!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- omg kai 3 lol
Re: Ο πρώτος νεκρός
αυτο που δειχνει το simulation και δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ακομα και η πιο φθηνη μασκα μπορει να μη κοβει τα σταγονιδια αλλα κοβει τον αερα που μεσω αυτου διασπειρονται
ειναι αλλο να περασουν τα σταγονιδια και να πεταχτουν στο 1,5 μετρο και αλλο στα 15 εκατοστα
ειναι αλλο να περασουν τα σταγονιδια και να πεταχτουν στο 1,5 μετρο και αλλο στα 15 εκατοστα
- hellegennes
Ναι, αφού το λέει το βίντεο είναι αλήθεια. Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτό που είπα; Ένα απλό πείραμα είναι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας αναπτήρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
τα σταγονιδια απο φταρνισμα φτανουν τα 2 μετρα
φυσωντας ακομα και χωρις μασκα μπορεις να σβησεις αναπτηρα σε τετοια αποσταση;
δε χρειαζεται να παραδεχτεις το λαθος σου
σταματα τουλαχιστο να γραφεις και να μη ξεφτιλιζεσαι αλλο
φυσωντας ακομα και χωρις μασκα μπορεις να σβησεις αναπτηρα σε τετοια αποσταση;
δε χρειαζεται να παραδεχτεις το λαθος σου
σταματα τουλαχιστο να γραφεις και να μη ξεφτιλιζεσαι αλλο
- hellegennes
Όχι, δεν μπορώ να σβήσω αναπτήρα από τα 2 μέτρα, αλλά αυτό είναι άσχετο. Αν δεν δυσκολεύομαι να τον σβήσω με μάσκα, σε σχέση με τον μην φοράω μάσκα, τότε με την ίδια ευκολία τα σταγονίδια του φταρνίσματος θα φτάσουν τα 2 μέτρα. Άντε να φτάσουν τα 1,8 μέτρα, αφού το θες έτσι.
Ξέρεις με ποιον τρόπο δεν θα φτάσουν τα δύο μέτρα ή τα 1,8 μέτρα; Αν δεν είσαι μαλάκας να φτερνίζεσαι καταπάνω στους άλλους, είτε φοράς μάσκα είτε αποκριάτικο κουστούμι. Δηλαδή το κλασικό να χρησιμοποιήσεις μαντίλι/χαρτομάντιλο και να φταρνιστείς προς το πάτωμα. Ό,τι κάνει δηλαδή όλος ο φυσιολογικός κόσμος.
Ούτε στον αγκώνα του ξέρω κανέναν να φτερνίζεται.
Ξέρεις με ποιον τρόπο δεν θα φτάσουν τα δύο μέτρα ή τα 1,8 μέτρα; Αν δεν είσαι μαλάκας να φτερνίζεσαι καταπάνω στους άλλους, είτε φοράς μάσκα είτε αποκριάτικο κουστούμι. Δηλαδή το κλασικό να χρησιμοποιήσεις μαντίλι/χαρτομάντιλο και να φταρνιστείς προς το πάτωμα. Ό,τι κάνει δηλαδή όλος ο φυσιολογικός κόσμος.
Ούτε στον αγκώνα του ξέρω κανέναν να φτερνίζεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
μονο που το φταρνισμα κι ο βηχας πολλες φορες δεν ελεγχονται, γινονται ενστικτωδως και ειδικα απο τους αλλεργικους
ουτε συμπεριφερονται ολοι σα λορδοι οταν το κανουν
συνεχισε με τον οιστρο σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 02 Αύγ 2020, 02:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
- omg kai 3 lol
- hellegennes
Δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχουν μπουρτζόβλαχοι στον κύκλο σου. Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου κάποιον να φτερνίζεται ευθεία, προς το μέρος κόσμου.omg kai 3 lol έγραψε: 02 Αύγ 2020, 02:35 μονο που το φταρνισμα κι ο βηχας πολλες φορες δεν ελεγχονται, γινονται ενστικτωδως και ειδικα απο τους αλλεργικους
Απ' αυτούς που δεν ελέγχουν το φτάρνισμά τους πώς σε προστατεύουν οι μάσκες; Μετά το πρώτο φτάρνισμα θα πρέπει να βγάλει την μάσκα γιατί θα έχει γίνει σκατά (το ίδιο και τα μούτρα του). Ακόμα κι αν δεν ξαναφταρνιστεί πριν βάλει καινούργια μάσκα, πόσες γαμωμάσκες θα κουβαλάει μαζί του αν φταρνίζεται συνέχεια και ανεξέλεγκτα;
Αυτό ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι η διαφορά 2 μέτρα με 1,8 μέτρα έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα ως προφύλαξη.
Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν βγάζει νόημα όλο αυτό που λες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
λουτρο αληθειαςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Αύγ 2020, 21:50 Τα κουτσουμπάκια είναι ζόμπι δεν κινδυνεύουν από ιώσεις

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- omg kai 3 lol
το ποιοι ειναι μπουρτζοβλαχοι και κυκλοφορουν με τετοιους το απεδειξες στους διαλογους με τις πρωην σου
συνεχισε να μας διασκεδαζεις
- hellegennes
Τι το αληθινό έχει; Πέρα από το ότι δεν φτερνίζεται στ' αλήθεια και χρησιμοποιούν σπρέι, οκέι για τηλεόραση αλλά όχι για επιστήμη, δεν υπάρχει τεστ με μάσκα.
Εγώ πάντως έφερα αληθινά πειραματικά δεδομένα που δείχνουν ότι η προστασία μπορεί να είναι από 0,6% ως 60%. Κι αυτό το 60% αφορά πολλές στρώσεις σκληρού υφάσματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
αν ολα αυτα τα ελεγες μπροστα σε μια καμερα θα γινοσουν ανετα ο νεος Πονζι παντως
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
omg kai 3 lol έγραψε: 02 Αύγ 2020, 02:47 το ποιοι ειναι μπουρτζοβλαχοι και κυκλοφορουν με τετοιους το απεδειξες στους διαλογους με τις πρωην σου
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ότι είσαι βαριά περίπτωση ΣΥΡΙΖΑomg kai 3 lol έγραψε: 02 Αύγ 2020, 01:43 επισης τί θα λέγατε αν μαθαινατε απο εγκυρη πηγη μεσα απο το ΕΟΔΥ οτι εδω κι ενα μηνα απο τοτε που ανοιξαν τα συνορα ανακοινωνουν μολις το 1/5 των ελεγχομενων κρουσματων για ευνοητους λογους;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άμα αλλάξεις επιλογή δεν φτάνεις το 66%;hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2020, 02:56Τι το αληθινό έχει; Πέρα από το ότι δεν φτερνίζεται στ' αλήθεια και χρησιμοποιούν σπρέι, οκέι για τηλεόραση αλλά όχι για επιστήμη, δεν υπάρχει τεστ με μάσκα.
Εγώ πάντως έφερα αληθινά πειραματικά δεδομένα που δείχνουν ότι η προστασία μπορεί να είναι από 0,6% ως 60%. Κι αυτό το 60% αφορά πολλές στρώσεις σκληρού υφάσματος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις