!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τρομοκρατικη επιθεση στο λονδινο

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: τρομοκρατικη επιθεση στο λονδινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:30 Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μας
Δεν είχες 45000 μαχαιριές αλλά 45000 εγκλήματα με μαχαίρι, κυρίως της κατηγορίας βγάζω σουγιά για να μου δώσεις πορτοφόλι. Οι μαχαιριές-μαχαιριές ήταν γύρω στις 1000.

Ωστόσο ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι το ιδεολογικό κομμάτι της τρομοκρατικής πράξης που τη διαχωρίζει από το κοινό έγκλημα. Αυτός εκεί έβγαλε το μαχαίρι να σφάξει εντελώς αθώους σε εντελώς μέρα μεσημέρι κατάσταση απόλυτα εσκεμμένα, προσπαθώντας να σκορπίσει τον τρόμο στο όνομα της ιδεολογίας του. Ε σκόρπισε τον τρόμο στο όνομα της ιδεολογίας του. Και btw αυτή η επίθεση απλά έκλεισε ένα μήνα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα γάζωμα με αυτόματα σχεδόν 100 ανθρώπων στο Μάλι, μια βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας με 15 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες σε τζαμί στο Πακιστάν, μια ανατίναξη γέφυρας στη Νιγηρία με επίσης δεκάδες θύματα και μια επίθεση σε στρατιωτικό τζαμί στην Υεμένη με 115 νεκρούς και 150 τραυματίες. Στο όνομα της ίδιας ιδεολογίας. Για την ακρίβεια από όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν γίνει από την αρχή του χρόνου, μόνο ένα δεν είχε να κάνει με ισλαμοφασισμό (ήταν βέβαια στη Σομαλία αλλά οι λόγοι δεν ήταν "ισλαμικής φύσεως").

Ε υπάρχει πρόβλημα τι να κάνουμε. Εγώ ούτε πιστεύω "όλοι οι μουσουλμάνοι" όπως αυτοί οι ηλίθιοι ούτε θεωρώ υπολογίσιμη ποσοτικά την αύξηση του εγκλήματος λόγω ισλαμιστών τρομοκρατών, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Αλλά δε μπορώ να κάνω ότι δε βλέπω συμμορίες από φασίστες που δολοφονούν μόνο και μόνο επειδή το κάνουν στο όνομα του Αλλάχ.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:40 Τα στατιστικά δε μιλάνε για μείωση της Εγκληματικότητας αλλά μείωση σε κάποια και αύξηση σε κάποια άλλα εγκλήματα. Εσύ αυτό το μεταφράζεις σε μειωμένη εγκληματικότητα γενικά.
Εκεί είναι τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Εσύ βγάζεις απ' τον κώλο σου ότι όλα τα εγκλήματα καταγράφονται ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το παραδέχονται εγκληματολογοι, αστυνομικοί κι όσοι έχουν σχέση με το θέμα αλλά επειδή εσένα δε σε βολεύει αυτό, κατηγορείς πως όσοι πραγματικά γνωρίζουν το θέμα δεν ξέρουν τι λένε

Απαξιώνω την ξερολιαση και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ακούω πίπες του στυλ "οι ειδικοί δεν ξέρουν τί λένε, ξέρω εγώ που δεν έχω τα κοχονες να παραδεχτώ ότι δε τα ξέρω όλα σ' αυτή τη ζωή"
Εσύ απαξιώνεις τον εαυτό σου και την συζήτηση με τέτοιους ισχυρισμούς,όχι εγώ

Θες να πουλήσεις τρέλα; Κάντο. Εγώ βαριέμαι αφόρητα να απαντάω λογικά σε κάποιον που το Εγώ του είναι πιο μεγάλο απ' το ανάστημα και τις γνώσεις του σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

Ότι πεις, έχεις δίκιο. Δεν υπάρχει αυξημένη εγκληματικότητα με την αθρόα εισροή ατόμων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα Πολύ λογικό αυτό, έχεις δίκιο.
Μπορείς να νιώσεις καλύτερα τώρα, νικήσεις!
Παραληρείς. Κι επειδή παραληρείς δεν μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου.

