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:59Δεν είμαι νεοφιλελέ. Απάντα και στο υπόλοιπο ποστ αν θες.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:53
φυσικα, στη νεοφιλελε αφηγηση, καθε διακριση, ανισοτητα και αδικια ειναι πια παρελθον σε αυτο το "τελειοτερο των πολιτικο-οικονομικων συστηματων", και το μονο που απομενει ειναι η "ατομικη ευθυνη" και η "ατομικη φιλοδοξια".
Αντίθετα επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν κοινωνίες και υπάρχει το συμφέρον του συνόλου που είναι ανώτερο από του ατόμου, εκεί βασίζω ότι ενώ καταλαβαίνω απόλυτα τον μετανάστη ως άνθρωπο, τον διαχωρίζω από τον πρόσφυγα και πιστεύω ότι δεν πρέπει να ενθαρρύνουμε αυτό το πράγμα γιατί βλάπτει και τις κοινωνίες εξαγωγής και υποδοχής.
Από αυτή την οπτική, μπορείς να μου πεις πως η μαζική μετανάστευση θα οδηγήσει σε ένα πιο ίσο και δίκαιο κόσμο;
Γιατί μέχρι τώρα το track record της δεν δείχνει τίποτα τέτοιο.
Οσο για την μεταναστευση, δεν αποτελει ενα εργαλειο βελτιωσης του κοσμου: ειναι ομως το αναποφευκτο αποτελεσμα αιωνων δυτικου ιμπεριαλισμου και παγκοσμιου καπιταλισμου και - ελπιζω- ενα σημαδι της αρχης του τελους τους. Αλλα το να ποιεις την νησσαν για τις αιτιες και να ξεπεφτεις να συμμεριζεσαι τις νεοφασιστικες αποψεις βιαιης, στρατιωτικης πειθαρχησης των προσφυγων και μεταναστων και να αποδεχεσαι εν τελει τον μαζικο εγκλεισμο τους ως και - επειδη εχει γραφτει κι αυτο εδω- συνοπτικες εκτελεσεις στα συνορα, ειναι αξιοθρηνητο.
Από πλευράς ταξικών συμφερόντων, για την εργατική τάξη της Ελλάδας η μαζική μετανάστευση δεν έχει κάνει τίποτα καλό.
Επίσης δεν ποιώ την νήσσα για τις αιτίες, έχω τη δική μου οπτική για το πως θα πρέπει να εξελιχθεί ο κόσμος για να τις καταπολεμήσει.
στη Μορια αναφερεσαι μεγαλε και στους εμπρηστες ... αν εχεις στοιχεια οτι τους βιασανε να το καταγγειλεις ... αλλιως εισαι ψευτηςFluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:59ότι βιαζονται άνθρωποι στις μετακινήσεις τους δεν είναι fake news, η ύπατη αρμοστια τα λεει επισημα.
να κάτσουνν στα αβγά τους να μείνει παρθένο το ποπουδάκι τους. Ούτε τους καλέσαμε ούτε θα αστυνομεύουμε τι μπαινοβγαίνει στον κώλο τους.Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:59ότι βιαζονται άνθρωποι στις μετακινήσεις τους δεν είναι fake news, η ύπατη αρμοστια τα λεει επισημα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
αυτο ποιος το εγραψε...?Fluffy έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:36 κατα πάσα πιθανότητα αυτοι που επιτελους έκαψαν το κολλαστηριο της μοριας έχουν βιαστεί πάμπολλες φορες και η ίδια τους η ύπαρξη είχε ξεσηκωθεί με την κατασταση.
- John Brown Gun Club
Φυσικα, ενω οι Αφγανοι αναγνωριζονται ισοτιμα με τους Συρους ως δικαιουχοι ασυλου, εσυ ως ελεεινος και εμετικος απολογητης του ιμπεριαλισμου, ουτε καν αυτο δεν αναγνωριζεις. Πονανε βλεπεις οι διαδοχικες ηττες καθε αυτοκρατοριας στο Αφγανισταν, μεχρι και ο μεγαλεκος τα βρηκε σκουρα εκει, μεχρι και ο Τραμπ αναγκαστηκε να αναγνωρισει τους ταλιμπαν.πατησιωτης έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:48Σιγά μην υπάρχουν sweatshops στην Καμπούλ ή "εργατική τάξη".Το Αφγανιστάν υποφέρει όχι από ιμπεριαλισμό αλλά από την έλλειψή του.dotcom έγραψε: 17 Σεπ 2020, 14:41 Να οργανωθεί η εκεί εργατική τάξη για να ανατρέψει τις συνθήκες στα sweatshops,ας τα κάψουν κιολας αν είναι μια αποδεκτή μορφή αγώνα στην τελική![]()
Οι προσπάθειες των Άγγλων να το κατακτήσουν τον 19ο αιώνα απέτυχαν και έμεινε ανεξάρτητο και φυσικά πιο πρωτόγονο από όλους τους γείτονές του.Συνέχισε την ανεξαρτησία του γιδοβοσκικού τύπου και τον 20ο αιώνα μέχρι που μπήκαν μέσα οι Σοβιετικοί και έγινε του Δράμαλη.Ακολούθησαν οι Ταλιμπάν,ο Οσάμα και οι Αμερικάνοι.Εργοστάσια δεν υπάρχουν.
Οσο για σουετσοπς, οντως δεν υπαρχουν στο αφγανισταν, υπαρχουν ομως βομβες, πολλες βομβες και πολλοι νεκροι. Σουετσοπς απο την αλλη εχει πολλα στην γειτονικη ινδια και στο γειτονικο Πακισταν, δημιουργημα της ελιτ του οποιου ειναι μαλιστα οι Ταλιμπαν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Golden Age
Κάποτε οι Σύροι έκαναν κάτι διαμαρτυρίες με το αιτιολογικό ότι δεν ήθελαν Αφγανούς στα χοτ σποτ τους, γιατί δεν είναι πρόσφυγες.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 15:06
Φυσικα, ενω οι Αφγανοι αναγνωριζονται ισοτιμα με τους Συρους ως δικαιουχοι ασυλου,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 16 Απαντήσεις