!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2018, 14:58
ritzeri έγραψε: 07 Δεκ 2018, 14:35 Στο θέμα μας, όλο και μπλέκει η υποθεση.

Η κοπέλα είχε βιαστείτε από τρεις άνδρες και υπήρχε βίντεο που κατέγραψε τον βιασμό της.

Ίσως ο ένας από τους δύο να συνδέεται και με τον προηγούμενο βιασμό της.

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... i/2673480/
Δεν μπλέκει καθόλου η υπόθεση. Ξεκαθαρίζει.

Απλώς υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ως ανθρώπινο σκουπίδι τη βιασμένη και κάποιοι που θεωρούν σκουπίδια τους βιαστές.
*Καποιοι------>οι συναγωνιστές σου
*Οταν λέγατε για ανθρωπινα σκουπίδια τους πρόσφυγες κτλ, ηταν οκ, τωρα που η κοπέλα ειναι ελληνίδα τσιρίζεις. Ομως εσυ τους εμαθες τις συγκεκριμένες φράσεις.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:14
blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:13
Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:04 Γιατί θεωρούν ανθρώπινο σκουπίδι μια βιασμένη κοπέλα;
γιατι ειναι κοπελα.
Μη λέμε ό,τι θέλουμε τώρα. Κάτι ήθελε να πει η Γαλή αλλά δεν το διατύπωσε σωστά νομίζω.
τι δεν καταλαβαινεις: αυτος ειναι ο μισογυνισμος, να μιλαμε για ενα φριχτο εγκλημα και να ψαχνουμε τι εκανε το θυμα και το προκαλεσε, με σκοπο να ελαφρυνουμε την θεση του θυτη.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:15
Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:12
Highlander έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:09 Εικόνα
Αυτό μου φέρνει περισσότερο στις απόψεις του Ισλάμ.
αλλος ενας που ψαχνει αποδιοπομπαιους τραγους προκειμενου να στρουθοκαμηλισει.
Δεν ψάχνω αποδιοπομπαίους τράγους φίλε μου. Την αλήθεια λέω. Ούτε τζιν δεν μπορούν να φορέσουν. Αν την βίαζαν κιόλας θα επικαλούνταν ότι προκάλεσε

the end
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:19
blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:15
Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:12

Αυτό μου φέρνει περισσότερο στις απόψεις του Ισλάμ.
αλλος ενας που ψαχνει αποδιοπομπαιους τραγους προκειμενου να στρουθοκαμηλισει.
Δεν ψάχνω αποδιοπομπαίους τράγους φίλε μου. Την αλήθεια λέω. Ούτε τζιν δεν μπορούν να φορέσουν. Αν την βίαζαν κιόλας θα επικαλούνταν ότι προκάλεσε

Κυριολεκτικα ΑΥΤΟ ψαχνεις, ενα μερος του κοσμου οπου η συνθηκη ειναι ακομα πιο σεξιστικη και πιο ασχημη για τις γυναικες, οταν μιλαμε για ενα εγκλημα που εγινε ΕΔΩ και μια αστυνομια που δεν ασχοληθηκε καν με μια καταγγελια κακουργηματος και εναν χρηστη που χοντρικα λεει πως το θυμα πηγαινει γυρευοντας.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ρε Μπλακυ στα αρχιδια σου τελειως η κοπελλα εσενα σε σνδιαφερει η πλατφορμα σου .
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

perseus έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:28 ρε Μπλακυ στα αρχιδια σου τελειως η κοπελλα εσενα σε σνδιαφερει η πλατφορμα σου .
:g030:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Όπως και στα αρκίντια του και για τα καλλιστεία,από την στιγμή που συμμετέχει τρανς, όλα καλά.
the end
Άβαταρ μέλους
blackpaint

