https://www.tiktok.com/@panagiotis_mila ... 7843810592
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκυλοεπίθεση νούμερο 3433
Αφου λοιπον οπως λεει αυτος, ο ιδιοκτήτης είναι 100% υπεύθυνος για την επιθεση γιατι δεν βγαινει η κυβέρνησαρα μας να νομοθετησει ωστε να πεφτουν αυτοματα 5χιλιαρα, 30χιλιαρα και 50χιλιαρα σε περιπτωσεις κακοποίησης ανθρωπων απο κοπρους κατευθείαν στα αφεντικα τους?vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 12:27 ΠΑΝΑΓΟΣ ΜΙΛΑΡΟΣ ΡΕ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ!![]()
Προσεχε γιατί ο γαλατσαίος ειναι ολίγον φασιστόμουτρο στις απόψεις του.vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 12:27 ΠΑΝΑΓΟΣ ΜΙΛΑΡΟΣ ΡΕ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ!![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το ξερομεν. Αυτό έλειπε, μέσα στο σωρό ψυχολογικών ανισορροπιών που έχει σαν άτομο (παρότι στο συγκεκριμένο βίντεο δεν είπε κάτι λάθος), να μην ειχε και αυτο.Ερμής έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 12:56Προσεχε γιατί ο γαλατσαίος ειναι ολίγον φασιστόμουτρο στις απόψεις του.vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 12:27 ΠΑΝΑΓΟΣ ΜΙΛΑΡΟΣ ΡΕ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ!![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θενκς. Κάποια στιγμή ίσως ανεβάσω κι άλλες, είναι να σου κλέβει την καρδιά και μόνο που την βλέπεις (πού να τη συναντήσει κανείς κιόλας, είναι απίστευτα κοινωνική και πανέξυπνη).vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 10:33Πανέμορφο το παιδάκι σου!Isildur έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:56Εγώ την δικιά μου πάντως, το θηρίο από την κόλαση, την διασταύρωση Γουάργκ με Κέρβερο, την βγάζω πάντα με λουρί. Δεν μπορώ να διακινδυνεύσω να επιτεθεί σε κανένα παιδί και να το...Gherschaagk έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:33
Εκτός σπιτιού μόνο με φίμωτρο να ησυχάσουμε. Δεν είναι δουλειά αυτή. Έχουμε έναν εδώ κοντά, τατουάζ, χαϊμαλιά, μπαντ ασσ μπαηκερ και τα ρέστα, βγάζει βόλτα δύο και είναι τεράστια. Είναι ανάγκη να τα έχω πίσω μου, να είμαι με το παιδί και να γυρνάω κάθε τόσο να κοιτάω μην ορμήξει κανένα;
Spoiler
... λιώσει στο γλείψιμο.![]()
Ωραίο και το κοριτσάκι, να το χαίρεσαι και αυτο.
Το κοριτσάκι είναι μικρανιψιά (ή όπως λέγεται αυτό, εγγονή του αδελφού μου τέλος πάντων). Γι' αυτό και το pixelate...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Η αγάπη είναι πολύ πιο εύκολη από την εκτίμηση. Επειδή έχει κατιτίς το φιλανθρωπικόν ή μισανθρωπικόν κατά περίπτωση. Τα ζώα δεν έχουν τέτοια ψυχαναγκαστικά θέματα.Ερμής έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 12:17
Αυτος έχει άφεση απο τότε που γνώρισε τους ανθρώπους και αγάπησε τα ζώα.
