Cavaliere έγραψε: 27 Απρ 2020, 02:02
Aπό καιρό είχε πει ο Αγις πως χρειάζεται ένα μαντεμένιο τηγάνι. Έχω δύο, αλλά δεν είναι για στέικ. Αυτή τη βδομάδα θα πάρω ένα γιατί βρήκα προσφορά.
γιατι δεν κανουν για στεικ;
μην δωσετε ποτε χρηματα για μαντεμενιο με ραβδωσεις η υλικο επικαλυψης .
κλασσικο κ δοκιμασμενο διαχρονικα απο κορυφαια εταιρεια ειναι αυτο ( η πραγματικη τιμη αγορας ειναι μικροτερη ) - η βρειτε αντιστοιχο -
ερχεται προετοιμασμενο αντικολλητικο - με ενα μπουκαλακι μαγειρικο λινελαιο η φλοιδες απο πατατες κανουμε εξτρα seasoning
εργονομικη ειναι - με μακρια σπαστη δεν θα το κρατησεις ουτε θα το χειριστεις σωστα - με μια λαβη σιλικονης 5-6 ευρω που εχει - ειναι μια χαρα .
την βγαζεις οταν το βαλεις με φαγητο στο φουρνο η πανω απο καρβουνα για αυτο ειναι ετσι κατασκευασμενο
ολα μελετημενα
το συγκεκριμενο ειναι θρυλος
Έχω βάλει να γίνεται σάλτσα κιμά με ντομάτακι, κρεμμύδι, πιπεριά κόκκινη γραμμή, καρότο και σέλινο. Ή που θα γίνει παστίτσιο ή που θα γίνει μακαρόνια με κιμά αναλόγως τα κέφια. Αναβάλλεται γι' αύριο το παστίτσιο.
Naida έγραψε: 27 Απρ 2020, 17:47
Έχω βάλει να γίνεται σάλτσα κιμά με ντομάτακι, κρεμμύδι, πιπεριά κόκκινη γραμμή, καρότο και σέλινο. Ή που θα γίνει παστίτσιο ή που θα γίνει μακαρόνια με κιμά αναλόγως τα κέφια. Αναβάλλεται γι' αύριο το παστίτσιο.
Έχω κόψει υδατάνθρακες εδώ και μια εβδομάδα και παθαίνω εγκεφαλικά με Naida, κάθε φορά που μπαίνω στο νήμα!!!
ΥΓ: Λαχανάκια Βρυξελλών, πανσετούλες και μανιτάρια, με μπόλικο λεμόνι και ήταν κόλαση (τα λαχανάκια τη δεύτερη μέρα είναι πιο νόστιμα, δεν τους τό'χα!!!)