perseus έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:28 ρε Μπλακυ στα αρχιδια σου τελειως η κοπελλα εσενα σε σνδιαφερει η πλατφορμα σου .
μπραβο ρε μπαγασα, με τσακωσες.
Ολα οσα εχω κατα καιρους καταγγειλει για την ελληνικη κοινωνια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ με τον πιο τραγικο τροπο με αυτη την ειδηση αλλα και με τις αντιδρασεις μερικων σε αυτο το νημα.
Τι εγραψα και βγαλατε συλλογικους αφρους; Πως η ελληνικη κοινωνια, προκειμενου να νοιωσει η ιδια καλυτερα, ριχνει τις ευθυνες στο θυμα (το εκανε ο ΝΔκρατης, το εκανε ο αντερ και ο ριτζερι) η ψαχνει να βρει ενα εξωκοινωνικο στοιχειο - τον "λαθρομεταναστη" - να του φορτωσει την ενοχη. Αυτο το εκανες εσυ πρωτος Περσεα, απειλησες μαλιστα και με πογκρομ. Στο αλλο νημα ομως, για το τελευταιο τανγκο στο παρισι, εγραψες χοντρικα, ας προσεχε η ας πηγαινε στην αστυνομια η μαρια σναιντερ και μη μου τα ζαλιζετε, αθωωνοντας εμμεσως πλην σαφως τον μπερτολουτσι. Και στις δυο περιπτωσεις ειτε ταυτιστηκες με τον θυτη, ειτε θελησες να εξουδετερωσεις οποιαδηποτε σχεση της ελληνικης κοινωνιας μ εκεινες τις συνθηκες απο τις οποιες δημιουργουνται βιαστες.
Οποτε μην πας να μου βγεις απο πανω, ταχα μου πως εσυ ενδιαφερεσαι περισσοτερο για το θυμα, οταν πηγες να χρησιμοποιησεις το εγκλημα σαν αφορμη για να εφαρμοσεις την πολιτικη σου επιδιωξη, αυτη της συλλογικης τιμωριας/εκδιωξης/εξοντωσης μιας μειονοτητας. Γνωστο Γκαιμπελικο κολπο αλλωστε: 'να κατηγορεις παντα τον αντιπαλο για οσα εισαι ενοχος"
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Η κοπέλα είχε βιαστείτε από τρεις άνδρες και υπήρχε βίντεο που κατέγραψε τον βιασμό της.

Απλώς υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ως ανθρώπινο σκουπίδι τη βιασμένη και κάποιοι που θεωρούν σκουπίδια τους βιαστές.
Ναι είναι εντελώς ξεκάθαρο.
Τώρα εξηγούνται όλα.
Πιθανον να την είχαν ξαναβιασει στο παρελθόν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς του δυο.
Εκείνη πήγε στην αστυνομία και αφού οι μπάτσοι την έγραψαν στα αρχιδια τους, εκείνη είπε να αρχίσει να ξαναβγαίνει μαζί τους.

Τι πιο λογικό;
Άβαταρ μέλους
perseus

blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:55
Ολα οσα εχω κατα καιρους καταγγειλει για την ελληνικη κοινωνια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ με τον πιο τραγικο τροπο με αυτη την ειδηση αλλα και με τις αντιδρασεις μερικων σε αυτο το νημα.
Τι εγραψα και βγαλατε συλλογικους αφρους; Πως η ελληνικη κοινωνια, προκειμενου να νοιωσει η ιδια καλυτερα, ριχνει τις ευθυνες στο θυμα (το εκανε ο ΝΔκρατης, το εκανε ο αντερ και ο ριτζερι) η ψαχνει να βρει ενα εξωκοινωνικο στοιχειο - τον "λαθρομεταναστη" - να του φορτωσει την ενοχη. Αυτο το εκανες εσυ πρωτος Περσεα, απειλησες μαλιστα και με πογκρομ. Στο αλλο νημα ομως, για το τελευταιο τανγκο στο παρισι, εγραψες χοντρικα, ας προσεχε η ας πηγαινε στην αστυνομια η μαρια σναιντερ και μη μου τα ζαλιζετε, αθωωνοντας εμμεσως πλην σαφως τον μπερτολουτσι. Και στις δυο περιπτωσεις ειτε ταυτιστηκες με τον θυτη, ειτε θελησες να εξουδετερωσεις οποιαδηποτε σχεση της ελληνικης κοινωνιας μ εκεινες τις συνθηκες απο τις οποιες δημιουργουνται βιαστες.
Οποτε μην πας να μου βγεις απο πανω, ταχα μου πως εσυ ενδιαφερεσαι περισσοτερο για το θυμα, οταν πηγες να χρησιμοποιησεις το εγκλημα σαν αφορμη για να εφαρμοσεις την πολιτικη σου επιδιωξη, αυτη της συλλογικης τιμωριας/εκδιωξης/εξοντωσης μιας μειονοτητας. Γνωστο Γκαιμπελικο κολπο αλλωστε: 'να κατηγορεις παντα τον αντιπαλο για οσα εισαι ενοχος"
διαστρεβλωνεις τα γεγονοτα για να πεισεις τον εαυτο σου οτι εχεις δικιο και το κανεις διοτι κατα βαθος γνωριζεις οτι λες βλακειες για το μονο που εχεις δικιο ειναι το τελευταιο κατηγορεις παντα τον αντιπαλο για οσα εισαι ενοχος(το κανεια αρκετα καλα)
Άβαταρ μέλους
blackpaint

