Είπε ο βλαξfoscilis έγραψε: 06 Ιαν 2022, 00:06Άσχετο.Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:263 φορές το χρόνο δίνω αίμα ως εθελοντής αιμοδότηςCavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:21 Αυτές είναι απαντήσεις ανηλίκων. Δεν κάνω εξέταση έιτζ επειδή δυσκολεύουμαι να διαχειριστώ την απάντηση ενός θετικού αποτελέσματος, αυτό θα το πει ένας ενήλικος. Δεν κάνω εμβόλιο γιατί έχω φοβίες, επίσης. Αλλά το έτσι θα το πει ανήλικος. Φοβάμαι να πάω στον Γιατρό, ναι, είναι χαζή φοβία, αλλά ανθρώπινη. Αλλά όχι έτσι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Σας παρατάω ,να κλαψομουνιάζετε μόνοι σας.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ειμαι θετικος
Αρχισε πονολαιμος πονοκεφαλος πινω τσαι σιδηριτης κ τωρα θα κανω ενα μπανακι κ θα πεσω για υπνο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ειμαι θετικος
Περαστικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν έχει θέμα. Αν κάποιος έχει νοσήσει και επιβιώσει, αν το ξανακολλήσει έχει 99% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνει αν ξαναπροσβληθεί σε σχέση με τους παρθένους.stergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:36Συρε να κανεις το εμβολιο ρε μπαγλαμα και ασε τις παπαριες.
Εχεις οικογενεια πισω.
-
stergiosbik
Ευχαριστώ για την ιατρική σου άποψη.Green Dragon έγραψε: 06 Ιαν 2022, 08:27Δεν έχει θέμα. Αν κάποιος έχει νοσήσει και επιβιώσει, αν το ξανακολλήσει έχει 99% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνει αν ξαναπροσβληθεί σε σχέση με τους παρθένους.stergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:36Συρε να κανεις το εμβολιο ρε μπαγλαμα και ασε τις παπαριες.
Εχεις οικογενεια πισω.
Re: Ειμαι θετικος
Περαστικά, μπορεί να είναι και απλή ίωση.killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 02:10 Αρχισε πονολαιμος πονοκεφαλος πινω τσαι σιδηριτης κ τωρα θα κανω ενα μπανακι κ θα πεσω για υπνο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και αρκετά υπολογισιμες πιθανότητες να έχει υποστεί εκφυλισμό εγκεφαλικών κυττάρων, όπως βλέπουμε.Green Dragon έγραψε: 06 Ιαν 2022, 08:27Δεν έχει θέμα. Αν κάποιος έχει νοσήσει και επιβιώσει, αν το ξανακολλήσει έχει 99% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνει αν ξαναπροσβληθεί σε σχέση με τους παρθένους.stergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:36Συρε να κανεις το εμβολιο ρε μπαγλαμα και ασε τις παπαριες.
Εχεις οικογενεια πισω.
Απυρετος δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε πολύ καλή κατάσταση γενικώς, αν εξαιρέσεις τον μισοκλειστο λαιμό. Τελειώσαμε μάλλον με τον κοβιντ, να περάσει η επόμενη πανδημία. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Μαλλον τελειωσες με την ομικρον,εχει και γλυκο μετα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αντε μακάρι!!!Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 12:58 Απυρετος δεύτερη συνεχόμενη μέρα και σε πολύ καλή κατάσταση γενικώς, αν εξαιρέσεις τον μισοκλειστο λαιμό. Τελειώσαμε μάλλον με τον κοβιντ, να περάσει η επόμενη πανδημία.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πλάκα πλάκα, πως μπορούμε να καταλάβουμε ποια μεταλλαξη έχουμε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
νομίζω άν έχεις όσφρηση γευση, εισαι πιθανοτερα ομικρον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις