!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σε ποια φαινόμενα πιστεύετε;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Σε ποιο/α από τα παρακάτω πιστεύετε;

1. Πνεύματα & άλλες οντότητες
17
18%
2. Μαγεία & μαγικές πρακτικές
9
9%
3. Κακό Μάτι
19
20%
4. Φυλακτά για προστασία από το "Κακό"
8
8%
5. Παραδοσιακοί θεραπευτές
8
8%
6. Εξορκισμός
9
9%
7. Τίποτα από τα παραπάνω
26
27%

Σύνολο ψήφων: 96

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Σε ποια φαινόμενα πιστεύετε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Μάιος 2020, 10:42
Null έγραψε: 11 Μάιος 2020, 22:11 Άμα ο άλλος έχει εξωσυζυγικές σχέσεις π.χ και καλέσει ένας μάγος τον Ασμοδαίο για να τον βλάψει,
η ψυχη του είναι αδύναμη σε αυτόν τον τομέα αφού είναι επιρρεπής στο αμάρτημα της λαγνείας, δεν έχουν καμιά σχέση σταυροί
και εικονίσματα.
Ο Ασμοδαίος είναι ο καυλοδαίμων δηλαδή;
Τον έχω κερδίσει με κοτόπουλο.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Alphabet
Phorum.gr user: Alphabet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alphabet »

Παντως πολυ περισσοτεροι Ελληναρες πιστευουν στο ματι απο οτι στις ανωτερες υπερφυσικες δυναμεις, στα θαυματα, στη μετα θανατο ζωη, στην υπαρξη Σατανα και διπλασιοι απο οσους πιστευουν στην Δευτερα Παρουσια και στην υπαρξη Παραδεισου/Κολασης. :lol:

Γκαλοπ της εφημεριδας ΒΗΜΑ Πασχα 2015
Εικόνα

Επισης πως γινεται κανενας αστρολογος να μην προβλεψε τον Ιανουαριο που μιλαγαν για το 2020, τον κορονοιο; :smt005:
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

H 7 επιλογή είναι πολύ υψηλή, το φόρουμ όπως και σε προτιμήσεις κομμάτων (παλιότερα έβγαζε τη χ.α. πρώτο κόμμα) δεν αποτελεί καλό καθρέπτη της κοινωνίας εκεί έξω.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Το κακό μάτι μου έχει συμβεί μια φορά, τότε δηλαδή κατάλαβα ότι ήταν μάτι.
Πήγα να αγοράσω σουβλάκια σε μαγαζί του χωριού μου και η ατμόσφαιρα μέσα ήταν πολύ εχθρική. Άκουσα νομίζω και την φράση "έπεσε πείνα". Τότε με έπιασε ναυτία και πονοκέφαλος. Φυσικά δεν έφαγα, μου κόπηκε η όρεξη και η ναυτία και ο πονοκέφαλος άργησαν να περάσουν.
Ήταν σαν με χτύπησε κάτι, μια κακή ενέργεια.
Ο κακός, πονηρός άνθρωπος δεν μπορεί να κρυφτεί. Τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Alphabet έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:51 Γκαλοπ της εφημεριδας ΒΗΜΑ Πασχα 2015
Εικόνα
Εφόσον είναι πραγματικά, πρόκειται για εντυπωσιακά νούμερα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Παρατηρώ ότι η ύπαρξη εξωγήινων είναι το μοναδικό ιδεολογικά ουδέτερο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

enterprise-psi έγραψε: 12 Μάιος 2020, 18:13 Τον έχω κερδίσει με κοτόπουλο.

Το έχω λιώσει αυτό το παιχνίδι, είχα αγοράσει κονσόλα ειδικά γι' αυτό.
Άβαταρ μέλους
Alphabet

The Age of Aquarius έγραψε: 13 Μάιος 2020, 21:23
Εφόσον είναι πραγματικά, πρόκειται για εντυπωσιακά νούμερα.
https://www.tovima.gr/2015/04/10/societ ... ton-xrono/
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Green Dragon έγραψε: 10 Μάιος 2020, 21:30
The Age of Aquarius έγραψε: 10 Μάιος 2020, 21:24 Πάντως το κακό μάτι δείχνει να χαίρει ευρείας αποδοχής.
Αυτό μπορεί να έχει σχέση με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπινου σώματος. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει από απόσταση αφού πρέπει να υπάρχει αλληλεπίδραση πεδίων, αν και εφόσον μπορεί να συνδεθεί με κάτι τέτοιο.

