Και δεν είναι ο μόνος δημόσιος χώρος. όπως η αστνυομία μπορεί να παρεμβαίνει και σε άλλους δημόσιους χώρους,έτσι είναι και στα πανεπιστήμια. Χωρίς να αποφασίσει η κοινότητα εαν χρειάζεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Δαπίτες ήταν"
- Golden Age
Re: "Δαπίτες ήταν"
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτη η κατάσταση σε όλα τα πανεπιστήμια.Στην πλειοψηφία τους όμως ισχυει.waldorf έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:30Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μ`αρέσει αυτή η εικόνα;Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Αύγ 2019, 21:04
Σου αρέσει η εικόνα των πανεπιστημίων που είναι αντρο ανομίας,διακίνισης ναρκωτικών,ταραχοποιων στοιχείων κτλ;Ξεκάθαρα απάντησε μου.
Φυσικά καί όχι αφού ζητάς ξεκάθαρη απάντηση.
Η μόνη επιφύλαξη που κρατάω είναι αν όντως τα Ελληνικά πανεπιστήμια έχουν στο σύνολό τους αυτήν την εικόνα,αλλά και στο που οφείλεται ότι την έχουν όσα την έχουν.
Γιατί αυτό που σε ρωτάω ειναι η εικόνα που παρουσιάζουν στην πλειοψηφια τους.
Ας αφήσουμε στη μπάντα πλειοψηφίες και μειοψηφίες και θα σου ξανααπαντήσω ότι η εικόνα του χάρβαλου δεν μου αρέσει ακόμη κι αν ισχύει σε μισό πανεπιστήμιο.Όχι σε ένα, σε μισό.
Δεν μπορώ να είμαι πιο ξεκαθαρός απ`αυτό.
-
Εμπεδοκλής
Όταν λες πλειοψηφία; Έχεις κάνει κάποια έρευνα;Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:59Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτη η κατάσταση σε όλα τα πανεπιστήμια.Στην πλειοψηφία τους όμως ισχυει.waldorf έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:30Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μ`αρέσει αυτή η εικόνα;Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Αύγ 2019, 21:04
Σου αρέσει η εικόνα των πανεπιστημίων που είναι αντρο ανομίας,διακίνισης ναρκωτικών,ταραχοποιων στοιχείων κτλ;Ξεκάθαρα απάντησε μου.
Η μόνη επιφύλαξη που κρατάω είναι αν όντως τα Ελληνικά πανεπιστήμια έχουν στο σύνολό τους αυτήν την εικόνα,αλλά και στο που οφείλεται ότι την έχουν όσα την έχουν.
Επίσης ο Φέλπς σε πανεπιστήμιο δεν είχε πιαστεί να κάνει χρήση ναρκωτικών;
- Λευκός Λύκος
Συμφωνούμε σε αυτό.waldorf έγραψε: 10 Αύγ 2019, 18:11 Ας αφήσουμε στη μπάντα πλειοψηφίες και μειοψηφίες και θα σου ξανααπαντήσω ότι η εικόνα του χάρβαλου δεν μου αρέσει ακόμη κι αν ισχύει σε μισό πανεπιστήμιο.Όχι σε ένα, σε μισό.
- Λευκός Λύκος
Ναι από όποιος πανεπιστημιακούς χώρους έχω περάσει επικρατεί το ίδιο πράγμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2019, 22:17Όταν λες πλειοψηφία; Έχεις κάνει κάποια έρευνα;Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:59Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτη η κατάσταση σε όλα τα πανεπιστήμια.Στην πλειοψηφία τους όμως ισχυει.waldorf έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:30
Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μ`αρέσει αυτή η εικόνα;
Λίγα είναι σε καλή κατάσταση.
-
Εμπεδοκλής
Αν δεν σου κάνει κόπο απαρίθμησε μου τους πανεπιστημιακούς χώρους που έχεις περάσει. Θέλω να δω αν θα ξεπερνούν τους τέσσερις.Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Αύγ 2019, 23:52Ναι από όποιος πανεπιστημιακούς χώρους έχω περάσει επικρατεί το ίδιο πράγμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2019, 22:17Όταν λες πλειοψηφία; Έχεις κάνει κάποια έρευνα;Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Αύγ 2019, 17:59
Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτη η κατάσταση σε όλα τα πανεπιστήμια.Στην πλειοψηφία τους όμως ισχυει.
Μετά να δούμε αν είναι η πλειοψηφία...
Κανένα από όλα αυτά δεν συνέβη με καθεστώς ασυλου.alexandroso έγραψε: 09 Αύγ 2019, 11:33 Σκεφτείτε πώς θα ήταν ο κόσμος μας σήμερα χωρίς το «Free Speech Movement» στα αμερικανικά πανεπιστήμια, χωρίς το Μάη του 1968, χωρίς το Πολυτεχνείο, χωρίς τους αγωνιζόμενους φοιτητές της Πράγας κατά της εισβολής του «Συμφώνου της Βαρσοβίας», χωρίς την Πλατεία Τιεν Αν Μεν.
