Στηρίζωsharp έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:02![]()
https://www.in.gr/2024/09/08/politics/p ... ono-paron/ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος – «Δηλώνω παρών»
Χρειάζεται ένας ηθοποιεις να ηγηθεί τέτοιου τσιρκου
Στηρίζωsharp έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:02![]()
https://www.in.gr/2024/09/08/politics/p ... ono-paron/ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος – «Δηλώνω παρών»
Με ποιο σκεπτικό το λες;Οργισμένος έγραψε: 09 Σεπ 2024, 08:58Αφου θα δωσει συνεντευξη στου βαγγελα το καναλι , παει να πει οτι θα κατεβει υποψηφιος. Βεβαια ποτε δεν ξες, μπορει να παει για νεο κομμα.Philip Mortimer έγραψε: 09 Σεπ 2024, 08:01Εκλογές έτσι κι αλλιώς θα γίνουν, από τη στιγμή που πέρασε
η μομφή στον Κασσελακη. Δεν έχει δηλώσει όμως μέχρι στιγμής τι θα κάνει ο ίδιος.
Μετά τα χθεσινά εγώ στη θέση του θα τους άφηνα στα κρύα του λουτρού και να τα βρουν μεταξύ τους.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:02 Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ήττες του. Ο Κασσελάκης έδειξε, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ήττα του χθες, έναν χαρακτήρα κατά τη γνώμη μου αναξιοπρεπή και αποκρουστικό. Είναι ευτύχημα που δεν βρέθηκε σε θέση εξουσίας. Κατά τ' άλλα, ο μόνος που μπορεί πλέον να κρατήσει τον σύριζα ενωμένο είναι ο Τσίπρας, αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλει να ξαναβγεί με τέτοιον τρόπο μπροστά, εκτός αν - και το γράφω αυτό σχεδόν από την επομένη της παραίτησής του, επανέλθει ως παράκλητος, με διατυπωμένο σκοπό και στόχο τη δημιουργία ενός νέου, πληθυντικού κεντροαριστερού πόλου, όπου θα συνεργαστούν σε ένα ενιαίο σχήμα ο σύριζα, το πασόκ (στην περίπτωση που θα κερδίσει ο Δούκας)κι ένα κομμάτι της νεαρ. Άλλωστε, αυτό ήταν ένα διακηρυγμένο σχέδιο του Τσίπρα ήδη από την επομένη των εκλογών του '19, αλλά ανέβηκαν τότε οι ομπρελίστας στα κεραμίδια με τ' αριστερόμετρα στα χέρια και πετροβολούσαν διαρκώς.
Για ποιόν μιλάς; Αν μιλάς για τον Τσίπρα, όλο το σκηνικό των 87, καθώς και οι κινήσεις των Σπίρτζη, Ραγκούση, Βασιλειάδη, Θεοχαρόπουλου κλπ, ήταν σε συνεννόηση και υπό την έγκριση του Τσίπρα. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και οι τελευταίες κινήσεις Πολάκη ήταν κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα ή με τον στενό κύκλο του Τσίπρα. Τον Φεβρουάριο ο σχεδιασμός υπήρξε πρόχειρος, βιαστικός και σπασμωδικός, τώρα τα οργάνωσαν προσεκτικά, είχε κριθεί προ πολλού η τύχη του Κασσελάκη. Εν πολλοίς το ήξερε κι ο ίδιος, εξ ου κι οι απέλπιδες προσπάθειες να δέσει παραπάνω τον Παππά και να επιτύχει τον σασμό με τον Πολάκη.Philip Mortimer έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:13Μετά τα χθεσινά εγώ στη θέση του θα τους άφηνα στα κρύα του λουτρού και να τα βρουν μεταξύ τους.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:02 Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ήττες του. Ο Κασσελάκης έδειξε, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ήττα του χθες, έναν χαρακτήρα κατά τη γνώμη μου αναξιοπρεπή και αποκρουστικό. Είναι ευτύχημα που δεν βρέθηκε σε θέση εξουσίας. Κατά τ' άλλα, ο μόνος που μπορεί πλέον να κρατήσει τον σύριζα ενωμένο είναι ο Τσίπρας, αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλει να ξαναβγεί με τέτοιον τρόπο μπροστά, εκτός αν - και το γράφω αυτό σχεδόν από την επομένη της παραίτησής του, επανέλθει ως παράκλητος, με διατυπωμένο σκοπό και στόχο τη δημιουργία ενός νέου, πληθυντικού κεντροαριστερού πόλου, όπου θα συνεργαστούν σε ένα ενιαίο σχήμα ο σύριζα, το πασόκ (στην περίπτωση που θα κερδίσει ο Δούκας)κι ένα κομμάτι της νεαρ. Άλλωστε, αυτό ήταν ένα διακηρυγμένο σχέδιο του Τσίπρα ήδη από την επομένη των εκλογών του '19, αλλά ανέβηκαν τότε οι ομπρελίστας στα κεραμίδια με τ' αριστερόμετρα στα χέρια και πετροβολούσαν διαρκώς.