Υπάρχουν τύποι παραβάσεων που είναι πιο δύσκολο να καταγραφούν και άλλοι που καταγράφονται αυτόματα. Π.χ. το 100% των δολοφονιών καταγράφεται. Μπορεί να μην γίνεται εξιχνίαση σε όλες, αλλά καταγράφονται. Οι διαρρήξεις καταγράφονται, το ίδιο και οι ληστείες. Δεν είναι πράγματα που απλώς συμβαίνουν χωρίς να τα καταγγείλει κανείς. Αυτό είναι καταγέλαστο.

Από 'κει και ύστερα, το μέρος της εγκληματικότητας που δεν καταγράφεται δεν αλλάζει στατιστικά μεταξύ δύο περιόδων. Είναι αστείο να ισχυρίζεται κανείς ότι π.χ. το 2008 καταγράφηκε το 80% της εγκληματικότητας και το 2018 καταγράφηκε το 20%. Στατιστικά δεν υπάρχει λόγος να αλλάζει το ποσοστό.

Αυτό το δεδομένο σε οδηγεί σε ένα συμπέρασμα που δεν θέλεις να καταλάβεις: αν υπάρχει μείωση στην καταγεγραμμένη εγκληματικότητα, υπάρχει μείωση στην συνολική εγκληματικότητα. Αλλιώς θα πρέπει να εξηγήσεις για ποιον γαμημένο λόγο πιστεύεις ότι την μια χρονιά καταγράφηκαν 700 από 750 ληστείες και την άλλη χρονιά καταγράφηκαν 200 από 1200, παρουσιάζοντας έτσι πλασματική μείωση.

Αν είχες καθαρό μυαλό, όλα αυτά θα ήταν πολύ εύκολο να τα σκεφτείς και μόνη σου. Αλλά η προκατάληψή σου και η ιδέα που έχεις προαποφασίσει ότι είναι σωστή, σε κάνει να απορρίπτεις ότι δεν συμβιβάζεται με την κοσμοθέασή σου, δεν πα' να συνοδεύεται από τα πιο επίσημα στοιχεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:21
Northern Spirit έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:11
Δημοκράτης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:47

Θα απαντήσεις μια φορά σε αυτό που σε ρωτάνε;
Tι να απαντησω; ειναι σοβαρη ερωτηση αυτην; Διαβασε τους λογους στο λινκ που εβαλα: ληστειες, βιασμοι απλα επιθεσεις απο μεθυσμενους Αγγλους και αλλες αιτιες..Ναι για Αγγλους τσαβηδες μιλαμε.
Ε εις τσαβιδες που απλώς βγαίνουν έξω και σφάζουν κόσμο χωρίς καμία αιτία βρε βλαμμενε; ούτε οι νεοναζί δεν τις κάνουν αυτές τις μαλακιές σήμερα
Αιτιες ολοι εχουνε, δεν ξερωψ τι προσπαθεις να αποδειξεις. Οτι οι τρομοκρατες που μαχαιρωψνουνε δεν εχουνε λογους ενω οι αλλοι μαχαορβγαλτες του ποινικου δικαιου εχουνε; Αυτες ειναι παραλογες λογικες.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

run έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:23
Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:43
Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:40

Ποσες απ αυτες τις μαχαιριες εγιναν απο Αγγλους και πόσες απο άλλες εθνικότητες και σε τί ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό τους;
Σ αυτο να απαντήσεις κι άσε τα ντραμακουινιλίκια. Που και ποσοστά να φέρετε απ τη στιγμή που έχουν παραδεχτεί πως δεν σημείωναν εθνικότητες λογω πολιτικαλκορεκτισμού δεν έχει και μεγάλη σημασία έτσι δεν είναι;

Εγω ξέρω ότι αυτά που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη δε τα είχαμε ποτέ σε τέτοιο βάθμο, τουλάχιστον για τα χρόνια που ζω εγώ.
Εσυ κατσε στη σπηλιά σου, προσευχήσου στον Αλλάχ και νιωσε ασφαλής, εγώ θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου σε μια πολη που δε θα του την πέφτουν καθε τρεις και λίγο για να το μαχαιρώσουν ή να το κλέψουν.
Πριν την εφευρεση του μουσλιμ, δεν υπηρχε εγκληματικοτητα και τρομοκρατια. Η γη ηταν ενας επιγειος παραδεισος(Λολ)
με τα μουσλιμ είναι πολύ χειροτερα συντροφι
Π@π@ρια ειναι..Οι μουσουλμανικες χωρες εχουνε χαμηλη εκγληματικοτητα..Στην κορυφη των εγκληματων βρισκονται οι χριστιανοι "αδελφοι" της Λαιτινικης Αμερικης. Ειδικα εκει στο Μεξικο, την Κολομβια και την Βενεζουελα ειναι βαθια θρησκευομενοι..Περνανε πρωτα απο την εκκλησια να αναψουνε κανενα κερι και μετα πανε και εκτελουνε το, συχνα αγνωστο, θυαμα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Northern Spirit έγραψε: 04 Φεβ 2020, 02:25
Northern Spirit έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:11

Tι να απαντησω; ειναι σοβαρη ερωτηση αυτην; Διαβασε τους λογους στο λινκ που εβαλα: ληστειες, βιασμοι απλα επιθεσεις απο μεθυσμενους Αγγλους και αλλες αιτιες..Ναι για Αγγλους τσαβηδες μιλαμε.
Ε εις τσαβιδες που απλώς βγαίνουν έξω και σφάζουν κόσμο χωρίς καμία αιτία βρε βλαμμενε; ούτε οι νεοναζί δεν τις κάνουν αυτές τις μαλακιές σήμερα
Αιτιες ολοι εχουνε, δεν ξερωψ τι προσπαθεις να αποδειξεις. Οτι οι τρομοκρατες που μαχαιρωψνουνε δεν εχουνε λογους ενω οι αλλοι μαχαορβγαλτες του ποινικου δικαιου εχουνε; Αυτες ειναι παραλογες λογικες.
όχι βλαξ, υπάρχει μεγάλη διαφορά από το Χ κατακάθι πλακώνεται με ένα Ψ κατακάθι και αλληλομαχαιρώνονται, είναι άλλο να πέσεις μπροστά σε ληστή και στην μάχη να την φας την μαχαιριά και είναι παντελώς άλλο να εισάγεις στην χώρα σου τριτοκοσμικούς οπαδούς μια ιδειολογίας που μαχαιρώνει τυχαίους στον δρόμο. Επίσης καμένη περίπτωση λαθρομετανάστη δεν είναι μόνο τα μαχαιρώματα, την μια ειναι μαχαίρη, την άλλη καλάσνικοφ, την άλλη βόμβα, την άλλη φορτιγό, την άλλη ματσέτα και ότι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του κάθε τριτοκοσμικού που κουβαλήθηκε στον π-ολιτισμένο κόσμο
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Δημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2020, 03:18
όχι βλαξ, υπάρχει μεγάλη διαφορά από το Χ κατακάθι πλακώνεται με ένα Ψ κατακάθι και αλληλομαχαιρώνονται, είναι άλλο να πέσεις μπροστά σε ληστή και στην μάχη να την φας την μαχαιριά και είναι παντελώς άλλο να εισάγεις στην χώρα σου τριτοκοσμικούς οπαδούς μια ιδειολογίας που μαχαιρώνει τυχαίους στον δρόμο. Επίσης καμένη περίπτωση λαθρομετανάστη δεν είναι μόνο τα μαχαιρώματα, την μια ειναι μαχαίρη, την άλλη καλάσνικοφ, την άλλη βόμβα, την άλλη φορτιγό, την άλλη ματσέτα και ότι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του κάθε τριτοκοσμικού που κουβαλήθηκε στον π-ολιτισμένο κόσμο
Το βλαξ στα μουτρα συ..

