Τι να κάνουμε ρε κνιτοψεκασμένε, είμαστε ακόμα πολύ μακριά από το προσδόκιμο ζωής, οπότε έχουμε κάθε λόγο να μη βιαζόμαστε για να πάρουμε την απόφασή μας. Εσύ που δεν πιστεύεις και στη μετά θάνατον ζωή, κανονικά έχεις ακόμα περισσότερους λόγους να μη βιάζεσαι, αν τουλάχιστον είσαι νέος και υγιής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Πρετεντέρης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 20:07Ρούφα λέμε:adon99 έγραψε: 23 Αύγ 2021, 18:21 Πρασινο χρωμα στους τραπεζικους λογαριασμους τους ειδανε..
On 16 July, FDA accepted Pfizer’s application “under priority review”—meaning it will move faster than during standard reviews, which typically take at least 10 months;
Η διαδικασια παιρνει κανονικα τουλαχιστον 10 μηνες και τωρα κρατησε 1
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.in.gr/2021/08/23/b-science/ ... fizer/amp/.Κοροναϊός – Οριστική έγκριση στις ΗΠΑ για το εμβόλιο της Pfizer
Εσυ ρουφα χαμστερακι το μπολι του κτηνιατρου που πηρε πληρη αδεια σε 1 αντι για 10 μηνες που ειναι το ελαχιστο στην διαδικασια
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Να, ναι.adon99 έγραψε: 23 Αύγ 2021, 20:40Πρετεντέρης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 20:07Ρούφα λέμε:adon99 έγραψε: 23 Αύγ 2021, 18:21 Πρασινο χρωμα στους τραπεζικους λογαριασμους τους ειδανε..
On 16 July, FDA accepted Pfizer’s application “under priority review”—meaning it will move faster than during standard reviews, which typically take at least 10 months;
Η διαδικασια παιρνει κανονικα τουλαχιστον 10 μηνες και τωρα κρατησε 1
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.in.gr/2021/08/23/b-science/ ... fizer/amp/.Κοροναϊός – Οριστική έγκριση στις ΗΠΑ για το εμβόλιο της Pfizer
Εσυ ρουφα χαμστερακι το μπολι του κτηνιατρου που πηρε πληρη αδεια σε 1 αντι για 10 μηνες που ειναι το ελαχιστο στην διαδικασια
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ετοιμασου να κανεις και 4 δοση απο τον γεναρη χαμστερακι πρεπει να παρει νεο σκαφος ο κτηνιατρος
- Highlander
Οι νεοναζί και οι τραμπικοι παιδιά δεν πειράζει μην το κάνετε. Μη γίνετε χαμστερακια του κτηνιάτρου.
Φόβος και τρόμος λέμε!
https://www.naftemporiki.gr/story/17640 ... 19-se-methΟι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 34, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 13.422 θάνατοι. Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δεν ξερω αν σας τιμα που ειρωνευεστε τους ανθρωπους που απεβιωσαν
- La Bourgeoisie
Και οι 33 νεκροί από κορονοϊό χθες, όλοι ανεμβολίαστοι! Τι να σκέφτονταν όσοι με ευθύνη τους δεν εμβολιάστηκαν; Λυπάμαι.
Ε αμα το λεει η κυρα ματινα ετσι θα ειναι
φαινεται και σοβαρο ατομο

Βεβαια στον κοσμο τα δεδομενα ειναι "λιγο" διαφορετικα
"Adjusting for Vaccination Rate
It is true that nearly 60% of active serious cases are vaccinated.."
https://www.covid-datascience.com/post/ ... vaccinated
φαινεται και σοβαρο ατομο

Βεβαια στον κοσμο τα δεδομενα ειναι "λιγο" διαφορετικα
"Adjusting for Vaccination Rate
It is true that nearly 60% of active serious cases are vaccinated.."
https://www.covid-datascience.com/post/ ... vaccinated
πηγή;La Bourgeoisie έγραψε: 23 Αύγ 2021, 23:23 Και οι 33 νεκροί από κορονοϊό χθες, όλοι ανεμβολίαστοι! Τι να σκέφτονταν όσοι με ευθύνη τους δεν εμβολιάστηκαν; Λυπάμαι.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- hellegennes
Εμμμ... αφού ήδη είχε νοσήσει μια φορά.Fluffy έγραψε: 23 Αύγ 2021, 19:30έως ένα σημείο κάνει δουλειά. το συγγενικο προσωπο που εχω αναφερει με την χρόνια αοσμια και αγευσια που απεκτησε ως long covid, ήρθε σε επαφή με κρουσματα και ευτυχώς ούτε ξαναέγινε φορέας ούτε νόσησε.Arisvilla έγραψε: 23 Αύγ 2021, 19:26 Mόνο που το κύμα δεν θα χτυπήσει μόνο τους ανεμβολίαστους άνω των 50 αλλά θα προκαλέσει σοβαρή νόσηση και σε ένα 20% τουλάχιστον όσων είναι άνω των 60 και εμβολιάστηκαν τον Γενάρη μέχρι τον Μάρτη όπως συμβαίνει ήδη στο Ισραήλ. Και μόνο αυτοί είναι αρκετοί για να γεμίσουν τα νοσοκομεία αν δεν ληφθούν μέτρα περιορισμού της διασποράς καθώς το εμβόλιο από μόνο του δεν περιορίζει την μεταδοτικότητα ιδιαίτερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πελάτης μου, σήμερα, είπε ότι μόλις πέθανε ο αδερφός του (67, νομίζω). Είχε καρδιακό επεισόδιο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο κόλλησε κορωνοϊό. Πέθανε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Θα άκουγε την επίσημη λοιμωξιολόγο της κυβέρνησης, Λινού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 4 Απαντήσεις