!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Hector Buas έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:22
Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:12
Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:57 ...
άουτς...
Τι άουτς βρε παπάρα. Έκανα λόγο για ασχήμια ή για μπάζο; χρησιμοποίησα ποτέ τέτοια λέξη; Που είναι αχώνευτη λέω.
Από όλους τους αριστερούς εδώ μέσα "παίζει" να είσαι ο πιο υποκριτής...
sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:13
Hector Buas έγραψε: 28 Αύγ 2020, 16:55

Γνωρίζεις η θυμάσαι μήπως ποιος αριστερός έγραψε τα παραπάνω?
Κανένας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δεν τα έγραψε αυτά.
:8)

Δηλαδή ο Χαοτικός δεν είναι αριστερός? Απλώς τον υποκρίνεται?

Για τον πιο μαλάκα δεν λέω από τους δυο σας. Είναι δύσκολη η εκτίμηση. Ωστόσο πήξε που δεν σου βγαίνει με τίποτα. Είμαι ο πιο αντισεξιστής και μάλιστα από τα μικράτα μου. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα εμφάνιση για βάλω εναντίον κάποιου. Μόνο ότι είναι βόδι αναδεικνύω και εννοείται πάντα το μυαλό του άλλου. Όχι αν είναι ωραίος ή άσχημος. Μια χαρά συμπαθέστατοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέχρι να καταλάβεις ότι είναι βόδια και σιχάματα στο μυαλό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 28 Αύγ 2020, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Έχω αλλάξει σε 22+ χρόνια υπηρεσίας καμιά 15αριά υπουργούς ,η συντριπτική πλειοψηφία ήταν άντρες. Για 2 μόνο έχω να πω καλά λόγια: Στυλιανίδης ( ΝΔ) και Ευθυμίου ( ΠΑΣΟΚ).
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ας βάλουν και μαθήματα σερβιρίσματος στα σχολεία και κλείσαμε.
Πουτανες και γκαρσονια θέλουνε να κάνουνε τα παιδιά, ας έχουν και την κατάλληλη εκπαίδευση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Μπράβο στην Νέα Δημοκρατία αν είναι αληθινή η είδηση, η αλήθεια είναι οτι το επίπεδο του τσιρλιντινγκ στην χώρα είναι χαμηλό, υπάρχει θέληση αλλά η έλλειψη σοβαρής εκπαίδευσης δεν μπορεί να κρυφτεί.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:31 Ας βάλουν και μαθήματα σερβιρίσματος στα σχολεία και κλείσαμε.
Πουτανες και γκαρσονια θέλουνε να κάνουνε τα παιδιά, ας έχουν και την κατάλληλη εκπαίδευση
Εδώ που τα λέμε Beria, αν αντικαταστήσεις τoυς χαρακτηρισμούς "πουτάνες και γκαρσόνια" με τους χαρακτηρισμούς "ινφλουένσερς και μπαρίστας" έχει κατιτίς το ελκυστικόν και όχι υποτιμητικόν το κόνσεπτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:30 Έχω αλλάξει σε 22+ χρόνια υπηρεσίας καμιά 15αριά υπουργούς ,η συντριπτική πλειοψηφία ήταν άντρες. Για 2 μόνο έχω να πω καλά λόγια: Στυλιανίδης ( ΝΔ) και Ευθυμίου ( ΠΑΣΟΚ).
Για την ΟΛΜΕ ποια είναι τα στατιστικά σου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:37
Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:30 Έχω αλλάξει σε 22+ χρόνια υπηρεσίας καμιά 15αριά υπουργούς ,η συντριπτική πλειοψηφία ήταν άντρες. Για 2 μόνο έχω να πω καλά λόγια: Στυλιανίδης ( ΝΔ) και Ευθυμίου ( ΠΑΣΟΚ).
Διαχρονικά ανεπαρκής , συνδικαλισμός και απεργίες -τουφεκιές στον αέρα με 5-10% συμμετοχή , κανένα ρεαλιστικό αίτημα ,γι' αυτό και έχει απαξιωθεί στα μάτια των συναδέλφων.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:28 ...
Για τον πιο μαλάκα δεν λέω από τους δυο σας. Είναι δύσκολη η εκτίμηση. Ωστόσο πήξε που δεν σου βγαίνει με τίποτα. Είμαι ο πιο αντισεξιστής και μάλιστα από τα μικράτα μου. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα εμφάνιση για βάλω εναντίον κάποιου. Μόνο ότι είναι βόδι αναδεικνύω και εννοείται πάντα το μυαλό του άλλου. Όχι αν είναι ωραίος ή άσχημος. Μια χαρά συμπαθέστατοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέχρι να καταλάβεις ότι είναι βόδια και σιχάματα στο μυαλό.
Αν ψάχνεις για μαλάκα στην περίπτωση αυτή ψάξε στο μπάνιο ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει καθρέφτης.

