Εννοώ νοητικά...Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:55Μα δεν είπα σώνει και ντε γυρίζεις πίσω. Είπα τι αισθάνεσαι. Το αν γυρίζεις ή όχι εξαρτάται από πολλά, αλλά ναι καλό είναι να μην γυρίζεις.ksk έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:52Δεν γυρίζουμε πίσω, δεν έχει νόημα ...προχωράμε.Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:47
Είπαμε είναι η δύναμη της συνήθειας. Δεν μπορεί να μην σου λείπει μέχρι να μπεις στη διαδικασία του ρισταρτ. Μόνο αν το ρισταρτ έχει ξεκινήσει ήδη όταν ακόμα είσαι μέσα στη σχέση, ενδέχεται να μην αντιμετωπίσεις αυτή την συναισθηματική κατάσταση.
Και δεν χωρίζουν πάντα δυο άνθρωποι επειδή δεν αξίζουν ο ένας τον άλλο, με την έννοια δεν αξίζουν σαν χαρακτήρες το λέω. Μπορεί απλά να μην συμβαδίζουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
εντάξει αυτό το κάνει και ένα σκουπάκι.τι άλλο μπορείς να κάνεις?
Νοητικά είναι η φάση που περιέγραψα πριν. Μόνο αν έχεις πατήσει το ρισταρτ ενώ είσαι εντός σχέσης μπορείς να φύγεις και να μην γυρίζει η σκέψη εκεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
μισό.αυτή είναι η άποψη σου στ αλήθεια?
Φύσα -ρούφα τράβα τονε, πάτα τονε κι άναφτονε ρε γκαφάλι; Δεν είμαι γω για τέτοια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
enaon έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:12μετά απο τόσες μέρες δεν ειναι θέμα θέλησης, σου κανει μαγια το πουράκι.Φερτο κοντά στο στόμα να ακουει καλά και πές του: "ξέρεις τί έκαναν στις μαγισες παλια;"Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:58 Το έχω παρατήσει στο τραπέζι της κουζίνας. Έφυγα, πήγα σαλόνι, ξαναγύρισα. Βούτηξα μια γωνία ψωμί στην κατσαρόλα με το κοκκινιστό. Ο άλλος με κοιταγε. Που να μιλήσει.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Ναι, έχει ισχύ, διότι όπως έχω ξαναπεί θεωρούμαι απ'τις φανατικές καπνίστριες. Όμως δεν το άναψα. Γαμωσταύρισα, κοιμήθηκα, σηκώθηκα, αλλά δεν. Είναι πολύ δύσκολο, δεν φαντάζεσαι πόσο. Τεσπα.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Naida έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:31 Σιγά μην το καπνίσεις ρε. Μετά από τόσες μέρες ακαπνη. Πέτα το από το παράθυρο. Μαζί και το πακέτο του συζύγου. Και αν διαμαρτυρηθεί, πέτα και αυτόν.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Δες το λίγο μαν μου, αν συνεχίσει ο οργανισμός σου να σου δίνει τέτοιες ''σφαλιάρες''.taliban έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:062 τοστΠασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 14:14Είχες φάει τίποτα πριν τους καφέδες; Γενικά, τρως πρωινό;taliban έγραψε: 29 Ιαν 2023, 13:50 Με ρθε ξαφνικά μια ζαλάδα όλα γυρνούσαν γύρω-γύρω.Με κόψε "κρύος" ιδρώτας.
και τώρα είμαι σαν να με πέρασε αμαξοστοιχία τρένου.
να με πείραξε η καφεΐνη?
ήπια έναν ελληνικό το πρωί και μετά από κάνα 2ωρο έναν διπλό καπουτσίνο.
![]()
2 φέτες ταχίνι μέλι
3 αυγά
1 χυμό πορτοκάλι
κάθε πρωί.
Φχαριστώ ρε. Ου να μου χαθείς.enterprise-psi έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:11Δεν περνάει ποτέ , δέκα χρόνια μετά ακόμα μου έρχεται, αραιά και που να καπνίσω ...
Sorry![]()
Ζούδια. Που θα'λεγε και η φίλη σας.
Δεν ισχύει, υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κόψει άπειρα χρόνια και δεν ένιωσαν ποτέ ξανά την ανάγκη να το κάνουν (ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος).Πασιφάη έγραψε: 29 Ιαν 2023, 22:54Φχαριστώ ρε. Ου να μου χαθείς.enterprise-psi έγραψε: 29 Ιαν 2023, 15:11Δεν περνάει ποτέ , δέκα χρόνια μετά ακόμα μου έρχεται, αραιά και που να καπνίσω ...
Sorry![]()
![]()
Κράτα γερά και μην ακούς τι σου λέει ο καθένας.