!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσους οπαδούς έχουν ο ΠΑΟΚ,ο Άρης και ο Ηρακλής?

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Re: Πόσους οπαδούς έχουν ο ΠΑΟΚ,ο Άρης και ο Ηρακλής?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

jason έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:16
330 ευρώ το πήρα δικε μου, πες μου ποιοί παίρνουν διαρκείας 1 ευρω να πάρω του χρόνου
Ακουσα οτι εδιναν τζαμπα σε ανεργους ισχυει?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:22
jason έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:16
330 ευρώ το πήρα δικε μου, πες μου ποιοί παίρνουν διαρκείας 1 ευρω να πάρω του χρόνου
Ακουσα οτι εδιναν τζαμπα σε ανεργους ισχυει?
Και πέρσι το έκαναν
Με κάρτα ανεργίας με κλήρωση μπράβο τους
Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

:lol: παιζει να πηραν και κανα πακετακι τσαμπα απο καναν υπουργο, αλλα θα το μαθουμε σε 5-6 χρονια
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:19
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:13 Αυτοί οι σύνδεσμοι σε Αφρικές και Αμερικές πως προέκυψαν?
Πανε ιεραποστολοι η ατομα για δουλεια και στρατολογουν ιθαγενεις :)
Άλλο και τούτο :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Drexler

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:28
Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:19
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:13 Αυτοί οι σύνδεσμοι σε Αφρικές και Αμερικές πως προέκυψαν?
Πανε ιεραποστολοι η ατομα για δουλεια και στρατολογουν ιθαγενεις :)
Άλλο και τούτο :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Drexler

Arisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:03
Ναι έχει αρκετούς στο Ασβεστοχωρι. Απο εκεί και πέρα Σαράντα Εκκλησιές, Τριανδρία και Παπάφη έχει πυρήνες και στο κέντρο. Οι Γριές μέχρι τη δεκαετία του 1990 είχαν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία. Ηταν παραδοσιακά η ομάδα των μπαγιάτηδων ντόπιων θεσσαλονικέων και είχαν κάποιο κόσμο. Τώρα έχουν εξαυλωθεί. Οταν πήγα στο γήπεδο τις προάλλες με την Μόλντε έπεσα σε γριά ταξιτζή και μου έλεγε για τα οπαδικά τους χάλια. Πάντοτε σε εμένα ήταν συμπαθείς οι Ηρακλειδείς ακόμα και όταν είχαν λυκοφιλίες με τους ταμτάκους κυρίως τη δεκαετία του 90.
Ειχαν κανει και καταληψη στη Τουμπα καποτε :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:36
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:42 Το 70% αντικειμενικα ειναι ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονικη. Σε καποιες περιοχες στην επαρχια ειναι και παραπανω.
Αυτο που δεν θα καταλαβουν ποτε οι χαμω, ειναι το μια χωρα- μια ομαδα. Ολη η Βουλγαρια, απο Θεσσαλια μεχρι Εβρο,ασπρομαυρη ειναι. Δεν ρωτας καν τον αλλο τι ομαδα ειναι
Ε οχι ρε μεγαλε απο Θεσσαλια.Τυρουπολη ειναι ΑΕΛ(και αρκετοι ολυμπιακοι),Τρικαλα-Καρδιτσα πολλοι αεκτζηδες και Βολο μοιρασμενα σε μας και τους ζελες εκτος απο Νεα Ιωνια που εχει πολλους αεκτζηδες οπως και στην Αλεξανδρουπολη στον Εβρο.Μην λεμε και στραβοστομιες μεταξυ μας :)
Μιλησα για Βουλγαρια. Η Θεσσαλια,ασφαλως δεν ειναι ασπρομαυρη,αλλα υπαρχει και εντονο ΠΑΟΚτζιδικο χρωμα.
Μεσα στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει τιποτα αλλο.
Κεντροανατολικα μενω,μονο ΠΑΟΚ υπαρχει. Τα λικια ειναι ολα ηλικιας 40 εως 50,ουτε γερους θα βρεις,ουτε πιτσιρικια. Οι γηραιοι στα κοιμητηρια,δεν υπαρχουν απλα.
Ολο το Εθνος ΠΑΟΚ ειναι. Χαλαρα εχουμε 2 μυρια κοσμο
Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason »

Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:39
Arisvilla έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:03
Ναι έχει αρκετούς στο Ασβεστοχωρι. Απο εκεί και πέρα Σαράντα Εκκλησιές, Τριανδρία και Παπάφη έχει πυρήνες και στο κέντρο. Οι Γριές μέχρι τη δεκαετία του 1990 είχαν μια αξιοπρόσεκτη παρουσία. Ηταν παραδοσιακά η ομάδα των μπαγιάτηδων ντόπιων θεσσαλονικέων και είχαν κάποιο κόσμο. Τώρα έχουν εξαυλωθεί. Οταν πήγα στο γήπεδο τις προάλλες με την Μόλντε έπεσα σε γριά ταξιτζή και μου έλεγε για τα οπαδικά τους χάλια. Πάντοτε σε εμένα ήταν συμπαθείς οι Ηρακλειδείς ακόμα και όταν είχαν λυκοφιλίες με τους ταμτάκους κυρίως τη δεκαετία του 90.
Ειχαν κανει και καταληψη στη Τουμπα καποτε :)

Εικόνα
Αυτό θα ναι κάνα 99 λογικά, τότε είχε μετακινήσεις
Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:45
Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:36
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 27 Αύγ 2019, 17:42 Το 70% αντικειμενικα ειναι ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονικη. Σε καποιες περιοχες στην επαρχια ειναι και παραπανω.
Αυτο που δεν θα καταλαβουν ποτε οι χαμω, ειναι το μια χωρα- μια ομαδα. Ολη η Βουλγαρια, απο Θεσσαλια μεχρι Εβρο,ασπρομαυρη ειναι. Δεν ρωτας καν τον αλλο τι ομαδα ειναι
Ε οχι ρε μεγαλε απο Θεσσαλια.Τυρουπολη ειναι ΑΕΛ(και αρκετοι ολυμπιακοι),Τρικαλα-Καρδιτσα πολλοι αεκτζηδες και Βολο μοιρασμενα σε μας και τους ζελες εκτος απο Νεα Ιωνια που εχει πολλους αεκτζηδες οπως και στην Αλεξανδρουπολη στον Εβρο.Μην λεμε και στραβοστομιες μεταξυ μας :)
Μιλησα για Βουλγαρια. Η Θεσσαλια,ασφαλως δεν ειναι ασπρομαυρη,αλλα υπαρχει και εντονο ΠΑΟΚτζιδικο χρωμα.
Μεσα στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει τιποτα αλλο.
Κεντροανατολικα μενω,μονο ΠΑΟΚ υπαρχει. Τα λικια ειναι ολα ηλικιας 40 εως 50,ουτε γερους θα βρεις,ουτε πιτσιρικια. Οι γηραιοι στα κοιμητηρια,δεν υπαρχουν απλα.
πανιβλακας, απλα
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μην ξεχναμε και τους εκατονταδες χιλιαδες παοκτζηδες αθηνων-πειραιως που ελεγε ο Τζορνταν :)
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Drexler έγραψε: 27 Αύγ 2019, 23:56
Μην ξεχναμε και τους εκατονταδες χιλιαδες παοκτζηδες αθηνων-πειραιως που ελεγε ο Τζορνταν :)
Επειδη κατι λιγους μηνες εζησα Αθηνα, ΠΑΟΚτζιδικο χρωμα υπαρχει. Συναντουσα αρκετους. Και μενουν και αρκετοι με καταγωγη απο εμας πανω.
Εγω οπαδος δεν ειμαι,γηπεδα δεν παω. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σοβαρο ενδιαφερον στην ζωη μου. Αλλα δεν μπορει να συγκριθει με αλβανικα χωρια σαν την Κουλα.
Την οπαδικη δυναμικη του δεν την εχει κανεις,ποσοτικα υστερει λιγο του γαυρου,αλλα σε μια δεκαετια θα ειναι μπροστα.
Η πιο καλη μετρηση ειναι οι follower στην σελιδα καθε ομαδας στο fb
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Αύγ 2019, 00:03
Επειδη κατι λιγους μηνες εζησα Αθηνα, ΠΑΟΚτζιδικο χρωμα υπαρχει. Συναντουσα αρκετους. Και μενουν και αρκετοι με καταγωγη απο εμας πανω.
Εγω οπαδος δεν ειμαι,γηπεδα δεν παω. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι σοβαρο ενδιαφερον στην ζωη μου. Αλλα δεν μπορει να συγκριθει με αλβανικα χωρια σαν την Κουλα.
Την οπαδικη δυναμικη του δεν την εχει κανεις,ποσοτικα υστερει λιγο του γαυρου,αλλα σε μια δεκαετια θα ειναι μπροστα.
900 χιλ γαυρος
500 ΠΑΟΚ
300 +Παναθηναικος
200+ ΑΕΚ
Σσσσσ
Άβαταρ μέλους
Drexler

