Κι εδώ το ίδιο, με τη διαφορά ότι ο κατσίβελος είναι κατά κανόνα ιθαγενής.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2019, 18:32 Εδώ που είμαι στα τραίνα έχομε ήσυχα βαγόνια (silent cars) όπου απαγορεύεται κανονικά, αλλά όλο και κάποιος κατσίβελος θα βρεθεί που δεν έχει πάρει το μέμο (κατά κανόνα αλλοδαποί)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γιάννης
Re: Απαγόρευση χρήσης κινητού για ομιλία στα ΜΜΜ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι προσπαθείς να πεις. Αν οι παρενέργειες κάποιων φαρμάκων συντέλεσαν σε διάπραξη εγκλημάτων, σκέψου πόσα εγκλήματα συντελέστηκαν από έλλειψη σωστής φαρμακευτικής αγωγής. Σου μιλάω εκ πείρας όταν σου λέω ότι αν έχεις αρχίσει να ακούς φωνές ή ότι συσκευές ή άνθρωποι στοχεύουν εσένα προσωπικά βάσει κάποιου νεοταξικού σχεδίου απατάσαι. Αν δεν είδες αποτέλεσμα με αντικαταθλιπτικά ή αντιψυχωσικά θα πρέπει είτε να αλλάξεις γιατρό είτε να δοκιμάσεις νέα αγωγή. Αν πάλι θεωρείς ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνη σου ξεκίνα από την ψυχρή λογική διαπίστωση ότι κανείς δεν ζητάει να σου κάνει κακό. Κανείς δεν ζητά να κάνει κακό σε εμένα. Δεν είμαστε αρκετά σημαντικοί για να μπει κάποιος στον κόπο να μας τρελάνει.Antares έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 12:52Θα σου απαντήσω ξανά σε αυτό. Τα περισσότερα αντιψυχωτικά κυρίως τα καινούργια δρουν μπλοκάροντας τους υποδοχείς της ντοπαμίνης. Έτσι ακόμη και αν υποθέσεις (εσύ που δεν το πιστεύεις) ότι σε στοχεύουν με μικροκύματα που μεταφέρουν ήχο (ομιλίες, βρισιές) ή έχεις εμφύτευμα (λένε ότι έχουν εγκαταλείψει κάτι τέτοιο) θα βρεις ανακούφιση γιατί δεν θα υπάρχει μεγάλη έκκριση ντοπαμίνης. Από την άλλη, αυτά τα φάρμακα προκαλούν ένα σωρό παρενέργειες, ανικανότητα στους άνδρες, παύση της εμμήνου ρύσης στις γυναίκες με την αύξηση της προλακτίνης που προκαλούν, πτώση των νοητικών και σωματικών ικανοτήτων, ίσως και καρκίνο μαστού όπως σε μένα κλπ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2019, 10:19
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανείς δεν σε ψέκασε στο λεωφορείο. Οι άνθρωποι δεν τρελαίνονται ξαφνικά. Οι παραισθήσεις ακόμα κι αν είναι μόνο ακουστικές απαιτούν άμεση επίσκεψη σε ειδικό.
Μπορείς όμως να το αντιμετωπίσεις αλλιώς, να μην αντιδράς σε αυτό που ακούς, να μην συγχύζεσαι, γιατί έτσι έχεις αύξηση ντοπαμίνης και αν αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα και την νύχτα είναι καταστροφικό από μόνο του, επίσης έτσι εντείνεται η επίθεση, λειτουργεί καλύτερα το πρόγραμμα.
Όσοι όμως δεν έχουν καμία ιδέα ότι θα μπορούσε να είναι επίθεση με τέτοια όπλα στα πλαίσια πειραμάτων, καταφεύγουν σε τέτοια φάρμακα με τα οποία βρίσκουν ανακούφιση, με τι τίμημα όμως; Σωματικό και τίμημα στίγματος. Επίσης άλλοι μπορεί να οδηγηθούν στην αυτοκτονία ή να πυροβολήσουν αστυνομικούς π.χ. τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους, όπως έχει συμβεί και συμβαίνει στις Η.Π.Α. ή αλλού.
