!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:57 Επίσης δεν νιώθω vag ότι δεν της μίλησα καλά. Και το ότι κάποτε μπορεί να φαίνεται ότι «αντιμιλώ», το κάνω γιατί την ξέρω. Αν δεν το έκανα, δεν θα με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πίστεψέ με, έτσι είναι. Όταν ήμουν Πάτρα με έπαιρνε και φώναζε για να επιστρέψω σπίτι και με ξανάπαιρνε για να σιγουρευτεί. Από τότε είχε κοπεί ο πολλύς έλεγχος. Πάντα ήθελε να ελέγχει τις ζωές των άλλων, να διατάζει και να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ άντεξα 29 χρόνια. Ε ως πότε;
Σε αυτό ναι, αλλά το να δείξεις την φωτογραφία του γλυκούλη μόνο στην φίλη της και όχι σε αυτήν, είναι σαν να την φτύνεις κατάμουτρα.
Κι εγώ νομίζω πως δεν έπρεπε να πεις ούτε για το ύψος, ούτε για το πόσο καιρό βγαίνετε μαζί. Δεν χρειάζονται οι λεπτομέρειες και οι εντάσεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:01
Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:57 Η μάνα μου να μην το πρόσεχε το ύψος; Που σκανάρει τους πάντες από πάνω μέχρι κάτω; Το ανέφερα γιατί σίγουρα αν μας δει κάπου μαζί θα τα ακούσω μετά και θα είναι χειρότερα. Και ήθελα να το ξέρει από την αρχή επειδή ξέρω τα κολλήματά της. Να απαντήσω και στον bazoomba, εγώ είμαι 1.64. Χθες που πήγαμε για φαγητό μου είπε η φίλη της μάνας μου να ντυθώ καλά και έβαλα μποτάκια με τακούνι. Όταν σηκωθήκαμε από την καφετέρια για να φύγουμε φαινόταν η διαφορά :lol:
τι υψος έχει ο μόρτης;
1,63 νομίζω πως είναι πιο κοντός και από τον hellegennes. :smt077
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Ε, ειναι λιγακι κοντος εδω που τα λεμε, αλλα περι ορεξεως... :lol:

Ως ιδρυτικο μελος της Οργανωσης Ατομων Μετριου Αναστηματος, τον καλωσοριζω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:57 Και επίσης δεν ψάχνω δικαιολογίες nowhere
ψάχνεις.ξύπνα
Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 01:09 λέω «ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ;» και μου λέει «δεν ξέρω τι θα πεις, ειδικά τώρα που της μίλησες! :lol: » και εγώ να’ μαι σε φάση «Τι εννοείιιις;! ΕΣΥ δεν φαγώθηκες να της μιλησω; Τώρα μου λες πως δεν έπρεπεεεε; Θα σε σκοτώσω!» και γελούσε και μου λέει «Όχιιιι δεν είπα αυτό! Αλλά δεν ξέρω τι να πεις και πώς θα το πάρει» και του λέω «Απλά θα πω πως θα πάω με 2 φίλες συναδέλφους και τέλος».
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Bazoomba έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:33 Ε, ειναι λιγακι κοντος εδω που τα λεμε, αλλα περι ορεξεως... :lol:

Ως ιδρυτικο μελος της Οργανωσης Ατομων Μετριου Αναστηματος, τον καλωσοριζω.
1,63 φίλε μου δεν είναι "λιγάκι κοντός", είναι κοντός.-
Όχι ότι αυτό έχει κάποια σημασία, αλλά φαίνεται ότι η μαμά της Casp χαλιέται.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

xioni έγραψε: 19 Ιαν 2023, 01:50:blm:
Αλήθεια το διαβάζεις όλο το κατεβατο ; :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 09:20
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 09:16
Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιαν 2023, 08:41

fight on.
Δεν έχω ανάψει τσιγάρο απο χθες το βράδυ. Τώρα το πρωί δεν έφτιαξα καφέ, ήπια ένα χυμό. Έχω πολλά νεύρα, πάω για περπάτημα. Κάποιος θα την πληρώσει σήμερα. :011:
That's the spirit.
Ωρέ, καλό το σπίριτ, αλλά τα νεύρα μου κρόσσια. Πέταξα ένα μαλμπουράκι γκολντ και ένα πακέτο παλ μαλ πουράκια του δικού μου, όταν έφευγα για περπάτημα, μαζί με τα υπόλοιπα, στον κάδο.

Ασέβαστος, περπάτησα απ'τα ελαστικά του Λαζαρίδη, μέχρι την παλιά Παριζιάνα και γύρισα. Με άπειρο βήχα στο γυρισμό, το κέρατό μου. :011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 19 Ιαν 2023, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Airman68 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:07

fight on.
Δεν έχω ανάψει τσιγάρο απο χθες το βράδυ. Τώρα το πρωί δεν έφτιαξα καφέ, ήπια ένα χυμό. Έχω πολλά νεύρα, πάω για περπάτημα. Κάποιος θα την πληρώσει σήμερα. :011:
Μην κόψεις και τον καφέ ρε συ.
Θα μου πεις ότι έχεις συνδέσει τον καφέ με το τσιγάρο, αλλά να τα στερηθείς και τα 2; Θα λαλλήσεις...
Το μπολνταρισμένο είναι το θέμα. Έχω ήδη λαλήσει.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:25