Eλαχιστα τα παοκια της αθηνας επι του συνολου.Και δεν υπαρχει καμμια συγκριση με τις ομαδες της αθηνας που εχουν αρκετο κοσμο στα βορεια ενω ο παοκ πολυ λιγο στα νοτια.Για να ειμαστε αντικειμενικοι.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Λευκός Λύκος έγραψε: 27 Αύγ 2019, 22:26
Rakomelofronas έγραψε: 27 Αύγ 2019, 13:24 Μην ξεχνάμε και το Green Ghetto στον Εύοσμο, Αγροτικός Αστέρας ultras
Ναι και τον Αια Ευόσμου.
Ελπίζω να κάνεις πλάκα.
Εγώ ναι.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 27 Αύγ 2019, 15:50
Rakomelofronas έγραψε: 27 Αύγ 2019, 11:13Το "είμαστε μόνοι εναντίον όλων" είναι άποψη που έχουν... όλοι. Ο ΠΑΟΚ είναι η βασική αναθεωρητική δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, είτε το ερμηνεύει κανείς θετικά είτε αρνητικά. Παρεμπιπτόντως, αν ο ΠΑΟΚ ήταν όντως σαν τον Ολυμπιακό, το νήμα αυτό δεν θα υπήρχε γιατί οι υπόλοιπες ομάδες της πόλης θα είχαν την τύχη του Εθνικού. Δεν υπάρχει ευθεία αναλογία ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού / ΑΕΚ, όπως και Άρη - Παναθηναϊκού γιατί μιλάμε για διαφορετικές πόλεις, διαφορετικές καταστάσεις, δομές εξουσίας κτλ, απλώς φαίνεται "κομψό" στο μάτι να λες ότι ο ΠΑΟΚ, όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, κατάγεται από τους εργάτες ενώ ο Άρης, όπως ο Παναθηναϊκός, κατάγεται από τους μεσοαστούς: ξεπερασμένες κι επιφανειακές αναλύσεις, ο ταξικός αναγωγισμός παίζει και αυτός μπάλα.
Ακριβώς αυτό αναφέρω πιο πάνω σαν "Ολυμπιακή¨νοοτροπία των Παοκτσήδων όπως την εισπράττουμε πολλοί
εκεί κάτω στα Νότια.Οι μισοί Ολυμπιακοί και οι άλλοι μισοί αντιΟλυμπιακοί.Επίσης υπάρχει και το στερεότυπο
που λέει ότι οι Αρειανοί είναι οι Παναθηναικοί του Βορρά.Δεν ξέρω τι ισχύει για τους Αρειανούς,πάντως στη Νότια
Ελλάδα δεν είναι τόσο πλούσιοι οι Παναθηναικοί,όσο "μπας κλας" οι Ολυμπιακοί,Άμα κάνεις βόλτα στις κωμοπόλεις
και τα χωριά της επαρχίας ή στους τσιγγάνικους καταυλισμούς θα δεις περισσότερους Ολυμπιακούς.Επίσης,υπάρχει
και ο μύθος του λιμανιού.Γενικά,οι γαύροι είναι πιο εκδηλωτικοί,θα έλεγα ότι πολλοί από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία
του φτωχομπινέ βλάχου που περιμένει να βάλει γκολ ο Φορτούνης για να νιώσει χαρά στη ζωή του.
Όλοι νομίζουν ότι είναι μόνοι τους εναντίον όλων των άλλων. Ποια "Ολυμπιακή" νοοτροπία; Προπαγάνδα είναι αυτό ώστε να βρίσκει λόγο ο Παναθηναϊκός και ο ΑΕΚτσής της Νότιας Ελλάδας να μισεί τον ΠΑΟΚ παρότι δεν τον ζει πολύ και μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν τον ένιωθε αγωνιστική απειλή.

Αυτό είναι ένα από τα κακά της απαγόρευσης μετακινήσεων: πλέον ο ένας μαθαίνει για τον άλλον μέσα από χαζομάρες του διαδικτύου και Ραπτόπουλους, με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται ούτε στοιχειώδης αλληλοσεβασμός. Βλέπει κανείς φωτογραφίες με κερκίδες φιλοξενούμενων τα προηγούμενα χρόνια και νομίζει ότι έγινε κάτι κοσμοϊστορικό εκείνη την ημέρα ενώ ήταν απλώς παιχνίδι με παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Drexler έγραψε: 28 Αύγ 2019, 00:11

Eλαχιστα τα παοκια της αθηνας επι του συνολου.Και δεν υπαρχει καμμια συγκριση με τις ομαδες της αθηνας που εχουν αρκετο κοσμο στα βορεια ενω ο παοκ πολυ λιγο στα νοτια.Για να ειμαστε αντικειμενικοι.
Παπαρια εχουν. Αυτα τα χωματα δεν βγαζουν προδοτες, ειναι μονο ασπρομαυρα. Κατω παιζει μπαλα η beneton
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”