!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Δαπίτες ήταν"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: "Δαπίτες ήταν"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 11:23
Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 11:08
Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 11:04

Και θέλεις να μου πεις ότι τα είδες όλα αυτά σε κακό χάλι. Ούτε καν το Μετσόβιο στο Γουδί δεν είναι σε κακό χάλι... Επίσης, είδες σε όλα αυτά να πουλάνε ναρκωτικά; Όχι. Απλά περιγράφεις μία φανταστική κατάσταση...
Εντάξει.Κατι ξέρεις παραπάνω από τα μάτια μου
Απλά τα αμφισβητώ. Προσπαθείς να μας πείσεις ότι πηγές σε 10 campus και είδες παντού ναρκωτικά.

Πουθενά δεν πήγες. Στην καλύτερη να πέρασες έξω από την Πατησίων και το πεδίον του Άρεως στο ΟΠΑ... Ύστερα, άκουσες και για το ΑΠΘ και γενικεύεις... Διότι αν σε ρωτήσω από Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Ιωαννίνων δεν θα ξέρεις ούτε τι σχολές έχουν χωρίς το google
Εντάξει έχεις δικιο.
Ειδικά για το απθ.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Από άρθρο του 2018, βασισμένο σε έρευνα του ΠΑΜΑΚ :

Μόνο από το 2011 μέχρι το 2018, 358 περιστατικά βίας και ανομίας (μέχρι και ποινικά) με 95 επιθέσεις σε καθηγητές. Πρώτο και χειρότερο το ΑΠΘ.

Αναλυτικότερα:
Μάλιστα, τα περισσότερα κρούσματα αφορούν τους καθηγητές, καθώς τα 95 από τα περιστατικά αφορούν την άσκηση βίας σε βάρος τους, Ακόμα 34 αφορούν επιθέσεις σε βάρος φοιτητών, ενώ 27 είναι οι επιθέσεις σε βάρος τρίτων.

Εκτός από την άσκηση βίας, 87 είναι τα περιστατικά περιστατικά κατάληψης, 67 τα περιστατικά εισβολής, 31 τα περιστατικά ματαίωσης εκλογών, 27 τα περιστατικά επιθέσεων και τέλος 20 τα περιστατικά ναρκωτικών.

Όσον αφορά τώρα τα περιστατικά με τη μεγαλύτερη ανομία, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην πρώτη θέση με 113 περιστατικά και ακολουθούν το Πανεπιστήμιο Αθηνών με 70, το Πολυτεχνείο με 37, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο με 26, το Πανεπιστήμιο Πατρών με 13, το Πάντειο Πανεπιστήμιο με 10, ενώ μονοψήφιος αριθμός καταγράφεται στα πανεπιστήμια Αιγαίου, Δημοκρίτειο, Θεσσαλίας, Κρήτης κ.α.

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2019, 13:14 Από άρθρο του 2018, βασισμένο σε έρευνα του ΠΑΜΑΚ :

Μόνο από το 2011 μέχρι το 2018, 358 περιστατικά βίας και ανομίας (μέχρι και ποινικά) με 95 επιθέσεις σε καθηγητές. Πρώτο και χειρότερο το ΑΠΘ.

Αναλυτικότερα:
Μάλιστα, τα περισσότερα κρούσματα αφορούν τους καθηγητές, καθώς τα 95 από τα περιστατικά αφορούν την άσκηση βίας σε βάρος τους, Ακόμα 34 αφορούν επιθέσεις σε βάρος φοιτητών, ενώ 27 είναι οι επιθέσεις σε βάρος τρίτων.

Εκτός από την άσκηση βίας, 87 είναι τα περιστατικά περιστατικά κατάληψης, 67 τα περιστατικά εισβολής, 31 τα περιστατικά ματαίωσης εκλογών, 27 τα περιστατικά επιθέσεων και τέλος 20 τα περιστατικά ναρκωτικών.

Όσον αφορά τώρα τα περιστατικά με τη μεγαλύτερη ανομία, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο βρίσκεται στην πρώτη θέση με 113 περιστατικά και ακολουθούν το Πανεπιστήμιο Αθηνών με 70, το Πολυτεχνείο με 37, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο με 26, το Πανεπιστήμιο Πατρών με 13, το Πάντειο Πανεπιστήμιο με 10, ενώ μονοψήφιος αριθμός καταγράφεται στα πανεπιστήμια Αιγαίου, Δημοκρίτειο, Θεσσαλίας, Κρήτης κ.α.