Και δεν μιλαμε για αλληλομαχαιρωματα...Τα περισσοτερα ειναι μαχαιρωματα τυχαιων στο δρομο...Αλλο τωρα αν εσενα δεν σε βολευει και παρουσιαζεις το παραμυθι οτι οι αλλοι δολοφονοι και μαχαιροβγαλτες εχουνε λογους ενω οι τρονοκρατες δεν εχουνε..

Ολοι εχουνε καποιο λογο στο κεφαλι τους..
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Northern Spirit έγραψε: 04 Φεβ 2020, 02:27
run έγραψε: 03 Φεβ 2020, 19:23

Πριν την εφευρεση του μουσλιμ, δεν υπηρχε εγκληματικοτητα και τρομοκρατια. Η γη ηταν ενας επιγειος παραδεισος(Λολ)
με τα μουσλιμ είναι πολύ χειροτερα συντροφι
Π@π@ρια ειναι..Οι μουσουλμανικες χωρες εχουνε χαμηλη εκγληματικοτητα..Στην κορυφη των εγκληματων βρισκονται οι χριστιανοι "αδελφοι" της Λαιτινικης Αμερικης. Ειδικα εκει στο Μεξικο, την Κολομβια και την Βενεζουελα ειναι βαθια θρησκευομενοι..Περνανε πρωτα απο την εκκλησια να αναψουνε κανενα κερι και μετα πανε και εκτελουνε το, συχνα αγνωστο, θυαμα..
μπα πας στη λατινικη αμερικη για να δικαιολογήσεις τον μεσαιωνα του ισλαμ

ρε οτ να κανετε τιποτα από αυτά που θελετε εσεις οι μαοικοι χχοτζικοι κτλ κνιτεςκτλ αβροχοις ποσι δεν θα γινει

τωρα ξεμεινε η φριτσια μονη να κανει το μπουλντόγκ της νεας ταξης

αλλα η αφριτσιΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙ

θα παει η σφαλιαρα συννεφο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Northern Spirit έγραψε: 04 Φεβ 2020, 13:30
Δημοκράτης έγραψε: 04 Φεβ 2020, 03:18

Το βλαξ στα μουτρα συ..

Και δεν μιλαμε για αλληλομαχαιρωματα...Τα περισσοτερα ειναι μαχαιρωματα τυχαιων στο δρομο...Αλλο τωρα αν εσενα δεν σε βολευει και παρουσιαζεις το παραμυθι οτι οι αλλοι δολοφονοι και μαχαιροβγαλτες εχουνε λογους ενω οι τρονοκρατες δεν εχουνε..

Ολοι εχουνε καποιο λογο στο κεφαλι τους..
Από την στιγμή που δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ανάμεσα σε γκληματα μίσους και στο κοινό έγκλημα δεν είσαι απλώς βλακας αλλά πανιβλακας
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ίφιδα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:40
Στρακαστρουκας έγραψε: 03 Φεβ 2020, 18:30 Ειχες 45.000 μαχαιριες περυσι. Ας ασχοληθουμε με τις δυο τελευταιες(νο 45.001 και νο 45.002)για να δικαιολογησουμε τον ρατσισμο μας
Ποσες απ αυτες τις μαχαιριες εγιναν απο Αγγλους και πόσες απο άλλες εθνικότητες και σε τί ποσοστό σε σχέση με τον πληθυσμό τους;
Σ αυτο να απαντήσεις κι άσε τα ντραμακουινιλίκια. Που και ποσοστά να φέρετε απ τη στιγμή που έχουν παραδεχτεί πως δεν σημείωναν εθνικότητες λογω πολιτικαλκορεκτισμού δεν έχει και μεγάλη σημασία έτσι δεν είναι;

