!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:01
Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:58

Μα δεν σε λεω καλη μου για τα δυο τρια χρονια που ουτως η αλλως «πρεπει» να κατσει και να φροντισει. Μιλαω για το μετα. Εφ ορου ζωης. Επισης,το τονιζω εαν το επιθυμει. Την συνταξη και την ασφαλιση θα την παρεχει ο/η συντροφος,αφου μιλαμε για περιπτωση που βγαζουν αρκετα με μονο εναν να εργαζεται.
Και δεν μου λες καλέ μου αν στα 50 του ο ανδρας αποφασίσει πως βαρέθηκε τη σούπα και θέλει καμιά πιο φρεσκια μαριδούλα που μυρίστηκε ξεκουραστη ζωή, τι θα απογίνει η εξασφάλιση εκείνης της γυναίκας;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:03
Αγις έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:02
Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:58

Καλα ολα αυτα,αλλα στην περιπτωση που δεν εχεις τετοιες επιθυμιες τι γινεται; Δλδ αν σου αρκει να εργαζεται ο/η συντροφος σου. Γιατι οπωσδηποτε θα πρεπει να εργαζονται και οι δυο;
γιατι ειναι δυο κ οχι ενα .
στις σωστες τις οικογενειες τις πατροπαράδοτες, είναι ένα και όχι δυο
Να ξαραχνιασω το δικαννο κ να μαζευω προίκες για τις αδελφες ; :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:04
Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:53
Feindflug έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:51
Και ποιος θα τα δει αν όλη μέρα δουλεύεις;
Μα αυτο ειναι το αστειο. Οτι ολα αυτα συμβαινουν για ενα σου ή κου. Περαν του οτι θελουν να ειναι περιποιημενες καθημερινα για να αρεσουν.
Είδες λοιπόν πόσο με ελαφρότητα μας αντινετωπίζετε όταν ειμαστε εξαρτημένες από εσάς; α γιατι δουλευει η άλλη; για να πάρει μεηκ απ και να φτιάξει νύχια. Γιατί τα βασικά της τα παρέχει το άντρα το πολλά βαρύ, το αρσενικό,ο κουβαλητής . Και τι να τα κάνει αμα τα παιρνει; αφου εμεις(οι αντρες) δεν τη βλέπουμε αφού δουλεύει. Ενώ αν την έχουμε σπίτι μας φτιαχνει φαγάκι, της παιρνουμε τα ρουχαλάκια της,το μεηκ απ της και είναι στολίδι τπυ σπιτιού. Ε;
Χαβαλε κανω με τον feindflug. Ειμαι φουλ κατα των μουστακαληδων και αντρα τον πολλα βαρυ.

Αλλωστε,παντα μαρεσε να τσιγκλαω τα θηλαια.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:06
Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:58

Μα δεν σε λεω καλη μου για τα δυο τρια χρονια που ουτως η αλλως «πρεπει» να κατσει και να φροντισει. Μιλαω για το μετα. Εφ ορου ζωης. Επισης,το τονιζω εαν το επιθυμει. Την συνταξη και την ασφαλιση θα την παρεχει ο/η συντροφος,αφου μιλαμε για περιπτωση που βγαζουν αρκετα με μονο εναν να εργαζεται.
Και δεν μου λες καλέ μου αν στα 50 του ο ανδρας αποφασίσει πως βαρέθηκε τη σούπα και θέλει καμιά πιο φρεσκια μαριδούλα που μυρίστηκε ξεκουραστη ζωή, τι θα απογίνει η εξασφάλιση εκείνης της γυναίκας;
Καταρχας ξεκολλα με το να θεωρεις δεδομονο πως η γυναικα θα ειναι αυτη που καθεται και οχι ο αντρας. Κατα δευτερον στα 50 εαν γινει βετζετερια ,τοτε μπορει να πιασει δουλεια,ποτε δεν ειναι αργα.

Άβαταρ μέλους
Pedro

Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:58

Καλα ολα αυτα,αλλα στην περιπτωση που δεν εχεις τετοιες επιθυμιες τι γινεται; Δλδ αν σου αρκει να εργαζεται ο/η συντροφος σου. Γιατι οπωσδηποτε θα πρεπει να εργαζονται και οι δυο;

Δεν ειναι θεμα σωστου η λαθους και πατροπαραδοτης οικογενειας. Να χεσω τετοιες παραδοσεις.

