Το παίζω δίπορτο αυτήν την εποχήνFluffy έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:17στις κατω χωρες δεν ησουν;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Απρ 2020, 18:28 Ζέστανα το εχθεσινό κριθαράκι, ήκοψα και μια σαλατούλα, δεν έχω παράπονο. Για επιδόρπιο μία σοκολατίνα και ένα προφιτερόλ από τον ασημακόπουλο. Εϊχα και μία μασκαρπόνε αλλά την άφησα για αύριο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
stergiosbik έγραψε: 26 Απρ 2020, 21:23Μα συμμετείχα κι εγω στην παρασκευη τους.
Οταν με ρωτησε τι θελω να φτιαξει της ειπα ντολμαδακια.Λιγο ειναι;![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Γιάννης
Χτές έφτιασα μελιντζάνες παπουτσάκια. Σήμερα μαγειρεύει η σύζυγος, αλλά έφτιασα κι εγώ ένα κέηκ σοκολάτα να γλυκαθούμε (βαρέθηκα τα πολύ υγιεινά)
Πήγαινα για την πρώτη επιλογή κι εκεί που είχα τελειώσει το σωτάρισμα των λαχανικών κι έριξα μέσα το κριθαράκι, διαπίστωσα ότι έριξα κατά λάθος κίτρινο ρύζι για σπυρωτό πιλάφι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:34 Σκέφτομαι να τις κάνω
α) κριθαράκι με γαρίδες και φρέσκιες ντομάτες επειδή ζήλεψα τον σατανικόή
β) κάτι σαν σαγανάκι με ντομάτα, πιπεριές και (ό,τι άλλο σκεφτώ) ως συμπλήρωμα σε ρύζι.
Τι λέτε;
Οπότε, ό,τι και να διαλέγατε θα πέφτατε μέσα. Περίπου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχεις βαλει σαφραν και είναι τοσο κίτρινο ή λογω ρυζιου; ωραιο φαίνεται παντως.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:06Πήγαινα για την πρώτη επιλογή κι εκεί που είχα τελειώσει το σωτάρισμα των λαχανικών κι έριξα μέσα το κριθαράκι, διαπίστωσα ότι έριξα κατά λάθος κίτρινο ρύζι για σπυρωτό πιλάφι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:34 Σκέφτομαι να τις κάνω
β) κάτι σαν σαγανάκι με ντομάτα, πιπεριές και (ό,τι άλλο σκεφτώ) ως συμπλήρωμα σε ρύζι.
Τι λέτε;![]()
Οπότε, ό,τι και να διαλέγατε θα πέφτατε μέσα. Περίπου.![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ωραιοτατο δειχνειΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:06Πήγαινα για την πρώτη επιλογή κι εκεί που είχα τελειώσει το σωτάρισμα των λαχανικών κι έριξα μέσα το κριθαράκι, διαπίστωσα ότι έριξα κατά λάθος κίτρινο ρύζι για σπυρωτό πιλάφι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:34 Σκέφτομαι να τις κάνω
Τι λέτε;![]()
![]()
Νάιδα, ναι έχω βάλει σαφράν. Και έβαλα φρέσκιες ντομάτες που πάντα δίνουν πιο ανοιχτόχρωμο χρώμα.
Αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έριξα το ρύζι ήταν "τι ψιλό κριθαράκι είναι αυτό;"
Η δεύτερη σκέψη ήταν "τώρα σκάσε κι ανακάτευε".
Κόκκορα, ευχαριστώ.
Αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έριξα το ρύζι ήταν "τι ψιλό κριθαράκι είναι αυτό;"
Η δεύτερη σκέψη ήταν "τώρα σκάσε κι ανακάτευε".