Εικόνα
Για τα περισσότερα πανεπιστήμια βλέπω κάτω από 10 καταγεγραμμένες παράνομες ενέργειες σε 8 χρόνια. Και ο φίλος από πάνω μας λέει για κέντρα ανομίας στην πλειοψηφία τους... Τελικά ποιομ να πιστέψω;

Εκεί στα σκουπίδια αφίσες της ΔΑΠ βλέπω; Ο τοίχος γκράφιτι που γράφει ΔΑΠ ΝΔΦΚ δεν γράφει; Κάτι δεν πάει καλά...
Ο αφισοκολλητής της ΔΑΠ, Κυρινάκης, θα σώσει τα πανεπιστήμια από τη βρώμα;
Εμπεδοκλής

Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 13:02
Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 11:08
Εντάξει.Κατι ξέρεις παραπάνω από τα μάτια μου
Απλά τα αμφισβητώ. Προσπαθείς να μας πείσεις ότι πηγές σε 10 campus και είδες παντού ναρκωτικά.

Πουθενά δεν πήγες. Στην καλύτερη να πέρασες έξω από την Πατησίων και το πεδίον του Άρεως στο ΟΠΑ... Ύστερα, άκουσες και για το ΑΠΘ και γενικεύεις... Διότι αν σε ρωτήσω από Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Ιωαννίνων δεν θα ξέρεις ούτε τι σχολές έχουν χωρίς το google
Εντάξει έχεις δικιο.
Ειδικά για το απθ.
Δεν έχεις αναφέρει το ΑΠΘ. Εδώ μας είπες ότι μέχρι τη... Λάρισα πέρασες και είδες περιστατικό.. .. Εσύ είσαι ο υπερβολικός, όχι εγώ...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ξαναδιάβασε το γκραφιτι καλύτερα.

Συν του ότι τέτοια βρώμα και σκουπίδι μόνο στα ελληνικά πανεπιστήμια βλέπεις.

Μόνο στα ελληνικά πανεπιστήμια βουτάνε γραπτά από καθηγητές, αδειάζουν σκουπίδια στο κεφάλι του πρύτανη ή τον τραμπουκιζουν, κάνουν καταλήψεις, βουτάνε εξοπλισμό,έχει παραεμπόριο και πρεζάκια μέσα, δέρνουν καθηγητές, τους χτίζουν στα γραφεία κλπ.

Αν εσύ δεν τα ξέρεις αυτά ή δεν έχεις θέμα, πρόβλημα σου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 13:37

Εντάξει έχεις δικιο.
Ειδικά για το απθ.
Δεν έχεις αναφέρει το ΑΠΘ. Εδώ μας είπες ότι μέχρι τη... Λάρισα πέρασες και είδες περιστατικό.. .. Εσύ είσαι ο υπερβολικός, όχι εγώ...
Ξαναδιάβασε σε ποια πανεπιστήμια αναφέρθηκα και μετά σταμάτα να είσαι εριστικός.
Και στην τελική εγώ τα είδα με τα μάτια μου.Εσύ μείνε στο χωριό σου και να λες ότι όλα είναι ωραία.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2019, 13:40 Ξαναδιάβασε το γκραφιτι καλύτερα.

Μόνο στα ελληνικά πανεπιστήμια βουτάνε γραπτά από καθηγητές, αδειάζουν σκουπίδια στο κεφάλι του πρύτανη ή τον τραμπουκιζουν, κάνουν καταλήψεις, βουτάνε εξοπλισμό,έχει παραεμπόριο και πρεζάκια μέσα, δέρνουν καθηγητές, τους χτίζουν στα γραφεία κλπ.

Χάνεις την ωρα σου να εξηγεις τα αυτονόητα.
Εμπεδοκλής

Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2019, 13:40 Ξαναδιάβασε το γκραφιτι καλύτερα.

