Θα δείξει. Μερσί.Καρολίνα έγραψε: 29 Ιαν 2023, 22:59Δεν ισχύει, υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κόψει άπειρα χρόνια και δεν ένιωσαν ποτέ ξανά την ανάγκη να το κάνουν (ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος).Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 22:54Φχαριστώ ρε. Ου να μου χαθείς.enterprise-psi έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:11
Δεν περνάει ποτέ , δέκα χρόνια μετά ακόμα μου έρχεται, αραιά και που να καπνίσω ...
Sorry![]()
![]()
Κράτα γερά και μην ακούς τι σου λέει ο καθένας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δλδ μπορεί να έχεις πατήσει restart εντός σχέσης;Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 16:18Νοητικά είναι η φάση που περιέγραψα πριν. Μόνο αν έχεις πατήσει το ρισταρτ ενώ είσαι εντός σχέσης μπορείς να φύγεις και να μην γυρίζει η σκέψη εκεί.
Παρατηρητής...
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι μία μαϊμού δεν αφήνει ένα κλαδί προτού πιαστεί καλά από το επόμενο;
Dwarven Blacksmith: actually, είναι χιμπατζής
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- ksk
Τωρα είναι η θέληση σου, μακάρι να το αποβάλλεις και εγκεφαλικά και να ησυχασειςΠασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 22:49Ναι, έχει ισχύ, διότι όπως έχω ξαναπεί θεωρούμαι απ'τις φανατικές καπνίστριες. Όμως δεν το άναψα. Γαμωσταύρισα, κοιμήθηκα, σηκώθηκα, αλλά δεν. Είναι πολύ δύσκολο, δεν φαντάζεσαι πόσο. Τεσπα.
Παρατηρητής...
- ksk
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 22:54Φχαριστώ ρε. Ου να μου χαθείς.enterprise-psi έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:11Δεν περνάει ποτέ , δέκα χρόνια μετά ακόμα μου έρχεται, αραιά και που να καπνίσω ...
Sorry![]()
![]()
Παρατηρητής...
Φυσικά όταν έχει τελειώσει από μέσα σου. Ήδη δουλεύεις στο μυαλό σου το restart και το επόμενο βήμα. Απλά δίνεις κι άλλο χρόνο και επενδύεις στην περαιτέρω φθορά για πιο εύκολη συναισθηματική απεμπλοκή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
Ενδιαφέρον...Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:26Φυσικά όταν έχει τελειώσει από μέσα σου. Ήδη δουλεύεις στο μυαλό σου το restart και το επόμενο βήμα. Απλά δίνεις κι άλλο χρόνο και επενδύεις στην περαιτέρω φθορά για πιο εύκολη συναισθηματική απεμπλοκή.
Τροφή για περαιτερω αναλυση, θενκς.
Παρατηρητής...
You 're welcome.ksk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:32Ενδιαφέρον...Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:26Φυσικά όταν έχει τελειώσει από μέσα σου. Ήδη δουλεύεις στο μυαλό σου το restart και το επόμενο βήμα. Απλά δίνεις κι άλλο χρόνο και επενδύεις στην περαιτέρω φθορά για πιο εύκολη συναισθηματική απεμπλοκή.
Τροφή για περαιτερω αναλυση, θενκς.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω υπάρξει και καλύτερα το μόνο σίγουρο. Είμαι με αλλεργική αντίδραση στα μάτια και έχουν πρηστεί, αλλά ελπίζω πως θα γλυτώσω τον γιατρό. Πήρα αντιισταμινικό πριν από λίγο. Θα δείξει αύριο το πρωί. Το μόνο που μου έλειπε ήταν αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έλα ρε..Περαστικά. Αλλεργική αντίδραση από τι;Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:37 Έχω υπάρξει και καλύτερα το μόνο σίγουρο. Είμαι με αλλεργική αντίδραση στα μάτια και έχουν πρηστεί, αλλά ελπίζω πως θα γλυτώσω τον γιατρό. Πήρα αντιισταμινικό πριν από λίγο. Θα δείξει αύριο το πρωί. Το μόνο που μου έλειπε ήταν αυτό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συνδύασα δύο ουσίες που μάλλον δεν συμπαθιούνται πολύ.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:41Έλα ρε..Περαστικά. Αλλεργική αντίδραση από τι;Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:37 Έχω υπάρξει και καλύτερα το μόνο σίγουρο. Είμαι με αλλεργική αντίδραση στα μάτια και έχουν πρηστεί, αλλά ελπίζω πως θα γλυτώσω τον γιατρό. Πήρα αντιισταμινικό πριν από λίγο. Θα δείξει αύριο το πρωί. Το μόνο που μου έλειπε ήταν αυτό.
Εσύ πώς είσαι με την αποτοξίνωση;
Βάλε και καμιά κομπρέσα με χαμομήλι, θα σε ανακουφίσει.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:46Συνδύασα δύο ουσίες που μάλλον δεν συμπαθιούνται πολύ.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:41Έλα ρε..Περαστικά. Αλλεργική αντίδραση από τι;Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:37 Έχω υπάρξει και καλύτερα το μόνο σίγουρο. Είμαι με αλλεργική αντίδραση στα μάτια και έχουν πρηστεί, αλλά ελπίζω πως θα γλυτώσω τον γιατρό. Πήρα αντιισταμινικό πριν από λίγο. Θα δείξει αύριο το πρωί. Το μόνο που μου έλειπε ήταν αυτό.
Σήμερα δύσκολα, πολλά νεύρα. Και το άρωμα δεν έχει βοηθήσει. Το πανί το ποτίζω σε καθημερινή βάση και το βάζω στη μύτη μου. Φρύδια.
- Dwarven Blacksmith
Μας λες ότι λίγο πολύ Ινδός = Κινέζος, αλλά είμαι ψείρας; Η παρερμηνευω την κατάσταση;αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:09έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι μία μαϊμού δεν αφήνει ένα κλαδί προτού πιαστεί καλά από το επόμενο;
Dwarven Blacksmith: actually, είναι χιμπατζής
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γμτ. Ελπίζω να αντέξεις και να μην ενδώσεις.Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:50Βάλε και καμιά κομπρέσα με χαμομήλι, θα σε ανακουφίσει.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:46Συνδύασα δύο ουσίες που μάλλον δεν συμπαθιούνται πολύ.
Σήμερα δύσκολα, πολλά νεύρα. Και το άρωμα δεν έχει βοηθήσει. Το πανί το ποτίζω σε καθημερινή βάση και το βάζω στη μύτη μου. Φρύδια.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:50Βάλε και καμιά κομπρέσα με χαμομήλι, θα σε ανακουφίσει.Gherschaagk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 23:46Συνδύασα δύο ουσίες που μάλλον δεν συμπαθιούνται πολύ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