Αλλα η ουσια του οτι δυο ανθρωποι αποφασινα να συμπερευθουν ως ενα.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:59 τα παιδια χρειαζονται την μανα τους μεχρι να τελειωσουν το πανεπιστημιο αν όχι μεχρι να παντρευτουν.
Ακου λεει μεχρι να παει σχολειο
Και μετά το γάμο, για να κρατάει τα εγγόνια όταν οι γονείς θέλουν να βγαίνουν.
Δηλαδή ισόβια. :D
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:11

Καταρχας ξεκολλα με το να θεωρεις δεδομονο πως η γυναικα θα ειναι αυτη που καθεται και οχι ο αντρας. Κατα δευτερον στα 50 εαν γινει βετζετερια ,τοτε μπορει να πιασει δουλεια,ποτε δεν ειναι αργα.
Και ποιος θα την προσλάβει στα 50;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:09
Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:04
Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 22:53

Μα αυτο ειναι το αστειο. Οτι ολα αυτα συμβαινουν για ενα σου ή κου. Περαν του οτι θελουν να ειναι περιποιημενες καθημερινα για να αρεσουν.
Είδες λοιπόν πόσο με ελαφρότητα μας αντινετωπίζετε όταν ειμαστε εξαρτημένες από εσάς; α γιατι δουλευει η άλλη; για να πάρει μεηκ απ και να φτιάξει νύχια. Γιατί τα βασικά της τα παρέχει το άντρα το πολλά βαρύ, το αρσενικό,ο κουβαλητής . Και τι να τα κάνει αμα τα παιρνει; αφου εμεις(οι αντρες) δεν τη βλέπουμε αφού δουλεύει. Ενώ αν την έχουμε σπίτι μας φτιαχνει φαγάκι, της παιρνουμε τα ρουχαλάκια της,το μεηκ απ της και είναι στολίδι τπυ σπιτιού. Ε;
Χαβαλε κανω με τον feindflug. Ειμαι φουλ κατα των μουστακαληδων και αντρα τον πολλα βαρυ.

Αλλωστε,παντα μαρεσε να τσιγκλαω τα θηλαια.
:011:

Μα όποιος και να κάθεται ειναι εξαρτημένος απο τον άλλο. Και η εξάρτηση είναι σκλαβιά.
Σιγουρα Πεδρο. Στα 50 της, οταν δεν εχει δουλεψει ποτε της θα βρει δουλειά. Εδω γυναίκες που ήταν μέσα στην αγορά εργασίας και για κάποιο λόγο έμειναν άνεργες ειναι σχεδόν αποκλεισμένες λόγω ηλικίας. Τι να λέμε τώρα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Pedro

aLiCat έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:15

Και ποιος θα την προσλάβει στα 50;
Θες να μου πεις οτι ολοι ειναι 30 χρονια σε μια δουλεια; Δεν αλλαζουν δουλειες στα 50;

Ολο και καποιος θα την/τον προσλαβει.

Υγ. Ξεκολληστε να θεωρειται δεδομενο οτι αναφερομαι στις γυναικες. Μπορει και ο αντρας καλλιστα να ειναι σε αυτη τη θεση. Μηπως τελικα στις συναικες ειναι το προβλημα; :102:

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πηγα να δω κατι ανεμιστηρες στον Κωτσοβολο. Μπαινω στο ασανσερ, παταω 2ο, κλεινει μια πορτα εσωτερικη. Μικρο ασανσερ, εχει γουστο να κλειστω μεσα λεω. Επρεπε να παω απ τις σκαλες. Φτανω 2ο, κανει λιγο να ανοιξει η πορτα, αλλα δεν ανοιγει. Τελευταια στιγμη πιανει το ματι μου μια πορτα πισω να κλεινει. Φοραω ωτασπιδες και δεν την ακουσα. Κανω να πατησω το κουμπι που ανοιγει τις πορτες αλλα ειναι βγαλμενο. Το ασανσερ αρχιζει να κατεβαινει μονο του. Με παει στο υπογειο. Ευτυχως η πορτα ανοιγει. Παω να βγω και με σταματαει μια υπαλληλος με ενα τηγανι.

Τι θελετε εδω μου λεει με υφος. Πηγαινα στο 2ο και μπερδευτηκα της απανταω. Μπαινει μεσα. Παταει το κουμπι. Τι θελετε στο 2ο; Εναν ανεμιστηρα.

Επιτελους βγαινω εξω. Ευθεια στο βαθος. Ευχαριστω. Βλεπω μια μικρη συλλογη απο κακομοιρικους ανεμιστηρες, σαν αυτους που πουλανε οι Πακιστανοι αλλα σε πολλαπλασια τιμη. Αυτος που ειχα δει στο ιντερνετ δεν υπαρχει. Μια πωλητρια στεκεται διπλα μου σαν αγγουρι. Αφου δε βλεπω τιποτα που να μου γεμιζει το ματι κατεβαινω τις σκαλες προς την εξοδο.

