Ουστ ρε ακροδεξιοβλακαelchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16Σκασμός πουτανα του ΕρντογάνHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:42Φασιστικό σκουπίδι είσαι εσύ ρε ηλίθιεsys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:37
Ολόκληρος ο πλανήτης το θεωρεί δεδομένο δικαίωμα φασιστικό σκουπίδι, ανθρωπόμορφη τσίρλα.
Αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί λέτε να μην πάμε στη Χάγη;
Εσύ είσαι ικανός να πάρουν τα Δωδεκάνησα και να λες "δεν πειράζει, γιατί λίγες είναι οι Κυκλάδες;;"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Highlander
Re: Πάμε πόλεμο
Το οτι μοίρασα ε την μεταξύ μας θάλασσα με την Ιταλία που δεν έχει 80 αλλά έχει 65 εκ τον κάναμε μα βάση το διεθνές δίκαιο που δεν αποδέχεται η Τουρκία.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:59Για αλλαγή καθεστώτος μιλάμε όταν θες ξαφνικά να κάνεις όλη τη Μεσόγειο δική σου και να αποκλείσεις την Τουρκία με τέτοια ακτογραμμή και πληθυσμό ογδόντα εκατομμυρίων.Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:54Ποια αλλαγή καθεστώτος;Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:42
Το ότι υπάρχουν δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται για προφανή αλλαγη καθεστώτος στην περιοχή και επεκτατισμό της Ελλάδας.
Ούτε ότι υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα να δεχθεί η Τουρκία ξαφνικά να την αποκλείσει και είναι απολύτως λογικό αυτό.
Υπαρχουν αποφάσεις δικαστηρίων που δείχνουν ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Δεν υπήρχε κανένα καθεστώς πριν και καποια χρονική στιγμή δημιουργηθηκε.
Το καθεστώς που δημιουργήθηκε μας δίνει συγκεκριμένες δυνατότητες που οφείλουμε να τις εκμεταλλευτουμε για το καλό της χώρας μας.
Αν δεν αρέσει στην Τουρκία ας μας πάει στα δικαστήρια η ας μας κάνει πόλεμο για να δει την διαψορα μεταξύ ξυπολυτων Κούρδων και οργανωμένου εξοπλισμένου στρατού.
Αυτό είναι καθαρά επεκτατική πολιτικη και ασκούμενη μονομερώς φέρνει εντάσεις.
Το οτι μοίρασα ε την μεταξύ μας θάλασσα με την Αίγυπτο που δεν έχει 80 αλλά έχει 105 εκ τον κάναμε μα βάση το διεθνές δίκαιο που δεν αποδέχεται η Τουρκία.
Το οτι η Τουρκία και μόνο αυτή έχει επεκτατικη πολιτική φαίνεται από την συμπεριφορά της στην Συρία, από το Τουρκολιβυκο σύμφωνο και από τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο που αυτή βάζει τα καζιους μπελι.
Η Ελλάδα δεν πήγε στην Σικελία η την Κορσική να διεκδικήσει θάλασσα για να αναμασάς συνέχεια το "όλη την μεσόγειο", διεκδικεί ότι της παραχωρεί το διεθνές δίκαιο που το γράφεις κι εσύ μαζί με την Τουρκία στ αρχιδια σου.
Αν αυτό το δίκαιο αφήνει στην Τουρκία θάλασσα μόνο για να βρεχουν τα πόδια τους στην παραλία μας είναι αδιάφορο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
τι βλακειες γραφεις παλι ...? εχω διαφορα με τον καταπατητη γειτονα και δεν θα εχω αποψη στο αν εχω δικιο για την περιουσια μου...?stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16Ε μα!
Απλά πράγματα. Τα ίδια και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα:
Βγάζεις ρόπαλο, κοπανάς τη γυναίκα στο κεφάλι, την τραβάς στη σπηλιά και είναι δική σου!![]()
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ηλίθιε, με 12 νμ χωρικά ύδατα δεν κλείνεις τη ΜεσόγειοHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:18Ουστ ρε ακροδεξιοβλακαelchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16Σκασμός πουτανα του ΕρντογάνHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:42
Φασιστικό σκουπίδι είσαι εσύ ρε ηλίθιε
Αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί λέτε να μην πάμε στη Χάγη;
Εσύ είσαι ικανός να πάρουν τα Δωδεκάνησα και να λες "δεν πειράζει, γιατί λίγες είναι οι Κυκλάδες;;"
Απλά υπενθυμίζω ξανά τη μαλακία σου, πόρνη του "απλά αυταρχικού" Ερντογάν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Highlander
Απείλησε ότι αν ξεκινήσουμε πόλεμο όπως με τη Σμύρνη θα συμβεί αυτό.nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:17αυτο δεν το ξερεις εσυ ... ο Τουρκος βουλευτης που το ανεβασε δεν ειχε καμια τιμωρια ... αρα αυτες ειναι οι θεσεις της κυβερνησης ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:15Ναι και η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να προκληθεί σύγκρουση για τη Μεσόγειο και πόλεμος
Το τρολλάρισμα πάει σύννεφο.
Το επόμενο είναι να μας πουν πως και ο Χίτλερ είχε δίκιο που εισέβαλλε στην Πολωνία γιατί τον απειλούσε.
Το επόμενο είναι να μας πουν πως και ο Χίτλερ είχε δίκιο που εισέβαλλε στην Πολωνία γιατί τον απειλούσε.
οτι δηλαδη με προσχημα μια θαλασσια διαφορα θα βρει αφορμη να κατακτησει ξενο κρατος ...ποιος Μουσολινη ,Χιτλερ και χειροτεροςHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:19Απείλησε ότι αν ξεκινήσουμε πόλεμο όπως με τη Σμύρνη θα συμβεί αυτό.nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:17αυτο δεν το ξερεις εσυ ... ο Τουρκος βουλευτης που το ανεβασε δεν ειχε καμια τιμωρια ... αρα αυτες ειναι οι θεσεις της κυβερνησης ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:15
Ναι και η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να προκληθεί σύγκρουση για τη Μεσόγειο και πόλεμος
Πότε έγινε δικαστήριο και αποδείχθηκε καταπατητής;nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:18τι βλακειες γραφεις παλι ...? εχω διαφορα με τον καταπατητη γειτονα και δεν θα εχω αποψη στο αν εχω δικιο για την περιουσια μου...?
Θυμίζω ότι παραπάνω ρωτούσες αντίστοιχα
Δηλαδή, από τη μία περιμένεις τα δικαστήρια κι από την άλλη δεν σε νοιάζουν τα δικαστήρια.nostromos έγραψε: ποτε εγινε το δικαστηριο αυτο ...?
Κι αυτό το πράγμα το ονομάζεις "συζήτηση" κι "επιχείρημα".
- Highlander
Το να λες ότι εσένα σου είναι αδιάφορο δε σημαίνει τίποτα.Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:18Το οτι μοίρασα ε την μεταξύ μας θάλασσα με την Ιταλία που δεν έχει 80 αλλά έχει 65 εκ τον κάναμε μα βάση το διεθνές δίκαιο που δεν αποδέχεται η Τουρκία.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:59Για αλλαγή καθεστώτος μιλάμε όταν θες ξαφνικά να κάνεις όλη τη Μεσόγειο δική σου και να αποκλείσεις την Τουρκία με τέτοια ακτογραμμή και πληθυσμό ογδόντα εκατομμυρίων.Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:54
Ποια αλλαγή καθεστώτος;
Δεν υπήρχε κανένα καθεστώς πριν και καποια χρονική στιγμή δημιουργηθηκε.
Το καθεστώς που δημιουργήθηκε μας δίνει συγκεκριμένες δυνατότητες που οφείλουμε να τις εκμεταλλευτουμε για το καλό της χώρας μας.
Αν δεν αρέσει στην Τουρκία ας μας πάει στα δικαστήρια η ας μας κάνει πόλεμο για να δει την διαψορα μεταξύ ξυπολυτων Κούρδων και οργανωμένου εξοπλισμένου στρατού.
Αυτό είναι καθαρά επεκτατική πολιτικη και ασκούμενη μονομερώς φέρνει εντάσεις.
Το οτι μοίρασα ε την μεταξύ μας θάλασσα με την Αίγυπτο που δεν έχει 80 αλλά έχει 105 εκ τον κάναμε μα βάση το διεθνές δίκαιο που δεν αποδέχεται η Τουρκία.
Το οτι η Τουρκία και μόνο αυτή έχει επεκτατικη πολιτική φαίνεται από την συμπεριφορά της στην Συρία, από το Τουρκολιβυκο σύμφωνο και από τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο που αυτή βάζει τα καζιους μπελι.
Η Ελλάδα δεν πήγε στην Σικελία η την Κορσική να διεκδικήσει θάλασσα για να αναμασάς συνέχεια το "όλη την μεσόγειο", διεκδικεί ότι της παραχωρεί το διεθνές δίκαιο που το γράφεις κι εσύ μαζί με την Τουρκία στ αρχιδια σου.
Αν αυτό το δίκαιο αφήνει στην Τουρκία θάλασσα μόνο για να βρεχουν τα πόδια τους στην παραλία μας είναι αδιάφορο.
Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αδιάφορο.
Οι ίδιοι θα σου γράψουν απλά ότι ο Στάλιν είχε άδικο που το έκανε. Για τον Χίτλερ δεν θα βγάλουν άχνα.nyxtovios έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:20 Το τρολλάρισμα πάει σύννεφο.
- Highlander
Ο ιμαμογλου είναι προεδρος;nyxtovios έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16Βγάλτα σιγά σιγά από μέσα σουHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:15Ναι και η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να προκληθεί σύγκρουση για τη Μεσόγειο και πόλεμος![]()
Δηλαδή η Τουρκία του προοδευτικού ιμάμογλου και ερντογάν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο; και θα είχαν και δίκιο να φανταστώ γιατί θα τους είχαμε προκαλέσει;
σταματα ρε φιλε να γινεαι κουραστικος με εξυπναδες ... για την Τουρκια μιλαμε ... το κρατος δολοφονοstavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:21Πότε έγινε δικαστήριο και αποδείχθηκε καταπατητής;nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:18τι βλακειες γραφεις παλι ...? εχω διαφορα με τον καταπατητη γειτονα και δεν θα εχω αποψη στο αν εχω δικιο για την περιουσια μου...?stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16
Ε μα!
Απλά πράγματα. Τα ίδια και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα:
Βγάζεις ρόπαλο, κοπανάς τη γυναίκα στο κεφάλι, την τραβάς στη σπηλιά και είναι δική σου!![]()
Θυμίζω ότι παραπάνω ρωτούσες αντίστοιχαΔηλαδή, από τη μία περιμένεις τα δικαστήρια κι από την άλλη δεν σε νοιάζουν τα δικαστήρια.nostromos έγραψε: ποτε εγινε το δικαστηριο αυτο ...?
Μήπως είναι πιο προφανές ότι το δικαστήριο θα κρίνει με βάση ισχύοντες διεθνείς κανόνες και θα δικαιώσει την Ελλάδα;stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:09Προφανώς επειδή θεωρεί ότι οι διεθνείς υποθέσεις δεν λύνονται a la carte, δηλαδή μόνο με εκδίκαση όσων θεωρούμε εμείς ότι μας βολεύουν εξεταζόμενα κατ' αποκλειστικότητα.Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:04Εμείς δεχόμαστε, προχθές το ξαναειπε ο πρωθυπουργός, ότι ο καθορισμός των θαλάσσιων ζωνών είναι η μόνη διαφορά που αποδεχόμαστε και μπορεί να επιλυθεί με συνομιλίες η δικαστικά.
Εξήγησε μας τώρα γιατί δεν το δέχεται η Τουρκία.![]()
Μήπως γιατί θέλει να επιβάλει ότι τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπιδα;
Μήπως η Τουρκία θέλει να επιβάλει τις βλέψεις της με τον τσαμπουκά γιατί δεν έχουν καμία νομική η ηθική βάση;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν σε βρίσκω διαφορετικό από εκείνους.nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:23σταματα ρε φιλε να γινεαι κουραστικος με εξυπναδες ... για την Τουρκια μιλαμε ... το κρατος δολοφονοstavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:21Πότε έγινε δικαστήριο και αποδείχθηκε καταπατητής;nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:18
τι βλακειες γραφεις παλι ...? εχω διαφορα με τον καταπατητη γειτονα και δεν θα εχω αποψη στο αν εχω δικιο για την περιουσια μου...?
Θυμίζω ότι παραπάνω ρωτούσες αντίστοιχαΔηλαδή, από τη μία περιμένεις τα δικαστήρια κι από την άλλη δεν σε νοιάζουν τα δικαστήρια.nostromos έγραψε: ποτε εγινε το δικαστηριο αυτο ...?
Και δεν είναι πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να ζηλεύει και να προσπαθεί να αντιγράψει τις πρακτικές και τις πολιτικές τις Τουρκίας δήθεν δηλώνοντας αντιτούρκος.
αρχισαμε παλι τις αριστετοστροφες φασιστικες αποψεις ...?stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:22Οι ίδιοι θα σου γράψουν απλά ότι ο Στάλιν είχε άδικο που το έκανε. Για τον Χίτλερ δεν θα βγάλουν άχνα.nyxtovios έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:20 Το τρολλάρισμα πάει σύννεφο.
Το επόμενο είναι να μας πουν πως και ο Χίτλερ είχε δίκιο που εισέβαλλε στην Πολωνία γιατί τον απειλούσε.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-