Γω και τράβηξα 5,5G
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
περαστική έγραψε: 05 Ιαν 2022, 22:51Α ρε Σουβλίτσα. Με καρασυγκίνησες και άρχισα να κλαίω. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.SUV έγραψε: 05 Ιαν 2022, 21:38 Τέλος πάντων, παίδες, μεγαλύτερο φάρμακο για τον θάνατο δεν υπάρχει παρα η αγάπη.
Κάτι ξέρω που σας το λέω. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Δεν το λεω έτσι για να είχαμε να λέγαμε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο "αντίδοτο".
Όχι χαζοχαρούμενη αγάπη, όχι βολική αγάπη, πείτε ναι, εγώ αγαπώ και επειδή αγαπώ αυτόν που φοβάμαι οτι θα χάσω θα αντέξω, αγαπώ την ζωή και θα την τιμήσω όσο και να φοβάμαι...Αγαπάτε για να φοβάστε λιγότερο, για να αντέχετε, μην κάνετε επιθέσεις, πουθενά, όσο γίνεται, αγαπήστε τους δικούς σας, αγαπήστε λίγο τον κόσμο όσο μπορείτε, πείτε και στον Θεό να σας βοηθήσει άμα δεν μπορείτε, δεν βγαίνει αλλιώς αυτό το πράγμα.
Ειδικά με το bold. Οι σκέψεις μου μέρα νύχτα τις τελευταίες μέρες σε μια μόνο παράγραφο. Να’ σαι καλά. Νιώθω απόλυτα αυτά που λες. Περαστικά στον δικό σου άνθρωπο/ανθρώπους και σου εύχομαι ΑΓΑΠΗ, όπως λες, για να αντέχεις και να φοβάσαι λιγότερο.
Αυτές είναι απαντήσεις ανηλίκων. Δεν κάνω εξέταση έιτζ επειδή δυσκολεύουμαι να διαχειριστώ την απάντηση ενός θετικού αποτελέσματος, αυτό θα το πει ένας ενήλικος. Δεν κάνω εμβόλιο γιατί έχω φοβίες, επίσης. Αλλά το έτσι θα το πει ανήλικος. Φοβάμαι να πάω στον Γιατρό, ναι, είναι χαζή φοβία, αλλά ανθρώπινη. Αλλά όχι έτσι.
Ordem e Progresso.
3 φορές το χρόνο δίνω αίμα ως εθελοντής αιμοδότης. Ό,τι και να λέτε δε μ' ενδιαφέρει.Cavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:21Αυτές είναι απαντήσεις ανηλίκων. Δεν κάνω εξέταση έιτζ επειδή δυσκολεύουμαι να διαχειριστώ την απάντηση ενός θετικού αποτελέσματος, αυτό θα το πει ένας ενήλικος. Δεν κάνω εμβόλιο γιατί έχω φοβίες, επίσης. Αλλά το έτσι θα το πει ανήλικος. Φοβάμαι να πάω στον Γιατρό, ναι, είναι χαζή φοβία, αλλά ανθρώπινη. Αλλά όχι έτσι.
Μπράβο, φίλε. Αυτό σε ανεβάζει πολύ ψηλά. Αλλά, τι σε κάνει να φοβάσαι το εμβόλιο;Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:263 φορές το χρόνο δίνω αίμα ως εθελοντής αιμοδότης. Ό,τι και να λέτε δε μ' ενδιαφέρει.
Ordem e Progresso.
-
stergiosbik
Κρένε μούτι , αβέλω αποκατέ.
-
stergiosbik
Συρε να κανεις το εμβολιο ρε μπαγλαμα και ασε τις παπαριες.Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:34Κρένε μούτι , αβέλω αποκατέ.stergiosbik έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:32Η μαλακια που εχει στον εγκεφαλο.Cavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:27 Μπράβο, φίλε. Αυτό σε ανεβάζει πολύ ψηλά. Αλλά, τι σε κάνει να φοβάσαι το εμβόλιο;![]()
Εχεις οικογενεια πισω.
Όχι, είναι σκεπτόμενος, με ενδιαφέρει η αυτοψυχανάλυσή του.
Ordem e Progresso.
Δε θα σχολιάσω ,καληνύχτα.
Έχει ενδειξη αφου διαπιστωθεί πνευμονια κ αντένδειξη προτου διαπιστωθεί. Κάπως έτσι.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:57Η κορτιζόνη φρενάρει το ανοσοποιητικό. Το ότι σου την έδωσε ενώ έχεις ιό, είναι δείγμα του πόσο σκιτζής είναι. Σε ποιά Boratland αγόρασε το πτυχίο του;Naida έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:50Την κορτιζόνη δεν τν δίνουν μόνο σε αλλεργίες. Ούτως ή άλλως δεν μπορώ να σε λάβω σοβαρά υπόψη μετά τις συγκρίσεις που επιχείρησες να κάνεις για το εμβόλιο του κορονοϊού.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 18:46
Σου έδωσε την κορτιζόνη για να μην γίνουν τα χείλη σου σαν του Ζαχαράτου, για αρχή, από το αλλεργικό σοκ που θα σου προκαλούσε η αντιβίωση, την οποία σου έδωσε προληπτικά.![]()
Γενικά έχω παρατηρησει ότι με τον κοβιντ γίνεται της ζουρλης από την μεγιστη κατηγορία γιατρών, αυτή των γενικών. Μεγάλος αριθμος αυτών, αφου περασαν τα χρόνια τους συνταγογραφωντας, δεχομενοι χλευασμό απ'τους παντες, εντόπισαν επιτέλους μια αγορά ασθενών ευκολη στην προσεγγιση, τους ψεκάζουν, κ κυριολεκτικά οργιαζουν.
Άσχετο.Στύγιος έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:263 φορές το χρόνο δίνω αίμα ως εθελοντής αιμοδότηςCavaliere έγραψε: 05 Ιαν 2022, 23:21Αυτές είναι απαντήσεις ανηλίκων. Δεν κάνω εξέταση έιτζ επειδή δυσκολεύουμαι να διαχειριστώ την απάντηση ενός θετικού αποτελέσματος, αυτό θα το πει ένας ενήλικος. Δεν κάνω εμβόλιο γιατί έχω φοβίες, επίσης. Αλλά το έτσι θα το πει ανήλικος. Φοβάμαι να πάω στον Γιατρό, ναι, είναι χαζή φοβία, αλλά ανθρώπινη. Αλλά όχι έτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις