!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Archmage

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage »

Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:45τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?
Ε ναι, τι; Θες να πεις ότι δεν υπάρχει;

Μας δουλεύει δηλαδή;
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:45
Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:37
seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:25 Βρε καρούμπαλο ολόκληρο φορέα κτιριοκατασκευής 100 και 400 τετραγωνικών σου παρουσίασα από ένα μέχρι 6 ορόφους λυμένο ως προς τις κατακόρυφες εντάσεις ( Ν ) kN :D
Μέσα στις προσβολές ξέχασες να μου δείξεις πού και πώς υπολογίζεις ιδιοπερίοδο και παραμόρφωση.

Αλλά δεν πειράζει, θα το κάνεις τώρα. Μπορείς, έτσι δεν είναι; :lol:
τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?
Εσείς ξέρετε? Αν ξέρετε θα σας δώσω εγώ τον σχεδιασμό του κτιρίου να την υπολογίσετε.
Βάλτε προεντάσεις στις διατομές ενός δυόροφου κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από Ο.Σ τριπλάσιες της μάζας του και πακτωμένο στο έδαφος και τραγουδάτε.
Στην πράξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 01 Ιούλ 2019, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Καλοί είσαστε και εσείς.
Τι σας δουλεύει, ο άνθρωπος απλά δεν καταλαβαίνει ούτε από φυσική γυμνασίου.
seismic

Μηχανικός έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:25 Καλοί είσαστε και εσείς.
Τι σας δουλεύει, ο άνθρωπος απλά δεν καταλαβαίνει ούτε από φυσική γυμνασίου.
Υπάρχουν κουνήματα που ρίχνουν πράγματα και κουνήματα που τα σηκώνουν.
Καλύτερα να υπολογίσετε τα δεύτερα γιατί για τα πρώτα σας διαψεύδει ο σεισμός. :D
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:58
Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:45τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?
Ε ναι, τι; Θες να πεις ότι δεν υπάρχει;

Μας δουλεύει δηλαδή;
Δεν είναι ανάγκη να σας δουλεύω εγώ παραμυθιάζεστε μόνοι σας :D
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:23
Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:37
Μέσα στις προσβολές ξέχασες να μου δείξεις πού και πώς υπολογίζεις ιδιοπερίοδο και παραμόρφωση.

Αλλά δεν πειράζει, θα το κάνεις τώρα. Μπορείς, έτσι δεν είναι; :lol:
τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?
Εσείς ξέρετε? Αν ξέρετε θα σας δώσω εγώ τον σχεδιασμό του κτιρίου να την υπολογίσετε.
Βάλτε προεντάσεις στις διατομές ενός δυόροφου κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από Ο.Σ τριπλάσιες της μάζας του και πακτωμένο στο έδαφος και τραγουδάτε.
Στην πράξη.
έχεις έναν φορέαπου αποτελείται από τοιχώματα, δεν επιλύεται αναλυτικά, μπορώ να το υπολογίσω αριθμητικά (με πεπερασμένα στοιχεία). Πες μου ποιότητασκυροδέματος (έστω προσεγγιστικά,μόνο το μέτρο ελαστικότητας χρειαζόμαστε για την ιδιομορφική ανάλυση), δώσε μου ακριβείς διαστάσεις (ύψος ορόφου, διαστάσεις ανοιγμάτων) και μια κάτοψη με διαστάσεις να δω ακριβείς διαστάσεις διατομών. Στην κάτοψη και στην όψη δείξε ακριβείς θέσεις τένοντα και τι δύναμη προέντασης έβαλες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
seismic

Lord Brum έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 00:18
seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:23

Στην πράξη.
έχεις έναν φορέαπου αποτελείται από τοιχώματα, δεν επιλύεται αναλυτικά, μπορώ να το υπολογίσω αριθμητικά (με πεπερασμένα στοιχεία). Πες μου ποιότητασκυροδέματος (έστω προσεγγιστικά,μόνο το μέτρο ελαστικότητας χρειαζόμαστε για την ιδιομορφική ανάλυση), δώσε μου ακριβείς διαστάσεις (ύψος ορόφου, διαστάσεις ανοιγμάτων) και μια κάτοψη με διαστάσεις να δω ακριβείς διαστάσεις διατομών. Στην κάτοψη και στην όψη δείξε ακριβείς θέσεις τένοντα και τι δύναμη προέντασης έβαλες.
Θα σου δώσω τα στοιχεία που μου ζήτησες και σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον υπολογιστή ( πότε ανοίγει πότε όχι ) οπότε δώσε μου λίγο χρόνο γιατί δουλεύω και στην οικοδομή. Λέω να λύσουμε αυτόν τον φορέα του βίντεο που αντιπροσωπεύει ένα κτίριο με εμβαδόν 65 τετραγωνικών μέτρων ανά όροφο. Θα σου δώσω όλα τα στοιχεία μέχρι αύριο.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Lord ποσο θα του χρεωσεις το τετραγωνικο?
Στην Ιο τα μαστορια λεει χρεωνουν 15 ευρω/μ2
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 06:59Λέω να λύσουμε αυτόν τον φορέα του βίντεο που αντιπροσωπεύει ένα κτίριο με εμβαδόν 65 τετραγωνικών μέτρων ανά όροφο
Όχι δεν το αντιπροσωπεύει, διότι δεν έχεις παρουσιάσει ούτε μισή γραμμή απόδειξης για αυτό και φυσικά δεν έχεις ιδέα από διαστατική ανάλυση και μοντελοποίηση. Και στο απέδειξα αυτό με πράξεις σχολείου, αλλά ούτε καν αυτές μπορείς να καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Daje έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 07:39 Lord ποσο θα του χρεωσεις το τετραγωνικο?
Στην Ιο τα μαστορια λεει χρεωνουν 15 ευρω/μ2
Για να του βγάλω τις ιδιοπεριοδους με η χωρίς προενταση? Τζάμπα. Χρέωση θα πέσει αν θέλησει nonlinear time.history. χρεώνω 1200 λίρες/μερα. Απλά θέλω να δω κι εγώ πως είναι η μηδενική ιδιοπεριοδος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Lord Brum έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 11:28 Απλά θέλω να δω κι εγώ πως είναι η μηδενική ιδιοπεριοδος
Kαπως ετσι:
http://liberastampa.net/wp-content/uplo ... sedere.jpg
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
seismic

Daje έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:02
Lord Brum έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 11:28 Απλά θέλω να δω κι εγώ πως είναι η μηδενική ιδιοπεριοδος
Kαπως ετσι:
http://liberastampa.net/wp-content/uplo ... sedere.jpg
Πάλη μπέρδεψες τις περιόδους :lol:
seismic

Στο πείραμα αυτό το δοκίμιο στην φωτογραφεία έχει κλίμακα 1 προς 7 και αντιπροσωπεύει το κτίριο του σχεδίου με τις εξής διαστάσεις
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Κλίμακα σχεδίου 1 προς 100
Εμβαδόν ορόφου 57,134 μ2
2 Πλάκες + κοιτόστρωση 65 m3 + 8 m3 η ανεστραμμένη δοκός = 73 μ3
Τοίχοι 80 μ3
Σύνολο 153 μ3
Βάρος 153 μ3 Χ 2450 kg = 374,84 ton
Οι τένοντες είναι στην θέση των οπών πάνω στην ανεστραμμένη δοκό στο δώμα και κάθε ένας τένοντας εξασκεί στην διατομή θλιπτικές εντάσεις 400kN
Πριν έχει προηγηθεί πάκτωση στο έδαφος με εφαρμοσμένη έλξης μεταξύ της επιφανείας του εδάφους θεμελίωσης και του μηχανισμού έντασης 800 kN σε βάθος 9 μέτρων Διάμετρος γεώτρησης Φ/30cm Η γεώτρηση γεμίζει με σκυρόδεμα ( οπλισμένο.) Έδαφος σκληρό. Τένοντες διατομών Φ/30 mm άνευ συνάφειας .Τένοντες εδάφους Φ/60 mm Χάλυβας S 235. Σκυρόδεμα C 25/30
Οπλισμός τοιχωμάτων Διπλή σχάρα Φ/12 mm με κάναβο 35χ35cm
Οπλισμός ανεστραμμένης δοκού?
Οπλισμός πλακών ?
Πλάκες και κοιτόστρωση πάχος 0,40 cm
Τοιχώματα πλάτος 0,35 cm
Ανεστραμμένη δοκός Ύψος... μαζί με το πάχος της πλάκας... 1,16 cm Πλάτος 0,35 cm
Καθαρό ύψος ορόφων 3,71μ

Οι γωνίες του κτιρίου είναι πάνω από 1,5χ1,5 μέτρα.
Επιτάχυνση εδάφους 2,41g
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 02 Ιούλ 2019, 19:07, έχει επεξεργασθεί 11 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 16:56Στο πείραμα αυτό το δοκίμιο στην φωτογραφεία έχει κλίμακα 1 προς 7 και αντιπροσωπεύει το κτίριο του σχεδίου με τις εξής διαστάσεις
Δεν το αντιπροσωπεύει, απλά είναι 7 φορές μικρότερο.

Αλλά δεν πειράζει, συνέχισε για να δούμε τη μηδενική ιδιοπερίοδο :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 16:56Στο πείραμα αυτό το δοκίμιο στην φωτογραφεία έχει κλίμακα 1 προς 7 και αντιπροσωπεύει το κτίριο του σχεδίου με τις εξής διαστάσεις

και γιατι οχι 1:8 η και 1:18;

στο λεω για να μη μπαινεις στον κοπο να κανεις μαθηματικα διαφορετικα για καθε διασταση :a108:

τα κανεις για αυτο, και μετα πολλαπλασιαζεις με 7 η 8 η 18 η οσο τελοσπαντων σου καπνισει, κι ετοιμος. :c020:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”