perseus έγραψε: 07 Δεκ 2018, 17:10
blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:55
διαστρεβλωνεις τα γεγονοτα για να πεισεις τον εαυτο σου οτι εχεις δικιο και το κανεις διοτι κατα βαθος γνωριζεις οτι λες βλακειες για το μονο που εχεις δικιο ειναι το τελευταιο κατηγορεις παντα τον αντιπαλο για οσα εισαι ενοχος(το κανεια αρκετα καλα)
πφφφ, τι φτωχη απαντηση. εγω φταιω που σπαταλαω bandwidth για να σου απαναταω σαν να ησουν εστω και στο ελαχιστο σοβαρος συνομιλητης. Δεν εισαι.
Άβαταρ μέλους
perseus

καλυτερα ασοβαρος συνομιλητης παρα κομπλεξικος παπαρας.
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος για να κρύψουν στοιχεία και μετά πήγαν σπίτι τους και κοιμήθηκαν.

Μιλάμε για ψυχρούς δολοφόνους.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:23
Πάνας έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:19
blackpaint έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:15αλλος ενας που ψαχνει αποδιοπομπαιους τραγους προκειμενου να στρουθοκαμηλισει.

Κυριολεκτικα ΑΥΤΟ ψαχνεις, ενα μερος του κοσμου οπου η συνθηκη ειναι ακομα πιο σεξιστικη και πιο ασχημη για τις γυναικες, οταν μιλαμε για ενα εγκλημα που εγινε ΕΔΩ και μια αστυνομια που δεν ασχοληθηκε καν με μια καταγγελια κακουργηματος και εναν χρηστη που χοντρικα λεει πως το θυμα πηγαινει γυρευοντας.
همجية. عشرات الشبان يهاجمون شابة بسبب ملابسها بكورنيش طنجة = Wildness. Dozens of young men attack a young woman because of her clothes at the Tangier Corniche.

Το βίντεο είναι από την τουριστικότατη Ταγγέρη, απέναντι από το Γιβραλτάρ.
Φαντάζομαι τί θα πάθαινε στα ενδότερα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ritzeri έγραψε: 07 Δεκ 2018, 16:04

Ναι είναι εντελώς ξεκάθαρο.
Τώρα εξηγούνται όλα.
Πιθανον να την είχαν ξαναβιασει στο παρελθόν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς του δυο.
Εκείνη πήγε στην αστυνομία και αφού οι μπάτσοι την έγραψαν στα αρχιδια τους, εκείνη είπε να αρχίσει να ξαναβγαίνει μαζί τους.

Τι πιο λογικό;
Ακριβώς εξηγούνται όλα.

Τα "παιδιά" δεν φταίνε, αυτή φταίει, που τα παρέσυρε.

Μια χαρά εξήγηση και απολύτως δίκαιη απόδοση ευθυνών, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”