!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:14
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:55
axilmar έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:52

Δεν καταλαβαινω τι απαντησες, εγω σου λεω οτι οι μισοι ειχαμε κανει εμβολιο, οι αλλο μισοι οχι, αλλα τα συμπτωματα ηταν ακριβως τα ιδια.
Και;
Θα έπρεπε να είναι ίδια;
Στατιστικά, όχι. Η υπόθεσή σου είναι ότι αν δεν είχαν εμβολιαστεί θα είχαν χειρότερα συμπτώματα. Στατιστικά είναι απίθανο αυτοί που εμβολιάστηκαν να έτυχε να το χρειάζονται περισσότερο ώστε να καταλήξουν να έχουν όλοι τα ίδια συμπτώματα, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Η default υπόθεση είναι ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.
:smt005:

κι έκανες την στατιστική ανάλυση χωρίς να ξέρεις π.χ. ηλικιακή κατανομή;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:21
hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:14

Και;
Θα έπρεπε να είναι ίδια;
Στατιστικά, όχι. Η υπόθεσή σου είναι ότι αν δεν είχαν εμβολιαστεί θα είχαν χειρότερα συμπτώματα. Στατιστικά είναι απίθανο αυτοί που εμβολιάστηκαν να έτυχε να το χρειάζονται περισσότερο ώστε να καταλήξουν να έχουν όλοι τα ίδια συμπτώματα, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Η default υπόθεση είναι ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.
:smt005:

κι έκανες την στατιστική ανάλυση χωρίς να ξέρεις π.χ. ηλικιακή κατανομή;
Ασ' τα Μπιλ.
Δεν ξέρουμε κι αν φορούσαν παπούτσια στον ύπνο τους.
viewtopic.php?f=13&t=36783&start=2655#p2840818
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 14:54
axilmar έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:37

Και;
Θα έπρεπε να είναι ίδια; Ποιος σου είπε ότι εξαρχής τα συμπτώματα έπρεπε να είναι ίδια σε όλους σας;

Προσπαθώ να καταλάβω δηλαδή τι ακριβώς θέλεις να γράψεις.
α καλα, συννενοηση μπουζουκι.

Δεν υποτιθεται οτι αυτοι που εχουν εμβολιαστει το παιρνανε ελαφρυτερα; ε αυτο δεν εγινε σε εμας, το περασαμε ολοι το ιδιο. Και αναρωτιεμαι εαν τα εμβολια λειτουργουν, ειδικα με τις τελευταιες μεταλλαξεις.
Η πανηλίθια, αντιεπιστημονική θεωρία του είναι ότι τελείως τυχαία όσοι από εσάς ήσασταν εμβολιασμένοι θα το περνούσατε βαρύτερα απ' αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν, οπότε το περάσατε όλοι το ίδιο.
Δηλαδή η θεωρία σου πως όλοι πρέπει να το περνάνε ντε και καλά το ίδιο είναι επιστημονική... :lol:
Παρότι σας γράφω εδώ και τόσα ποστς ότι η συμπτωματολογία δεν είναι συγκριτική μεταξύ διαφορετικών ατόμων, αλλά εντός του ίδιου ατόμου, εσείς το χαβά σας.

Η πραγματικότητα είναι ότι το εμβόλιο περιορίζει την εκδήλωση της ασθένειας. Εφόσον ένα άτομο θα εκδήλωνε την ασθένεια με ήπια συμπτώματα, ο περιορισμός λόγω εμβολιασμού είναι ανεπαίσθητος.
Όμως, δεν μπορεί κανείς μας να ξέρει πώς θα εκδηλώσει την ασθένεια. Γι' αυτό κι εμβολιαζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

GoBack έγραψε: 11 Ιαν 2023, 20:59 Τι να γιναν αραγε εκεινα τα θαυματουργα χαπια του κτηνιατρου
όντως - δεν τσούλησε! :smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

hellegennes ξανά και ξανά έγραψε: 11 Ιαν 2023, 22:56
Spoiler
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 18:52
hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 22:59

Σαν τι δηλαδή το περίεργο έχει αυτό βιοχημικά; Το να μην είναι δραστικό ένα ιατρικό παρασκεύασμα για την χρήση που προορίζεται αλλά να δημιουργεί οργανικά προβλήματα είναι τόσο παράξενο που το βρίσκεις βλακεία;

Και γιατί είναι παράξενο ένα ιατρικό παρασκεύασμα να σου προκαλεί οργανικά προβλήματα που οδηγούν κάποια μεταγενέστερη στιγμή στον θάνατο; Ζεις σε κάποια παράλληλη πραγματικότητα που η βιολογία λειτουργεί διαφορετικά και το συγκεκριμένο πράγμα απαγορεύεται από κάποιον φυσικό νόμο;

Ας πούμε θάνατο από αλκοόλ παθαίνεις μόνο από υπερβολική δόση; Για οργανικά προβλήματα από χάπια ακούς πρώτη φορά στην ζωή σου;
Να υποθέσω ότι είσαι εναντίον των χαπιών επειδή προκαλούν προβλήματα/παρενέργειες που μπορεί να καταλήξουν στο θάνατο;
Πρώτα απ' όλα είσαι εκτός θέματος. Δεν συζητάμε ποιος είναι υπέρ και ποιος κατά, συζητάμε αν τα συγκεκριμένα εμβόλια έχουν παρενέργειες που μπορεί σε βάθος χρόνου να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα και τελικά στον θάνατο. Το αν είναι κανείς υπέρ ή κατά είναι διαφορετική συζήτηση.

