!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δημοκράτης

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

sharp έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:02 :smt005:
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος – «Δηλώνω παρών»
https://www.in.gr/2024/09/08/politics/p ... ono-paron/
Στηρίζω
Χρειάζεται ένας ηθοποιεις να ηγηθεί τέτοιου τσιρκου
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Οργισμένος έγραψε: 09 Σεπ 2024, 08:58
Philip Mortimer έγραψε: 09 Σεπ 2024, 08:01
giorgos mpekos έγραψε: 09 Σεπ 2024, 07:58 εκλογές. Να κάνει. τι νέο . κόμμα.
Εκλογές έτσι κι αλλιώς θα γίνουν, από τη στιγμή που πέρασε
η μομφή στον Κασσελακη. Δεν έχει δηλώσει όμως μέχρι στιγμής τι θα κάνει ο ίδιος.
Αφου θα δωσει συνεντευξη στου βαγγελα το καναλι , παει να πει οτι θα κατεβει υποψηφιος. Βεβαια ποτε δεν ξες, μπορει να παει για νεο κομμα.
Με ποιο σκεπτικό το λες;
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:02 Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ήττες του. Ο Κασσελάκης έδειξε, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ήττα του χθες, έναν χαρακτήρα κατά τη γνώμη μου αναξιοπρεπή και αποκρουστικό. Είναι ευτύχημα που δεν βρέθηκε σε θέση εξουσίας. Κατά τ' άλλα, ο μόνος που μπορεί πλέον να κρατήσει τον σύριζα ενωμένο είναι ο Τσίπρας, αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλει να ξαναβγεί με τέτοιον τρόπο μπροστά, εκτός αν - και το γράφω αυτό σχεδόν από την επομένη της παραίτησής του, επανέλθει ως παράκλητος, με διατυπωμένο σκοπό και στόχο τη δημιουργία ενός νέου, πληθυντικού κεντροαριστερού πόλου, όπου θα συνεργαστούν σε ένα ενιαίο σχήμα ο σύριζα, το πασόκ (στην περίπτωση που θα κερδίσει ο Δούκας)κι ένα κομμάτι της νεαρ. Άλλωστε, αυτό ήταν ένα διακηρυγμένο σχέδιο του Τσίπρα ήδη από την επομένη των εκλογών του '19, αλλά ανέβηκαν τότε οι ομπρελίστας στα κεραμίδια με τ' αριστερόμετρα στα χέρια και πετροβολούσαν διαρκώς.
Μετά τα χθεσινά εγώ στη θέση του θα τους άφηνα στα κρύα του λουτρού και να τα βρουν μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Philip Mortimer έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:13
Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:02 Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ήττες του. Ο Κασσελάκης έδειξε, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ήττα του χθες, έναν χαρακτήρα κατά τη γνώμη μου αναξιοπρεπή και αποκρουστικό. Είναι ευτύχημα που δεν βρέθηκε σε θέση εξουσίας. Κατά τ' άλλα, ο μόνος που μπορεί πλέον να κρατήσει τον σύριζα ενωμένο είναι ο Τσίπρας, αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλει να ξαναβγεί με τέτοιον τρόπο μπροστά, εκτός αν - και το γράφω αυτό σχεδόν από την επομένη της παραίτησής του, επανέλθει ως παράκλητος, με διατυπωμένο σκοπό και στόχο τη δημιουργία ενός νέου, πληθυντικού κεντροαριστερού πόλου, όπου θα συνεργαστούν σε ένα ενιαίο σχήμα ο σύριζα, το πασόκ (στην περίπτωση που θα κερδίσει ο Δούκας)κι ένα κομμάτι της νεαρ. Άλλωστε, αυτό ήταν ένα διακηρυγμένο σχέδιο του Τσίπρα ήδη από την επομένη των εκλογών του '19, αλλά ανέβηκαν τότε οι ομπρελίστας στα κεραμίδια με τ' αριστερόμετρα στα χέρια και πετροβολούσαν διαρκώς.
Μετά τα χθεσινά εγώ στη θέση του θα τους άφηνα στα κρύα του λουτρού και να τα βρουν μεταξύ τους.
Για ποιόν μιλάς; Αν μιλάς για τον Τσίπρα, όλο το σκηνικό των 87, καθώς και οι κινήσεις των Σπίρτζη, Ραγκούση, Βασιλειάδη, Θεοχαρόπουλου κλπ, ήταν σε συνεννόηση και υπό την έγκριση του Τσίπρα. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και οι τελευταίες κινήσεις Πολάκη ήταν κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα ή με τον στενό κύκλο του Τσίπρα. Τον Φεβρουάριο ο σχεδιασμός υπήρξε πρόχειρος, βιαστικός και σπασμωδικός, τώρα τα οργάνωσαν προσεκτικά, είχε κριθεί προ πολλού η τύχη του Κασσελάκη. Εν πολλοίς το ήξερε κι ο ίδιος, εξ ου κι οι απέλπιδες προσπάθειες να δέσει παραπάνω τον Παππά και να επιτύχει τον σασμό με τον Πολάκη.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:26
Philip Mortimer έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:13
Για ποιόν μιλάς; Αν μιλάς για τον Τσίπρα, όλο το σκηνικό των 87, καθώς και οι κινήσεις των Σπίρτζη, Ραγκούση, Βασιλειάδη, Θεοχαρόπουλου κλπ, ήταν σε συνεννόηση και υπό την έγκριση του Τσίπρα. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και οι τελευταίες κινήσεις Πολάκη ήταν κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα ή με τον στενό κύκλο του Τσίπρα. Τον Φεβρουάριο ο σχεδιασμός υπήρξε πρόχειρος, βιαστικός και σπασμωδικός, τώρα τα οργάνωσαν προσεκτικά, είχε κριθεί προ πολλού η τύχη του Κασσελάκη. Εν πολλοίς το ήξερε κι ο ίδιος, εξ ου κι οι απέλπιδες προσπάθειες να δέσει παραπάνω τον Παππά και να επιτύχει τον σασμό με τον Πολάκη.
Στον Κασσελακη αναφέρομαι. Ποια είναι τα σχέδια του Βούδα του Σουνίου δεν έχω ιδέα. Μου δίνει την εντύπωση ότι ελέγχει σίγουρα κάποια από τα πρόσωπα που γράφεις και αυτά λειτουργούν σαν μπροστινοί. Για τον γιδοβοσκο δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Εγώ πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ έναν αρχηγό με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηρεμήσει. Και μονοπρόσωπο κόμμα να μείνει, ο αρχηγός σε κάποια φάση θα κάνει πρόταση μομφής κατά του εαυτού του.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

οργισμένος.οτι Ναναι γράφεις
giorgos mpekos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgos mpekos »

τον. έβρισες. και τώρα σου λεει τον δρόμο. για πισω. 😡😡
Εικόνα
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ο λαος του συριζα ειναι διασπασμενος σε τρια κομματια εαν επανεκλεγει ο κασσελακης θα ηρεμήσει
μεχρι στις εκλογες εαν οχι τοτε θα διασπαστει παλι και ζητημα αν θα φτασει το 5% ειτε με πολακη
ειτε με οποιονδηποτε αλλον
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”