Ότι όσοι νομίζουν ότι τα ΜΜΜ είναι το ίδιο με το σαλόνι του σπιτιού τους θέλουν τέτοιες σφαλιάρες σαν αυτές που έδινε ο Κωνσταντάρας στον Τζανετάκο στην ταινία ο τρελός τα έχει 400...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:56Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:02Ναι αλλά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:57 Μια μικρή παρέμβαση
Η νηματοθετης , που είναι γνωστή και από το άλλο phorum έχει ψυχιατρικά προβλημματα , και το λέγω τελείως ευγενικά και φιλικά προς το άτομο της
Ίσως είναι καλύτερα οι συντονιστές να κλείσουν το νήμα
.
Ναί αλλά.....ποιά είναι ή αλήθεια στή συγκεκριμένη κατάσταση ρέ παιδιά ;;; .![]()
Μή μάς τά κρύβεται...... .![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.
Δεν θέλω να γίνω πιο συγκεκριμένος
Με είχες φίλο ακόμη και στο Facebook κάποτε αν θυμάσαι
Απλά θα ζητήσω από τους συνομιλητές μας εδώ μέσα να σου φερθούν κάπως διακριτικά και με κατανόηση
Της ίδιας άποψης ήμουν κι εγώ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 20:22
Απλά θα ζητήσω από τους συνομιλητές μας εδώ μέσα να σου φερθούν κάπως διακριτικά και με κατανόηση
Είχα στείλει και πμ σε διαχειριστή (αφού διέγραψα ειρωνικό μου σχόλιο),λέγοντας "προστατέψτε την,πρόκειται για παθολογική περίπτωση".
Όμως τελικά (μάλλον) καταλήγω στο ότι δεν έχω καμία υποχρέωση να προστατέψω κανέναν άγνωστο που οικιοθελώς εκτίθετε δημοσίως,και όχι μόνο δεν αναγνωρίζει το πρόβλημά του, αλλά θεωρεί "εμένα" προβληματικό που δεν συμμετέχω στην φαντασίωσή του.
Λυπάμαι αλλά δεν θα αντιμετωπίσω με συμπάθεια ανθρώπους που "τους μίλησαν ανώτερα όντα" και πλέον ξέρουν ότι αυτό που φαντάζονταν είναι πραγματικό.
εγω κρινω οτι ολοι δωμεσα ειμαστε λιγο η πολυ σαλεμενοι, και δεν χρειαζεται κανεις παραπανω προστασια η οτι.waldorf έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 20:41Της ίδιας άποψης ήμουν κι εγώ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 20:22
Είχα στείλει και πμ σε διαχειριστή (αφού διέγραψα ειρωνικό μου σχόλιο),λέγοντας "προστατέψτε την,πρόκειται για παθολογική περίπτωση".
Όμως τελικά (μάλλον) καταλήγω στο ότι δεν έχω καμία υποχρέωση να προστατέψω κανέναν άγνωστο που οικιοθελώς εκτίθετε δημοσίως,και όχι μόνο δεν αναγνωρίζει το πρόβλημά του, αλλά θεωρεί "εμένα" προβληματικό που δεν συμμετέχω στην φαντασίωσή του.
Λυπάμαι αλλά δεν θα αντιμετωπίσω με συμπάθεια ανθρώπους που "τους μίλησαν ανώτερα όντα" και πλέον ξέρουν ότι αυτό που φαντάζονταν είναι πραγματικό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ωχ μωρέ. Πέρασα χημειοθεραπείες και άλλα. Αν είχε έρθει κάποιος να με προστατέψει (για μεγάλο χρονικό διάστημα) δεν θα ζούσα τώρα.Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 20:45
εγω κρινω οτι ολοι δωμεσα ειμαστε λιγο η πολυ σαλεμενοι, και δεν χρειαζεται κανεις παραπανω προστασια η οτι.
το καταλαβαμεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2019, 18:58 Δεν είναι μόνο θέμα βύθισης σε ιδιωτική σφαίρα. Πολύς κόσμος περνάει δύο και τρεις ώρες την ημέρα στο τραίνο πηγαινοερχόμενος στη δουλειά. Άλλοι εργάζονται στο λαπτοπ, άλλοι διαβάζουν, άλλοι τον ψιλοπαίρνουν κλπ. Καλό είναι που υπάρχει πρόβλεψη και για αυτές τις ψυχές
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τον καρκίνο πως τον αντιμετώπισες;Antares έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 17:46To έχω περάσει αυτό. Ώσπου έπαθα καρκίνο μαστού και έχασα την νύφη μου την ίδια εποχή από καρκίνο ήπατος στα 40 της χρόνια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:20 Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι προσπαθείς να πεις. Αν οι παρενέργειες κάποιων φαρμάκων συντέλεσαν σε διάπραξη εγκλημάτων, σκέψου πόσα εγκλήματα συντελέστηκαν από έλλειψη σωστής φαρμακευτικής αγωγής. Σου μιλάω εκ πείρας όταν σου λέω ότι αν έχεις αρχίσει να ακούς φωνές ή ότι συσκευές ή άνθρωποι στοχεύουν εσένα προσωπικά βάσει κάποιου νεοταξικού σχεδίου απατάσαι. Αν δεν είδες αποτέλεσμα με αντικαταθλιπτικά ή αντιψυχωσικά θα πρέπει είτε να αλλάξεις γιατρό είτε να δοκιμάσεις νέα αγωγή. Αν πάλι θεωρείς ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνη σου ξεκίνα από την ψυχρή λογική διαπίστωση ότι κανείς δεν ζητάει να σου κάνει κακό. Κανείς δεν ζητά να κάνει κακό σε εμένα. Δεν είμαστε αρκετά σημαντικοί για να μπει κάποιος στον κόπο να μας τρελάνει.
Η συνεχής παρακολούθησή μας είναι γεγονός αλλά συμβαίνει γιατί είμαστε όλοι υποψήφιοι πελάτες. Τίποτα παραπάνω. Εμένα μου αρέσει το τρέξιμο. Σκάνε συνέχεια διαφημίσεις για αθλητικά παπούτσια. Αυτό είναι όλο.
Ευτυχώς είχα κάτι σαν φώτιση και θα εμπιστευθώ αυτήν. Με έβαλε στα θολά και βρώμικα νερά για να δω τι κρύβουν. Και με βάζει ακόμη αν το ζητήσω. Δεν έχω και κανένα σοβαρό θέμα. Αφού λύνεται με ωτασπίδες.
Πορφύριε αρκετά με το τρολάρισμα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν τρολάρω. Μιλάω απολύτως σοβαρά. Προφανώς δεν αντιμετωπίσθηκε με την θεία φώτιση. Προφανώς έκανες θεραπεία. Έτσι δεν είναι; Το λέω γιατί ακόμα και οι βαθιά θρησκευόμενοι που γνωρίζω κατά κανόνα αντιμετωπίζουν τις ασθένειες πρώτα με τη βοήθεια της επιστήμης και συμπληρωματικά μόνο με την προσευχή και επίκληση θείων δυνάμεων. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι: Γιατί δεν τοποθετείς την επιστήμη που σε θεράπευσε στο σημείο που της αξίζει αναγνωρίζοντας τα οφέλη της και αντ' αυτού αναφέρεσαι σε κάποια αφηρημένη θεία φώτιση τα αποτελέσματα της οποίας είναι αμφισβητούμενα;
Τέτοια θέματα τα συζητάμε στην θρησκειολογία και υπάρχουν τεκμηριωμένες απόψεις από πολλούς. Αλλά και στην φιλοσοφία εφόσον η ιατρική σαν επιστήμη εμφανίσθηκε στην αρχαία Ελλάδα. Ή στην ψυχολογία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 09:30
Δεν τρολάρω. Μιλάω απολύτως σοβαρά. Προφανώς δεν αντιμετωπίσθηκε με την θεία φώτιση. Προφανώς έκανες θεραπεία. Έτσι δεν είναι; Το λέω γιατί ακόμα και οι βαθιά θρησκευόμενοι που γνωρίζω κατά κανόνα αντιμετωπίζουν τις ασθένειες πρώτα με τη βοήθεια της επιστήμης και συμπληρωματικά μόνο με την προσευχή και επίκληση θείων δυνάμεων. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι: Γιατί δεν τοποθετείς την επιστήμη που σε θεράπευσε στο σημείο που της αξίζει αναγνωρίζοντας τα οφέλη της και αντ' αυτού αναφέρεσαι σε κάποια αφηρημένη θεία φώτιση τα αποτελέσματα της οποίας είναι αμφισβητούμενα;
Συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Οπότε ανοίγουμε νήμα εκεί ή γράφουμε στα ήδη υπάρχοντα. Εδώ δεν συζητάω πλέον.
