Mε καλές ηθοποιούς ή το πραγματικό ;sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:25
Όχι και αδιάφορο, είναι από τα ομορφότερα θεάματα για έναν Άνθρωπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Re: Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δε θυμάμαι, είχα γίνει κωλοτρυπίδα.Μπίστης έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:28Σε μιά βιαστική ανάγνωση νόμιζα πως σε άρπαξε την μπουτσ απ το μαλλίsys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:21
Πριν τρία έτη μου την έπεσε ένα λεσβιάκι, έπαιζα μουσική κάπου και με πλησίασε σε φάση τι κομματούνγκα είναι αυτή, έλα έξω να τα σπάσουμε και τέτοια, ε σε κάποια φάση πέφτει πάνω μου να μη στα πολυλογώ την αρπάζει η μπουτς από το μαλλί την σέρνει μέσα στις τουαλέτες και την άρχισε στις μάπες, ευτυχώς δεν μπήκα ανάμεσα τους.
![]()
Απαράδεκτη η κυρία.
Τι έπαιζες ρε συ; το don't look any further ?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άμα είναι γκαυλερές τι σημασία έχει;
.
.
Τι να σου πω, έμενα δεν με ελκύει ιδιαίτερα η εικόνα 2 αντρών να κάνουν σεξ μεταξύ τους.sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:25Όχι και αδιάφορο, είναι από τα ομορφότερα θεάματα για έναν Άνθρωπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α και κάτι ακόμη μπίμου.
Spoiler
μην ανοίξεις το επόμενο αν δεν πάρεις κανένα ηρεμιστικό
Spoiler
τελευταία προειδοποίηση
Spoiler
το εν λόγω παρτάκι είχε κυρίως λεσβιάκια, γκέηδες και αρκετούς πρόσφυγες® και φυσικά λαθρό, έκανα πολύ παρέα με ένα παλικαράκι από την Πόλη εκείνη την ημέρα, Τούρκο.
.
.
Ε ναι ρε, τι είσαι, κανένα πουστάκι;Naida έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:36Τι να σου πω, έμενα δεν με ελκύει ιδιαίτερα η εικόνα 2 αντρών να κάνουν σεξ μεταξύ τους.
.
.
Ο sys3x έχει δίκιο. Στην πλειοψηφία των λεσβιών παίζει τέρμα το πατριαρχικό μοντέλο.Μπίστης έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:28Σε μιά βιαστική ανάγνωση νόμιζα πως σε άρπαξε την μπουτσ απ το μαλλίsys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:21
Πριν τρία έτη μου την έπεσε ένα λεσβιάκι, έπαιζα μουσική κάπου και με πλησίασε σε φάση τι κομματούνγκα είναι αυτή, έλα έξω να τα σπάσουμε και τέτοια, ε σε κάποια φάση πέφτει πάνω μου να μη στα πολυλογώ την αρπάζει η μπουτς από το μαλλί την σέρνει μέσα στις τουαλέτες και την άρχισε στις μάπες, ευτυχώς δεν μπήκα ανάμεσα τους.
![]()
Απαράδεκτη η κυρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:38 Α και κάτι ακόμη μπίμου.Spoiler
μην ανοίξεις το επόμενο αν δεν πάρεις κανένα ηρεμιστικόSpoiler
τελευταία προειδοποίηση![]()
Spoiler
το εν λόγω παρτάκι είχε κυρίως λεσβιάκια, γκέηδες και αρκετούς πρόσφυγες® και φυσικά λαθρό, έκανα πολύ παρέα με ένα παλικαράκι από την Πόλη εκείνη την ημέρα, Τούρκο.![]()

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:16Να βάλεις εδώ φωτογραφία του κώλου σου, για ν' αποδείξεις οτι δεν είναι ωραίος.Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
![]()
![]()
![]()
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Μεγάλη αλήθεια αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:40Ο sys3x έχει δίκιοΜπίστης έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:28Σε μιά βιαστική ανάγνωση νόμιζα πως σε άρπαξε την μπουτσ απ το μαλλίsys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:21
![]()
Απαράδεκτη η κυρία.
Η τεράστια πλάκα είναι δε όταν μιλάς μαζί τους και τις κάνεις στο τέλος να τα λένε μόνες τους. Απίθανη απόλαυση.
.
.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Μάλλον του κώλου !
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Μπίστης έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:00Παραλλαγή :Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2020, 19:41Ο Νερό ελουστηκεΣενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2020, 17:10 Πριν απο λίγο, ένας μαντράχαλος που είπε ότι έχω ωραίο κώλο. Ευτυχώς ήταν online, οπότε δε χρειάστηκε να την κάνω με ελαφρά. Όπως και να'χει όμως , ήταν εξαιρετικά άβολο![]()
και ο κωλος του αστράφτει.
Ήρθε η ώρα της ψωλης.
Ο Σένεκας επλύθηκε κι ο πάτος του αστράφτει
Ζυγώνjει η ώρα του (γ)καβλιού και της ψωλής του ναύτη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Για να είμαι ειλικρινής, τις βαριέμαι.sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 22:47Μεγάλη αλήθεια αυτό.
Η τεράστια πλάκα είναι δε όταν μιλάς μαζί τους και τις κάνεις στο τέλος να τα λένε μόνες τους. Απίθανη απόλαυση.![]()
Αυτό που έγραψα πάντως για το πατριαρχικό μοντέλο ισχύει.
Η προσομοίωση Πυγμαλίωνα - Γαλάτειας παίζει πολύ δυνατά σ' αυτές τις σχέσεις.
Και το μοτίβο, συνήθως είναι ίδιο.
Οπότε η διαχείριση, δεν είναι δύσκολη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια φορά μου βγήκε το μπιτσι μου που ημανε απο πάνω και έδωσα μπατσα. Ούτε ξέρω πως μου 'ρθε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-