Εμένα με βοηθάνε πολύ οι ωτασπίδες. Τώρα πάντα φοράω στα ΜΜΜ και όταν κοιμάμαι.
Και επειδή βλέπω ότι γράφεις στην θρησκειολογία, όπου είχα γράψει για μια "επικοινωνία" που είχα κατά την διάρκεια των χημειοθεραπειών, αυτό μου ειπώθηκε πριν το ψάξω μόνη μου, "μην ανοίγεις διάλογο με εγκληματίες, κράτα τους παλμούς χαμηλούς, αγνόησέ τους".
Η συνεχής παρακολούθησή μας είναι γεγονός αλλά συμβαίνει γιατί είμαστε όλοι υποψήφιοι πελάτες. Τίποτα παραπάνω. Εμένα μου αρέσει το τρέξιμο. Σκάνε συνέχεια διαφημίσεις για αθλητικά παπούτσια. Αυτό είναι όλο.
To έχω περάσει αυτό. Ώσπου έπαθα καρκίνο μαστού και έχασα την νύφη μου την ίδια εποχή από καρκίνο ήπατος στα 40 της χρόνια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 15:20 Δεν μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω ακριβώς τι προσπαθείς να πεις. Αν οι παρενέργειες κάποιων φαρμάκων συντέλεσαν σε διάπραξη εγκλημάτων, σκέψου πόσα εγκλήματα συντελέστηκαν από έλλειψη σωστής φαρμακευτικής αγωγής. Σου μιλάω εκ πείρας όταν σου λέω ότι αν έχεις αρχίσει να ακούς φωνές ή ότι συσκευές ή άνθρωποι στοχεύουν εσένα προσωπικά βάσει κάποιου νεοταξικού σχεδίου απατάσαι. Αν δεν είδες αποτέλεσμα με αντικαταθλιπτικά ή αντιψυχωσικά θα πρέπει είτε να αλλάξεις γιατρό είτε να δοκιμάσεις νέα αγωγή. Αν πάλι θεωρείς ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνη σου ξεκίνα από την ψυχρή λογική διαπίστωση ότι κανείς δεν ζητάει να σου κάνει κακό. Κανείς δεν ζητά να κάνει κακό σε εμένα. Δεν είμαστε αρκετά σημαντικοί για να μπει κάποιος στον κόπο να μας τρελάνει.
Η συνεχής παρακολούθησή μας είναι γεγονός αλλά συμβαίνει γιατί είμαστε όλοι υποψήφιοι πελάτες. Τίποτα παραπάνω. Εμένα μου αρέσει το τρέξιμο. Σκάνε συνέχεια διαφημίσεις για αθλητικά παπούτσια. Αυτό είναι όλο.
Ευτυχώς είχα κάτι σαν φώτιση και θα εμπιστευθώ αυτήν. Με έβαλε στα θολά και βρώμικα νερά για να δω τι κρύβουν. Και με βάζει ακόμη αν το ζητήσω. Δεν έχω και κανένα σοβαρό θέμα. Αφού λύνεται με ωτασπίδες.
δεν εχεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μην την εμπιστευεσαι. προτιμησε να εμπιστευτεις τη λογικη.
η λογικη εχει παντα δικιο.
Ακριβώς. Δεν ήξερα με ποια λογική γίνονταν πολλά (στον μικρόκοσμό μου πρώτα πρώτα) και μετά την φώτιση έμαθα.Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:10 μην την εμπιστευεσαι. προτιμησε να εμπιστευτεις τη λογικη.
η λογικη εχει παντα δικιο.
Πιο λογική δεν γίνεται.
η "φωτιση" ειναι παραλογισμος.