Και ακριβώς γι' αυτό είναι πιο ενδιαφέροντα τα ζώα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι να σου πω. Αγαπώ τα ζώα αλλά αγαπώ περισσότερο τους ανθρώπους.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 13:53Η αγάπη είναι πολύ πιο εύκολη από την εκτίμηση. Επειδή έχει κατιτίς το φιλανθρωπικόν ή μισανθρωπικόν κατά περίπτωση. Τα ζώα δεν έχουν τέτοια ψυχαναγκαστικά θέματα.Ερμής έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 12:17
Και ακριβώς γι' αυτό είναι πιο ενδιαφέροντα τα ζώα.![]()
Δεν ζητάω εξηγήσεις βρε. Κι εγώ αγαπώ και εκτιμώ αρκετούς ανθρώπους αλλά όχι επειδή είναι άνθρωποι αλλά επειδή μπορούν να προσφέρουν κάτι περισσότερο σε νοητικό ή αμιγώς πρακτικό επίπεδο, κάτι περισσότερο από τα ζώα.Ερμής έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 14:00Τι να σου πω. Αγαπώ τα ζώα αλλά αγαπώ περισσότερο τους ανθρώπους.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 13:53Η αγάπη είναι πολύ πιο εύκολη από την εκτίμηση. Επειδή έχει κατιτίς το φιλανθρωπικόν ή μισανθρωπικόν κατά περίπτωση. Τα ζώα δεν έχουν τέτοια ψυχαναγκαστικά θέματα.Ερμής έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 12:17
Και ακριβώς γι' αυτό είναι πιο ενδιαφέροντα τα ζώα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και η πικρή αλήθεια είναι ότι ένα ζώο μπορεί να έχει πιο απρόβλεπτες/πρωτότυπες αντδράσεις από τις αντίστοιχες του "ανώτερου" είδους.
Τα υπόλοιπα στην υπογραφή μου, που αναφέρονται στις απολύτως κατανοητές αντιδράσεις των φερόμενων ως ανωτέρων ειδών.
Τα υπόλοιπα στην υπογραφή μου, που αναφέρονται στις απολύτως κατανοητές αντιδράσεις των φερόμενων ως ανωτέρων ειδών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και να προσθέσω κάτι βασικό. Οι ανθρωπομανούλες του φέισμπουκ δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τις σκυλομανούλες, που θεωρούν τα βλαστάρια και το νοικοκυριό τους ως το λαστ σταντ της ανθρωπότης...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η διαφορά πως οι "ανθρωπομανουλες" που λες παίζει να είναι μποτάκια ή τρόλαρχοι στην πλειοψηφία τους, δεν έχω γνωρίσει καμία και πίστεψέ με και παλιά που έμενα αλλού και τώρα έχω γνωρίσει πολλές μαμάδες απο Φοίβους και Λυδίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 14:38 Και να προσθέσω κάτι βασικό. Οι ανθρωπομανούλες του φέισμπουκ δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τις σκυλομανούλες, που θεωρούν τα βλαστάρια και το νοικοκυριό τους ως το λαστ σταντ της ανθρωπότης...
![]()
![]()
![]()
Σκυλομανούλες και σκυλοπατερούληδες δυστυχώς έχω γνωρίσει και irl, μάλιστα όπως έχω ξαναπεί ένας μου έκοψε την καλημέρα επειδή δεν ήθελα τον κοπρίτη του μέσα στο σπίτι μου.
ΑπαραδεκτοςΕρμής έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 16:06Η διαφορά πως οι "ανθρωπομανουλες" που λες παίζει να είναι μποτάκια ή τρόλαρχοι στην πλειοψηφία τους, δεν έχω γνωρίσει καμία και πίστεψέ με και παλιά που έμενα αλλού και τώρα έχω γνωρίσει πολλές μαμάδες απο Φοίβους και Λυδίες.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 14:38 Και να προσθέσω κάτι βασικό. Οι ανθρωπομανούλες του φέισμπουκ δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τις σκυλομανούλες, που θεωρούν τα βλαστάρια και το νοικοκυριό τους ως το λαστ σταντ της ανθρωπότης...
![]()
![]()
![]()
Σκυλομανούλες και σκυλοπατερούληδες δυστυχώς έχω γνωρίσει και irl, μάλιστα όπως έχω ξαναπεί ένας μου έκοψε την καλημέρα επειδή δεν ήθελα τον κοπρίτη του μέσα στο σπίτι μου.
επρεπε να στρωσεις κοκκινο χαλι - να παιανιζει η μπαντα κ να υποδεχτεις την αυτου μεγαλειοτητα του με τιμες αρχηγου κρατους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Α ρε πουστη Μένγκελε,λαθος ανθρώπους χρησιμοποιούσες στα πειράματά σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2023, 14:38 Και να προσθέσω κάτι βασικό. Οι ανθρωπομανούλες του φέισμπουκ δεν έχουν την παραμικρή διαφορά από τις σκυλομανούλες, που θεωρούν τα βλαστάρια και το νοικοκυριό τους ως το λαστ σταντ της ανθρωπότης...
![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 667 Προβολές
-