Μια κοντουλα πωλητρια με περιμενε και πλησιαζει. Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνατε; μου λεει καχυποπτα. Το εχουν συστημα πολλα μαγαζια. Αν σε σταμπαρουν για κλεφτη, σε ρωτανε αυτο βγαινοντας. Ειναι σα να σου λενε το ξερουμε οτι δε μπηκες για να ψωνισεις. Ρε σαλτα γαμησου της λεω απο μεσα μου καθως τη χαιρεταω. Θα γινω παππουλης με μαγκουρα και ακομα το καθε τσολι θα με προσβαλλει με αυτο τον τροπο... Τσολια.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Naida έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:17

Μα όποιος και να κάθεται ειναι εξαρτημένος απο τον άλλο. Και η εξάρτηση είναι σκλαβιά.
Σιγουρα Πεδρο. Στα 50 της, οταν δεν εχει δουλεψει ποτε της θα βρει δουλειά. Εδω γυναίκες που ήταν μέσα στην αγορά εργασίας και για κάποιο λόγο έμειναν άνεργες ειναι σχεδόν αποκλεισμένες λόγω ηλικίας. Τι να λέμε τώρα.
εξαιρετικη ιδεα

για να μην χωρισω στα 50, ας χασω την ευκαιρια να απολαυσω την οικογενεια μας , αυξανοντας τις πιθανότητες να χωρισω στα 40
Άβαταρ μέλους
Pedro

Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:09
Γιατι να μην εχει δουλεψει; Απο τα 18 παντρευονται;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Pedro έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:13

Δεν ειναι θεμα σωστου η λαθους και πατροπαραδοτης οικογενειας. Να χεσω τετοιες παραδοσεις.

Αλλα η ουσια του οτι δυο ανθρωποι αποφασινα να συμπερευθουν ως ενα.
Συγνωμη αλλά αυτά είναι ρομαντικές παπαριές. Δεν υπάρχει ένα. Δυο είναι που συμπορεύονται μαζί. Το μαζί απο το χώρια μικρή απόσταση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:18

εξαιρετικη ιδεα

για να μην χωρισω στα 50, ας χασω την ευκαιρια να απολαυσω την οικογενεια μας , αυξανοντας τις πιθανότητες να χωρισω στα 40
Για ποιο λόγο να χωρίσεις; τόσο εύθραυστοι είναι οι δεσμοί που κινδυνεύουν από το να εργαστεί η γυναίκα σου μερικές ώρες εκτός σπιτιού;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Pedro

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιούλ 2019, 23:18 Πηγα να δω κατι ανεμιστηρες στον Κωτσοβολο. Μπαινω στο ασανσερ, παταω 2ο, κλεινει μια πορτα εσωτερικη. Μικρο ασανσερ, εχει γουστο να κλειστω μεσα λεω. Επρεπε να παω απ τις σκαλες. Φτανω 2ο, κανει λιγο να ανοιξει η πορτα, αλλα δεν ανοιγει. Τελευταια στιγμη πιανει το ματι μου μια πορτα πισω να κλεινει. Φοραω ωτασπιδες και δεν την ακουσα. Κανω να πατησω το κουμπι που ανοιγει τις πορτες αλλα ειναι βγαλμενο. Το ασανσερ αρχιζει να κατεβαινει μονο του. Με παει στο υπογειο. Ευτυχως η πορτα ανοιγει. Παω να βγω και με σταματαει μια υπαλληλος με ενα τηγανι.

Τι θελετε εδω μου λεει με υφος. Πηγαινα στο 2ο και μπερδευτηκα της απανταω. Μπαινει μεσα. Παταει το κουμπι. Τι θελετε στο 2ο; Εναν ανεμιστηρα.

Επιτελους βγαινω εξω. Ευθεια στο βαθος. Ευχαριστω. Βλεπω μια μικρη συλλογη απο κακομοιρικους ανεμιστηρες, σαν αυτους που πουλανε οι Πακιστανοι αλλα σε πολλαπλασια τιμη. Αυτος που ειχα δει στο ιντερνετ δεν υπαρχει. Μια πωλητρια στεκεται διπλα μου σαν αγγουρι. Αφου δε βλεπω τιποτα που να μου γεμιζει το ματι κατεβαινω τις σκαλες προς την εξοδο.

Μια κοντουλα πωλητρια με περιμενε και πλησιαζει. Δεν βρηκατε αυτο που ψαχνατε; μου λεει καχυποπτα. Το εχουν συστημα πολλα μαγαζια. Αν σε σταμπαρουν για κλεφτη, σε ρωτανε αυτο βγαινοντας. Ειναι σα να σου λενε το ξερουμε οτι δε μπηκες για να ψωνισεις. Ρε σαλτα γαμησου της λεω απο μεσα μου καθως τη χαιρεταω. Θα γινω παππουλης με μαγκουρα και ακομα το καθε τσολι θα με προσβαλλει με αυτο τον τροπο... Τσολια.

Μου φαινεται πως το παρακανεις με τις σκεψεις των αλλων για εσενα,αφου ακομα δεν εχει εφευρεθει το διαβασμα των σκεψεων.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”