Μια μικρή παρέμβαση
Η νηματοθετης , που είναι γνωστή και από το άλλο phorum έχει ψυχιατρικά προβλημματα , και το λέγω τελείως ευγενικά και φιλικά προς το άτομο της
Ίσως είναι καλύτερα οι συντονιστές να κλείσουν το νήμα
Η νηματοθετης , που είναι γνωστή και από το άλλο phorum έχει ψυχιατρικά προβλημματα , και το λέγω τελείως ευγενικά και φιλικά προς το άτομο της
-
Εμπεδοκλής
Ναι αλλά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:57 Μια μικρή παρέμβαση
Απλά ας δείξουμε λίγο διακριτική συμπεριφορά στην εν λόγω συμ φορουμιστρια ..Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:02Ναι αλλά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:57 Μια μικρή παρέμβαση
Είναι γνωστό το προβλημμα της από το προηγούμενο φορούν όπου έγραφε ως Γένεσις .
-
Εμπεδοκλής
Διότι είναι γνωστό ότι έχεις τηλεπάθεια και κάνεις τεχνητή αναπνοή εξ αποστάσεως...axilmar έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 11:11Σε περιπτωση αναγκης θα σου στειλουνε σμς;;; "ελα το παιδι καταπιε ενα μικρο παιχνιδι", "ελα ο παππους σωριαστηκε στο εδαφος".Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:25Γιατι δεν μπορουν να σε βρουνε; Δονηση δεν υπαρχει μονο ρινγκτοουνς ; γραπτο μνμ ;axilmar έγραψε: 31 Οκτ 2019, 15:02 Μην ξεχναμε και τα τηλεφωνηματα αναγκης...να σε παιρνουν τηλεφωνο γιατι κατι συνεβηκε σε καποιον δικο σου και να μην μπορουνε να σε βρουνε, επειδη καποιοι θελουν την ησυχια τους σε δημοσιο χωρο ειναι πολυ ασχημο.
Ουτε σε καφε δεν μπορουμε να καθησουμε .
Οι μισοι φωναζουν στη παρεα τους οι αλλοι μισοι γκαριζουν στα κινητα και ολοι μαζι ουρλιαζουν μηπως ακουστουν πανω απο τον θορυβο.
Λιγη σοβαροτητα δεν θα εβλαπτε.
Αμα δεν σου αρεσει ο θορυβος σε καποιες καφετεριες να πας σε αλλες. Και εαν δεν βρισκεις, μην πας ρε αδερφε. Θα κοψεις εσυ το δικαιωμα στον αλλο να μιλαει σε δημοσιο χωρο επειδη δεν σου αρεσει να ακους;
-
stergiosbik
Υπηρχε και μια με το ονομα Τρεμουντανα ή ηταν η Genesis που ειχε ανοιξει αυτο το επικο νημα που ειχε τιτλο Τρεμουντανα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:07Απλά ας δείξουμε λίγο διακριτική συμπεριφορά στην εν λόγω συμ φορουμιστρια ..Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:02Ναι αλλά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:57 Μια μικρή παρέμβαση
Είναι γνωστό το προβλημμα της από το προηγούμενο φορούν όπου έγραφε ως Γένεσις .
Αυτό θέλω και εγώ γι' αυτό ιντριγκάρω λίγο. Κατά τα άλλα don't feed the trolls το είπε και ο θεός.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:02Ναι αλλά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:57 Μια μικρή παρέμβαση
Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:02Ναι αλλά από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 18:57 Μια μικρή παρέμβαση
.
Ναί αλλά.....ποιά είναι ή αλήθεια στή συγκεκριμένη κατάσταση ρέ παιδιά ;;; .
Μή μάς τά κρύβεται...... .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ότι πολλά γίνονται για τον τραπεζικό λογαριασμό. Να σου πει ο ΑΙΝΕΙΑΝ που ξέρει.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2019, 19:56
.
Ναί αλλά.....ποιά είναι ή αλήθεια στή συγκεκριμένη κατάσταση ρέ παιδιά ;;; .![]()
Μή μάς τά κρύβεται...... .![]()
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