!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Re: Πέσιμο απο γκέι: πως το διαχειρίζεστε;
Είστε πολύ άδικοι όλοι εσείς οι από πίσω.
Δοκιμάστε ρε να την πέσετε σε ένα πούστη να δείτε, έτσι θα αντιδράσει; με μπουνιές, αδιαφορία και φοβέρες;
Δοκιμάστε ρε να την πέσετε σε ένα πούστη να δείτε, έτσι θα αντιδράσει; με μπουνιές, αδιαφορία και φοβέρες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
stergiosbik
Εμενα μια φορα μια λουγκρα μου ζητησε να με ζωγραφισει γυμνο γιατι ηταν λεει καλλιτεχνης και με εβρισκε πολυ ομορφο.
Υποψιαζόμουνα τον Τοξοβόλος_UK και αυτο θα ηταν πολύ, πολύ χειρότερο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν διευκρίνισε όμως τι είδους καλλιτέχνης ήταν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τι πολιτικων φρονηματων ειναι ο ομοφυλοφιλος που στην επεσε;
-
Κεφτέδες με βλήτα
Οι νεοδημοκράτες καλό θα ήταν πάντως να δοκιμάσουν. Μπορεί επί τέλους να βρουν κάτι ενδιαφέρον στην μίζερη ζωή τους.
Εγώ που λέτε την έπεσα σε έναν χόμο παραπροχτέ για να μάθω τι κολόνια φοράει, την επόμενη ξανάρθε από το μαγαζί με το μπουκαλάκι μαζί, όχι μόνον μου την έδειξε, όχι μόνον την δοκίμασα πάνω μου, όχι μόνον με είπε που την πουλάνε πόσο που έχει εκπτώσεις πότε κτλ ακόμη λίγο και θα μου την χάριζε, ε σε εκείνη την φάση ήρθε ο γκόμενος του, ε όχι ρε πούστη είπα.
.
.
-
stergiosbik
Του κωλου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι στόμα;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
stergiosbik
Οριστε;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:03Τι στόμα;;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια αλλά που και που από καλοσύνη χριστιανική πρέπει να κάνουμε κι ένα τσιμπούκι. Οι πούστηδες είναι δυστυχισμένα όντα.
Εμενα μου χε τυχει όταν ημουν πιτσιρικας και δουλευα για καλοκαιρι σε μαγαζι στην Σκιαθο. Μου χε ελθει ενας 40 φευγα στην μπάρα πιωμένος ντίρλα και άρχισε να μου λεει θα σου κανω , θα σου δειξω και τα λοιπα . Προσπάθησα στην αρχή να του πω ότι είμαι ετεροφυλοφιλος και ότι δεν ενδιαφέρομαι αλλα αυτος τον χαβά του. Δεν καταλάβαινε τίποτα (ή το πιθανότερο έκανε πως δεν καταλάβαινε). Μιλάμε για αρκετά άβολη κατάσταση μιας και δούλευα κιόλας, και έπρεπε να μαι αν μη τι άλλο ευγενικός προς τους πελάτες. Τελικα το ανελαβε ο πορτιερης να τον μαζέψει και ησυχάσαμε. Δεν ξανάρθε στο μαγαζί.
τι μαγαζί έχεις συσέξ; κωλόμπαρο; ξηροκάρπια; είδη αλιείας;sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:03 Εγώ που λέτε την έπεσα σε έναν χόμο παραπροχτέ για να μάθω τι κολόνια φοράει, την επόμενη ξανάρθε από το μαγαζί με το μπουκαλάκι μαζί, όχι μόνον μου την έδειξε, όχι μόνον την δοκίμασα πάνω μου, όχι μόνον με είπε που την πουλάνε πόσο που έχει εκπτώσεις πότε κτλ ακόμη λίγο και θα μου την χάριζε, ε σε εκείνη την φάση ήρθε ο γκόμενος του, ε όχι ρε πούστη είπα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
stergiosbik
Ο Γιαννοπουλος θα ηταν.Ντρές έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:06 Εμενα μου χε τυχει όταν ημουν πιτσιρικας και δουλευα για καλοκαιρι σε μαγαζι στην Σκιαθο. Μου χε ελθει ενας 40 φευγα στην μπάρα πιωμένος ντίρλα και άρχισε να μου λεει θα σου κανω , θα σου δειξω και τα λοιπα . Προσπάθησα στην αρχή να του πω ότι είμαι ετεροφυλοφιλος και ότι δεν ενδιαφέρομαι αλλα αυτος τον χαβά του. Δεν καταλάβαινε τίποτα (ή το πιθανότερο έκανε πως δεν καταλάβαινε). Μιλάμε για αρκετά άβολη κατάσταση μιας και δούλευα κιόλας, και έπρεπε να μαι αν μη τι άλλο ευγενικός προς τους πελάτες. Τελικα το ανελαβε ο πορτιερης να τον μαζέψει και ησυχάσαμε. Δεν ξανάρθε στο μαγαζί.
Πουλάμε φως.Λεγεών έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:07τι μαγαζί έχεις συσέξ; κωλόμπαρο; ξηροκάρπια; είδη αλιείας;sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2020, 18:03 Εγώ που λέτε την έπεσα σε έναν χόμο παραπροχτέ για να μάθω τι κολόνια φοράει, την επόμενη ξανάρθε από το μαγαζί με το μπουκαλάκι μαζί, όχι μόνον μου την έδειξε, όχι μόνον την δοκίμασα πάνω μου, όχι μόνον με είπε που την πουλάνε πόσο που έχει εκπτώσεις πότε κτλ ακόμη λίγο και θα μου την χάριζε, ε σε εκείνη την φάση ήρθε ο γκόμενος του, ε όχι ρε πούστη είπα.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-