Εγω ξέρω ότι αυτά που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη δε τα είχαμε ποτέ σε τέτοιο βάθμο, τουλάχιστον για τα χρόνια που ζω εγώ.
Εσυ κατσε στη σπηλιά σου, προσευχήσου στον Αλλάχ και νιωσε ασφαλής, εγώ θέλω να μεγαλώσω το παιδί μου σε μια πολη που δε θα του την πέφτουν καθε τρεις και λίγο για να το μαχαιρώσουν ή να το κλέψουν.
Έχω φέρει επίσημη στατιστική πριν κάτι μέρες - δεν θα την ψάχνω πάλι - όπου αναφέρεται για το 2016: αριθμός Ελλήνων κρατουμένων περίπου 4.900 και αλλοδαπών περίπου 5.200.
Κάντε σύγκριση με τον πληθυσμό των Ελλήνων και το σύνολο των αλλοδαπών - όλων των αλλοδαπών - και βγάλτε συμπέρασμα!

Όχι ρε αριστεράτζες ή/και πληρωμένοι υπάλληλοι ΜΚΟ, δεν γουστάρουμε διπλασιασμό του εγκλήματος, για να ικανοποιήσετε εσείς την αριστερίλα σας ή/και να γεμίσετε την τσέπη σας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ωραίος πίνακας. Βλέπουμε ότι παρότι είναι ευκολότερο να συλληφθεί ένας αλλοδαπός, οι Έλληνες είναι πολύ περισσότεροι στα σοβαρά εγκλήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:35 Ωραίος πίνακας. Βλέπουμε ότι παρότι είναι ευκολότερο να συλληφθεί ένας αλλοδαπός, οι Έλληνες είναι πολύ περισσότεροι στα σοβαρά εγκλήματα.
Ναρκωτικά και εμπορεία ανθρώπων είναι ασόβαρα εγκλήματα;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Golden Age έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:41
hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:35 Ωραίος πίνακας. Βλέπουμε ότι παρότι είναι ευκολότερο να συλληφθεί ένας αλλοδαπός, οι Έλληνες είναι πολύ περισσότεροι στα σοβαρά εγκλήματα.
Νακρωτικά και εμπορεία ανθρώπων είναι ασόβαρα εγκλήματα;
Καλά τώρα, του απαντάς σοβαρά απ' τη στιγμή που οι αλλοδαποί δεν είναι ούτε το 1/10 των Ελλήνων αλλά τους ανταγωνίζονται στα ίσα στα εγκλήματα και δε το λαμβάνει υπόψιν γιατί έτσι, αυτός ξέρει καλύτερα;
Άστο να πάει, αστο
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Bipsco έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:17 Μοιάζει με Έλληνα.
Δε θα το έλεγα, εγώ θα τον εκοβα για μεσανατολιτη.

Πάντως αποτι διαβάζω η μητέρα του είναι από τη...Σρι Λάνκα.
https://www.google.com/amp/s/news.sky.c ... k-11925460
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Golden Age έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:41
Ναρκωτικά και εμπορεία ανθρώπων είναι ασόβαρα εγκλήματα;
Πρεζάκια είναι μέσα, όχι έμποροι.
Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 18:43 Καλά τώρα, του απαντάς σοβαρά απ' τη στιγμή που οι αλλοδαποί δεν είναι ούτε το 1/10 των Ελλήνων αλλά τους ανταγωνίζονται στα ίσα στα εγκλήματα και δε το λαμβάνει υπόψιν γιατί έτσι, αυτός ξέρει καλύτερα;
Άστο να πάει, αστο
Δεν συναγωνίζονται καθόλου στα ίσια. Οι σταθμισμένοι δείκτες εγκληματικότητας δείχνουν ίδια ποσοστά εγκληματικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”