Κόκκορα, ευχαριστώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καλη η φωτογραφιση - εχω δημιουργησει σχοληΚόκκορας έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:21ωραιοτατο δειχνειΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2020, 23:06Πήγαινα για την πρώτη επιλογή κι εκεί που είχα τελειώσει το σωτάρισμα των λαχανικών κι έριξα μέσα το κριθαράκι, διαπίστωσα ότι έριξα κατά λάθος κίτρινο ρύζι για σπυρωτό πιλάφι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2020, 20:34 Σκέφτομαι να τις κάνω
Τι λέτε;![]()
![]()
73/100
το φαγητο
51/100
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Aπό καιρό είχε πει ο Αγις πως χρειάζεται ένα μαντεμένιο τηγάνι. Έχω δύο, αλλά δεν είναι για στέικ. Αυτή τη βδομάδα θα πάρω ένα γιατί βρήκα προσφορά.
Ordem e Progresso.
Ordem e Progresso.
Έβαλα τρεις πιπεριές. Μια φλωρίνης, μια πράσινη απλή και μια πράσινη καυτερή. Αλλά με το σωτάρισμα, ξανοίγει πάντα το πράσινο και δεν φαίνεται. Είναι ύπουλο πιάτο.Καλό είναι. Θα έριχνα και κόκκινο πιπέρι επάνω. Αλλά καλό. Μιαμ.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε παιδιά, το μαντεμένιο τηγάνι το βάζετε σε επαγωγική εστία;Cavaliere έγραψε: 27 Απρ 2020, 02:02 Aπό καιρό είχε πει ο Αγις πως χρειάζεται ένα μαντεμένιο τηγάνι. Έχω δύο, αλλά δεν είναι για στέικ. Αυτή τη βδομάδα θα πάρω ένα γιατί βρήκα προσφορά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
τελειο ειναι για επαγωγικη - κανω ερευνα για τετοια εστια τελευταια.Gherschaagk έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:00Ρε παιδιά, το μαντεμένιο τηγάνι το βάζετε σε επαγωγική εστία;Cavaliere έγραψε: 27 Απρ 2020, 02:02 Aπό καιρό είχε πει ο Αγις πως χρειάζεται ένα μαντεμένιο τηγάνι. Έχω δύο, αλλά δεν είναι για στέικ. Αυτή τη βδομάδα θα πάρω ένα γιατί βρήκα προσφορά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
γιατι δεν κανουν για στεικ;Cavaliere έγραψε: 27 Απρ 2020, 02:02 Aπό καιρό είχε πει ο Αγις πως χρειάζεται ένα μαντεμένιο τηγάνι. Έχω δύο, αλλά δεν είναι για στέικ. Αυτή τη βδομάδα θα πάρω ένα γιατί βρήκα προσφορά.
μην δωσετε ποτε χρηματα για μαντεμενιο με ραβδωσεις η υλικο επικαλυψης .
κλασσικο κ δοκιμασμενο διαχρονικα απο κορυφαια εταιρεια ειναι αυτο ( η πραγματικη τιμη αγορας ειναι μικροτερη ) - η βρειτε αντιστοιχο -
ερχεται προετοιμασμενο αντικολλητικο - με ενα μπουκαλακι μαγειρικο λινελαιο η φλοιδες απο πατατες κανουμε εξτρα seasoning
https://www.kyso.gr/lodge-mantemenio-ti ... 5/p-el-543
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μικρή λαβή χωρίς σπάσιμοΑγις έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:16γιατι δεν κανουν για στεικ;Cavaliere έγραψε: 27 Απρ 2020, 02:02 Aπό καιρό είχε πει ο Αγις πως χρειάζεται ένα μαντεμένιο τηγάνι. Έχω δύο, αλλά δεν είναι για στέικ. Αυτή τη βδομάδα θα πάρω ένα γιατί βρήκα προσφορά.![]()
μην δωσετε ποτε χρηματα για μαντεμενιο με ραβδωσεις η υλικο επικαλυψης .
κλασσικο κ δοκιμασμενο διαχρονικα απο κορυφαια εταιρεια ειναι αυτο ( η πραγματικη τιμη αγορας ειναι μικροτερη ) - η βρειτε αντιστοιχο -
ερχεται προετοιμασμενο αντικολλητικο - με ενα μπουκαλακι μαγειρικο λινελαιο η φλοιδες απο πατατες κανουμε εξτρα seasoning
https://www.kyso.gr/lodge-mantemenio-ti ... 5/p-el-543
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-