Προσωπικά δεν έχω κάποιο βίωμα να παραθέσω αλλά δεν έχω κάτσει και να παρατηρήσω μήπως και. Κάποιοι ασχολούνται εμμονικά με αυτό και αποδίδουν κάθε μικρό πονοκέφαλο-βαρυθυμία-αδιαθεσία σε μάτιασμα. Ίσως να υπάρχει αλλά σίγουρα όχι με αυτόν τον υπερβολικό τρόπο των ατόμων που προανέφερα (καθαρή αυθυποβολή ή backwards rationalization).
Antares έγραψε: 13 Μάιος 2020, 19:42 Το κακό μάτι μου έχει συμβεί μια φορά, τότε δηλαδή κατάλαβα ότι ήταν μάτι.
Πήγα να αγοράσω σουβλάκια σε μαγαζί του χωριού μου και η ατμόσφαιρα μέσα ήταν πολύ εχθρική. Άκουσα νομίζω και την φράση "έπεσε πείνα". Τότε με έπιασε ναυτία και πονοκέφαλος. Φυσικά δεν έφαγα, μου κόπηκε η όρεξη και η ναυτία και ο πονοκέφαλος άργησαν να περάσουν.
Ήταν σαν με χτύπησε κάτι, μια κακή ενέργεια.
Ο κακός, πονηρός άνθρωπος δεν μπορεί να κρυφτεί. Τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής.
+1

Εγώ δεν πίστευα σε τίποτα αλλά πλέον πιστεύω μόνο στο μάτι. 19 χρονών, Αύγουστος και κάναμε εκδρομή στην Ελλάδα με το γκρουπ της γιαγιάς μου (ταξ.πράκτορας). Μέσα στο γκρουπ υπήρχε μια γυναίκα που μόνο το βλέμμα της να έβλεπες καταλάβαινες πως είναι κακός άνθρωπος. Εγώ έκανα την ξενάγηση στο πούλμαν, όλοι ήταν ευχαριστημένοι μαζί μου και αυτή ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σαν μιλούσα φώναζε στο λεωφορείο και με διέκοπτε, μου έκανε παρατηρήσεις, στα ξενοδοχεία μας έκανε ρεζίλι και άλλα ωραία. Δεν θα ξεχάσω το ύφος της. Ήταν η χειρότερη εκδρομή. Δεν μας άφηνε να χαρούμε τίποτα και ήμουν ευγενική μαζί της, ποτέ δεν της αντιμίλησα. Θα πηγαίναμε Τήνο λοιπόν τον δεκαπενταύγουστο. Εγώ είχα ένα μικρό πρόβλημα πολύ παλιά με το δόντι μου. Η οδοντίατρος μου έλεγε πως ίσως χρειαστεί απονεύρωση ΑΛΛΑ τελικά το είχαμε σώσει και δεν είχα πρόβλημα μέχρι 2 χρόνια μετά.

Σε εκείνο το πλοίο η συγκεκριμένη καθόταν στον απέναντι καναπέ του σαλονιού. Ξαφνικά με έπιασε φρικτός πόνος στο συγκεκριμένο δόντι σε σημείο που δεν το άντεχα και άρχισα να κλαίω. Κρατούσα σφιχτά το κεφάλι γιατί μου προκάλεσε και ημικρανία και απλά έκλαιγα μπροστά από όλους. Κατεβήκαμε και δεν βρίσκαμε ούτε ανοιχτό φαρμακείο λόγω ημέρας. Στο ξενοδοχείο μια γριούλα με το που με είδε μου λέει "ματιασμένη είσαι εσύ κορίτσι μου. Κάτσε κάτω". Και άρχισε να λέει διάφορες προσευχές για το μάτι. Παιδιά, στο 5λεπτο μου πέρασε και δεν ξαναείχα πρόβλημα. :smt005: πείτε το σύμπτωση, πείτε το όπως θέλετε αλλά μετά απ' αυτό το γεγονός εγώ το φοβάμαι πολύ το μάτι και γενικά αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι τοξικούς και κακούς ανθρώπους.

(Έγιναν κι' άλλα διάφορα πιο μετά - περισσότερο άλλοι τα παρατηρούσαν - αλλά μόνο αυτό μου έμεινε και με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά).
Άβαταρ μέλους
Alphabet

Επειδη φυσικα δεν πιστευω σε ματι και ποτε δεν εχω βεβαια ματιαστει, οταν το λεω σε πιστευοντες, οι περισσοτεροι μου λενε οτι αν δεν πιστευεις στο ματι. τοτε δεν σε πιανει.
Και το ευλογο ερωτημα ειναι, ποιος ο λογος τοτε να πιστευεις;
:smt005:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Alphabet έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:51

Επισης πως γινεται κανενας αστρολογος να μην προβλεψε τον Ιανουαριο που μιλαγαν για το 2020, τον κορονοιο; :smt005:
Κι όμως, τα πρόβλεψε, πολύ νωρίτερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

