!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όχι άλλα (exclusive) streaming services!

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Όχι άλλα (exclusive) streaming services!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Όταν έξω σας αρμέγουν :e040:

στην Ελλαδα του Κυριακαρου :smt038

Εικόνα
https://typologies.gr/mazi-cosmote-tv-n ... ovasports/

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

georgebi έγραψε: 23 Οκτ 2024, 16:35 Όταν έξω σας αρμέγουν :e040:

Στην Ελλάδα του Κυριάκαρου μάλλον οι πωλήσεις των Streaming Services πάνε κατά διαόλου, εξ ου και αυτή η κίνηση.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
georgebi

micmic έγραψε: 23 Οκτ 2024, 16:47
georgebi έγραψε: 23 Οκτ 2024, 16:35 Όταν έξω σας αρμέγουν :e040:

Στην Ελλάδα του Κυριάκαρου μάλλον οι πωλήσεις των Streaming Services πάνε κατά διαόλου, εξ ου και αυτή η κίνηση.
Ισχύει :smt023

καθώς ....ενώ σε άλλα ακολουθεί πιστά τις διεθνείς τάσεις :cry

σε κάποια λιμάνια

Εικόνα

δεν έχει κάνει κάτι σοβαρό - ακομα :roll: - για να μας κόψει τη πρόσβαση :g030:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

georgebi έγραψε: 23 Οκτ 2024, 16:53 δεν έχει κάνει κάτι σοβαρό - ακομα :roll: - για να μας κόψει τη πρόσβαση :g030:
Πρώτον, δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός αν κάνει τη χώρα Βόρειο Κορέα. Ούτε καν Ιράν.

Δεύτερον, εγώ είχα πολλούς φίλους και γνωστούς φανατικούς οπαδούς του streaming. Σε φάση τους έδινες έναν σκληρό με 1000 διαλεγμένες ταινίες σε υψηλή ανάλυση και με υπότιτλους, και σου έλεγαν "δε χρειάζεται, έχω netflix". Ξέρεις ποιούς λέω τώρα, αυτούς που θέλουν να βλέπουν και μπάλα Χαραυγιακός - Άνω Πετράλωνα και θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο να διαλέξουν έναν player της προκοπής και να συνδέσουν το laptop στην tv για να δουν κάτι, άσε που θέλουν απαραιτήτως να δουν και την τελευταία σειρά που βγήκε ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ. Ε, κι αυτοί ακόμα έχουν αρχίσει και κουράζονται από την μαλακία του πολυδιασπασμένου streaming και της διαρκώς επιδεινούμενης ποιότητας. Κράτησαν μόνο μία και βλέπουν αυτά που έχει. Τέρμα το ψάξιμο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
georgebi

micmic έγραψε: 23 Οκτ 2024, 17:11
georgebi έγραψε: 23 Οκτ 2024, 16:53 δεν έχει κάνει κάτι σοβαρό - ακομα :roll: - για να μας κόψει τη πρόσβαση :g030:
Πρώτον, δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός αν κάνει τη χώρα Βόρειο Κορέα. Ούτε καν Ιράν.

Δεύτερον, εγώ είχα πολλούς φίλους και γνωστούς φανατικούς οπαδούς του streaming. Σε φάση τους έδινες έναν σκληρό με 1000 διαλεγμένες ταινίες σε υψηλή ανάλυση και με υπότιτλους, και σου έλεγαν "δε χρειάζεται, έχω netflix". Ξέρεις ποιούς λέω τώρα, αυτούς που θέλουν να βλέπουν και μπάλα Χαραυγιακός - Άνω Πετράλωνα και θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο να διαλέξουν έναν player της προκοπής και να συνδέσουν το laptop στην tv για να δουν κάτι, άσε που θέλουν απαραιτήτως να δουν και την τελευταία σειρά που βγήκε ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ. Ε, κι αυτοί ακόμα έχουν αρχίσει και κουράζονται από την μαλακία του πολυδιασπασμένου streaming και της διαρκώς επιδεινούμενης ποιότητας. Κράτησαν μόνο μία και βλέπουν αυτά που έχει. Τέρμα το ψάξιμο.
Εν μέρει δεκτή η απάντηση σου

