Η Πάολα πώς θα το έλεγε;Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:54Ναι, ναι και ναι. Πως θα το έλεγε και η Άντζελα; Άνιωθος..Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:52Κάκος άνθρωπος.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:43
Σε μίσησα θανάσιμα, αλλά έχω πεισμώσει σαν μουλάρι. Και θα το προσπαθήσω.![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Να σου πω την αλήθεια, αν καταφέρω το ΠΣΚ, νομίζω πως θα είμαι σε καλό δρόμο.enaon έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:54 το πρώτο εξάωρο ειναι λιγάκι δύσκολο, μετά ειναι πολύ απλό, εκτός αν εισαι πολυ αδύναμος χαρακτήρας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτή είναι σκληρή γκόμενα. Μπορεί να χρησιμοποιούσε άλλη ορολογία, δεν είναι ολντ σκουλ, όπως η Λαίδη.Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:55Η Πάολα πώς θα το έλεγε;
Για κανα τριμηνακι θα εισαι στην τσιτα απο τα νευρα σαν πρεζακι που θελει τη δοση του.Και για να πεις οτι το κοψες οριστικα θα πρεπει να περασεις 3 χρονια ατσιγαρη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για σκληρή δεν ξέρω. Για πλαστική σίγουρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:57Αυτή είναι σκληρή γκόμενα. Μπορεί να χρησιμοποιούσε άλλη ορολογία, δεν είναι ολντ σκουλ, όπως η Λαίδη.![]()
Είμαι ήδη απο φυσικού μου νευρόσπασμα, το τρίμηνο σημαίνει οτι δεν θα πρέπει να μου φέρνετε αντιρρήσεις σε ό,τι λέω.GoBack έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:58Για κανα τριμηνακι θα εισαι στην τσιτα απο τα νευρα σαν πρεζακι που θελει τη δοση του.Και για να πεις οτι το κοψες οριστικα θα πρεπει να περασεις 3 χρονια ατσιγαρη.
Ισχύει.Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:58Για σκληρή δεν ξέρω. Για πλαστική σίγουρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:57Αυτή είναι σκληρή γκόμενα. Μπορεί να χρησιμοποιούσε άλλη ορολογία, δεν είναι ολντ σκουλ, όπως η Λαίδη.![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ για το boost.
ανετα, απλά κόψε τις δραστηριότητες που έχεις συνδέσει με το τσιγάρο, καφέ μουσική τηλεόραση σεξ κλπ.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:56 Να σου πω την αλήθεια, αν καταφέρω το ΠΣΚ, νομίζω πως θα είμαι σε καλό δρόμο.
ο μπισμπίκης καπνιζει πολυ ωραία παντως ε;
Σιγά μην κόψω τηλεόραση, μούζικα και σεξ ρε μεγάλε.
ε όχι και την τηλεόραση
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ό,τι κι αν γίνει, μην τα παρατήσεις.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 14:02Είμαι ήδη απο φυσικού μου νευρόσπασμα, το τρίμηνο σημαίνει οτι δεν θα πρέπει να μου φέρνετε αντιρρήσεις σε ό,τι λέω.GoBack έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:58Για κανα τριμηνακι θα εισαι στην τσιτα απο τα νευρα σαν πρεζακι που θελει τη δοση του.Και για να πεις οτι το κοψες οριστικα θα πρεπει να περασεις 3 χρονια ατσιγαρη.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:56
Να σου πω την αλήθεια, αν καταφέρω το ΠΣΚ, νομίζω πως θα είμαι σε καλό δρόμο.
Ισχύει.Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:58Για σκληρή δεν ξέρω. Για πλαστική σίγουρα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:57
Αυτή είναι σκληρή γκόμενα. Μπορεί να χρησιμοποιούσε άλλη ορολογία, δεν είναι ολντ σκουλ, όπως η Λαίδη.![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ για το boost.
αυριο ξανα. με λιγοτερο βηχα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:38
Ασέβαστος, περπάτησα απ'τα ελαστικά του Λαζαρίδη, μέχρι την παλιά Παριζιάνα και γύρισα. Με άπειρο βήχα στο γυρισμό, το κέρατό μου.![]()
και ξανα.
μεχρι τη νικη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
γαβ, γαβ. γαβγαβ.Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:55Η Πάολα πώς θα το έλεγε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν το υπογράμμισες όμως.