perseus έγραψε: 07 Δεκ 2018, 15:28
ρε Μπλακυ στα αρχιδια σου τελειως η κοπελλα εσενα σε σνδιαφερει η πλατφορμα σου .
μπραβο ρε μπαγασα, με τσακωσες.
Ολα οσα εχω κατα καιρους καταγγειλει για την ελληνικη κοινωνια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ με τον πιο τραγικο τροπο με αυτη την ειδηση αλλα και με τις αντιδρασεις μερικων σε αυτο το νημα.
Τι εγραψα και βγαλατε συλλογικους αφρους;
Πως η ελληνικη κοινωνια, προκειμενου να νοιωσει η ιδια καλυτερα, ριχνει τις ευθυνες στο θυμα (το εκανε ο ΝΔκρατης, το εκανε ο αντερ και ο ριτζερι) η ψαχνει να βρει ενα εξωκοινωνικο στοιχειο - τον "λαθρομεταναστη" - να του φορτωσει την ενοχη. Αυτο το εκανες εσυ πρωτος Περσεα, απειλησες μαλιστα και με πογκρομ. Στο αλλο νημα ομως, για το τελευταιο τανγκο στο παρισι, εγραψες χοντρικα, ας προσεχε η ας πηγαινε στην αστυνομια η μαρια σναιντερ και μη μου τα ζαλιζετε, αθωωνοντας εμμεσως πλην σαφως τον μπερτολουτσι. Και στις δυο περιπτωσεις ειτε ταυτιστηκες με τον θυτη, ειτε θελησες να εξουδετερωσεις οποιαδηποτε σχεση της ελληνικης κοινωνιας μ εκεινες τις συνθηκες απο τις οποιες δημιουργουνται βιαστες.
Οποτε μην πας να μου βγεις απο πανω, ταχα μου πως εσυ ενδιαφερεσαι περισσοτερο για το θυμα, οταν πηγες να χρησιμοποιησεις το εγκλημα σαν αφορμη για να εφαρμοσεις την πολιτικη σου επιδιωξη, αυτη της συλλογικης τιμωριας/εκδιωξης/εξοντωσης μιας μειονοτητας. Γνωστο Γκαιμπελικο κολπο αλλωστε:
'να κατηγορεις παντα τον αντιπαλο για οσα εισαι ενοχος"