EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 11:16
Isildur έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:56
Gherschaagk έγραψε: 07 Νοέμ 2023, 09:33
Εκτός σπιτιού μόνο με φίμωτρο να ησυχάσουμε. Δεν είναι δουλειά αυτή. Έχουμε έναν εδώ κοντά, τατουάζ, χαϊμαλιά, μπαντ ασσ μπαηκερ και τα ρέστα, βγάζει βόλτα δύο και είναι τεράστια. Είναι ανάγκη να τα έχω πίσω μου, να είμαι με το παιδί και να γυρνάω κάθε τόσο να κοιτάω μην ορμήξει κανένα;
Εγώ την δικιά μου πάντως, το θηρίο από την κόλαση, την διασταύρωση Γουάργκ με Κέρβερο, την βγάζω πάντα με λουρί. Δεν μπορώ να διακινδυνεύσω να επιτεθεί σε κανένα παιδί και να το...

... λιώσει στο γλείψιμο.
Δεν είναι το πρόβλημα τα συμπαθεστατα πατσαβουρακια. Το πρόβλημα είναι οι ράτσες που βρίσκονται ψηλά στις στατιστικές επιθέσεων. Αυτές που σιγά σιγά οι σοβαρές χώρες αρχίζουν να απαγορεύουν. Ένα πεκινουα όσο μαλακιστηρι κ να είναι (ή/και ο ιδιοκτήτης) δύσκολα θα σε σκοτώσει. Αντιθέτως ο καθε κάφρος αγοράζει ανεξέλεγκτα από παράνομα ή μη εκτροφεία δολοφονικες ράτσες τύπου πιτ μπουλ και ροτβαιλερ που θέλουν το λιγότερο έναν έμπειρο ιδιοκτήτη κ δεν τους ελέγχει κανείς
Μη μού τα λες, τα ξέρω και δυστυχώς αρκετά καλά. Την πεθερά μου την επιτέθηκε πίτμπουλ στον δρόμο ενώ κουβαλούσε ένα ημι-πατσαβουράκι, το οποίο ο παπάρας ο Ρώσοποντ τον κυκλοφορούσε ελεύθερο στο πεζοδρόμιο μέσα στην Β. Όλγας (δρόμος μεγάλης κίνησης, αν δεν ξες από Θεσσαλονίκη). Νοσοκομεία, χειρουργεία και τα ρέστα. Κι ο Γεωργιανός μια χαρά, παρ' όλο που υπήρχαν καταγγελίες κι από άλλους στη γειτονιά, επειδή η αστυνομία απλά δεν τον άγγιζε για κάποιον λόγο.
Εγώ έχω σταματήσει να πηγαίνω τη δικιά μου σε συγκεκριμένο πάρκο, επειδή ένας πανηλίθιος που μένει δίπλα σ' αυτό έχει ένα ροντβάιλερ ίσα με τον ίδιο που δεν μπορεί να το κουμαντάρει με τίποτα. Δεμένο το βγάζει μεν, αλλά τον πάει όπου γουστάρει το ζωντανό, δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω του (το ζωντανό έχει βέβαια πάνω στο "αφεντικό" του). Κι αυτό, για να αποφύγω την πιθανότητα να γίνει κανένα κακό, παρ' όλο που η δικιά μου τα πάει καλά
σχεδόν με όλα, ακόμα και μεγάλα γομάρια.