Ξαναδές καλύτερα τις μπλε αφίσες. Επίσης, πόσες φορές έχεις δει τα περιστατικά που αναφέρεις; Και έπειτα, μόνο μέσα στα πανεπιστήμια τα έχεις δει; Γιατί εγώ θυμάμαι να κάνουν μαύρο στο ξύλο τον Χατζηδάκη εκτός πανεπιστημίων. Ή να γίνεται ντου και να χτίζεται υπουργός. Ή μήπως φταίει το άσυλο και για αυτό;

Στα σχολεία φταίει το άσυλο για περιστατικά βίας που έχουν καταγραφεί;

Φυσικά, αυτό που συμβαίνει είναι να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Όσον αφορά το ανέκδοτο ότι μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά. Που να δεις το ξύλο της αρκούδας που έχει πέσει στη Σορβόννη. Θυμίζω βέβαια και το περιστατικό χρήσης ναρκωτικών που προμηθεύτηκε ο Φελπς εντός πανεπιστημιακού χώρου...
Εμπεδοκλής

Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 13:58
Εντάξει έχεις δικιο.
Ειδικά για το απθ.
Ξαναδιάβασε σε ποια πανεπιστήμια αναφέρθηκα και μετά σταμάτα να είσαι εριστικός.
Και στην τελική εγώ τα είδα με τα μάτια μου.Εσύ μείνε στο χωριό σου και να λες ότι όλα είναι ωραία.
Είμαι εριστικός με αυτούς που γράφουν βλακείες. Και εσύ γράφεις βλακείες περί πανεπιστημίων. Διότι προσπαθείς να με πείσεις ότι πήγες στη Λάρισα, στην ιατρική υποθέτω, και είδες διακίνηση ναρκωτικών...

Επειδή ακριβώς έχω βγει και πιο πέρα από το χωριό μου γίνομαι εριστικός με τις βλακείες που γράφεις...
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 14:19

Είμαι εριστικός με αυτούς που γράφουν βλακείες. Και εσύ γράφεις βλακείες περί πανεπιστημίων. Διότι προσπαθείς να με πείσεις ότι πήγες στη Λάρισα, στην ιατρική υποθέτω, και είδες διακίνηση ναρκωτικών...

Επειδή ακριβώς έχω βγει και πιο πέρα από το χωριό μου γίνομαι εριστικός με τις βλακείες που γράφεις...
Οκ έχεις δίκιο.
Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 09 Αύγ 2019, 06:41 Ναι, αλλά μήπως ήταν όντως δαπίτες και βγάζεις εύκολα συμπεράσματα;
μην τα λες αυτα

ειναι γνωστο οτι οι δαπιτες δεν κανουν τετοια πραγματα :003:

#se_10_xronia_8a_to_exoume_ksexasei
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εμπεδοκλής

Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 14:21
Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 14:19

Οκ έχεις δίκιο.
Καληνύχτα.
Καλημέρα..
Εμπεδοκλής

alekhine έγραψε: 11 Αύγ 2019, 14:40
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 09 Αύγ 2019, 06:41 Ναι, αλλά μήπως ήταν όντως δαπίτες και βγάζεις εύκολα συμπεράσματα;
μην τα λες αυτα

ειναι γνωστο οτι οι δαπιτες δεν κανουν τετοια πραγματα :003:

#se_10_xronia_8a_to_exoume_ksexasei
Ότι οι αφισοκολλητές της ΔΑΠ και της κάθε παράταξης με το που γίνονται βουλευτές θα πάνε να διαλύσουν αυτό που τους έκανε βουλευτές...

Από τη μία οι χειροκροτητές σκούζουν για τα κόμματα στα πανεπιστήμια και από την άλλη πάνε και χειροκροτούν υποψηφίους και νίκες παρατάξεων στα πανεπιστήμια...

Όταν υπάρξει ένα κυβερνητικό κόμμα που δεν έχει στελέχη που ήταν τραμπούκοι και κομματόσκυλα στα νιάτα τους ίσως κάτι να αλλάξει. Απλά είναι αδύνατο να υπάρξει τέτοιο κόμμα διότι για να κυβερνήσεις χρειάζεται να έχεις κομματικούς μηχανισμούς από τους χώρους εργασίας και τα πανεπιστήμια έως τους βρεφονηπιακούς σταθμούς...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”