- Casper - έγραψε: 14 Μάιος 2020, 01:21 Εγώ δεν πίστευα σε τίποτα αλλά πλέον πιστεύω μόνο στο μάτι. 19 χρονών, Αύγουστος και κάναμε εκδρομή στην Ελλάδα με το γκρουπ της γιαγιάς μου (ταξ.πράκτορας). Μέσα στο γκρουπ υπήρχε μια γυναίκα που μόνο το βλέμμα της να έβλεπες καταλάβαινες πως είναι κακός άνθρωπος. Εγώ έκανα την ξενάγηση στο πούλμαν, όλοι ήταν ευχαριστημένοι μαζί μου και αυτή ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σαν μιλούσα φώναζε στο λεωφορείο και με διέκοπτε, μου έκανε παρατηρήσεις, στα ξενοδοχεία μας έκανε ρεζίλι και άλλα ωραία. Δεν θα ξεχάσω το ύφος της. Ήταν η χειρότερη εκδρομή. Δεν μας άφηνε να χαρούμε τίποτα και ήμουν ευγενική μαζί της, ποτέ δεν της αντιμίλησα. Θα πηγαίναμε Τήνο λοιπόν τον δεκαπενταύγουστο. Εγώ είχα ένα μικρό πρόβλημα πολύ παλιά με το δόντι μου. Η οδοντίατρος μου έλεγε πως ίσως χρειαστεί απονεύρωση ΑΛΛΑ τελικά το είχαμε σώσει και δεν είχα πρόβλημα μέχρι 2 χρόνια μετά.

Σε εκείνο το πλοίο η συγκεκριμένη καθόταν στον απέναντι καναπέ του σαλονιού. Ξαφνικά με έπιασε φρικτός πόνος στο συγκεκριμένο δόντι σε σημείο που δεν το άντεχα και άρχισα να κλαίω. Κρατούσα σφιχτά το κεφάλι γιατί μου προκάλεσε και ημικρανία και απλά έκλαιγα μπροστά από όλους. Κατεβήκαμε και δεν βρίσκαμε ούτε ανοιχτό φαρμακείο λόγω ημέρας. Στο ξενοδοχείο μια γριούλα με το που με είδε μου λέει "ματιασμένη είσαι εσύ κορίτσι μου. Κάτσε κάτω". Και άρχισε να λέει διάφορες προσευχές για το μάτι. Παιδιά, στο 5λεπτο μου πέρασε και δεν ξαναείχα πρόβλημα. :smt005: πείτε το σύμπτωση, πείτε το όπως θέλετε αλλά μετά απ' αυτό το γεγονός εγώ το φοβάμαι πολύ το μάτι και γενικά αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι τοξικούς και κακούς ανθρώπους.

(Έγιναν κι' άλλα διάφορα πιο μετά - περισσότερο άλλοι τα παρατηρούσαν - αλλά μόνο αυτό μου έμεινε και με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά).
Μου έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές, όταν ήμουν νεούδι στα πνευματικά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Alphabet έγραψε: 14 Μάιος 2020, 15:34 Επειδη φυσικα δεν πιστευω σε ματι και ποτε δεν εχω βεβαια ματιαστει, οταν το λεω σε πιστευοντες, οι περισσοτεροι μου λενε οτι αν δεν πιστευεις στο ματι. τοτε δεν σε πιανει.
Ούτε εγώ πιστεύω, αλλά ένας άνθρωπος που είναι εχθρικός και κακός θα με επηρεάσει αν βρίσκομαι στην εμβέλειά του. Ακόμη και αν παρουσιάζεται με ευγενικό προσωπείο (αυτοί είναι οι χειρότεροι).
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Antares έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:21
Alphabet έγραψε: 14 Μάιος 2020, 15:34 Επειδη φυσικα δεν πιστευω σε ματι και ποτε δεν εχω βεβαια ματιαστει, οταν το λεω σε πιστευοντες, οι περισσοτεροι μου λενε οτι αν δεν πιστευεις στο ματι. τοτε δεν σε πιανει.
Ούτε εγώ πιστεύω, αλλά ένας άνθρωπος που είναι εχθρικός και κακός θα με επηρεάσει αν βρίσκομαι στην εμβέλειά του. Ακόμη και αν παρουσιάζεται με ευγενικό προσωπείο (αυτοί είναι οι χειρότεροι).
σαν να λεμε δεν πιστευεις, αλλα πιστευεις.

πατερ ανταρισιος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Alphabet

Antares έγραψε: 14 Μάιος 2020, 17:21
Αν καποιος στην εμβελεια σου ειναι κακος και εχθρικος;
Μαλλον δεν εχεις ποτε εργαστει μαζι με αλλους συναδελφους στο πλευρο σου, οπου σφαζονται μεταξυ τους για μια καλυτερη θεση. :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”