Σε πολλές όμως χώρες της Ευρώπης αν κατεβάσεις παράνομα ταινια - σειρά πολλές φορές σου έρχεται το μπιλιετακι
Λύσεις φυσικά υπάρχουν (vpn κλπ) αλλά ειναι για τους πιο προχωρημένους και υπομονετικούς

Τη παράνομη μπάλα απ όσο ξέρω όντως ο Κουλης τη κυνηγάει....αλλά έμενα που ανήκω στο 0,00001% των Ελλήνων που παρακολουθούν μόνο στίβο δεν με αφορά

Οπότε το επι πληρωμή streaming δεν με αφορά

Όταν στο μέλλον σφίξει τα λουριά και στις ταινίες ή αν γίνω (θεός φυλάξει ...ποδοσφαιρόφιλος :-? ) θα το ξανασκεφτώ
Spoiler
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

sys3x έγραψε: 25 Απρ 2019, 17:37 ναι αλλά τι προτείνεις.
Εγώ πάντως θα πρότεινα ενδοσκόπηση.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
marabou

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:27 Το να κλείσετε το χαζοκούτι το έχετε σκεφθεί;
Δεν το περίμενα από σένα. Ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
marabou

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:41
talaipwros έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:37
Όχι, τι λέμε τόση ώρα. Το πεφλιξ δεν έχει τα ντεφλιξ εξκλούσιβς.
Δεν δουλεύει ο ανταγωνισμός, δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ανταγωνισμός όπου υπάρχει εξκλουσίβιτι.
Ε δες κάτι άλλο ή πληρώσε το.
Πρέπει να το κλέψεις δηλαδή;
Δεν άνοιξα το νήμα για το "κλέψω". Το άνοιξα για να κάνει τη δουλειά της η επιτροπή ανταγωνισμού.

Σίγουρα μόνο γι' αυτό άνοιξες το νήμα, Dwarven; Δηλαδή, σε καίει στ’ αλήθεια η υγιής λειτουργία του καπιταλισμού; Σε προβληματίζει η ποιότητα της κατανάλωσης και μήπως φοβάσαι ότι το προϊόν θα υποβαθμιστεί; Ή μήπως η ανησυχία σου έχει να κάνει με το ηθικό σκέλος - την ισότητα και τη δυνατότητα περισσότερου κόσμου να απολαύσει περιεχόμενο που δεν μπορεί, γιατί είναι απλά πανάκριβο;
Αναφέρεις το παράδειγμα του United States v. Paramount, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Γιατί ακριβώς έγινε αυτό το ruling τότε; Ήταν όντως για το κοινό καλό; Για τη δικαιοσύνη, την ηθική, την ποιότητα κατανάλωσης, τη δημοκρατία εν τέλει; Και αν υποθέσουμε ότι το κίνητρο ήταν αυτή η εξυγίανση του καπιταλισμού, πόσο αποτελεσματικό ήταν; Αρκεί ένας νόμος για να λύσει κάτι τόσο θεμελιώδες;
Γιατί εδώ προκύπτουν ερωτήματα. Αν σπάσει το μονοπώλιο και δημιουργηθεί ανταγωνισμός, γίνεται πράγματι ο κόσμος καλύτερος; Πάμε στο content: Φαντάσου ότι μια εταιρεία έχει μονοπώλιο στην παραγωγή παιχνιδιών ή ταινιών βίας. Το πρόβλημα είναι η ίδια η βία ή το ότι αυτή προέρχεται από έναν και μοναδικό "παίκτη"; Τι αλλάζει αν, λόγω της αντιμονοπωλιακής πολιτικής, ξαφνικά εμφανιστούν πέντε ακόμα εταιρείες που παράγουν τα ίδια βίαια, αποκτηνωτικά παιχνίδια ή σειρές με τοξικά πρότυπα; Η ύπαρξη περισσότερων επιλογών λύνει το πρόβλημα, ή απλά το διαιωνίζει μέσα σε μια επίφαση ελευθερίας;
Και να στο θέσω αλλιώς: Δεν είναι θέμα του ίδιου του προϊόντος; Πόσο υγιής είναι μια αγορά που παράγει μαζικά περιεχόμενο που, στη βάση του, ενισχύει τον φόβο, τη λαγνεία για βία ή την εξύψωση μυθολογικών κυριαρχικών προτύπων; Εδώ δεν πρόκειται απλά για το αν πρέπει να υπάρχει μονοπώλιο ή όχι, αλλά για το τι υπηρετεί η ίδια η αγορά.
Πες μου, πώς βλέπεις την πρόταση να "κλείσουμε το χαζοκούτι" που έκανε ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ; Γιατί εμένα μου φαίνεται πιο λογική.
Αν η κουβέντα είναι για βελτίωση, μέχρι ποιο επίπεδο σου αρέσει να βρίσκεις λύσεις; Ενδιαφέρεσαι για μια πραγματική αλλαγή ή για μικροβελτιώσεις στο πώς παίζεται το ίδιο παλιό παιχνίδι;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