Όσον αφορά την αλόγιστη χρήση χαπιών, φυσικά και είμαι εναντίον. Ο πατέρας μου παίρνει χάπια για την καρδιά. Πολύ σωστά γιατί του είναι απαραίτητα. Εγώ δεν παίρνω. Μπορεί στο μέλλον να χρειάζομαι κι εγώ, σε μεγάλο βαθμό τα καρδιακά είναι κληρονομικά. Όταν χρειαστώ θα πάρω. Δεν είναι άποψη τα
ιατρικά παρασκευάσματα.
μην φοβάσαι να πεις "σκεύασμα" επειδή "δεν είσαι πσεκ". :lol:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

dna replication έγραψε: 12 Ιαν 2023, 02:27
Spoiler
hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:35
EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:27

Δε θα φαινόταν αυτή στο excess mortality δύο χρόνια μετά;
Φαίνεται, αλλά χρειάζονται αναλυτικά στοιχεία για να διαχωριστούν οι αιτίες θνησιμότητας κι αυτές κάνουν 1-3 χρόνια για να αναλυθούν και να δημοσιοποιηθούν. Αυτήν την στιγμή έχουμε excess και από τον κορωνοϊό και από άλλες αιτίες. Σε τι βαθμό αυτή η υπερβάλλουσα θνησιμότητα οφείλεται στα εμβόλια είναι δύσκολο να διαπιστωθεί από τον γενικό αριθμό μόνο. Ένας άλλος τρόπος, ελαφρώς πιο γρήγορος, είναι να γίνουν ειδικές μελέτες για την θνησιμότητα απ' όλες τις αιτίες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Υπάρχει όμως πολιτικό κώλυμα να χρηματοδοτηθούν τέτοιες μελέτες.
κατι αχνοφαίνεται
μπορούμε να συγκρινουμε excess mortality σε χώρες που έκαναν ή δεν έκαναν μαζικούς εμβολιασμούς mRNA
Spoiler
έτσι - let the psek flow! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Εικόνα

ώπα, ρε Peter. και Dr και MD και Phd; δηλαδή, πόσο πιο Δόκτωρ; :smt005:
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 20:19
Εικόνα

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
http://www.hms.harvard.edu/md_phd/program/
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Εικόνα

έντιτ: είχα ψωνάρα Δρ συνάδελφο παλιά με εξίσου ψωνάρα σύζυγο, η οποία επέμενε να την αποκαλούν επισήμως Mrs Dr Pwstobutsotouslegane. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:16 Άλλο γνωστή, άλλο διεγνωσμένη*. Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω την διαφορά.
αν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι ότι είναι πιθανό (στατιστικά πάντα :003: ) να πάθεις μυοκαρδίτιδα απ'το μπόλι χωρίς να το πάρεις χαμπάρι και να σε δημιουργήσει πρόβλημα σε βάθος χρόνου, όταν οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η συντριπτική πλειοψηφία τής εξαιρετικά συντριπτικότερης μειοψηφίας που το παθαίνει και το καταλαβαίνει επανέρχεται πλήρως;

νταξ, :50aris:.

*το διαγεγνωσμένη έγινε διεγνωσμένη, όχι διαγνωσμένη; εγώ διαγεγνωσμένη λέω έτσι κι αλλιώς. :P
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

akirav έγραψε: 12 Ιαν 2023, 20:29
Εικόνα

α, είναι hyphen; νταξ, αλλά και πάλι δεν βάζεις και το Dr μπροστά. ή το ένα ή το άλλο.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:23
akirav έγραψε: 12 Ιαν 2023, 20:29

Εικόνα

α, είναι hyphen; νταξ, αλλά και πάλι δεν βάζεις και το Dr μπροστά. ή το ένα ή το άλλο.
ε πες του το,
το μαλακα μας εκανε ρεζιλι εμάς τους ψεκες με τα ντουρου και τα πουχουντου
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 20:10
hellegennes ξανά και ξανά έγραψε: 11 Ιαν 2023, 22:56
Spoiler
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 18:52

Να υποθέσω ότι είσαι εναντίον των χαπιών επειδή προκαλούν προβλήματα/παρενέργειες που μπορεί να καταλήξουν στο θάνατο;
Πρώτα απ' όλα είσαι εκτός θέματος. Δεν συζητάμε ποιος είναι υπέρ και ποιος κατά, συζητάμε αν τα συγκεκριμένα εμβόλια έχουν παρενέργειες που μπορεί σε βάθος χρόνου να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα και τελικά στον θάνατο. Το αν είναι κανείς υπέρ ή κατά είναι διαφορετική συζήτηση.

Όσον αφορά την αλόγιστη χρήση χαπιών, φυσικά και είμαι εναντίον. Ο πατέρας μου παίρνει χάπια για την καρδιά. Πολύ σωστά γιατί του είναι απαραίτητα. Εγώ δεν παίρνω. Μπορεί στο μέλλον να χρειάζομαι κι εγώ, σε μεγάλο βαθμό τα καρδιακά είναι κληρονομικά. Όταν χρειαστώ θα πάρω. Δεν είναι άποψη τα
ιατρικά παρασκευάσματα.
μην φοβάσαι να πεις "σκεύασμα" επειδή "δεν είσαι πσεκ". :lol:
Δεν βγάζει καν νόημα αυτό που λες. Οι λέξεις σκεύασμα και παρασκεύασμα είναι καταρχήν συνώνυμες. Σε περίπτωση που αμφιβάλλεις, ανοίγεις ένα λεξικό:

σκεύασμα το [skévazma] Ο49 : παρασκεύασμα: Φαρμακευτικά σκευάσματα. [λόγ. < ελνστ. σκεύασμα `παρασκεύασμα φαγητού΄ κατά τη σημ. του παρασκεύασμα]

παρασκεύασμα το [paraskévazma] Ο49 : (ιατρ.) ιστοί, μικρόβια (ή και αίμα) που ύστερα από ειδική επεξεργασία χρησιμοποιούνται για μικροσκοπικές εξετάσεις ή για πειραματικές ασκήσεις: Iστολογικό / μικροβιακό / ανατομικό ~. || (χημ.) προϊόν, ουσία που έχει παραχθεί με χημικές μεθόδους: Στη γεωργία χρησιμοποιούνται διάφορα χημικά παρασκευάσμα τα. || (φαρμ.) μείγμα, σύνθεμα φαρμάκων για θεραπευτική χρήση. [λόγ. < ελνστ. παρασκεύασμα `διευθέτηση΄ σημδ. γαλλ. préparation]

Έπειτα τι σχέση έχει ο αντιεπιστημονισμός με το ποια λέξη θα χρησιμοποιήσεις; Σημαίνει κάτι αυτό που πας να πεις ή λες κάτι μόνο για να συμμετέχεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Εικόνα

Έρχονται τα εμβόλια ψεκασμού, με ένα ψεκασμό σε κάθε ρουθούνι, υπομονή.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 12 Ιαν 2023, 21:03
hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 19:16 Άλλο γνωστή, άλλο διεγνωσμένη*. Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω την διαφορά.
αν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι ότι είναι πιθανό (στατιστικά πάντα :003: ) να πάθεις μυοκαρδίτιδα απ'το μπόλι χωρίς να το πάρεις χαμπάρι και να σε δημιουργήσει πρόβλημα σε βάθος χρόνου, όταν οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η συντριπτική πλειοψηφία τής εξαιρετικά συντριπτικότερης μειοψηφίας που το παθαίνει και το καταλαβαίνει επανέρχεται πλήρως;
Ποιοι είναι αυτοί οι επιστήμονες που το ισχυρίζονται; Η μυοκαρδίτιδα συχνά δεν έχει εμφανή συμπτώματα. Πολλά καρδιακά δεν έχουν εμφανή συμπτώματα. Μπορεί να πάθεις μέχρι και έμφραγμα και να μην το ξέρεις. Πριν 3 μήνες υποψιάστηκα ότι ο πατέρας μου μπορεί να έχει αρρυθμίες. Δεν μου παραπονέθηκε για τίποτα, δεν ένιωθε άσχημα, ήταν μια χαρά. Τον πήγα για εξετάσεις γιατί εκείνες τις μέρες του Οκτωβρίου έκανε κρύο κι αυτός ξαφνικά κυκλοφορούσε με σορτσάκια και κοντομάνικα. Τελικά του βρήκαν αρρυθμία, έκανε περαιτέρω εξετάσεις και του βρήκαν 97% βουλωμένη την αριστερή αρτηρία και 50% νομίζω την αορτή. Μπήκε για μπαλονάκι την επόμενη μέρα. Ο γιατρός είπε ότι έπαθε έμφραγμα πριν 4-5 χρόνια και δεν το κατάλαβε καν.

Επιπροσθέτως δεν είναι καθόλου σπάνια η μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο. Το αντίθετο δείχνουν οι μελέτες. Γενικά, σταμάτα να ενημερώνεσαι από τον ΣΚΑΪ κι άνοιξε ένα pubmed.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”