O Κουφοντινας ειναι ο δολοφόνος του αντρα της αδερφης του, δεν ειναι το ιδιο πράγμα. Εκει ηταν προσωπικο το θεμα και δεν τον κατηγορω γι'αυτο.πατησιωτης έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:06 Σημασία δεν έχει τι ΛΕΕΙ κανείς αλλά τι ΚΑΝΕΙ.Το τι έγραψε ο ακροδεξιός Ίαμβος το είδες.Για τον Καραμανλή που άφησε να κάψουν την Αθήνα οι αναρχικοί το 2008 και που σχεδόν όλοι οι συνεργάτες του μπήκαν μετά στην κυβέρνηση σύριζα θεωρώ περιττό να επιχειρηματολογήσω γιατί δεν είναι πιο δεξιός από τον Μητσοτάκη.
Μόνο καθυστερημένοι της ΝΔ που είναι λάτρεις ονομάτων τον θεωρούν "δεξιό" μόνο και μόνο επειδή έχει το όνομα Καραμανλής ενώ ο άλλος το όνομα Μητσοτάκης.![]()
Ο Σαμαράς φυσικά έχει τη φήμη πιο δεξιού αλλά αυτός τα αιτήματα του Ρωμανού τα ικανοποίησε ενώ ο Μητσοτάκης του Κουφοντίνα όχι.Ίσως αυτό να μη σημαίνει ότι είναι ο Μητσοτάκης δεξιός αλλά σίγουρα δεν είναι οι άλλοι δύο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Ναύτης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:49Μια χαρά θα περάσει, αν προταθεί. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου ο Σαμαράς είναι κάτι σαν αυτοκράτορας, λύνει και δένει.Aitwlos έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:44ΠτΔ πρέπει να ψηφίσουν και άλλα κόμματα. Και η Δαμανάκη δεν περνάει από τους πασοκους. Δεν ξέρω τι παρέες κάνεις, αλλά πιο πιθανό είναι να προταθεί κάνας Φανούρης ΚουβέληςΝαύτης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:40
Δεν ξέρω, ότι μου είπανε κάτι φίλοι νουδαίοι μεταφέρω, εντάξει πατριωτάκια σαμαρικοί, ότι θα προτείνει τη Δαμανάκη κι ο άλλος τα πήρε κρανίο.
Αύριο απεργία μάγκες μου ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
H Δαμανάκη είναι ΠΑΣΟΚ. Τι εννοείς δεν περνάει από τους πασοκους;Aitwlos έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:44ΠτΔ πρέπει να ψηφίσουν και άλλα κόμματα. Και η Δαμανάκη δεν περνάει από τους πασοκους. Δεν ξέρω τι παρέες κάνεις, αλλά πιο πιθανό είναι να προταθεί κάνας Φανούρης ΚουβέληςΝαύτης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:40Δεν ξέρω, ότι μου είπανε κάτι φίλοι νουδαίοι μεταφέρω, εντάξει πατριωτάκια σαμαρικοί, ότι θα προτείνει τη Δαμανάκη κι ο άλλος τα πήρε κρανίο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η Δαμανάκη στην αρχή ηταν συνασπισμαιαBeria έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:56H Δαμανάκη είναι ΠΑΣΟΚ. Τι εννοείς δεν περνάει από τους πασοκους;Aitwlos έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:44ΠτΔ πρέπει να ψηφίσουν και άλλα κόμματα. Και η Δαμανάκη δεν περνάει από τους πασοκους. Δεν ξέρω τι παρέες κάνεις, αλλά πιο πιθανό είναι να προταθεί κάνας Φανούρης ΚουβέληςΝαύτης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:40
Δεν ξέρω, ότι μου είπανε κάτι φίλοι νουδαίοι μεταφέρω, εντάξει πατριωτάκια σαμαρικοί, ότι θα προτείνει τη Δαμανάκη κι ο άλλος τα πήρε κρανίο.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ευτυχισμένο το 1999Aitwlos έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:00Η Δαμανάκη στην αρχή ηταν συνασπισμαιαBeria έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:56H Δαμανάκη είναι ΠΑΣΟΚ. Τι εννοείς δεν περνάει από τους πασοκους;Aitwlos έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:44
ΠτΔ πρέπει να ψηφίσουν και άλλα κόμματα. Και η Δαμανάκη δεν περνάει από τους πασοκους. Δεν ξέρω τι παρέες κάνεις, αλλά πιο πιθανό είναι να προταθεί κάνας Φανούρης Κουβέλης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
φιλοχρηματη ηταν και ειναι και ουτε καν με καμια ιδεολογιαBeria έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:56H Δαμανάκη είναι ΠΑΣΟΚ. Τι εννοείς δεν περνάει από τους πασοκους;Aitwlos έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:44ΠτΔ πρέπει να ψηφίσουν και άλλα κόμματα. Και η Δαμανάκη δεν περνάει από τους πασοκους. Δεν ξέρω τι παρέες κάνεις, αλλά πιο πιθανό είναι να προταθεί κάνας Φανούρης ΚουβέληςΝαύτης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:40
Ρε σαλεμενα είστε;nemo έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 22:03φιλοχρηματη ηταν και ειναι και ουτε καν με καμια ιδεολογιαBeria έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:56H Δαμανάκη είναι ΠΑΣΟΚ. Τι εννοείς δεν περνάει από τους πασοκους;Aitwlos έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:44
ΠτΔ πρέπει να ψηφίσουν και άλλα κόμματα. Και η Δαμανάκη δεν περνάει από τους πασοκους. Δεν ξέρω τι παρέες κάνεις, αλλά πιο πιθανό είναι να προταθεί κάνας Φανούρης Κουβέλης
ΠΑΣΟΚ είναι η γυναίκα εδώ και 20 χρόνια
ΠΟΝΑΝΕ οι Σαμαρικοι?

Και γιατί όχι ευτυχισμένο το 1989; Η Δαμανάκη είναι ΚΚΕ
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εσύ μας έλεγες, και σωστά, ότι δεξιότερος πθ από το Σαμαρά δε μπορεί να υπαρξει.πατησιωτης έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 17:18
Μέχρι και ο Ίαμβος κατάλαβε ότι δεν υπάρχει επί της ουσίας δεξιότερος πολιτικός από τον Μητσοτάκη
Μην αντιφασκεις τώρα..
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Eθνικοκοινωνιστης
ολοι οι τροτσκιστες γαλαζαιοι-συριζαιοι το ιδιο μαγαζι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
πουνασουγμσγιαμαλακαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 23:21ολοι οι τροτσκιστες γαλαζαιοι-συριζαιοι το ιδιο μαγαζι![]()
εχει τον χρονο να γινει και νεοδημοκρατισα ...αν τις δωσει το κουλι ενα καλο ποστο
υσ..το καταλαβες;
Όχι, εδώ, δουλίτσα.Aitwlos έγραψε: 19 Νοέμ 2024, 21:53Ναύτης έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:49Μια χαρά θα περάσει, αν προταθεί. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου ο Σαμαράς είναι κάτι σαν αυτοκράτορας, λύνει και δένει.Aitwlos έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 23:44
Αύριο απεργία μάγκες μου ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-