Στον Κασσελακη αναφέρομαι. Ποια είναι τα σχέδια του Βούδα του Σουνίου δεν έχω ιδέα. Μου δίνει την εντύπωση ότι ελέγχει σίγουρα κάποια από τα πρόσωπα που γράφεις και αυτά λειτουργούν σαν μπροστινοί. Για τον γιδοβοσκο δεν είμαι σίγουρος.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:26Για ποιόν μιλάς; Αν μιλάς για τον Τσίπρα, όλο το σκηνικό των 87, καθώς και οι κινήσεις των Σπίρτζη, Ραγκούση, Βασιλειάδη, Θεοχαρόπουλου κλπ, ήταν σε συνεννόηση και υπό την έγκριση του Τσίπρα. Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και οι τελευταίες κινήσεις Πολάκη ήταν κατόπιν συνεννόησης με τον Τσίπρα ή με τον στενό κύκλο του Τσίπρα. Τον Φεβρουάριο ο σχεδιασμός υπήρξε πρόχειρος, βιαστικός και σπασμωδικός, τώρα τα οργάνωσαν προσεκτικά, είχε κριθεί προ πολλού η τύχη του Κασσελάκη. Εν πολλοίς το ήξερε κι ο ίδιος, εξ ου κι οι απέλπιδες προσπάθειες να δέσει παραπάνω τον Παππά και να επιτύχει τον σασμό με τον Πολάκη.Philip Mortimer έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:13Μετά τα χθεσινά εγώ στη θέση του θα τους άφηνα στα κρύα του λουτρού και να τα βρουν μεταξύ τους.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:02 Ο χαρακτήρας του ανθρώπου φαίνεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ήττες του. Ο Κασσελάκης έδειξε, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ήττα του χθες, έναν χαρακτήρα κατά τη γνώμη μου αναξιοπρεπή και αποκρουστικό. Είναι ευτύχημα που δεν βρέθηκε σε θέση εξουσίας. Κατά τ' άλλα, ο μόνος που μπορεί πλέον να κρατήσει τον σύριζα ενωμένο είναι ο Τσίπρας, αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλει να ξαναβγεί με τέτοιον τρόπο μπροστά, εκτός αν - και το γράφω αυτό σχεδόν από την επομένη της παραίτησής του, επανέλθει ως παράκλητος, με διατυπωμένο σκοπό και στόχο τη δημιουργία ενός νέου, πληθυντικού κεντροαριστερού πόλου, όπου θα συνεργαστούν σε ένα ενιαίο σχήμα ο σύριζα, το πασόκ (στην περίπτωση που θα κερδίσει ο Δούκας)κι ένα κομμάτι της νεαρ. Άλλωστε, αυτό ήταν ένα διακηρυγμένο σχέδιο του Τσίπρα ήδη από την επομένη των εκλογών του '19, αλλά ανέβηκαν τότε οι ομπρελίστας στα κεραμίδια με τ' αριστερόμετρα στα χέρια και πετροβολούσαν διαρκώς.