sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:28
Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:30
sys3x έγραψε: 22 Οκτ 2023, 13:24
Εγώ πάντως δεν θα σήκωνα γιατί σε έχω.
Ο,τι λειτουργεί υπέρ της επιβίωσης καλό είναι. Για όποιον λόγο και μην το έκανες, καλό για σένα θα ήταν.
Δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κανέναν και για κανέναν λόγο, μόνον άμυνα και μόνον όταν δεν υπάρχει καμμία άλλη επιλογή άμεσα διαθέσιμη.
Το "σε έχω" δεν το ανέφερα επειδής πιστεύω ότι σε έχω ή δεν σε έχω στο ξύλο.
Ναι το κατάλαβα, με έχεις για βλάκα και γι'αυτό δε θα σήκωνες χέρι.
Από την απάντηση μου θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι το κατάλαβα, ως έξυπνος που είσαι (τρίτη φορά που σε πιάνω να μην καταλαβαίνεις ότι κατάλαβα τι είπες)
Επίσης, φιλική συμβουλή, δεν έχει σημασία τόσο αν σηκώνεις χέρι πρώτος αν ταυτόχρονα πυροδοτείς καταστάσεις.
Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι "αφού δε σήκωσα χέρι πρώτος, δε φταίω σε τίποτα" αλλά δεν είναι της παρούσης να τον αναλύσουμε.
Σε κάθε περίπτωση, εγώ έκανα την αναφορά (βασικά στο nostromo απευθυνομουν) επειδή έχεις ξαναπεί το "από κοντά" και σε μένα, τότε που ξέφυγε η κατάσταση και κυριολεκτικά την πάτησα σαν μαλάκας και έγραψα καφρίλες που δεν θα έκανα ποτέ στην πραγματικότητα.
Είναι περίεργο όμως να λες "από κοντά" και μετά να υποστηρίζεις ότι δεν εννοείς σωματική βία, όταν ουσιαστικά είναι το μόνο που γίνεται αποκλειστικά από κοντά.
Εκτός και αν εννοείς ότι θα ρίξεις καμία χλεπα, νερομπομπα, τάρτα στη μούρη κλπ και θα αρχίσεις να τρέχεις.