Η αλήθεια είναι πως πιάστηκες με την γίδα στην πλάτη και τώρα τα "γυρίζεις"! Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
enaon

ποια είναι η ελληνική λέξη για το τσιρλιντινγκ;

κραυγήτορας;
παλαμακοδηγός;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:28
Hector Buas έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:22
Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:12

Τι άουτς βρε παπάρα. Έκανα λόγο για ασχήμια ή για μπάζο; χρησιμοποίησα ποτέ τέτοια λέξη; Που είναι αχώνευτη λέω.
Από όλους τους αριστερούς εδώ μέσα "παίζει" να είσαι ο πιο υποκριτής...
sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:13

Κανένας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δεν τα έγραψε αυτά.

Δηλαδή ο Χαοτικός δεν είναι αριστερός? Απλώς τον υποκρίνεται?

Ούτε ένα κοπλιμέντο δε μπορούμε να σε κάνουμε ρε αδερφάκι μου, κατευθείαν να πέσεις πάνω να μας φας, κάτσε σύγκρινε τώρα τον εαυτό σου με τον τρίβλακα τον σύντροφο σου και αυτοπροσδιορίσου όπως στομπούτσο γουστάρεις, εμένα πάλι στα ρχίδια μου, λουλού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:43 ποια είναι η ελληνική λέξη για το τσιρλιντινγκ;

κραυγήτορας;
παλαμακοδηγός;
Ζενίθεδρος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:37
Διαχρονικά ανεπαρκής , συνδικαλισμός και απεργίες -τουφεκιές στον αέρα με 5-10% συμμετοχή , κανένα ρεαλιστικό αίτημα ,γι' αυτό και έχει απαξιωθεί στα μάτια των συναδέλφων.
Ε, κατά τα φαινόμενα η απαξίωση δεν σημαίνει κάτι σε πρακτικό επίπεδο. Αντιθέτως, σε βάθος χρόνου βοηθά στην παγίωση και αποδοχή μιας νοοτροπίας.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους υπουργούς.

Οπότε, δεν καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Λολ, ποιο είναι το πρόβλημα με το τσιρλίντινγκ ρε μαλάκες;
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:46
enaon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:43 ποια είναι η ελληνική λέξη για το τσιρλιντινγκ;

κραυγήτορας;
παλαμακοδηγός;
Ζενίθεδρος.
δεν μοιάζει, είναι εκείνος που δίνει τον ρυθμό, οδηγεί το πλήθος στην επευφημία, σαν την ταμπέλα "παλαμάκια" του βάζουν στο κοινό στην τιβι. Ωραία έννοια είναι, να βοηθήσουμε το υπουργείο να την μεταφράσει, να συνεισφέρουμε και εμείς κάπως στην εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Οι συγκεκριμένοι έβγαζαν πάντα και μια σοβαρότητα σαν άνθρωποι γενικότερα. Πραγματική, όχι σαν την 'μετριοπάθεια' της νερόβραστης μετριότητας.

Σχετικά με το θέμα, νομίζω 7 σελίδες είναι πολλές. Βλακεία το cheerleading αλλά όχι ότι είναι και κάτι κακό, μάλλον αδιάφορο μου φαίνεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”