!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:42
sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:37

Ολόκληρος ο πλανήτης το θεωρεί δεδομένο δικαίωμα φασιστικό σκουπίδι, ανθρωπόμορφη τσίρλα.
Φασιστικό σκουπίδι είσαι εσύ ρε ηλίθιε
Αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί λέτε να μην πάμε στη Χάγη;
Σκασμός πουτανα του Ερντογάν

Εσύ είσαι ικανός να πάρουν τα Δωδεκάνησα και να λες "δεν πειράζει, γιατί λίγες είναι οι Κυκλάδες;;"
Ουστ ρε ακροδεξιοβλακα
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:59
Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:54

Το ότι υπάρχουν δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται για προφανή αλλαγη καθεστώτος στην περιοχή και επεκτατισμό της Ελλάδας.
Ούτε ότι υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα να δεχθεί η Τουρκία ξαφνικά να την αποκλείσει και είναι απολύτως λογικό αυτό.
Υπαρχουν αποφάσεις δικαστηρίων που δείχνουν ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.
Ποια αλλαγή καθεστώτος;
Δεν υπήρχε κανένα καθεστώς πριν και καποια χρονική στιγμή δημιουργηθηκε.
Το καθεστώς που δημιουργήθηκε μας δίνει συγκεκριμένες δυνατότητες που οφείλουμε να τις εκμεταλλευτουμε για το καλό της χώρας μας.

Αν δεν αρέσει στην Τουρκία ας μας πάει στα δικαστήρια η ας μας κάνει πόλεμο για να δει την διαψορα μεταξύ ξυπολυτων Κούρδων και οργανωμένου εξοπλισμένου στρατού.
Για αλλαγή καθεστώτος μιλάμε όταν θες ξαφνικά να κάνεις όλη τη Μεσόγειο δική σου και να αποκλείσεις την Τουρκία με τέτοια ακτογραμμή και πληθυσμό ογδόντα εκατομμυρίων.
Αυτό είναι καθαρά επεκτατική πολιτικη και ασκούμενη μονομερώς φέρνει εντάσεις.
Το οτι μοίρασα ε την μεταξύ μας θάλασσα με την Ιταλία που δεν έχει 80 αλλά έχει 65 εκ τον κάναμε μα βάση το διεθνές δίκαιο που δεν αποδέχεται η Τουρκία.

Το οτι μοίρασα ε την μεταξύ μας θάλασσα με την Αίγυπτο που δεν έχει 80 αλλά έχει 105 εκ τον κάναμε μα βάση το διεθνές δίκαιο που δεν αποδέχεται η Τουρκία.

Το οτι η Τουρκία και μόνο αυτή έχει επεκτατικη πολιτική φαίνεται από την συμπεριφορά της στην Συρία, από το Τουρκολιβυκο σύμφωνο και από τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο που αυτή βάζει τα καζιους μπελι.

Η Ελλάδα δεν πήγε στην Σικελία η την Κορσική να διεκδικήσει θάλασσα για να αναμασάς συνέχεια το "όλη την μεσόγειο", διεκδικεί ότι της παραχωρεί το διεθνές δίκαιο που το γράφεις κι εσύ μαζί με την Τουρκία στ αρχιδια σου.
Αν αυτό το δίκαιο αφήνει στην Τουρκία θάλασσα μόνο για να βρεχουν τα πόδια τους στην παραλία μας είναι αδιάφορο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16
nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:14
stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:13
Αν δεν έγινε το δικαστήριο, πώς είναι σπίτι σου; Επειδή το είπες εσύ;
Είναι δίκοπο μαχαίρι τα επιχειρήματά σου.
και βεβαια επειδη το λεω εγω ...
Ε μα!
Απλά πράγματα. Τα ίδια και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα:
Βγάζεις ρόπαλο, κοπανάς τη γυναίκα στο κεφάλι, την τραβάς στη σπηλιά και είναι δική σου! :102:
τι βλακειες γραφεις παλι ...? εχω διαφορα με τον καταπατητη γειτονα και δεν θα εχω αποψη στο αν εχω δικιο για την περιουσια μου...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:18
elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16

Φασιστικό σκουπίδι είσαι εσύ ρε ηλίθιε
Αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί λέτε να μην πάμε στη Χάγη;
Σκασμός πουτανα του Ερντογάν