fight on.
Πριν λίγο έσκασα ένα Καρέλια εξελενς και ένα αχνιστό καργα αρωματικό καφέ με το που βγήκε απο τη μηχανή. Σε σκέφτηκα οταν διάβασα το ποστ.
Γουλιά και ρουφηξιά αργά, τοσο που η απόλαυση του Καρέλια με συνεπήρε μέχρι και την τελευταία του ανάσα, αυτο το χτύπημα στο λαιμό, αυτό το άρωμα, αυτη η ευφορία.
Και μετά νιώθεις στα σωψυχα σου τι μπορεί να κάνει μια κακή μέρα, καλή και μια καλή, καλύτερη :003:
Σε μίσησα θανάσιμα, αλλά έχω πεισμώσει σαν μουλάρι. Και θα το προσπαθήσω. :na!: :p4:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:28
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 09:16 (...)
Εμένα το τσιγάρο μού το έκοψε (χωρίς να έχω κάποια πάθηση ακόμα) ο καρδιολόγος. :cry
Επειδή όμως ήμουν 35 χρόνια καπνιστής και θα σκότωνα κάναν άνθρωπο (μέχρι να ξαναρχίσω να καπνίζω στη φυλακή :003: ), μού πρότεινε αυτό μέχρι να το κόψω οριστικά:

Εικόνα

(η έκδοση iluma κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα)

Πάνε σχεδόν 2 χρόνια τώρα και δεν έχω καπνίσει τσιγάρο. Η διαφορά είναι τεράστια: δεν έχει πίσσα, δεν βρωμάει, δεν μυρίζει ο χώρος, δεν βήχεις, έχεις ανάσες.
Αν δεις ότι δεν αντέχεις να κόψεις εντελώς το κάπνισμα του τσιγάρου, δοκίμασέ το. Τα terea sienna είναι τα πλησιέστερα στην αίσθηση του τσιγάρου, δηλαδή τα λιγότερο αρωματικά.
Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με τα ημίμετρα. Νομίζω πως στην περίπτωσή μου, χρειάζεται κάτι πιο δραστικό. ΜΑΧΑΙΡΙ. :102:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:45
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 09:16 (...)
Εμένα το τσιγάρο μού το έκοψε (χωρίς να έχω κάποια πάθηση ακόμα) ο καρδιολόγος. :cry
Επειδή όμως ήμουν 35 χρόνια καπνιστής και θα σκότωνα κάναν άνθρωπο (μέχρι να ξαναρχίσω να καπνίζω στη φυλακή :003: ), μού πρότεινε αυτό μέχρι να το κόψω οριστικά:

Εικόνα

Πάνε σχεδόν 2 χρόνια τώρα και δεν έχω καπνίσει τσιγάρο. Η διαφορά είναι τεράστια: δεν έχει πίσσα, δεν βρωμάει, δεν μυρίζει ο χώρος, δεν βήχεις, έχεις ανάσες.
Αν δεις ότι δεν αντέχεις να κόψεις εντελώς το κάπνισμα του τσιγάρου, δοκίμασέ το. Τα terea sienna είναι τα πλησιέστερα στην αίσθηση του τσιγάρου, δηλαδή τα λιγότερο αρωματικά.
Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με τα ημίμετρα. Νομίζω πως στην περίπτωσή μου, χρειάζεται κάτι πιο δραστικό. ΜΑΧΑΙΡΙ. :102:
Το καλύτερο είναι να το κόψεις μαχαίρι. Εγώ δεν μπορούσα. Αν δυσκολευτείς κι εσύ, αντί να ξαναρχίσεις το τσιγάρο, δοκίμασε το iqos. Είναι μια χαρά και δεν θα σού λείψει το τσιγάρο.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:43

Πριν λίγο έσκασα ένα Καρέλια εξελενς και ένα αχνιστό καργα αρωματικό καφέ με το που βγήκε απο τη μηχανή. Σε σκέφτηκα οταν διάβασα το ποστ.
Γουλιά και ρουφηξιά αργά, τοσο που η απόλαυση του Καρέλια με συνεπήρε μέχρι και την τελευταία του ανάσα, αυτο το χτύπημα στο λαιμό, αυτό το άρωμα, αυτη η ευφορία.
Και μετά νιώθεις στα σωψυχα σου τι μπορεί να κάνει μια κακή μέρα, καλή και μια καλή, καλύτερη :003:
Σε μίσησα θανάσιμα, αλλά έχω πεισμώσει σαν μουλάρι. Και θα το προσπαθήσω. :na!: :p4:
Κάκος άνθρωπος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:48
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:45

Εικόνα

Το καλύτερο είναι να το κόψεις μαχαίρι. Εγώ δεν μπορούσα. Αν δυσκολευτείς κι εσύ, αντί να ξαναρχίσεις το τσιγάρο, δοκίμασε το iqos. Είναι μια χαρά και δεν θα σού λείψει το τσιγάρο.
Ωχχ θεοί του Ολύμπου, Ελλάνοι κλειδοκράτορες τση Γνώσης, θα ξεκινήσω να μασάω φύλλα δάφνης, μιας και είναι σίγουρη πλέον, η έξτρα μούρλα που μου βγαίνει αβίαστα. :cry
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:52
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:43

Κάκος άνθρωπος.
Ναι, ναι και ναι. Πως θα το έλεγε και η Άντζελα; Άνιωθος.. :011:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

το πρώτο εξάωρο ειναι λιγάκι δύσκολο, μετά ειναι πολύ απλό, εκτός αν εισαι πολυ αδύναμος χαρακτήρας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”