Ε ναι, τι; Θες να πεις ότι δεν υπάρχει;Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:45τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?
Μας δουλεύει δηλαδή;
Ε ναι, τι; Θες να πεις ότι δεν υπάρχει;Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:45τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?
Εσείς ξέρετε? Αν ξέρετε θα σας δώσω εγώ τον σχεδιασμό του κτιρίου να την υπολογίσετε.Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:45τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:37Μέσα στις προσβολές ξέχασες να μου δείξεις πού και πώς υπολογίζεις ιδιοπερίοδο και παραμόρφωση.seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:25 Βρε καρούμπαλο ολόκληρο φορέα κτιριοκατασκευής 100 και 400 τετραγωνικών σου παρουσίασα από ένα μέχρι 6 ορόφους λυμένο ως προς τις κατακόρυφες εντάσεις ( Ν ) kN![]()
Αλλά δεν πειράζει, θα το κάνεις τώρα. Μπορείς, έτσι δεν είναι;![]()
Υπάρχουν κουνήματα που ρίχνουν πράγματα και κουνήματα που τα σηκώνουν.Μηχανικός έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:25 Καλοί είσαστε και εσείς.
Τι σας δουλεύει, ο άνθρωπος απλά δεν καταλαβαίνει ούτε από φυσική γυμνασίου.
Δεν είναι ανάγκη να σας δουλεύω εγώ παραμυθιάζεστε μόνοι σας
έχεις έναν φορέαπου αποτελείται από τοιχώματα, δεν επιλύεται αναλυτικά, μπορώ να το υπολογίσω αριθμητικά (με πεπερασμένα στοιχεία). Πες μου ποιότητασκυροδέματος (έστω προσεγγιστικά,μόνο το μέτρο ελαστικότητας χρειαζόμαστε για την ιδιομορφική ανάλυση), δώσε μου ακριβείς διαστάσεις (ύψος ορόφου, διαστάσεις ανοιγμάτων) και μια κάτοψη με διαστάσεις να δω ακριβείς διαστάσεις διατομών. Στην κάτοψη και στην όψη δείξε ακριβείς θέσεις τένοντα και τι δύναμη προέντασης έβαλες.seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:23Εσείς ξέρετε? Αν ξέρετε θα σας δώσω εγώ τον σχεδιασμό του κτιρίου να την υπολογίσετε.Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:45τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:37
Μέσα στις προσβολές ξέχασες να μου δείξεις πού και πώς υπολογίζεις ιδιοπερίοδο και παραμόρφωση.
Αλλά δεν πειράζει, θα το κάνεις τώρα. Μπορείς, έτσι δεν είναι;![]()
Βάλτε προεντάσεις στις διατομές ενός δυόροφου κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από Ο.Σ τριπλάσιες της μάζας του και πακτωμένο στο έδαφος και τραγουδάτε.
Στην πράξη.
Θα σου δώσω τα στοιχεία που μου ζήτησες και σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον υπολογιστή ( πότε ανοίγει πότε όχι ) οπότε δώσε μου λίγο χρόνο γιατί δουλεύω και στην οικοδομή. Λέω να λύσουμε αυτόν τον φορέα του βίντεο που αντιπροσωπεύει ένα κτίριο με εμβαδόν 65 τετραγωνικών μέτρων ανά όροφο. Θα σου δώσω όλα τα στοιχεία μέχρι αύριο.Lord Brum έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 00:18έχεις έναν φορέαπου αποτελείται από τοιχώματα, δεν επιλύεται αναλυτικά, μπορώ να το υπολογίσω αριθμητικά (με πεπερασμένα στοιχεία). Πες μου ποιότητασκυροδέματος (έστω προσεγγιστικά,μόνο το μέτρο ελαστικότητας χρειαζόμαστε για την ιδιομορφική ανάλυση), δώσε μου ακριβείς διαστάσεις (ύψος ορόφου, διαστάσεις ανοιγμάτων) και μια κάτοψη με διαστάσεις να δω ακριβείς διαστάσεις διατομών. Στην κάτοψη και στην όψη δείξε ακριβείς θέσεις τένοντα και τι δύναμη προέντασης έβαλες.seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:23Εσείς ξέρετε? Αν ξέρετε θα σας δώσω εγώ τον σχεδιασμό του κτιρίου να την υπολογίσετε.Lord Brum έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:45
τώρα πραγαμτικά περιμένεις να δεις υπολογισμό που να βγάζει μηδενική ιδιοπερίοδο?
Βάλτε προεντάσεις στις διατομές ενός δυόροφου κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από Ο.Σ τριπλάσιες της μάζας του και πακτωμένο στο έδαφος και τραγουδάτε.
Στην πράξη.
Όχι δεν το αντιπροσωπεύει, διότι δεν έχεις παρουσιάσει ούτε μισή γραμμή απόδειξης για αυτό και φυσικά δεν έχεις ιδέα από διαστατική ανάλυση και μοντελοποίηση. Και στο απέδειξα αυτό με πράξεις σχολείου, αλλά ούτε καν αυτές μπορείς να καταλάβεις.seismic έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 06:59Λέω να λύσουμε αυτόν τον φορέα του βίντεο που αντιπροσωπεύει ένα κτίριο με εμβαδόν 65 τετραγωνικών μέτρων ανά όροφο
Για να του βγάλω τις ιδιοπεριοδους με η χωρίς προενταση? Τζάμπα. Χρέωση θα πέσει αν θέλησει nonlinear time.history. χρεώνω 1200 λίρες/μερα. Απλά θέλω να δω κι εγώ πως είναι η μηδενική ιδιοπεριοδοςDaje έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 07:39 Lord ποσο θα του χρεωσεις το τετραγωνικο?
Στην Ιο τα μαστορια λεει χρεωνουν 15 ευρω/μ2
Πάλη μπέρδεψες τις περιόδους

Δεν το αντιπροσωπεύει, απλά είναι 7 φορές μικρότερο.seismic έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 16:56Στο πείραμα αυτό το δοκίμιο στην φωτογραφεία έχει κλίμακα 1 προς 7 και αντιπροσωπεύει το κτίριο του σχεδίου με τις εξής διαστάσεις
seismic έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 16:56Στο πείραμα αυτό το δοκίμιο στην φωτογραφεία έχει κλίμακα 1 προς 7 και αντιπροσωπεύει το κτίριο του σχεδίου με τις εξής διαστάσεις