Εσύ είσαι ικανός να πάρουν τα Δωδεκάνησα και να λες "δεν πειράζει, γιατί λίγες είναι οι Κυκλάδες;;"
Ουστ ρε ακροδεξιοβλακα
Ηλίθιε, με 12 νμ χωρικά ύδατα δεν κλείνεις τη Μεσόγειο

Απλά υπενθυμίζω ξανά τη μαλακία σου, πόρνη του "απλά αυταρχικού" Ερντογάν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Highlander

nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:17
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:15
nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:12

εγω τη Θεσσαλονικη στα κοκκινα βλεπω ...
Ναι και η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να προκληθεί σύγκρουση για τη Μεσόγειο και πόλεμος
αυτο δεν το ξερεις εσυ ... ο Τουρκος βουλευτης που το ανεβασε δεν ειχε καμια τιμωρια ... αρα αυτες ειναι οι θεσεις της κυβερνησης ...
Απείλησε ότι αν ξεκινήσουμε πόλεμο όπως με τη Σμύρνη θα συμβεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Το τρολλάρισμα πάει σύννεφο.
Το επόμενο είναι να μας πουν πως και ο Χίτλερ είχε δίκιο που εισέβαλλε στην Πολωνία γιατί τον απειλούσε.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:19
nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:17

Ναι και η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να προκληθεί σύγκρουση για τη Μεσόγειο και πόλεμος
αυτο δεν το ξερεις εσυ ... ο Τουρκος βουλευτης που το ανεβασε δεν ειχε καμια τιμωρια ... αρα αυτες ειναι οι θεσεις της κυβερνησης ...
Απείλησε ότι αν ξεκινήσουμε πόλεμο όπως με τη Σμύρνη θα συμβεί αυτό.
οτι δηλαδη με προσχημα μια θαλασσια διαφορα θα βρει αφορμη να κατακτησει ξενο κρατος ...ποιος Μουσολινη ,Χιτλερ και χειροτερος
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:18
nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:14

και βεβαια επειδη το λεω εγω ...
Ε μα!
Βγάζεις ρόπαλο, κοπανάς τη γυναίκα στο κεφάλι, την τραβάς στη σπηλιά και είναι δική σου! :102:
τι βλακειες γραφεις παλι ...? εχω διαφορα με τον καταπατητη γειτονα και δεν θα εχω αποψη στο αν εχω δικιο για την περιουσια μου...?
Πότε έγινε δικαστήριο και αποδείχθηκε καταπατητής;

Θυμίζω ότι παραπάνω ρωτούσες αντίστοιχα
nostromos έγραψε: ποτε εγινε το δικαστηριο αυτο ...?
Δηλαδή, από τη μία περιμένεις τα δικαστήρια κι από την άλλη δεν σε νοιάζουν τα δικαστήρια.
Κι αυτό το πράγμα το ονομάζεις "συζήτηση" κι "επιχείρημα".
Άβαταρ μέλους
Highlander

Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:18
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:59
Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:54

Ποια αλλαγή καθεστώτος;
Δεν υπήρχε κανένα καθεστώς πριν και καποια χρονική στιγμή δημιουργηθηκε.
Το καθεστώς που δημιουργήθηκε μας δίνει συγκεκριμένες δυνατότητες που οφείλουμε να τις εκμεταλλευτουμε για το καλό της χώρας μας.

Αν δεν αρέσει στην Τουρκία ας μας πάει στα δικαστήρια η ας μας κάνει πόλεμο για να δει την διαψορα μεταξύ ξυπολυτων Κούρδων και οργανωμένου εξοπλισμένου στρατού.
Για αλλαγή καθεστώτος μιλάμε όταν θες ξαφνικά να κάνεις όλη τη Μεσόγειο δική σου και να αποκλείσεις την Τουρκία με τέτοια ακτογραμμή και πληθυσμό ογδόντα εκατομμυρίων.
Αυτό είναι καθαρά επεκτατική πολιτικη και ασκούμενη μονομερώς φέρνει εντάσεις.
Το οτι μοίρασα ε την μεταξύ μας θάλασσα με την Ιταλία που δεν έχει 80 αλλά έχει 65 εκ τον κάναμε μα βάση το διεθνές δίκαιο που δεν αποδέχεται η Τουρκία.

Το οτι μοίρασα ε την μεταξύ μας θάλασσα με την Αίγυπτο που δεν έχει 80 αλλά έχει 105 εκ τον κάναμε μα βάση το διεθνές δίκαιο που δεν αποδέχεται η Τουρκία.

Το οτι η Τουρκία και μόνο αυτή έχει επεκτατικη πολιτική φαίνεται από την συμπεριφορά της στην Συρία, από το Τουρκολιβυκο σύμφωνο και από τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο που αυτή βάζει τα καζιους μπελι.

Η Ελλάδα δεν πήγε στην Σικελία η την Κορσική να διεκδικήσει θάλασσα για να αναμασάς συνέχεια το "όλη την μεσόγειο", διεκδικεί ότι της παραχωρεί το διεθνές δίκαιο που το γράφεις κι εσύ μαζί με την Τουρκία στ αρχιδια σου.
Αν αυτό το δίκαιο αφήνει στην Τουρκία θάλασσα μόνο για να βρεχουν τα πόδια τους στην παραλία μας είναι αδιάφορο.
Το να λες ότι εσένα σου είναι αδιάφορο δε σημαίνει τίποτα.
Στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αδιάφορο.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

nyxtovios έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:20 Το τρολλάρισμα πάει σύννεφο.
Το επόμενο είναι να μας πουν πως και ο Χίτλερ είχε δίκιο που εισέβαλλε στην Πολωνία γιατί τον απειλούσε.
Οι ίδιοι θα σου γράψουν απλά ότι ο Στάλιν είχε άδικο που το έκανε. Για τον Χίτλερ δεν θα βγάλουν άχνα. :wink
Άβαταρ μέλους
Highlander

nyxtovios έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:16
nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:12

εγω τη Θεσσαλονικη στα κοκκινα βλεπω ...
Βγάλτα σιγά σιγά από μέσα σου :lol:
Δηλαδή η Τουρκία του προοδευτικού ιμάμογλου και ερντογάν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο; και θα είχαν και δίκιο να φανταστώ γιατί θα τους είχαμε προκαλέσει;
Ο ιμαμογλου είναι προεδρος;
Άβαταρ μέλους
nostromos

stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:21

Ε μα!

Δηλαδή, από τη μία περιμένεις τα δικαστήρια κι από την άλλη δεν σε νοιάζουν τα δικαστήρια.
σταματα ρε φιλε να γινεαι κουραστικος με εξυπναδες ... για την Τουρκια μιλαμε ... το κρατος δολοφονο
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:09
Chainis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:04
Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:48

Εσείς δέχεστε;
Εμείς δεχόμαστε, προχθές το ξαναειπε ο πρωθυπουργός, ότι ο καθορισμός των θαλάσσιων ζωνών είναι η μόνη διαφορά που αποδεχόμαστε και μπορεί να επιλυθεί με συνομιλίες η δικαστικά.
Εξήγησε μας τώρα γιατί δεν το δέχεται η Τουρκία.
Προφανώς επειδή θεωρεί ότι οι διεθνείς υποθέσεις δεν λύνονται a la carte, δηλαδή μόνο με εκδίκαση όσων θεωρούμε εμείς ότι μας βολεύουν εξεταζόμενα κατ' αποκλειστικότητα. :102:
Μήπως είναι πιο προφανές ότι το δικαστήριο θα κρίνει με βάση ισχύοντες διεθνείς κανόνες και θα δικαιώσει την Ελλάδα;

Μήπως γιατί θέλει να επιβάλει ότι τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπιδα;

Μήπως η Τουρκία θέλει να επιβάλει τις βλέψεις της με τον τσαμπουκά γιατί δεν έχουν καμία νομική η ηθική βάση;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:23
stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:21

σταματα ρε φιλε να γινεαι κουραστικος με εξυπναδες ... για την Τουρκια μιλαμε ... το κρατος δολοφονο
Δεν σε βρίσκω διαφορετικό από εκείνους.
Και δεν είναι πρώτη φορά που βλέπω κάποιον να ζηλεύει και να προσπαθεί να αντιγράψει τις πρακτικές και τις πολιτικές τις Τουρκίας δήθεν δηλώνοντας αντιτούρκος.
Άβαταρ μέλους
nostromos

stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:22
nyxtovios έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:20 Το τρολλάρισμα πάει σύννεφο.
Οι ίδιοι θα σου γράψουν απλά ότι ο Στάλιν είχε άδικο που το έκανε. Για τον Χίτλερ δεν θα βγάλουν άχνα. :wink
αρχισαμε παλι τις αριστετοστροφες φασιστικες αποψεις ...?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”