marabou έγραψε: 18 Ιαν 2025, 08:28
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2019, 20:27 Το να κλείσετε το χαζοκούτι το έχετε σκεφθεί;
:102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
marabou

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2025, 09:52
Μα δεν θες να απολαμβάνεις νόμιμα κοπρανάκια επιμελώς αποκτηθέντα όπως ο φίλος σου ο Ταλαίπωρος να ευοδώσεις την ολοκλήρωση που προσφέρει στο είναι μας, ο καπιταλισμός;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

marabou έγραψε: 18 Ιαν 2025, 09:37
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:41
talaipwros έγραψε: 25 Απρ 2019, 21:38
Ε δες κάτι άλλο ή πληρώσε το.
Πρέπει να το κλέψεις δηλαδή;
Δεν άνοιξα το νήμα για το "κλέψω". Το άνοιξα για να κάνει τη δουλειά της η επιτροπή ανταγωνισμού.

Σίγουρα μόνο γι' αυτό άνοιξες το νήμα, Dwarven; Δηλαδή, σε καίει στ’ αλήθεια η υγιής λειτουργία του καπιταλισμού; Σε προβληματίζει η ποιότητα της κατανάλωσης και μήπως φοβάσαι ότι το προϊόν θα υποβαθμιστεί; Ή μήπως η ανησυχία σου έχει να κάνει με το ηθικό σκέλος - την ισότητα και τη δυνατότητα περισσότερου κόσμου να απολαύσει περιεχόμενο που δεν μπορεί, γιατί είναι απλά πανάκριβο;
Αναφέρεις το παράδειγμα του United States v. Paramount, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Γιατί ακριβώς έγινε αυτό το ruling τότε; Ήταν όντως για το κοινό καλό; Για τη δικαιοσύνη, την ηθική, την ποιότητα κατανάλωσης, τη δημοκρατία εν τέλει; Και αν υποθέσουμε ότι το κίνητρο ήταν αυτή η εξυγίανση του καπιταλισμού, πόσο αποτελεσματικό ήταν; Αρκεί ένας νόμος για να λύσει κάτι τόσο θεμελιώδες;
Γιατί εδώ προκύπτουν ερωτήματα. Αν σπάσει το μονοπώλιο και δημιουργηθεί ανταγωνισμός, γίνεται πράγματι ο κόσμος καλύτερος; Πάμε στο content: Φαντάσου ότι μια εταιρεία έχει μονοπώλιο στην παραγωγή παιχνιδιών ή ταινιών βίας. Το πρόβλημα είναι η ίδια η βία ή το ότι αυτή προέρχεται από έναν και μοναδικό "παίκτη"; Τι αλλάζει αν, λόγω της αντιμονοπωλιακής πολιτικής, ξαφνικά εμφανιστούν πέντε ακόμα εταιρείες που παράγουν τα ίδια βίαια, αποκτηνωτικά παιχνίδια ή σειρές με τοξικά πρότυπα; Η ύπαρξη περισσότερων επιλογών λύνει το πρόβλημα, ή απλά το διαιωνίζει μέσα σε μια επίφαση ελευθερίας;
Και να στο θέσω αλλιώς: Δεν είναι θέμα του ίδιου του προϊόντος; Πόσο υγιής είναι μια αγορά που παράγει μαζικά περιεχόμενο που, στη βάση του, ενισχύει τον φόβο, τη λαγνεία για βία ή την εξύψωση μυθολογικών κυριαρχικών προτύπων; Εδώ δεν πρόκειται απλά για το αν πρέπει να υπάρχει μονοπώλιο ή όχι, αλλά για το τι υπηρετεί η ίδια η αγορά.
Πες μου, πώς βλέπεις την πρόταση να "κλείσουμε το χαζοκούτι" που έκανε ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ; Γιατί εμένα μου φαίνεται πιο λογική.
Αν η κουβέντα είναι για βελτίωση, μέχρι ποιο επίπεδο σου αρέσει να βρίσκεις λύσεις; Ενδιαφέρεσαι για μια πραγματική αλλαγή ή για μικροβελτιώσεις στο πώς παίζεται το ίδιο παλιό παιχνίδι;
Όχι είναι πραγματικά απλό, εγώ δεν βλέπω στην τύχη έτσι κι αλλιώς. Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα, ανοίγουν το Νετφλιξ κι όπου πέσουν. Πάω συστημένος οπότε καθετί είναι σε άλλη πλατφόρμα.
Για μένα ο άρτος και τα θεάματα μου είναι σημαντικά, και θα ήθελα να μου δώσουν τώρα μια λύση για την ευκολία μου, δεν είναι κάτι που θα παρέπεμπα στην επικράτηση του κομμουνισμού.

Να το κλείσεις; Ίσως, μέχρι ένα σημείο. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση για το τι θέλεις τελικώς από τη ζωή σού. Δεν προσφέρει κάτι στο συγκεκριμένο πεδίο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
marabou

Εντάξει. Τα καταλαβαίνω αυτά. Αλλά και είπες για τις καλένδες (παραπομπή στον κομμουνισμό) να πω ότι τίποτα δεν πρέπει να αφήνουμε για το κομμουνισμό. Είναι λάθος στάση ακόμα κι αν είμαστε κομμουνιστές. Αλλά τέλος πάντων όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

marabou έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:12

Μα δεν θες να απολαμβάνεις νόμιμα κοπρανάκια επιμελώς αποκτηθέντα όπως ο φίλος σου ο Ταλαίπωρος να ευοδώσεις την ολοκλήρωση που προσφέρει στο είναι μας, ο καπιταλισμός;
Υπάρχουν τόσες επιλογές περιεχομένου και πλατφορμών εκεί έξω που η γκρίνια για το αν μια σειρά ή μια πλατφόρμα είναι έτσι ή γιουβέτσι καταντάει αφόρητη μιλενιελιά. Κοντεύει το μπιντζ γουότσινγκ να ανατικαταστήσει το wifi στην βάση της πυραμίδας των ανθρώπινων αναγκών
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:58

Υπάρχουν τόσες επιλογές περιεχομένου και πλατφορμών εκεί έξω που η γκρίνια για το αν μια σειρά ή μια πλατφόρμα είναι έτσι ή γιουβέτσι καταντάει αφόρητη μιλενιελιά. Κοντεύει το μπιντζ γουότσινγκ να ανατικαταστήσει το wifi στην βάση της πυραμίδας των ανθρώπινων αναγκών
Μα...τότε δεν έχεις θεμελιωδώς καταλάβει το θέμα του νήματος, που είναι ακριβώς η ύπαρξη τόσων πλατφορμών και όχι αν η μία είναι έτσι ή γιουβέτσι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:59
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2025, 10:58

Μα...τότε δεν έχεις θεμελιωδώς καταλάβει το θέμα του νήματος, που είναι ακριβώς η ύπαρξη τόσων πλατφορμών και όχι αν η μία είναι έτσι ή γιουβέτσι.
το θέμα του νήματος είναι ότι δεν μπορείς (όχι απαραίτητα εσύ προσωπικά, γενικά) να μπιντζάρεις οκτάωρο ημερησίως χωρίς να κουνιέσαι από τον καναπέ, και το δικό μου πόιντ είναι ότι αυτό είναι ρεντ χέρινγκ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”