μετάφραση: ή παίρνετε τα μέτρα πίσω ή κόβω το πετρέλαιο. Αυτό λέμε
σημαινει "δεν έχω χρεοκωπήσει, έχω λεφτά και τα έχετε μπλοκάρει στις ξένες τράπεζες, πάρτε το μερίδιό σας απο εκεί"
Γιατί τα έχει εκεί, ξέχασε να τα πάρει;
δε φανταζόταν οτι θα είναι τόσο αλήτες οι δυτικοί
υποσχέθηκαν στον ευατό τους να μην ξαναβρεθούν σε αυτή τη θέση να εμπιστευονται τους δυτικούς θεσμούς
σημαινει "δεν έχω χρεοκωπήσει, έχω λεφτά και τα έχετε μπλοκάρει στις ξένες τράπεζες, πάρτε το μερίδιό σας απο εκεί"
Γιατί τα έχει εκεί, ξέχασε να τα πάρει;
υποσχέθηκαν στον ευατό τους να μην ξαναβρεθούν σε αυτή τη θέση να εμπιστευονται τους δυτικούς θεσμούς
Επομένως δεν είναι καλός, όλο λάθη κάνει. Κακή διπλωματία στο Ουκρανικό, κακή πολιτική με τη Δύση και κακή στρατηγική στην εκστρατεία. Κάτι σωστό έχει κάνει;
Επομένως δεν είναι καλός, όλο λάθη κάνει. Κακή διπλωματία στο Ουκρανικό, κακή πολιτική με τη Δύση και κακή στρατηγική στην εκστρατεία. Κάτι σωστό έχει κάνει;
μαθαινει και επανορθώνει γρήγορα,
επίσης τα άλλα κράτη παρακολουθούν και μαθαινουν
Πολύ ανεκτικός είσαι, 100 χιλ. πληροφορικάριοι ετοιμάζονται να φύγουν τον Απρίλιο. Η Γεωργία έχει ήδη γονατίσει από Ρώσους μετανάστες, χειρότεροι από Ουκρανούς πρόσφυγες κατάντησαν.
nostromos έγραψε: 28 Μαρ 2022, 01:34
και η Μερκελ πρακτορας του Πουτιν ...διαδωστε προτου το σβησουν
Τα εξηγεί ο pikey25.
Αυτά περί πουτινικης Μερκελ είναι εντελως άστοχα, αν γράφτηκαν.
Με την ίδια λογική ο Τσιπρας ήταν σοιμπλεκικος και έπαιξε μια τεχνητή ένταση και ο Μητσοτάκης με επιδοτήσεις, κουπόνια και κηρύγματα για κερδοσκόπους και λειτουργία επιχειρήσεων ακόμα και δίχως κέρδος, είναι πράκτορας του κομμουνισμου με προβιά φιλελεύθερος.
Τέτοιες λογικές καταλήγουν σε αυτό που βλέπαμε σε παραλογισμό.
πουτινικη με την εννοια που της δινεις μπορει να μην ηταν ... τα γεγονοτα ομως δειχνουνε σαφεστατη συνεργασια με τη Ρωσια σε βαθμο εξαρτησης ...