Αν θες δοκιμα παραδειγματα του τι προσέφερε το άσυλο σκεψου πώς θα ήταν ο κόσμος αν δεν είχα φασωθει με την Π. στο υπό κατάληψη media lab της ΣΗΜΜΥ το 1997.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Λόγω ασύλου μπορέσατε να φασωθειτε;foscilis έγραψε: 11 Αύγ 2019, 01:58Κανένα από όλα αυτά δεν συνέβη με καθεστώς ασυλου.alexandroso έγραψε: 09 Αύγ 2019, 11:33 Σκεφτείτε πώς θα ήταν ο κόσμος μας σήμερα χωρίς το «Free Speech Movement» στα αμερικανικά πανεπιστήμια, χωρίς το Μάη του 1968, χωρίς το Πολυτεχνείο, χωρίς τους αγωνιζόμενους φοιτητές της Πράγας κατά της εισβολής του «Συμφώνου της Βαρσοβίας», χωρίς την Πλατεία Τιεν Αν Μεν.
Αν θες δοκιμα παραδειγματα του τι προσέφερε το άσυλο σκεψου πώς θα ήταν ο κόσμος αν δεν είχα φασωθει με την Π. στο υπό κατάληψη media lab της ΣΗΜΜΥ το 1997.
Μα τι διάολο κάνατε πχια;
Σπάσαμε την πόρτα για να την πέσουμε κάπου ζεστά και χωρίς μαλάκες.
- Λευκός Λύκος
Πάντειο,Ασσοε,Μετσοβειο,Απθ,Ιωαννίνων,Βόλος,Λαρισα.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 00:11Αν δεν σου κάνει κόπο απαρίθμησε μου τους πανεπιστημιακούς χώρους που έχεις περάσει. Θέλω να δω αν θα ξεπερνούν τους τέσσερις.Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Αύγ 2019, 23:52Ναι από όποιος πανεπιστημιακούς χώρους έχω περάσει επικρατεί το ίδιο πράγμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2019, 22:17
Όταν λες πλειοψηφία; Έχεις κάνει κάποια έρευνα;
Συν τις φοιτικες εστιες.
-
Εμπεδοκλής
Και θέλεις να μου πεις ότι τα είδες όλα αυτά σε κακό χάλι. Ούτε καν το Μετσόβιο στο Γουδί δεν είναι σε κακό χάλι... Επίσης, είδες σε όλα αυτά να πουλάνε ναρκωτικά; Όχι. Απλά περιγράφεις μία φανταστική κατάσταση...Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 08:54Πάντειο,Ασσοε,Μετσοβειο,Απθ,Ιωαννίνων,Βόλος,Λαρισα.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 00:11Αν δεν σου κάνει κόπο απαρίθμησε μου τους πανεπιστημιακούς χώρους που έχεις περάσει. Θέλω να δω αν θα ξεπερνούν τους τέσσερις.Λευκός Λύκος έγραψε: 10 Αύγ 2019, 23:52
Ναι από όποιος πανεπιστημιακούς χώρους έχω περάσει επικρατεί το ίδιο πράγμα.
Συν τις φοιτικες εστιες.
- Λευκός Λύκος
Εντάξει.Κατι ξέρεις παραπάνω από τα μάτια μουΕμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 11:04Και θέλεις να μου πεις ότι τα είδες όλα αυτά σε κακό χάλι. Ούτε καν το Μετσόβιο στο Γουδί δεν είναι σε κακό χάλι... Επίσης, είδες σε όλα αυτά να πουλάνε ναρκωτικά; Όχι. Απλά περιγράφεις μία φανταστική κατάσταση...Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 08:54Πάντειο,Ασσοε,Μετσοβειο,Απθ,Ιωαννίνων,Βόλος,Λαρισα.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 00:11
Αν δεν σου κάνει κόπο απαρίθμησε μου τους πανεπιστημιακούς χώρους που έχεις περάσει. Θέλω να δω αν θα ξεπερνούν τους τέσσερις.
Συν τις φοιτικες εστιες.
-
Εμπεδοκλής
Απλά τα αμφισβητώ. Προσπαθείς να μας πείσεις ότι πηγές σε 10 campus και είδες παντού ναρκωτικά.Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 11:08Εντάξει.Κατι ξέρεις παραπάνω από τα μάτια μουΕμπεδοκλής έγραψε: 11 Αύγ 2019, 11:04Και θέλεις να μου πεις ότι τα είδες όλα αυτά σε κακό χάλι. Ούτε καν το Μετσόβιο στο Γουδί δεν είναι σε κακό χάλι... Επίσης, είδες σε όλα αυτά να πουλάνε ναρκωτικά; Όχι. Απλά περιγράφεις μία φανταστική κατάσταση...Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 08:54
Πάντειο,Ασσοε,Μετσοβειο,Απθ,Ιωαννίνων,Βόλος,Λαρισα.
Συν τις φοιτικες εστιες.
Πουθενά δεν πήγες. Στην καλύτερη να πέρασες έξω από την Πατησίων και το πεδίον του Άρεως στο ΟΠΑ... Ύστερα, άκουσες και για το ΑΠΘ και γενικεύεις... Διότι αν σε ρωτήσω από Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Ιωαννίνων δεν θα ξέρεις ούτε τι σχολές έχουν χωρίς το google
- Otto Weininger
Εμπεδοκλή, παίζει να δουλεύεις για κάποιο πανεπιστήμιο ή το Πολυτεχνείο.
Ή να δουλευες για καιρό. Δεν εξηγείται αλλιώς το πάθος και η μπουρδολογία τόσο καιρό που προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο.
Ή να δουλευες για καιρό. Δεν εξηγείται αλλιώς το πάθος και η μπουρδολογία τόσο καιρό που προσπαθείς να κάνεις το μαύρο άσπρο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BOOMER
-
- 24 Απαντήσεις