Εξάλλου δεν είπα ότι με χειρούργησε και μου έκανε θεραπεία η θεία φώτιση. Άλλος ιατρικός κλάδος είναι αυτός.
Για την ψυχιατρική εξέφρασα τις αμφιβολίες μου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ok λοιπόν. Φαίνεται ότι καταλήγουμε κάπου. Καταρχάς αναγνωρίζουμε την αξία της ιατρικής έναντι της θείας παρέμβασης. Για την ψυχιατρική τώρα ας πάρουμε τα πιο διαδεδομένα παραδείγματα φαρμακευτικής κάλυψης. Προσωπικά γνωρίζω αρκετούς που παίρνουν zanax. Αυτό τους βοηθάει αποδεδειγμένα με το άγχος και το στρες. Δεν συμφωνείς;Antares έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 10:14Τέτοια θέματα τα συζητάμε στην θρησκειολογία και υπάρχουν τεκμηριωμένες απόψεις από πολλούς. Αλλά και στην φιλοσοφία εφόσον η ιατρική σαν επιστήμη εμφανίσθηκε στην αρχαία Ελλάδα. Ή στην ψυχολογία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 09:30
Συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Οπότε ανοίγουμε νήμα εκεί ή γράφουμε στα ήδη υπάρχοντα. Εδώ δεν συζητάω πλέον.
Εξάλλου δεν είπα ότι με χειρούργησε και μου έκανε θεραπεία η θεία φώτιση. Άλλος ιατρικός κλάδος είναι αυτός.
Για την ψυχιατρική εξέφρασα τις αμφιβολίες μου.
-
Εμπεδοκλής
Ρε αυνάνες, δεν ντρέπεστε να κάνετε διαδικτυακό bullying σε άλλους χρήστες του phorum, έχουν δεν έχουν πρόβλημα;
Άντε συμμαζευτείτε...
Άντε συμμαζευτείτε...
Μερικά πράγματα καλό είναι να μη συζητιούνται δημόσια, να τα εμπιστεύεσαι σε ειδικούς.
Ordem e Progresso.
Ναι είναι γνωστό αυτό. Κανείς μόνο τεχνητή αναπνοή στο άτομο που κάτι έπαθε χωρίς να ειδοποιήσεις άμεσα τους δικούς του.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:09Διότι είναι γνωστό ότι έχεις τηλεπάθεια και κάνεις τεχνητή αναπνοή εξ αποστάσεως...axilmar έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 11:11Σε περιπτωση αναγκης θα σου στειλουνε σμς;;; "ελα το παιδι καταπιε ενα μικρο παιχνιδι", "ελα ο παππους σωριαστηκε στο εδαφος".Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:25
Γιατι δεν μπορουν να σε βρουνε; Δονηση δεν υπαρχει μονο ρινγκτοουνς ; γραπτο μνμ ;
Ουτε σε καφε δεν μπορουμε να καθησουμε .
Οι μισοι φωναζουν στη παρεα τους οι αλλοι μισοι γκαριζουν στα κινητα και ολοι μαζι ουρλιαζουν μηπως ακουστουν πανω απο τον θορυβο.
Λιγη σοβαροτητα δεν θα εβλαπτε.
Αμα δεν σου αρεσει ο θορυβος σε καποιες καφετεριες να πας σε αλλες. Και εαν δεν βρισκεις, μην πας ρε αδερφε. Θα κοψεις εσυ το δικαιωμα στον αλλο να μιλαει σε δημοσιο χωρο επειδη δεν σου αρεσει να ακους;
Δεν πάτε καλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-